Louicans

Lördags morgon!

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina du!!

Lördagen är här och vi är uppe med tuppen.. HÄRLIGT! Jag tycker det är skönt att stiga upp tidigt ( Om jag kommer i säng i rimlig tid kvällen innan....)
Dammsugaren har gjort sitt, maskinen i tvättstugan snurrar och barnen myser framför bolibompa!

Solen är påväg upp och det känns som att det kommer bli en riktigt härlig dag ♥

Denise är snart påväg hit så jag ska förberede lite god frukost :) Vi kanske kan sitta i uterummet och äta idag ;)
Jag blir verkligen så lycklig av att vakna när hela familjen är hemma, det är fint väder och så veta att det inte finns några speciella MÅSTEN som ska göras!! Jag blir så glad att jag sitter här i soffan och sjunger.. hahaha!!!

Vi ska börja fixa med vår gäststuga lite, den måste göras fin nu när sommaren kommer ;) Vi har många underbara människor som ska utnyttja den i sommar ;)

Idag fyller min fina kusin Jenny år!! ! Stort grattis till dig darling ♥ Hoppas att du får en riktigt underbar dag!!



Jag och Jenny på hennes möhippa!!! ♥

Nu är det frukost fix som gäller :)

Hoppas att du får en riktigt härlig lördag fina du!!

Kram

mys fredag!!

Kategori: Allmänt

Godkväll fina!!

Vilken helt underbar dag vi haft idag :)!!

Vi skulle egentligen bort ikväll men pga sjukdom blev det inställt... :(

Mamma kom vid 12.00 tiden! Vi fikade på nybakad sockerkaka som jag och trollen bakat!! Det blev massa bus och lek med mormor ♥
När johan kom hem åkte jag till stan en snabbis ;) Jag var på jakt efter en ny jacka, och det hittade jag konstigt nog också ;)!!! Sen solade jag och efter det åkte jag och handlade mat!!!

Idag blev det grillat igen.. ÄLSKAR GRILLAD MAT!!! Jag och johan grillade hel fläskfile och majskolvar!!!  Trollen grillade köttbulls spett  ;)!! Till det blev det smarrig sallad olika kalla såser vitlöksbröd och pommes  MUUUMS!!

Efter middagen cyklade johan och Vince till city gross för att handla godis och jag och lilla loppan gick ut en runda för att rasta Alice hund och natta dockan..♥

När familjen var samlad igen blev det efterrätt för att sedan mysa ner oss i soffan framför lets dance och massa godis, chips ostar och läsk!!!

Nu är det B.B och det måste vi kika på ;)!!

Imorgon kommer syster yster och hennes lilla familj på frukost.. MYYYS!!

Trollen ska till farfar och Anna efter simskolan imorgon och jag och Johan är bortbjudna på middag!!

Ha en riktigt härlig kväll!!

kram vännen♥



Bakar kaka!!



Går ut med vovven!!!



jag fick äran att hålla denna lilla sötis!!



Sötis ♥







jobbigt med sten i skon...





God middag!!

härliga fredag!!!

Kategori: Allmänt

Hej fina du!!

Idag är det fredag och jag är ju LEDIG!!! Dagen började jag med att städa och fixa här hemma :) Det är sååå härligt när det är rent och fint överallt ;)!!

Om en stund ska vi till stallet, Isa är lite sjuk... Hon har fått inflamation i halsen :( så det blir bara stall fix idag... Efter lunch kommer min mamma hit och myser med mig o barnen!! Jag ska slänga ihopa en sockerkaka.. Det är ju bara så gott med nybakad ljummen sockerkaka :)
Det skulle ju bli fint väder idag, men solen lyser med sin frånvaro.. Hoppas att den tittar fram i eftermiddag :)

Hoppas du får en härlig fredag :)


Biggest loser....

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma efter några timmar på salongen och ett par timmars shopping... (HÄRLIGT) !!!
Håret blev som vanligt super fint.. Tack bästa Bella.. Och shoppingen kändes väldigt lyckad den också :) Både jag och Bella fick lite påsar med oss hem...OVANLIGT ;)

Nu sitter jag i soffan och tittar på Biggest loser! Vilka hjältar, vilka kämpar och vilka famtastiskt duktiga människor som lyckats gå ner så otroligt mycket i vikt på så kort tid. 79,4 kg har min favorit Ralph gått ner och står som SEGRARE i biggest loser 2012!! Det är sjukt grymt att man överhuvud taget lyckas med det på dessa veckorna...

Nu väntas B.B... Undra vad dom där tosarna har att erbjuda ikväll.. hahaha!!

Hoppas att du haft en bra dag! Sov gott fina..





Påskfest!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon vänner!!!

Idag är det torsdag och sista arbetspasset för mig för denna veckan.. tjohooo!!!

Imorse gick barnen så här fina till dagis...





Det var så bra att förra årets påskkläder passade!! ;)



Hoppas att trollen får en riktigt trevlig påskfest!!

Ikväll är det shoppingkväll på valengallerian som den faktiskt heter!! Jag tror minsann jag ska dit en snabb runda efter att jag varit hos frissan.. ( Beror ju på hur jag ser ut när jag går därifrån...)!!!

Imorgon är det fredag och jag är LEDIG!! Vi är bortnjudna till Fru Alstad på god middag och myskväll!! OOOO vad jag älskar att spendera helgerna tillsammans med goda vänner ♥ Släkt och vänner betyder så otoligt mycket för mig ♥

På lördag ska Vince och Alice till Anna och farfar!! Dom längtar så mycket till lördag... ( Undra om farfar också gör det.. ) hahaha..!!

Hoppas att du får en bra dag!!




Utkast: Mars 28, 2012

Kategori: Allmänt

Hej fina!!!

Solen försvann lagom när jag slutade jobbet idag... Men vad gör det.... Världens bästa solstrålar stod och väntade på mig vid dörren när jag kom hem.. KÄRLEK...!!!

Johan och busarna hade lagat middag, så det var bara att sätta sig ner vid dukat bord och mumsa ;)!!

Efter maten åkte vi till stallet! Det blev ingen ridning idag, bara stallfix och lite morots mutor... ;) ( Kan vara bra med lite exta mutor ibland.... )

När allt var färdigt åkte vi till nästa uppdukade bord!!! FYYYY så otroligt god glasstårta Lina hade gjort... Maräng och passionfrukt... MMMM....!!!!
Vi hade en riktigt mysig kväll med mycket roliga planer inför sommaren...SEMESTER 2012!!!

Nu är det B.B och Top Cats!! Sååå roligt att se dom dansa och sjunga... hahaha!!!

Imorgon kallar jobbet igen... Hoppas verkligen inte att jag är lika trött som jag var imorse när klockan ringer imorgon bittig...
Imorgon ska trollen ha påskfest på dagis!! Vilken tut att jag har kvar lite "påsk kläder" sen förra påskfesten.. hahaha!!

Undra om jag ska ta en runda på stan imorgon... Känner att det suger i shopping tarmen.. hahaha ;)

Sov gott fina du...

Solig morgon!

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina!!

Solen skiner och klockan är bara tidig morgon fortfarande.. :) HÄRLIGT!!

Ikväll ska vi hem till våra fina vänner i smyge för lite kvälls mys!! Det är alltid lika härligt att bli bortbjuden mitt i veckan, det lyxar till det lite i vardagen och det gillar jag :)

Imorgon ska jag en snabb runda till läkaren och efter det ska jag till frissan och göra vid håret.. ÄNTLIGEN!!!

Nu blir det lite jobb.. Man kan ju inte bara "glida" omkring på ett bananskal...!!

Kram

bebis mys♥

Kategori: Allmänt

Hej vacker!!

Idag har jag haft en riktig bebis mys dag!!

Jag åkte hem till bästa Maria i morse och för att mysa med lilla Agnes och äta en super god frukost!! Hon var verkligen så fin lilla prinsessan :) Det kändes så overkligt att äntligen sitta där med denna lilla plutt i famnen... Denna söta lilla prinsessa har verkligen varit såååå efterlängtad, och nu finns hon här och jag fick pussa lite på henne ♥ LYCKA ♥
Maria, du kommer bli en super mamma, det kan jag lova!!!

Idag har jag varit på utbildning, alltid lika intressant ;) Nu har jag lite lunch, och den spenderar jag framför datorn.. :)

Hoppas att denna kvällen går fort... Jag är redan trött och super hungrig...Oj.. på tal om mat... Jag glömde ta fram köttet från frysen imorse... Förlåt darling....♥ Hoppas att ni fick lagat en god middag ändå...


Nu blir det lite jobb och lite planering för vad som komma skall..;)!!

kram vänner!




Sötaste bebis foten♥

hemma efter en underbar dag!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!

Idag har vi haft en helt fantastiskt underbar dag!!

Vi lämnade Trelleborg tidigt imorse för att hämta syster och Hollie♥
Efter lite felkörning och letande hittade vi äntligen fram, bättre sent än aldrig ;)!! Eftersom kusin vitamin flyttade för ett tag sedan så har vi inte varit i det nya huset ännu... Det var verkligen ett super mysigt hus dom flyttat till!! Snyggt och fräscht överallt och en stor härlig tomt!!

När vi kom fram hade Jenny gjort en jätte god pasta sallad till oss och köttbullar med pasta till barnen. Till detta severades nybakade vitlöksbröd och god sås!!! Vi åt lääänge och njöt av varandras sällskap!! Sen hoppade barnen ut i trädgården och lekte och busa i flera timmar.. UNDERBART!! Medans vi kopplade av i det fina vädret bakade jenny en jordbubbspaj... MUMS!!! Barnen fikade ute i solen och sommar känslorna flödade i kroppen..:)

Vi packade ner "vagnbarnen" i vagnarna och gick in till byn för lite shopping!! Det var sååå varmt och underbart ute och killarna hade så kul på vägen med massa bus och roliga ramser som rabblades högljuddt.. hahaha!!

När kvällen kom var det dags att återvända till Dalabadet!!!

Barnen var helt slut efter en hel dag med mys och bus och ligger och sover i sina rum nu!!

Jag tittar på Sofias änglar och snyftar mellan varven...Helt ofattbart att man ska behöva drabbas av dessa fruktansvärda sjukdommar när man är ett litet oskyldigt barn... Kämpa på söta lilla tjej...♥

Imorgon ska jag träffa Maria och hennes lilla Agnes!!! Det ska bli såå mysigt att pussa på den lilla prinsessan♥

Här kommer några bilder från vår härliga dag!!!





































Nu blir det soffmys och lite fix imför morgondagen ;)!!!

ponnyakuten!!!

Kategori: Allmänt

söndags kväll och helt underbart väder!!

Ute möblerna jag handlade idag blev super!! Johan visste inte att jag handlat nytt så han blev lite förvånad när han kom hem och såg dom... hihihi!!!!

Alice var så nöjd när jag hem hem idag! Kalaset hade gått jätte bra och hon var så fin i sin rosa klänning ♥SÖTIS♥

Barnens farfar och Anna kom precis och hälsade på en liten snabbis:) Vince åkte en runda i farfars bil och Anna och Alice spelade spel!!

Nu är det Bulldog på tv:n och efter det är det favoriten.. PONNYAKUTEN!!! Gud vilken söt liten tjej som är med i Bulldog idag, synd bara att dom alltid väljer fel hundar att dejta.. !

Jag får inte riktigt ihopa tiden idag.. Känns som att dagen har gått alldeles för fort, klockan är ju redan 19.00!!

Dagens lunch på  spenderade jag i solen... Sönt att jobba helg ;)!!!





Nu är det kvällsmys, och snart ska jag bege mig till andra sidan..;)!

kram till dig

den där klockan....

Kategori: Allmänt

Godmorgon vacker!!

Vilken stökig söndag det blev.. hahaha.. Jag visste att klockan skulle ställas fram, men ändå blev jag lite osäker imorse..  Men jag kom i tid till jobb, efter att ha fixat kläder och hår till Alice som ska på kalas..  Mer synd är det om min fina kollega som var här en timme tidigare ( ställde klockan fel...) Hon var helt säker på att jag försovit mig, så när jag kom och berättade vad klockan var blev hon lagom glad.. ;)!!!

Efter jobbet ska jag köra och köpa utemöbler :) Tror att det kommer bli riktigt fint på den "lilla" uteplatsen :) Dom har ju lovat super fint väder idag, så det kan hända att alla utemöblerna åker fram!!!

Imorgon ska jag och min bästis ( lilla syster) åka till Hörby och träffa vår kusin och hennes små prinsar!♥ Det ska bli så otroligt roligt att äntligen ses!!



Jenny!!



Alice och Robin!



Vince och Robin



Jag och syster!!

Efter jobbet ska jag sola, känns som att brännan försvinner sakta men säkert.. hahahah!! Lite färg måste jag ha nu när man snart ska börja med ALLA vårkläder och alla fina sandaler!!

Ikväll ska jag till bästa Jenny för B.B mys!! Hoppas att jag kan hålla mig vaken bara..;)!


Hoppas att du får en bra söndag fina!!


nu blir det lördagsmys!!

Kategori: Allmänt

Lördagskvällen är här!!

Johan hade middagen klar när jag kom hem, det blev barnens val.. Men det var jätte gott!!!
När jag kom hem så var våra finisar till vänner här på ett snabb besök♥

Idag ringde Vince mig på jobbet och var jätte glad..!! Han hade klarat både silver fisken och guldfisken på simskolan idag.. STOLT!!! ♥ Nu ska han snart flyttas upp till en lite mer avancerad grupp och sikta på fler simmärken!! Givetvis handlade jag en lite present till honom som han fick när jag kom hem från jobb!!.. Han är ju så duktig!!

Jag har tagit ett bad och hoppat i mjukis kläderna... Min lilla morfar är här på besök. Mormor är ute på "äventyr" så han kände sig lite ensam där hemma..!!
Vi ska snart plocka fram allt gott... Jag har inte ätit godis på sååå länge känns det som..;)

Såg ni förresten the voice igår... OMG.. Helt rätt vinnare!! Han sjunger galet bra!! Jag tycker faktiskt att ALLA deltagare har varit riktigt grymma!! Juryn har varit fantastiska, och enormt bra coacher!!








Hoppas att ni får en riktigt mysig kväll, för det ska minsann vi ha!!

kram till dig♥

blir tokig på mitt hår...

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina!!

Lördagen är här och jobbet kallar :) Usch.. Jag får toss på mitt hår.. Jag ska till frissan på torsdag och det lääängtar jag till ;) Imorse ville det inte alls som jag, så därför ser jag ut såhär... hahaha




På jobbet idag...

Igår köpte jag en fågelholk till Alice lekstuga! Hon tyckte den var jätte fin och har lekt med den hela morgonen.. SÖTIS!!





Undra om solstrålarna lyckas tränga igenom molnen idag.. HOPPAS!! Det var inte kallt ute imorse, kändes riktigt vårigt! Johan och barnen ska laga middag idag, undra vad det blir för mumsigt!! Om trollen får bestämma vet jag redan att det blir tacos..! Hoppas Pappa får bestämma idag.. hahaha.. Jag är lagom trött på tacos just nu!!

Imorgon ska Alice på barnkalas! Hon ser som vanligt fram emot det jätte mycket. Ibland funderar jag på om det är en riktig liten party pingla vi avlat fram.. hahaha! Hon älskar allt vad stora tillställningar heter♥

Hoppas att du får en riktigt härlig lördag, tänk på att just denna dagen kommer ALDRIG mer tillbaka ;)!!

Kram till dig♥

Nu stänger bygget för idag!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!

Snart ska jag stänga ner för idag :) Det ska bli skönt att komma hem och träffa mina små troll ( Ja, bergatrollet också.. )!!!

Solen är påväg ner nu.. Imorgon har dom lovat fint väder igen...HÄRLIGT!!

Nu väntas fredagsmys med familjen, hoppas att jag inte somnar på soffan allt för tidigt ikväll..
Imorgon ska Alice leka med en kompis, hon ser jätte mycket fram emot det!! Sen ska busarna på simskola och lagom till middagen kommer jag hem♥

Njut av kvällen :)

Oförskämt bra dag igår...

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina vän!!

Igår hade vi en oförskämt bra dag HELA dagen♥

Först kom svärmor med goda bullar och kakor... Vi åt en riktigt god frukost och fikade efteråt med nybakade kammar :) Sen gick vi ( barnen cyklade) ut en runda till lekplatsen och barnen lekte av sig i den härliga solen!
Vi gick tillbaka till trädgården för mer bus, och vi placerade oss i solen och njöt av det otroligt härliga vädret!!

Sen åkte jag och trollen för att handla lite blommor ;) Vi stannade på fridas gård och jag shoppade lite roliga småsaker. Bla. diamant knoppar till vårt stora skoskåp i hallen, rosa prickiga knoppar till Alice rum, lite fint påskpynt och lite annat smått och gott!!
Vi handlade blommor till våra krukor och planterade allt när vi kom hem! Det finns ju inte jätte många blommor att välja på nu, men jag handlade det som fanns och det blev riktigt fint!! (Egentligen är jag inte så glad för penséer..)  Jag ser fram emot att kunna plantera lite fint "gräs" och lite större växter, men det får jag göra när värmen kommer..

Sen åkte vi till stallet och vince red i paddocken!! Han var jätte duktig igår ♥ Vi tränade lite på trav till halt och tvärtom, övade på att stå i lätt sits på böjt spår och efter mycket träning sitter han nu riktigt fint i kort trav!

När vi kom hem åt vi middag och bytade snabbt om. Lite hastigt blev det bestämmt att vi skulle  till mamma och pappa för att äta pannkakor..
HAHAHA.. Pappas flakmoppe är nu helt klar, SÅÅÅ himla fin den blev;)!! Vince ska ju åka där framme i flaket när pappa ska köra det årliga moppe rallyt..;) Han ÄLSKADE att sitta där framme.. Jag ville såklart köra.. GUUUD.. ni skulle sett.. Helt ärligt, jag är ju inte den bästa på det märkte jag.. Jag var riktigt, riktigt nära på att kissa på mig när jag körde.. Jag kunde inte bromsa skiten, och jag fattade inte hur jag växlade, kopplade och allt vad man nu ska göra..  Där kom jag på en grusväg som är full med hålor i och i ganska snabb fart.. Jag skrattade samtidigt som jag var lite rädd för att trilla.. Fötterna släppte jag från pedalerna och benen stod rakt ut samtidigt som jag höllt på dö av skratt.. otroligt roligt.. hahaha!! Synd att jag inte hade med mig min kamera.. :(

Vi åt goda pankakor och mös en stund innan vi åkte hem. Alice somnade i bilen och Vince var också helt slut..
Moppe turen tog slut på mina krafter och jag somnade liten innan 20.30...

Idag är det jobb hela dagen! Ikväll när jag kommer hem blir det fredagsmys och lite gott..!! Det är underbart väder i dag också!

Hoppas du får en härlig fredag fina du!!



Vince innan dagis idag!!



Rosa tjejerna imorse!!

LOVE solsken!!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina ♥

Vilket underbart väder att vakna till, dagen kan ju inte bli något annat än perfekt!!!

Igår var vi i höllviken och jobbade! Det var sååå mycket folk ute och rörde sig i eftermiddagssolen!

Efter jobbet åkte jag och hämtade kläder som jag beställt :) Det mesta var sommar kläder till Alice. Hon blev jätte glad och hade värsta mannekäng uppvisningen här hemma sen♥

När jag kom hem från jobb grillade ( muuums )johan och barnen lekte i trädgården♥

Jag och vince åkte till stallet lite senare än vanligt och tog en kvällsrunda! Det var riktigt skönt väder igårkväll. Kl. 19.40 körde vi ifrån stallet och då var det 12 grader ute... !!

Idag är jag ledig och svärmor kommer strax och äter frukost med oss!! Jag fick ett tips om billiga ute blommor igår och jag funderar på att åka dit och titta idag!

Hoppas du får en riktigt skön dag i solen!

Kram



Min fina kollega Liselotte!!







fel på lönelappen...

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina du!!

Dessa morgnar tar minsann knäcken på mig.. hahahah.. Nu när man fyllt 30 är det så mycket svårare att komma upp på morgonen, undra då hur det är när man fyller 40.. ;)!!!

Solen är inte riktigt med oss ännu.. Men den kommer säkert upp strax, klockan är ju inte så mycket...!!

Jag tittade på min lönelapp idag, man blir ju lika besviken varje gång. MEN idag blev jag lite arg.. Jag har vabbat tre dagar, men dom har dragit för 4.. Måste gå och säga till chefen så fort jag ser henne, för detta är in OK.. ;)!!

Hoppas att ni får en härlig dag!

Sköt om dig!

Galet trött framför B.B!!

Kategori: Allmänt

Fyyy så galet trött jag är denna tisdagskväll.. Jag är hemma och sitter och tittar på BB.. Hahaha så kul Rodney är, stört skön ;)!! Gillar Jimmy också.. hmmm.. jag har inte någon så direkt favorit denna säsongen, alla är liksom lite galna och tokiga  på sitt lilla vis.. hahaha.. men så tråkigt programmet skulle vara om dom bara skulle ta in "normala" personer i huset ;)!!
Undra om det är min tv det är fel på eller om det är kanal 11 som har problem med sändningen... för det är väldigt hackigt...

Jag har varit på dialogutbildning i svedala idag! En bra utbildning där brukarna föreläser för personalen! Det är verkligen intressant att höra om deras upplevelser av vården och ifrån deras synvinkel.. ;)

Det ska bli super fint väder imorgon ;) UNDERBART!! Är det riktigt fint väder tänkte jag faktiskt flexa hem tidigare!!!

Sov gott vackra ♥

jobb...

Kategori: Allmänt

Hej fina ♥

Fy så kallt det är i vårt avlånga land... Jag som har tagit vårkläder på mig.. hahaha!!

Jag hann minsann med en runda på stan innan jobbet idag och som vanligt hittade jag en del på Vero moda, och lite på H&M... HÄRLIGT!!
Jag sprang på lilla mamsie, min syster och min moster, med andra ord en snabb släktträff på valen :)

Jag blir så arg på mig själv.. Igår somnade jag framför tv.n igen och missade B.B... Det värsta är ju att jag sov så underbart gott där på soffan också... hahaha!!

Idag jobbar jag till 21.30 så jag borde ju inte hinna somna innan 22.00... ;)!!

Hoppas att Johan har lagat något gott till middag idag, jag ser fram emot att äta när jag kommer hem :)  (det är ju dagens höjdpunkt!!! )

Nu ska jag jobba lite!!

kram vännen♥

kvällsmys!!

Kategori: Allmänt

Hej vacker!!

Jag har verkligen haft en riktigt avkopplande kväll sedan jag kom hem från jobb:) Middagen stod och puttrade i ugnen, jag hoppade i ett varmt bubbelbad och barnen lekte medans johan fixade inför middagen♥
När vi ätit upp kastade vi oss i soffan och läste en av böckerna som alice fick när hon hade kalas igår! Kvällen avslutade trollen med en film och massa mys! Nu sover dom sedan någon timme och vi sitter och tittar på Sofias änglar!!

Imorgon ska jag på utbildning i Svedala, det ska bli spännande!!


Fyyy så sugen jag är på något gott.... Jag har nog världens största godis behov... hahaha!!!

kram till dig♥

jäääkla parkeringsböter....

Kategori: Allmänt

Usch så arg jag bliiiir... Jag visste att det var datum parkering när jag parkerade imorse, och jag var stensäker på att jag ställde mig på rätt sida.. Meeen det var FEEEEL... 400 i böter fick jag.. Nu känner jag mig inte alls glad lämgre. Det är så fruktansvärt sura pengar...

Jag är iallafall tillbaka efter en super god lunch på stan :) Kycklingsallad blev det för min del!! Det är verkligen skönt att komma iväg ut en runda på lunchen! Fy så kallt det var ute, blåser ju riktigt ordentligt...

Nu ska jag snart på ett möte, sen efter det slutar jag :)

Usch så arg jag är på mig själv och på dom jäkla P-lisorna...



Goood morgon!!!

Kategori: Allmänt

Hej fina du!

Idag är det måndag och vi har en ny härlig vecka framför oss... Det var segt att gå upp i morse.. VÄLDIGT SEGT... Trollen vägrade vakna, men efter en hel del tjatande och gnatande av sin mamma så kom dom sakta men säkert upp ;)!!
Solen skiner och det ser ut att bil en underbar dag!!

Det är så svårt att veta vad man ska ta på barnen för ytterkläder när dom ska vara på dagis.. Det känns lite väl "vintrigt" att ha overall och termobyxor.. När solen är framme så är det ju riktigt skönt ute, och när den går i moln blir det lite kyligt... Men, några minus grader är det ju inte!!! Idag lämnade jag dom i lite vårigare jacka och med överdragsbyxor.. Vinterkläderna hänger ju kvar på dagis, så blir det kallt kan dom ju alltid hoppa i dom!!

Jaha, då får vi se vad denna dagen har att erbjuda då..!!

Oj, förresten.. Jag somnade mitt i B.B igår och har helt missat vem som åkte ut.. Jag måste gå in och kolla det NUUU!!!

Kram till dig♥



Såhär ser jag ut på jobbet idag

kalas söndag!!

Kategori: Allmänt

Hej fina du!!

Igår var vi som ni vet hos våra fina vänner!! Vilken helt underbar kväll det blev trots att inget var planerat..! Vi bjöds på jätte god middag och god dricka till det!! (Det röda vinet var GUDOMLIGT!! ) Som vanligt var sällskapet det bästa och jag mådde som en prinsessa!!! ♥





Vilken underbart härlig dag vi haft idag ... !
Jag och Alice gick upp tidigt. Kl. 07.30 klev vi upp ur sängen för att baka dagens tårta som INTE alls blev som jag tänkte mig.. Marsipanen jag köpt var mörk,mörk rosa. Jag var säker på att det var en söt ljusrosa marsipan.. Så min plan sprack och jag fick sådär lite lagom fort hitta på något annat.. Inte den bästa tårta jag gjort, men god blev den ;)!!!

Kalaset blev jätte lyckat!! Alla små prinsessor var sååå fina i sina klänningar och prinsarna var tuffare än någonsin♥ Vi hade disco och massa bus i hela huset ;)! Trollen åt korv, hamburgare och pommes.. Önskad meny av Alice.. ;) Till discot var det massa snacks och tårtan åts upp med glädje!!
Tack till alla ni som kom för att fira vår prinsessa, och STORT tack till alla fina presenter som hon fick.. KÄRLEK♥

Efter kalaset blev det stallet.. Vince var jätte duktig idag. Han red lektion i ridhuset och Isa gick som en klocka♥ Melvin ville följa med idag också, och så klart fick han det!! Han tycker det är så kul att rida och Vince blir så stolt att visa allt han kan ;)!!!

Efter stallet och ett värmande bad blev det soff mys framför ponnyakuten, barnens absolut favorit program!!

Nu sover våra änglar och jag tittar på så ska det låta.. DANNY är ju med där så det går ju inte att missa...!!
Om en liiiten stund är det B.B!!! Det ska bli spännande att se vem som åker ut ikväll...Jag har ju en som jag gärna sett lämna huset..!!

Jag har förresten beställt lite fint till Alice lekstuga.. Jag hittade en perfekt lagom liten spis, lite " god" fika och lite annat smått och gott ;) Blomlåderna är minsann uppe och fyllda med jord och röda blommor!! ( Tack ♥ för hjälpen....)

Ha en riktigt härlig kväll fina du!!♥



Lite av dagens dukning...







Busfrön..♥



Disco tajm!!





Mosters prinsessa♥





Dock inte den mest lyckade tårtan jag gjort i mina dar... ;)






simskola, och härliga vänner!

Kategori: Allmänt

Hemma från simskola och trollen sitter framför kaminen och äter lunch, och jag sitter här framför min bästis och smaskar på knäckebröd med keso och avokado.. Mums!!!



Kvällen slutar lyckligt trots allt.. Vi ska lika hastigt som igår på middag till gårdagens plötsliga gäster.. MYYYS!!

Nu tittar minsann solen fram också, det är så härligt när den sakta men säkert kommer fram. Jag längtar så sjukt mycket till sommaren!! Då är livet som bäst ;)!! hahaha!!!

Här kommer några bilder från mitt projekt igår... Jag tror lekstugan kommer bli riktigt mysig när den blir helt färdig ;)!!











Det som saknas är "köket" lite god fika och busiga barn!!

Nu ska jag nog fixa till mig lite inför kvällens middag!

Imorgon är det barnkalas och jag har bestämmt mig vad för tårta jag ska baka.. Jag tror den kommer att bli riktigt smarrig ;)!!

härlig fredag!!!

Kategori: Allmänt

Hej fina vän!!

Idag steg jag upp tidigt, kl.07.00 för att vara exakt.. !!!

Jag har förberett lite till Alice barnkalas imorgon, tvättat en maskin tvät..( har några kvar..) och städat undan från igår!!

Vi hade en riktigt härlig dag igår! Det blev dock inget borrande.. Jag bestämde mig hastigt och lustigt för att måla om lekstugan invändet istället.. Den idén skulle jag aldrig ha kommit på visade sig ganska fort.. hahaha!! Jag hittade ingen roller, så jag fick måla hela stugan med en liten pensel.. Tog ett tag kan jag lova dig.. Och lite "randigt" blev det minsann också... Men vad gör det, det är ju en lekstuga som det ska lekas i!! Jag har inte hittat någon spis till henne som jag vill ha, men jag kastade den gamla så jag är på jakt efter en ny!! Trots det hemska målandet så blev jag rätt nöjd ändå ;)!!

Sen åkte vi och hämtade Vince kompis på skolan!! Vi körde till stallet och barnen hade verkligen jätte kul!! Vince tycker det är så roligt när hans vänner vill följa med och rida!!

När vi kom hem gjorde jag pannkakor till dom tre små trollen och det åts upp med glädje ;)

På kvällen blev det spontan middagsbjudning!! UNDERBART!! Vi hade en riktigt härlig kväll med våra fina vänner!! Ibland är det så härligt att ses lite så oplanerat:) Barnen lekte fint hela kvällen och kvällen blev riktigt lyckad♥

Idag är det simskola som gäller!! Vi skulle bort till härliga vänner på middag ikväll, men tyvärr blev det inställt pga sjukdom.. Verkligen jätte synd men det finns inget att göra åt det mer än ge dig en stor krya på dig hälsning fina du♥

Vi får se vad kvällen har att erbjuda... !!

Önskar dig en riktigt härlig lördag bästa du♥













Ledig fredag och solen skiner!!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina!!

Här skiner solen allt vad den kan... UNDERBART!! Barnen äter frukost och jag har plockat undan lite här och var:) Jag funderar på att sortera uta alla vinter kläderna... Visst är vintern över nu!!!

Idag måste jag använda borrmaskinen, men vilken av dom.. Där står 4 olika boxar med borrmaskiner i garaget så hur ska jag veta vilken man ska använda för att sätta upp Alice blomlådor...!!!

Vince ska leka med en kompis idag, vi ska hämta stora Melvin på skolan!! Det ska bli så spännande tycker Vince... Snart ska ju han också gå på skolan!!! Vince vill såklart visa Melvin sin häst, så vi ska ta en tur till stallet!!

Nu ska vi fixa till oss och bege oss ut i trädgården!!! Hoppas bara att jag lyckas reda ut det här med borrmaskinerna... hahaha, Dagens problem..!!

Hoppas att du får en härlig dag vännen♥










myskväll utan godis....

Kategori: Allmänt

Hej du fina!!

Här är det kvällsmys i soffan framför tv:n! Trollen sover sedan länge och jag är sjukt sugen på allt onyttigt som finns... MEN jag måste försöka hålla igen lite, iallafall några dagar hahaha.. Jag har så svårt för det, och det blir ju inte lättare av att det finns galet mycket gott i skåpen...Jag förstår verkligen inte hur alla ni klarar av att banta. Det är ju jätte tråkigt och inte det minsta gott...



Jag får nog nöja mig med att spana in Alice leksaks kakor...!!!

Imorgon hoppas jag att det blir strålande väder, jag har ju en del att fixa med i trädgården!!
Sen ska jag fixa med det sista påskpyntet och jag har en liten idé ;)!!

Nu är det äntligen B.B och om du inte visste det så älskar jag det dår huset  ;) hahaha!!!

internet shopping....

Kategori: Allmänt

Hej fina!!

Nu har jag lunch och vad gör man då.. Jo INTERNET shoppar... Jag har istort sätt handlat en ny garderob till Alice nu på några minuter och några "utfyllnings" plagg till Vince!!! Det är så otroligt enkelt att bara "klicka" hem dom där plaggen.. Jag förstår alla människor som sätter sig i skuld pga detta....

Solen har glömt att kika fram idag, iallafall här där jag befinner mig ;)
Hoppas att den kikar fram till ikväll, jag längtar så tills jag ska gå hem till min lilla familj♥

Igår hade jag luggen nere.. Brukar ALDRIG ha det när jag har mitt hår löst.. Men ibland måste man förnya sig lite ;)!!





Nu ska jag äta något gott... God mat får man aldrig för mycket av ;)  ( Det ser man tydligt på denna kroppen...)  Hahaha!!

Lekstugor!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina du!!

Idag är det torsdag och jag har mitt sista arbetspasset för denna veckan SKÖÖÖNT!!

Alice såg allt det jag handlade till hennes lekstuga nu i morse och hon blev så glad!! Hoppas vi hinner fixa fint till henne idag, annars har vi hela dagen på oss imorgon! Jag har fortfarande inte hittat någon spis, men har mina funderingar vilken det kommer bli ;)

Spana in dessa lekstugorna...



Pris på denna stugan är...220 000.. Som hittat..



Denna lite "enklare" varianten kostar inte mer än..136 500

Undra om barnen till dessa fantastiska stugorna är mer lyckliga än vad Alice är för sin lilla röda med vita knutar..!!

Jag ser så mycket fram emot att träffa våra vänner på lördag TJOHOOO!! Det var så länge sen vi sågs, och vi har garanterat såå mycket att prata om♥

Nu ska jag jobba lite!!

Njut av dagen!

silver ägg!!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!

Guuud så trött jag är... Ska skriva några rader här, sen ska jag med glädje hoppa i sängen!!

Jag är så glad för mina inköp idag;) Jag har hunnit med en runda på vellingeblomman ( idag igen...) Jag handlade blomlådor och blommor till Alice lekstuga!! Sen hittade jag söta små krukor till henne, lite påskfint och sen råkade jag trilla över två super fina ägg i silver..JÄTTE FINA!!

Vince hade haft det super bra på brandstationen idag! Han var så nöjd♥

Imorgon börjar jag tidigt.. Usch, jag avskyr att stiga upp så tidigt på morgonen. För att underlätta har jag tagit fram kläder till mig och trollen och förberett det som går att förbereda.. Jag är verkligen ingen morgon människa...

Idag fick vi reda på vår semeseter! Otroligt nog gick det ihopa utan problem, och jag fick dom 5 veckor som jag önskade.. LYCKLIG!! Jag har sparat 2 veckor, kan ju vara bra att ha till hösten... Man vet ju aldrig, kanske blir det en resa då ;)!!!

Nu ska jag hoppa upp i sängen, jag måste vara pigg imorgon!!!

Sov gott fina ♥



Mina fina ägg!!

En skönhet klär i allt.. Eller...!!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina!

Idag har jag gjort något som istort sätt ALDRIG händer... hahahah...
Vince skulle vara på dagis kl. 08.00 idag. Jag vaknade liiite för sent för det ;) Men vi kom upp och jag fixade till trollen! Vince var så förväntansfull, så kul att se honom så♥ Eftersom vi vaknade lite sent så fick dom äta frukost i soffan medans jag slarvigt fixade till mig... Jag kastade bokstavligen på mig kläder och satte upp håret lagom slarvigt.. Smink var det inte talan om.. hahaha!! Det var sååå viktigt att Vince var där kl.08.00, och det var han. Vi var på dagis 07.45!! Min tanke var att jag skulle hem och fixa till mig efter jag lämnat trollen! Jag tänkte.. för en gångs skull gör jag mig inte iordning innan jag lämnar barnen och där är säkert INGEN som kommer att se mig.. Men tänk så himla fel man kan ha... hahahah.. ALLA föräldrar var där samtidigt, och lika så några snickare... ( i 25 års åldern.. ) Hahaha, men jag dog ju inte för det ;) Men jag kan ju säga att det lär ju inte hända igen..!! Hädanefter går jag minsann upp i tid!!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig.. hahaha!!

Hoppas att det blir lika härligt väder idag! Det är verkligen en härlig känsla när man kan ha skinnjackan UTAN att frysa, då är det liksom vår på riktigt!!

Imorgon kommer barnens älskade lilla kusin Hollie hit! Hon ska sova här hos sin älskade moster ;)!! Vi ska bara mysa och ha det riktigt härligt här hemma!!

Hoppas att ni får en härlig dag!





Såhär såg jag ut innan idag.. Men jag bjuder på dessa två bilderna..!!





Alice i nattlinne och halsband♥



Vår stora prins♥

lycklig!!

Kategori: Allmänt

Godkväll fina!!

Jag är hemma från jobbet och är pigg som en lärka!!  OOOO så otroligt lycklig jag blev när jag hoppade in i min bil nu när jag slutade jobbet. Jag lämnade bilen innan med totalt tom tank...Och nu när jag jobbat färdigt och hoppade in i bilen så var tanken full.. lampan lös inte, den var FULLTANKAD!! Tack ♥ för att du var så otroligt gullig!! Nu slapp jag ta ditt kort och tanka den själv imorgon!!! Det är KÄRLEK de ;)

Jag sitter här i soffan och tittar på BB :) UNDERBART att Rodney fick stanna i huset!! Jag gillar honom :)

Imorgon ska Vince till brandstationen med dagis! Han ser såååå mycket fram emot det!! Min älskade lilla plutt är så spänd inför morgondagen♥

Imorgon har jag kvälls pass igen! Det är skönt att åka till jobbet lite senare, men det jätte tråkigt att jag inte har någon tid med trollen.. Hinner bara mysa två timmar med dom på morgonen..Men till helgen ska det hittas på roliga saker!! Vi ska träffa underbara efterlängtade vänner, röja i lekstugan, plantera blommor, åka till pållen och så ska Alice ha barnkalas!!! Ser fram emot helgen jätte mycket!

Nu ska jag "ladda ner batterierna" med massa mys i soffan!!!

Kram vänner♥







sötisar!!

Kategori: Allmänt

Idag när jag lämnade trollen på dagis smälte hjärtat... Alice och hennes två tvänner ville följa mig till grinden för att vinka hejdå.. Där stod dessa tre små pluttar och vinkade glatt av mig och såg så stora och stolta ut♥ Hjärtat smälter när man ser dessa lyckliga små troll, och när man vet att en av dessa små prinsessor är MIN♥







Nu är hemmet städat och allt är på sin plats ;)!! Hoppas här är lika fint när jag kommer hem från jobb.. (drömma kan man ju... )

Ta hand om dig!!

tisdag morgon!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon vacker!!

Gud så trött jag var igår... Jag somnade tidigt på soffan och MISSADE B.B... Så tråkigt när man vaknar till liv flera timmar senare, stel som en pinne och inser att man missat sitt favorit program... Jaja, jag får titta på det nu innan jag går till jobb istället!!

Igår hade vi en underbar dag här hemma! Solen sken ju som aldrig förr! Barnen var i trädgården hela dagen.. Dom gick ut efter frukost och kom in till middagen... Vi plockade undan lite i trädgården för att förbereda för den kommande SOMMAREN!!! Till helgen ska jag börja göra vid lekstugan ( igen ) Det måste man alltid göra efter vintern ;) Jag ska handla nya blomsterlådor och blommor och så tänkte jag måla om  väggarna där inne! Jag vill byta ut Alice kök också... Det kök som står där inne har blivit så tråkigt och gått lite i sönder...

Isabella och Philip var här under dagen igår och mös!! Vi åt goda bullar och så bakade jag en riktigt smaskig sockerkaka med hallon och blåbär i!!! Vi placerdade oss i solen där vi njöt och solade, helt UNDERBART väder!! Barnen plockade av sig sina jackor och skor och hoppade vilt på studsmattan... Lite tidigt att kläderna åker av tyckte jag, men dom tyckte minsann att det var sommar.. hahaha!! SÖTASTE ♥

Sen åkte jag och jobbade någon timme, och när jag kom hem var det middag ( för mig, dom andra hade ätit ) och kvällsmys!!

Lite påskfint har jag hunnit med också!! Jag ska pynta lite till, men det får vänta några dagar...;) Alla säger att det är alldeles för tidigt att sätta upp mina kärringar och ägg i fönsterna  ;)!!

Idag väntar jobbet!! Jag jobbar till 21.30... Men det är ganska mysigt tycker jag!!

















Hoppas att du får en härlig dag vännen!!

Kram till dig♥

Jag säger bara RODNEY!!!

Kategori: Allmänt

Hej vacker!!

Vilken härlig söndags kväll vi haft!!
Våra fina vänner från Smyge har varit här på middag och mys! Vi grillade gott kött som serverades med potatisgratäng sallad och olika kalla såser..MUMS!!! Till efterrätt blev det glass med hemmagjord hallonsås, galet gott!! Våra troll lekte så fint och vi planerade lite skoj till sommaren ;)!! LÄNGTAR!!!

Ni missade väl inte B.B idag... Fyyy så galet LYCKLIG jag blev när Rodney.. kungen.. kom tillbaka!! Hoppas ni alla B.B tittare tar ert förnuft och röstar in honom i huset igen. Ni kommer garanterat INTE bli besvikna!!!:)




Jag fick inte påskpyntat precis mycket idag, det ska jag göra imorgon!! Funderar på att handla lite blommor till alla våra ute krukor också, och sätta fram utemöblerna..( ska kanske vänta ett tag med det...) Det kan ju fortfarande vara kallt på nätterna...

Imorgon kommer min söta kusin och hennes philip hit och fikar. Vi får se om jag hinner baka något gott tills dess ;)!!

Ta hand om dig fina, det finns bara en som är som DU♥







Idag har jag varit prima ballerina på jobbet ♥

vilket väder!!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon vacker!!

Vilken söndags morgon!! Man blir så otroligt lycklig när man slår upp sina lagom trötta ögon och ser att solen skiner :) Dagen kan ju inte bli mer än LYCKAD!!!

Vilken härlig kväll vi hade igår. Jag kom iväg från jobbet lite senare än tänkt.. Och kö var det på solariumet.. ( såklart..) Men knappt en timme hade jag på mig att fixa till för kvällens middag och festligheter!! Johan lagade större delen av middagen och jag dukade och fixade allt runt om, sammarbete det gillar vi ;)

Vi åt lääänge.. Allt för länge nästan. Efterrätten fick vi ta tillsammans med allt det andra goda vi hade  framför melodifestivalen, men vad gör det..!
Vi hejade allt vi kunde på Danny, men tydligen räckte inte våra röster fram.. ( och ändå hade vi ballonger som vi viftade med.. ;) ) Jag tycker inte Loreens låt är dålig, absolut INTE.. Men jag tycker att den är lite tjatig..;) Och sen är ju Danny lite sådär  lagom trevlig att titta på...

Barnen somnade så fort Dannys låt var slut.. Sen var det vuxen kväll med massa härliga skratt och whiskeyproving.. ( för Johan, pappa och Wiktor...) ♥

Nu väntar några timmars arbete för min del!! Sen ska jag nog hem och fixa lite påsk fint till barnen.. Har ju varit på vellingeblomman i smyg.. ;)!! Även om det är lite tidigt att påskpynta så tänker jag göra det ändå...!!

Kram fina du♥

Några bilder från vår kväll













snaaart...

Kategori: Allmänt

Snart slutar jag.. Om några minuter tänker jag minsann gå.. :)!!

Jag tänkte gå ner till solariet och bättra på brännan lite ;) Har inte solat på evigheter så jag har varit en liten blekfis ett tag nu.. Men nu har färgen börjat komma tillbaka och jag ser MYCKET snyggare ut.. ;) hahaha!! Hoppas inte halva stan ska sola bara för att det är lördag.. !!

Ikväll kommer mina föräldrar och äter middag! Självklart blir det melodifestivals tema;) Balonger ska det bli och massa glitter och glamour.. LOVELY ♥ Man måste piffa till sig med fina kläder och fint dekorerat ibland.. ;)!!



Nu stämplar jag minsann ut för idag..

Hoppas att ni får en underbar kväll finisar♥

lördags mys på jobbet!!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina du!!

Hoppas er lördag börjat bra, om ni nu är uppe redan.. ;)

För min del blir det lördags mys på jobbet, iallafall under dagen. Ikväll är det melodifestivalen!! ÄLSKAR melodifestivalen.. kalla mig nörd, men så är läget.. hahahah!!
Johan och trollen ska handla hem god mat, och massa gott till ikväll ♥ MYS ♥


Undra vem som tar hem segern ikväll...spännande!!!


påväg hem..

Kategori: Allmänt

♥Hej fina!!

Nu är det fredag och det är dags för FREDAGSMYS när jag kommer hem från jobb!! Jag har haft en super bra dag idag... HÄRLIGT!!!

Hahaha, såg ni BB igår.. Jag trodde vi skulle dö av skratt där hemma i soffan.. MASKAR ÖVERALLT...!!!



Ööörk så äckligt, men ack så kul att titta på!!! Detta program är verkligen underhållande på ALLA vis.. Även om det går över gräserna väldigt ofta.. ;) hahaha!!

Idag skulle jag egentligen ut och partaja, men pga av alla dessa trista sjukdomar blev det inställt.. Synd, för jag såg verkligen fram emot lite dans!! Får nog samla ihop tjejligan för lite partaj nu inom snar framtid!!♥

Snart ska jag minsann bege mig hemmåt, undra vad det blir för middag idag...!!!

Ha en underbar kväll fina du♥



Påväg till jobbet i mina våriga converse♥


godis kväll!!

Kategori: Allmänt

Här är det kvällsmys! Äntligen kan jag äta godis igen... hahaha!! UNDERBART GOTT♥ Jag har en gammal vän här hemma på besök, och det blir alltid massa extra gott då ;)!

Idag har jag varit på IUP samtal! Jag var stolt som en tupp när jag gick där ifrån..  UNDERBARA små troll vi har :)

Njut av kvällen fina du!!

skogsmys!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!

Snacka om att man blev lagom paff när man tittade ut imorse.. SNÖÖÖ... Vilken tur att den försvann lika fort igen, vi väntar ju på våren!!

Jag är nästan bra nu, hade lite feber imorse, men nu är den borta, SKÖNT!!
Jag och trollen har varit en runda i skogen idag! Dom behövde komma ut :) Det var ju inte jätte härligt väder precis, men vi fick fikat lite och trollen busade av sig!!

Nu har vi landat i soffan igen, och det känns som att vi kommer spendera större delen av dagen här!!!









Hoppas att du får en bra dag vännen ♥

ensam och sjuk..

Kategori: Allmänt

Usch vad detta är TRIST...

Alice feber har gått ner helt, hon var varm imorse men under f.m sjönk den och har hållt sig borta sedan dess! Vince har varit lite hängig idag, men blev piggare nu under kvällen!!

Men jag då.. jag ligger här hemma med skallebank och feber och tycker mest synd om mig själv... Johan tog med sig trollen och körde till sin mamma för ett ärende... SUPER KUL att vara ute och köra nu såklart.. ;)!! ♥

Alice har skickat ut inbjudningar till hennes kalas!! Älskade lilla loppan ser fram emot sitt kalas sååå mycket♥ Hon har bestämt sig för vilken tårta hon vill ha, så denna mamman får snällt baka precis en sådan tårta till henne!! ALLT för mina små änglar..♥

Om jag mår prima imorgon blir det en runda till vellingeblomman...HOPPAS... :)
På fredag ska jag jobba, och även hela helgen! ( Tills dess måste jag ju må bra iallafall ;) )

Nu ska jag lägga huvudet på kudden igen!!

kram till dig♥


jag är inte som alla andra..

Kategori: Allmänt

Hej fina!!

Jag förstår inte varför jag inte blir sjuk på samma vis som dom andra... Jag har feber, värk i kroppen men inga kräkningar.. MÄRKLIGT..

Hoppas det är bra med er iallafall! Solen skiner och det ser ut att vara helt underbart väder. Synd att jag inte ens orkar tänka tanken på att gå ut..!!

Godmorgon fina ni!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina!!

Hoppas allt är väl med dig! Här hemma är det på bättringsväg! Jag har inte blivit dålig, men jag känner mig lite konstigt matt i kroppen... Hoppas att jag slipper...
Alice är bättre, men har fortfarande feber. Vince är helt bra nu igen så det är skönt!!
Johan är också bättre, men inte bra.. Tror att han blir frisk i eftermiddag när han hämtat sin svarta lilla sak ;)!!!

Hoppas att solen tänker titta fram idag också, man blir så lycklig när man inser att våren är på väg :)

Jag tror att jag ska köpa en bukett härliga vita tulpaner idag, älskar dessa blommor!! Ser fram emot att plantera lite fint i våra krukor där ute också, men får vänta med det tills frosten försvunnit... LÄNGTAR!!!

Ha en bra dag finis♥

ojojoj...

Kategori: Allmänt

Har precis sett BB... Jag måste ju erkänna.. ibland går det liiite för långt i det där huset... Detta är lätt den VÄRSTA säsongen någonsin.. Men även om det går lite överstyr så måste man ju set det ändå... hahaha!!!

Usch, jag känner mig inte alls bra.... Det känns som att jag bara väntar på att bli dålig. Eftersom jag torkat kräk nu i två dagar så är det ju inte alls konstigt om jag blir sjuk...

Idag har jag inte lagat middag... Tyckte inte det var lönt att laga enbart till mig. Istället gjorde jag varma mackor som jag smaskade på! Så otroligt länge sen jag åt det, och så otroligt gott det är!!! MUMS!!!

Jag ska minsann hoppa i säng nu med en önskan att vakna imorgon utan att ha blivit dålig under natten...

Sov gott fina du!



nr. 3 också sjuk...

Kategori: Allmänt

Såja.. Då har Alice också blivit sjuk.. Rakt över hela middagsbordet släppte hon på trycket...UNDERBART.... Så jag får vabba imorgon också. Vi får se om jag lyckas hålla mig ifrån baskeluskerna...Hoppas kan man ju ;)!! Johan är fortfarande helt slut i kroppen och mår inte alls bra.  Hela min familj är sängliggandes, och här sitter jag pigg som bara den!!!

Idag fick jag hem lite sommar kläder som jag beställt till trollen!! Nu går tiden fort, snart är det VÅR!!! Det ska bli så härligt att sätta fram våra fina utemöbler!
Jag ser så mycket fram emot att sitta i solen och njuta!!



Det känns som att det blir en väldigt lugn kväll i detta huset.. Jag ska placera mig i soffan med något gott och titta på precis vad jag vill!! KVÄLLSMYS!!!

Danska baciller är inte att leka med....

Kategori: Allmänt

Hej fina!!!

Hoppas ni vaknat till en helt underbar dag!!

Här är det sjukstuga... Vince har fortfarande feber och känner sig dålig. Han har inte kräkt på några timmar nu, och jag hoppas att han kan behålla frukosten som han precis åt... MEEEN.. Vår lilla pappa är så sjuk så sjuk.. Han har kräkts hela natten och hela morgonen... Jag vet inte vad danskarna har i sina baciller, men krydda är där i dom iallafall... Jag har aldrig sett johan så sjuk, och det säger ju inte LITE.. ;)

Jag och Alice har klarat oss ( än så länge...) Hoppas verkligen att vi slipper bli sjuka..

Eftersom johan och vince har sovit större delen av morgonen så har jag och Alice städat huset!! Så SKÖNT att ha gjort det :) Snart ska det ju pyntas med påskprylar... ;)!! Ska minsann ta mig en tur till vellingeblomman denna veckan och spana  in påskbyn, man hittar alltid något skoj att dekorera med!!!

Imorgon kommer Johans nya "sak".. Ska bli spännande :) ♥

Ta hand om er vänner!!♥

efterlängtad bebis!!

Kategori: Allmänt

Vilken LYCKA!!! Min fina vän har nu fått sin älskade lilla bebis♥ Jag är verkligen så glad för deras skull!! När jag fick det efterlängtade sms:et igår så kunde jag inte hålla tårarna tillbaka..

STORT grattis till er älskade vän, ni har en fantastisk tid framför er!!

Önskar er all lycka i världen!!!



♥♥♥

härliga semester!!

Kategori: Allmänt

Hej vackra!!

Nu är vi hemma från en UNDERBAR mini semester på lalandia! Vi åkte i torsdags förmiddag och våra vänner mötte upp oss senare på kvällen då jag och Johan lagat en god middag och ordnat en hel del gott till oss♥

Vi har badat, ätit god middag, druckit väldigt gott, lekt och busat. Med andra ord har vi haft det fantastiskt bra ;)

Fredagen började med vattenlandet där det simmades och badades vilt ;) Vince har tränat på simningen och han har varit utan puffar istort sätt hela semestern!! DUKTIGA prinsen!! På kvällen bowlade barnen och vi vuxna varvade ner med lite gott att dricka och en hel del härliga skratt!! Kvällen avslutade vi med en god middag, och njöt av sällskapet!!

Tidigt lördag morgon åkte Johan och Daniel över havet för att handla starkare drycker ;) Dom var lyckliga när dom kom tillbaka medans jag var lite smått ARG... (Johan hade glömt att handla det ENDA som jag önskade mig... ) Förmiddagen och eftermiddagen spenderade vi på vattenlandet!! Jag och Tina bättrade på brännan i solariet och njöt av tystnaden en liten stund!! Sen blev det lek och bus  för trollen! Vince och Milton klättrade på klättter väggen.. snacka om att Vince har apblod i ådrorna.. hahaha!!!!
På kvällen var det melodifestivalen och givetvis gick tv:n varm i stugan.. ( åtminstone till oss som var VAKNA.. ;) ) Filmbevis finns.. hahaha

Söndagen startades med frukost och städning!! Sen blev det lek och aktiviteter för grynen♥ Vi åt lunch och sedan lämnade vi grannlandet för denna gången!! Alice sov hela vägen hem, snacka om utslagen hjälte...!!
När vi kom hem, ja precis innanför dörren så kräkte vince ner golvet.. Han ligger här varm som en kamin  och är helt slut..  Min lilla PLUTT♥

Jag vågar minsann inte titta efter på vågen hur många extra kilon som jag fått med mig hem.. hahaha!! Är det semester så är det ;) Vi har ätit alldeles för god mat och helt för mycket godis och snacks.. ;)!!  MYCKET ATT ÄLSKA.. ;)!!!

Nu blir det soffläge för denna familjen!!

Bilder från vår härliga mini semester kommer snart...!!

Kram till dig fina♥