Louicans

Elysee och fondue.....

Kategori: Allmänt

God kväll kära läsare!!

Vilken dag jag haft idag! Tänk om alla dagar hade varit lika underbara!!!

Barnen vaknade pigga och glada imorse! Jobbet har gått som en dans på rosor... Vi har verkligen haft det riktigt lyxigt på jobb och ätit en grymt god frukost buffe sedan fortsatte det hela dagen med massa gott.. Vi slutade med chips och dippa.. :) Även om det var en underbar dag så var det en väldigt sorgsen dag...

Två av mina absolut bästa arbetskamrater hade sin sista dag idag.. En går på mammaledighet och en slutar för gott.. ♥
Imorgon sluter an annan jätte fin arbetskamrat..♥

Det tog verkligen emot att ta farväl av dessa stjärnor.. Jag kommer verkligen att sakna er, och jag önskar er ALL LYCKA TILL!!

Efter jobbet körde jag i räserfart hem för att byta om och snygga till mig och trollen!! En god vän till familjen fyller år idag och bjöd ut oss på middag! Vi åt fondue på Elysee i malmö... Gissa om det var GOTT!! Jag älskar verkligen fondue... Sen blev det lite gott vin till det och det hela avslutades med en STOR efterrätt!! Barnen var jätte duktiga hela tiden! Det är verkligen super skönt att man kan ta med sig dom på restaurang i flera timmar utan problem!

Nu avslutar vi kvällen med lite god dricka och lite gott framför en konsert med Lady gaga!! ♥ (samma konsert som jag var på i stockholm!! ) Jag älskar Gaga.. Hon är GRYM!!




















Atcho Atcho Prosit!

Kategori: Allmänt

Ja.. jag kan ju inte säga något annat än  att det är väldigt snörvligt här...Men, lika glad är jag för det!! :)

Jag har verkligen sovit super gott inatt, kanske ligger det något i det Johan säger.. ;)

Efter jobb ska jag ner till stan för att leta efter en kavaj till Johan.. På något konstigt vis har hans kavajer blivit för STORA.. Han har med andra ord tappat alla sina muskler.. !!!

Hoppas ni får en riktig toppendag fina ni!!





Kategori: Allmänt

God kväll!

Här är det snörvligt vill jag lova...Men feberfritt!!

Idag har vi varit en runda hos min mormor och morfar! Vi lämnade en liten julklapp och fikade :) Super kul att träffa kusin vitamin som precis kommit hem från thailand!!

Sen gick jag och kidsen till MC donalds!! Gud så mycket folk där va.. hahaha alla rester från julbordet är väl slut nu och folket är tröttA på matlagning.. ;)





Senare på kvällen åkte jag och Johan med trollen för att titta på raket uppvisning.. Heter det så??? Där fanns jätte många fina raketer.. Fina priser också ;).... Johan precis som alla andra killar gillar allt vad raketer heter.. Så han kommer väl handla en hel del kan jag tänka mig :) Vince tyckte det var jätte kul att se på alla raketerna medans Alice inte alls gillade det.. Hon fick ont i sina öron, trots sina hörselskydd...!!

Imorgon ska jag jobba!! Jhttp://publishme.se/2585550/entries/article/new/ag var en snabb runda på jobbet idag för att tacka av två helt underbara personer som tyvärr måste sluta.. Snacka om att dom kommer bli saknade ♥

Nu tittar jag på film och äter goda rostbiff mackor..Det är MUUUMSIGT!!! :)




oj så förkylda...

Kategori: Allmänt

Godmorgon!! Vi vaknade för en liten stund sedan VRÅLFÖRKYLDA... Alice feber har istortsett gått ner helt, (37.5 imorse) Men oj så förkylda jag och Alice har blivit... Vincen prinsen verkar ha klarat sig :)

Jag får minsann åka till apoteket och köpa dunderkurer så att vi kan bli av med denna förbaskade förkylning!!

Nu är barnen i badet och jag ska förbereda lite "frulle" !! Sen har jag några ärenden idag som måste utredas! Det är ju inget vidare väder idag iheller.. Men, vi får göra det bästa av dagen!!

Nu kallar trollen så jag måste rusa!!

Ha en underbar dag!!


Ibland överraskar mannen...

Kategori: Allmänt

Idag kom johan hem och hade handlat halva Dux butiken.. :) Massa kuddar, täcken, påslakan,  madrasser och något man lägger ovanför madrassen som håller värmen.. Ibland ÖVERRASKAR han verklgen.. hahahah!!

Jag tror att vi kommer sova väldigt gott inatt! ♥

Det har verkligen rockats här hemma ikväll.. Hela familjen spelade rockband, snacka om fullt ös! ;)

Nu sover både barnen och mannen och jag har egentid framför en bra film och lite gott!!

Jag får vabba imorgon också eftersom loppan fortfarande har lite feber.. Håller verkligen tummarna för att den inte stiger under natten... Jag blir lite rastlös av att bara gå hemma och ta det lugnt. Hoppas hon vaknar piggare imorgon så att vi kan gå ut en runda. Har lovat Alice att hon ska få gå ut och gå med sin nya hund såfort hon blivit bättre :)

Nu ska jag mysa ner mig under mina nya fina plädar som jag fick i julklapp!!








Dessa super fina Dux kuddarna med fjädring i... ( avancerat ska det va... ;) ) Fick vi av Johans kompis  i julklapp!! Super gulligt av honom!!




Nu blir det filmkväll med allt vad det innebär.. ;)

♥♥

Playmobil dag...

Kategori: Allmänt

Vilken dag vi haft.. Alice har varit ganska pigg trots febern.. Hon har fortfarande lite feber.. 38.6 var den nu under dagen... Hoppas den inte stiger mer till natten...

Alice sov några timmar mitt på dagen och jag och Vince bestämde oss för att sätta ihopa hans nya playmobil saker.. En stor båt och en STOR borg.. Vi har minsann suttit hela dagen med detta :) Det känns riktigt härligt att man har varit en bra lekmamma exakt hela dagen!!

Nu ska jag börja laga middag! Alice har fått välja middagen idag.. Hon är ju sjuk... ;) Så, det blir ungsbakad falukorv och potatismos.. ( Kanske inte min favorit rätt precis.. )



Vilken grå trist dag...

Kategori: Allmänt

Godmorgon!!

Hoppas att det är bra med er alla! Vi har lite sjukstuga här hemma.. Alice har haft hög feber inatt, men nu på morgonen har den gått ner lite.. Jag är ju väldigt tacksam över att vi ALLTID har alvedon hemma... Det är ju guld värt i dessa lägen!

Hoppas att det enbart håller sig till feber.. Halva släkten har ju varit magsjuka i olika omgångar, så jag blir väldigt lycklig om vi slipper det...!!

Så idag är jag hemma och vabbar.. Man kan ju ha roligare om man säger så.. ;) Det lockar inte precis att ge sig ut i detta grå trista väder iheller..  Vilken tur att trollen fått så mycket roliga julklappar av alla nära och kära.. Dom har ju inga problem att roa sig iallafall!!

Jag hade gärna åkt till Malmö och shoppat lite på rean ( Om man nu skulle hitta något vill säga....) Vi får se hur lilla Alice mår imorgon.. Hoppas att febern försvinner.. Jag hade verkligen behövt att gå till jobbet imorgon ;)

Hoppas att ni får en riktigt härlig dag!




Sjuk loppa??

Kategori: Allmänt

Undra om min lilla loppa börjar bli sjuk.. Hon vaknade precis och var väldigt varm..Hennes öga har varit lite konstigt idag.. Runnit och varit lite rött... Hoppas inte det är ögoninflamation bara...
Gav henne lite alvedon och hoppas på att feberna ska försvinna...

Nu ska jag hoppa i säng.. Sov gott vänner!

♥♥♥♥♥♥

Kategori: Allmänt



















Min älskade lilla PRINSESSA!!!

Julen är ÖVER!!

Kategori: Allmänt

Då var julen över för denna gången...!!

Vi har verkligen haft en helt underbar julhelg tillsammans med släkt och vänner!!

I Fredags började vi julfirandet här hemma med min familj och vänner! Det blev otroligt god mat och en riktigt mysig kväll!!  Mamma hade gjort kalkon och till det hade vi massa goda tillbehör. Sen blev det risalamalta och saftsås, sen var det ost bricka, och massa godis och annat gott till det!!
Tomten kom och lämnade massa massa klappar till alla som varit snälla... Barnen blev så lyckliga, även om Alice var lite rädd för tomten... hahaha Alice var så otroligt söt när mamma pussade tomten... ( En väldigt välkänd tomte... ) hon ställde sig upp och höll för munnen.. Sen sa hon.. MORMROR.. du får inte pussa tomten...Hon blev verkligen helt förtvivlad när hon såg detta..  Sen sa mamam.. Alice, du får inte berätta det för Morfar när han kommer tillbaka.. ;) ♥



Barnen fick så otroligt många och fina julklappar.. Vince fick bla. ett Rockband...



Det gick minsann varmt här hemma hela kvällen!! Till sist blev det riktigt bra ju..Det lät verkligen som ett riktigt ROCK BAND.. ;) !!

Vi hade verkligen en mysig kväll här hemma! ♥
















Lördag morgon sov vi litet längre.. Barnen var trötta efter gårdagens julfirande!! Vi åt en riktigt god frukost och barnen fick massa julklappar under dagen!! Sen gjorde vi oss klara för att åka till farfar och Anna för att fira jul!!

Vi åt såå god mat! Jag älskar ju sill,janssons frestelse och ål.. Sen varvades det med skinka, köttbullar, prinskorvar och allt annat gott!! Sen var det risalamalta, saftsås och ett stort gottebord...!!  Vi hade verkligen en super mysig julafton hemma hos Karlssons :) Sen kom ju tomten även dit där!! .) Alice var rädd till en början, men blev lite tuffare mot slutet..!! Vi fick verkligen SUPER fina julklappar!! ♥















Denna skönheten är en av alla julklappar jag fick av min kära svärfar... ;)




Söndag morgon gick vi upp lite tidigare... Vi skulle ju först till malmö för att önska min farmor god jul!! Sedan fortsatte vi till Vellinge där det blev ett sista julfirande!! Först åt vi MASSA olika hemma gjorda sillsorter.. MMMM, så otroligt gott det är!! Sen bjöds det på potatisgratäng och rostbiff... Snacka om att jag var mätt lååångt efter åt.. hahahaha.. Men givetvis åts det en hel del julgodis och allt annat mumsigt också...
Sen var det dags att dela ut alla julklappar..!! Tomten hade minsann tagit semester den dagen så farmor fick hastigt rycka in...















Vi har verkligen haft en helt fantastisk julhelg som vi avslutade ikväll med trevliga vänner, ostbricka och en hel del chokladkartonger.. ;)

♥ Tack till våra fina familjer och vänner för alla super fina julklappar, goda mat och super fina sällskap ♥

snart snart snart...

Kategori: Allmänt

Nu kommer ju snart tomten på riktigt!! Jag var nere i stan ett snabbt ärende i jobbet idag. Gud så tokiga alla människor är.. Dom jagar dessa julklappar helt hysteriskt.. Men visst är det mysigt ändå, det har ju sin lilla charm ;)

Jag blev verkligen förvånad.. Ingenstans spelades julmusik, lite synd tycker jag.. Man får liksom julkänslan på köpet då!

Jag tänkte gå hem lite tidigare idag.. Gästerna kommer ju SNART! Längtar till ikväll, det är en obeskrivlig känsla att se lyckan i barnens ögon som verkligen strålar när alla klapparna ska öppnas ♥

Hoppas ni alla får en riktigt underbar lille julafton!!

STOR julkram till er♥

Julfint!!

Kategori: Allmänt

God kväll kära ni!!

Hoppas att ni haft en riktigt underbar dag!! Min dag har varit ganska bra ;) En massa möten på jobb och en del trista och onödiga.... Ja.. just det!!

Efter jobbet blev det en snabbis på stan!! Nu har jag handlat FÄRDIGT hoppas jag!! Kanske kanske är johan värd en julklapp till, vi får väl se hur snäll tomten är... ;)

Jag har haft fullt upp idag åtminstone!! Det har handlats, dukats och fixats inför morgondagens Julfirande!! Vi börjar ju fira julen redan imorgon, och slutar på Söndag!! Imorgon kommer min familj och lite vänner hit och firar stort! Det blir god mat.. MASSA god mat!! Mamma ska göra kalkon till oss :)  Och sen blir det ännu mer gott efter det!! Sen kommer såklart tomten, om vi nu har varit snälla.. ( Alice glömde nog hur man är snäll ett tag idag... ) Efter allt julklapps stök så ska vi spela spel och ha det riktigt mysigt och bara umgås!!

Julafton ska firas hos johans pappa och Anna!! :) Det ska bli riktigt mysigt!! Barnen längtar till lördag då det är julafton och vi ska hem till farfar!! hahaha, Vince var lite fundersam vad man skulle kunna köpa till alla papegojor i julklapp... ♥




På söndag ska vi vira jul i Vellinge hos Johans mamma och Arne! Ser verkligen fram emot all mumsig mat.. Johans mamma är super duktig på allt vad matlagning heter!! Hon har lärt mig en hel del när det gäller matlagning :) !!

Så vi har en fantastisk helg framför oss med massa familje mys och god mat!!♥ Det kan minsann inte bli bättre!!!


Jag håller på att duka lite julfint här hemma!! Eftersom både jag och johan jobbar imorgon så är det skönt att kunna förbereda så gått det går! OOO, vad jag älskar allt sånt med fest och högtider!! :)

Nu ska jag minsann nanna.. Har ju en lång dag framför mig imorgon.. Klockan ringer ju ganska tidigt om man säger så..

Sov gott fina ni!!

Natti natti!


Snart färdig med dukningen, har några detaljer kvarar!!



Härligt lugn...

Kategori: Allmänt

Det var verkligen helt UNDERBART att komma hem idag.. Även om klockan är hur mycket som helst...

Det var verkligen tur att det fanns en hel del julgodis på jobbet, för annars vet jag inte om jag hade orkat stanna hela kvällen... Vissa dagar är ju tyngre än andra men denna dagen... Jag är evigt tacksam att den är över!!

Ikväll lär jag ju inte orka sitta uppe speciellt länge... Det blir bara att mumsa i sig lite gott och njuta av den sista timmen av kvällen :)

Imorgon ska jag upp tidigt.. Vi ska ha möte med facket på jobb så det kan ju bli spännande!!

Vill ni vet en rolig sak.. hahahah Jag och fröken Maria Montazami har likadana dammsugare, men min är i guld :)

Märket är Miele och det är en SUPER bra dammsugare.. kanske något att önska dig i julklapp ;) !!!







Nu ska jag krypa ner så tyst som jag bara kan i sängen.. Jag vill ju inte väcka den björn som sover ;) !!

Natti natti♥

Börjar tro att den där gud verkligen finns....

Kategori: Allmänt

Vilken dag det varit idag!! :)

Det började imorse när jag var påväg till frissan.. Stressad som alltid så lämnade jag trollen. Påväg in till stan så kör jag lite for fort.. Ett par kilometer över kanske.. ;) Jag kommer inte speciellt långt från det att jag ser att det är stor poliskontroll längst vägen, 6 polisbilar och en hel drös blåklädda personer viftade in bilar till höger och vänster.. Ja, istortsätt blev alla invinkade utom JAG!! Och vilken tur jag hade då.. !!Jag körde ju alldeles för fort, och dessutom körde jag i Johans super fina "sportbil" som jag inte visste om den var besiktigad eller inte.. och givetvis hade jag inget körkort med mig...  Men, någonstans där uppe sitter han på ett moln och gör rättvisa ibland oss! ♥

Hos frissan gick allt som planerat! Håret blev till sist super bra! Tack finaste Bella ♥

Sen tog jag mig en runda på stan för att shoppa lite! Jag hittade två kavajer som jag verkligen kände att jag behövde! Den ena var där inte min storlek i.. Sur blev jag och köpte på mig lite smink istället.. Väl framme i kassan stod där en tjej och lämnade tillbaka en kavaj.. MIN kavaj.. den jag verkligen ville ha.. Jag försökt kika vilken storlek det var.. JA... Hur kan det vara möjligt.. Precis den storleken jag behövde! :)

Jag gick ifrån stan glad som attans med två kavajer, en blus, skor till alice ( för vad är julen utan ett par svarta  LACKSOR!! ) julklapp till mamma och lite smink!!

Nu sitter jag på jobbet och har lite middag..


Hoppas ni får en riktigt mysig kväll!!






3 dagar kvar...

Kategori: Allmänt

Godmorgon vänner!!

Vet ni.. Det är bara 3 DAGAR kvar tills julafton.. Har ni någon julkänsla?? Jag har väl inte riktigt hittat den kan jag väl säga.. ;) Men den kommer säker den 23 då vi ska börja vårt julfirande!!:)

Nu ska jag bege mig till frissan.. :) Jag hoppas att peruken blir som den brukar..!! Men det e klart, att vara en riktig guldlock är kanske lite sött.. :) hahaha

Ikväll jobbar jag till 21.30.. Väldigt kul..!

Hoppas ni får en bra dag idag!


chokladtomtar...

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från frissan.. :) Ja.. jag vet att jag är en BESVÄRLIG kund Bella... Men, jag kommer imorgon IGEN!!! Jag har lite svårt att tycka denna färgen är fin.. hahahha.. Tycker liksom den är lite åt det "guldiga" hållet, och det gillar jag inte..!! (Även om ni andra tycker att den är fin..)  Men, eftersom Bella är bäst på detta med hår och färg så kommer hon lyckas få det som jag vill imorgon.. kanske.. ;)

Jag sitter här med två stora chokladtomtar.. Barnen fick varsin chokladtomte idag, och dom blev ju super glada!! Dom åt typ 5 tuggor var sen blev dom mätta.. Så givetvis fick jag båda två.. Så nu sitter jag här och knaprar på dom.. Tror att jag mumsat i mig dom lagom tills middagen är färdig.. ;) !!

Ikväll ska jag till finaste Jenny på lite tjejmys! ♥ Härligt!!

Nu ska jag fortsätta med middagen, idag blir det panerad torskfile med potatis, sås och lite grönt till det!!



Visst älskar man dessa stressiga morgnar...

Kategori: Allmänt

Godmorgon finaste!

Visst är det UNDERBART med dessa stressiga morgonar.. :)
Idag är jag ledig och barnen ska ha julfest på dagis! Jag vet inte riktigt hur det alltid blir så att man har så jäkla bråttom när det är dags att bege sig.. Vi går alltid upp i lagom tid, och har det lugnt och skönt med massor av tid på oss... Sen när det är dags att klä på sig ytterkläderna händer det något liksom.. Tiden rusar fortare än någonsin och barnen blir som två otämjda kattungar..!! :) Och det som är ABSOLUT pricken över i:et är ju såklart att bil/husnycklarna är inlåsta i BILEN...  ( Ja, det är inte första gången detta händer..) Ibland blir man bara alldeles för trött på sig SJÄLV... hahaha ♥

Men nu är trollen lämnade och glada var dom! Så nu ska jag städa lite och fixa till mig. Jag har en del att göra idag på min lediga dag.. Ska till frissan, ska på möten, och handla dom sista klapparna!!

Hoppas att ni får en lika händelserik dag som jag;)!! ♥







go kväll kära vänner!!

Kategori: Allmänt

Hoppas  ni haft en bra dag! :)

Dagen på jobbet gick ganska fort idag.. Hahaha, som jag och en kollega skrattade idag.. ♥ Tänk att ett toalettbesök kan vara så kul... ;) !!

Jag slutade lite tidigare idag :) Vi åkte till stallet hela familjen, ja johan åkte också med!!Dom var som vanligt super duktiga!! Vince travade utan händer, han tränade balansen och höll armarna rakt ut! Sedan blev det barbacka ridning  :)

Sen kom barnens favoriter, farfar och Anna!! Alice är så glad för Anna..Farfar är ju utan tvekan Vinces favorit!! :)

Ikväll har jag slagit in alla julklappar.. Nästan... Det tar verkligen lång tid att få till det.. hahahah!! Imorgon ska jag ner till stan och fixa dom sista klapparna! Egentligen är jag färdig med alla, men jag känner att jag måste utöka det lite till med lite smått och gott.. ;)

Sen ska jag till min fina kusin och göra vid håret.. Vet inte riktigt hur jag ska ha det faktiskt, men lite mörkare blir det nog.... Hon är verkligen den bästa frisören man kan tänka sig! Hon fixar och trixar för mig till 100% Även om hon inte har tid till mig så skaffar hon sig tid.. Love you finaste Bella du är BÄST!! ♥

Imorgon är det julfest på dagis!! Alice har valt en klänning som hon vill ha, så då är det ju bäst att hon får ha den ju! :)

Nu ska jag titta på en bra fillm :)

Sov gott kära ni!!

Lite småsjuk...

Kategori: Allmänt

Usch, jag känner mig lite sådär småsjuk.. Trött, fryser, lite gnälligare än vanligt.. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu.. !!

Jag har haft en lagom tuff dag på jobbet idag med.. Kan kanske vara det som gör att jag känner mig slut...

När jag kom hem så åt vi super god thai mat :) Älskar det verkligen!! Sen var det bara mys hela kvällen. Vi tittade såklart på tjuvarnas jul och mös i soffan!! Barnen hoppade i säng ganska så fort efter att den var slut, sen bäddade vi ner oss i soffan och tittade på film! En god vän till oss har varit här ikväll.. Han kom med massa onyttiga godsaker, men det är ju snart jul och då får man minsann frossa lite extra ;)!!

Nu ska jah hoppa i säng.. Ska upp tidigt imorgon och jobba. Lämnar ju barnen 06.15 på dagis, så det gäller att komma upp i tid!!

Sen åker vi till stallet direkt efter jobb, jag tänkte faktiskt sluta vid 13.30 imorgon!! Det är så kul att se när Alice rider, hon har verkligen blivit super duktig! Nu har hon kommit in i Isas trav och hon har hittat takten i lättridningen! Jag behöver inte le henne längre, utan det räcker med att jag longerar så travar hon runt mig!! STOLT MAMMA!! :)

Vince mål nu till våren är att vara med på sin första hopptävling!! Han ser verkligen fram emot det, och nu ska vi träna massor för att han ska komma i form ;) !!

Sov gott kära ni!!



Vilken lördag!!

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma efter en KÄMPIG dag på jobbet ;) Vilken tur att dte finns stjärnor till vikarier som kommer in och hjälper till när det blir lite besvärligt ;) !!

Idag är jag minsann trött.. Vi hade en underbar kväll här hemma igår med fina vänner!! Jag gjorde ett smarrigt julbord, bakade en riktigt god safranskaka och gjorde god risalamalta och saftsås till det!! Sen var det massa gott som vi glufsade i oss framför tv:n... Jag kan ju lova att det var ju ingen som gick hungrig härifrån!! ;)

Sen hade dom STORA killarna brottningsmatch här hemma.. ( Daniel och Johan..) Ja, ni kan ju själv tänka er hur det såg ut.. hahahah!

Vi mös ner oss i soffan och tittade på SVENSKA HJÄLTAR.. .. Gud som det snyftades till höger och vänster här..♥!! 

Lite extra berörd blev man ju eftersom Daniel var med och hade ett väldigt rörande tal.. ( Malins pojkvän...) Det kan ju inte vara någon i denna stad som missat den fruktansvärda resan som Malin och hennes familj gått igenom..♥

♥ Hoppas du har det bra hos alla fina änglar Malin Cammerö ♥


Ikväll blir det mys och god mat... Vi skulle ju egentligen till FINASTE syster och fira Marcus.. Men pga. viss "smittrisk" så blir vi hemma ikväll!! Det känns lite märkligt.. Hela familjen sitter själv utan huset fullt och myser en Lördagskväll ;) !!

Hoppas ni får en underbar lördag kära ni!!



PRINSESSA!!

Kategori: Allmänt

Jag vill också vara en PRINSESSA ♥

Tänk vilket härligt liv. Alla fixar och donar för en, man är alltid i CENTRUM och man får allt man vill ha!! Kan livet bli bättre!!

Jag hade absolut passat som prinsessa.. hahahaha!! Alla dessa fina klänninar, prinsesskronor och alla diamanter :) Och sen kommer ju alltid en vacker prins på en vit stor häst och räddar prinsessorna som är i fara... ;)

Man bor på ett stort fint slott med massa tjänstemän som gör allt för en... Har en pappa som är kung och bestämmer en hel del.... Ja, tänk vilket liv ;) !!

Jag tror att jag ska bli prinsessa i mitt nästa liv!! ♥





<3 lyckad kväll <3

Kategori: Allmänt

Vi har haft en riktigt mysig kväll här på Dalabadet ;) !!

Mamma och pappa kom ikväll och mööös!! Barnen gick lucia, och dom var så duktiga! Vince är jätte duktig på att sjunga, han verkligen ÄLSKAR det! Alice dansade i takt och hängde med så gott hon kunde..!!

Sen var det riktig lucia fika med pepparkakor, glögg, lussebullar, julgodis, julmust... Ja, allt enligt tradition!!

Efter allt gott så hade vi disco..!! Alla dansade ( Mer eller minder bra..hahahha) Vi hade dansstopp, och konstigt nog vann båda barnen hela tiden.....! Vi vuxna är verkligen SÄMST på dansstopp... hahaha!!

Nu sover båda barnen.. Dom var sååå trötta efter allt busande. ♥

Jag ska titta på en film och äta allt som blev kvar av fikan.. ;) !!

Kram till er













lagom road av all tvätt...

Kategori: Allmänt

Ja, nu har jag fixat med tvätten några timmar.. Förstår inte var alla kläder kommer ifrån..;)

Barnens garderober och byråer är över fulla.. Jag vet inte var jag ska göra av ALLT... Jag packade ner lite kläder till Hollie ( 2 stora ikea påsar..) Denise behöver inte handla kläder till henne flera år framöver.. hahahaha!!

Alice har sovit middag nu i nästan 2 timmar.. Hon vaknar nog alldeles strax ;) Sen ska vi äta lite lunch...

Ikväll kommer mina föräldrar hit och fikar!! Barnen ville gå lucia för dom, och vince ville läsa sin dikt!! ♥

Jag vet inte riktigt vad jag ska laga till middag idag, lutar lite åt korvstoganoff.. Johan tycker verkligen inte om det, men eftersom han ska iväg efter jobb och äter ute ikväll så passar det ju perfekt! ;)

Nä, jag får väl ta tag i dom sista vikta tvätthögarna och lägga in det på sin plats.. Sen måste jag ta ett stadigt grepp om dammsugaren...



Godmorgon världen!!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon kära ni!!

Visst är det UNDERBART när trollen bråkar med varandra... Alice är så envis och tuff medans Vince är lite mildare.. kan man säga så??? Som tur är så bråkar dom väldigt sällan, men när dom väl gör det så blir det ju ordentligt.... Sen blir dom vänner på 2 röda igen.. ♥

Men vilket tråkigt väder vi har... Man känner verkligen inte för att göra något alls i detta fruktansvärda väder. T.o.m. jag kan ju längta till snön nu när det bara är regn och rusk...!!

Nu ska vi äta en god frukost och sen lär det ju bara bli mys hela dagen. Jag har ju några MÅSTEN som jag MÅSTE göra.. Dammsuga, fixa med tvätten och laga mat.. Men detta kan jag nog stå ut med!!

Önskar er alla en riktigt härlig morgon!



Nä.. Om man skulle...

Kategori: Allmänt

Förstår inte att det är så svårt att komma i säng... Även om man är super trött så kommer man liksom inte iväg till sängen..  Man kan ju missa något på facebook eller på bloggen om man går och lägger sig.. hahahaha!!

Imorgon är jag LEDIG.. Jag känner det att mitt huvud verkligen behöver vara ledig någon dag.. Funderar på om vi bara ska vara hemma och mysa hela dagen... Men, vi får se. Det kanske är så att vi hittar på något kul!

Jag fick iallafall handlat lite nya ljus till granen så nu lyser den lite åtminstone.. ;)

Hahaha, nu ikväll ringde min kära lilla tant.. (Hon som ringt fel till oss i flera år, men som ska ringa sin dotter.. ) Hon passade på att önska oss god jul!! Hon låter som en riktigt söt liten tant.. Men vem vet.. hahah det är kanske värsta odjuret till KÄRRING.. !!

Imorgon får jag nog börja slå in alla julklappar...Det är ju faktiskt snart JULAFTON!! :) Det är så skönt att alla julklappar är handlade och att det finns kvar liiite pengar kvar på kontot.. ;) !!

Nä, nu ska jag fixa till mig för sängen.. Natti natti fina ni!



Bröllop!!!

Kategori: Allmänt

Ja, då var dom gifta nu då...!!



Hahaha, det bästa var nog att han sa att han inte kände igen henne... hahah så kul!! :)

Men visst är det enkelt att ha ett stort flådigt påkostat bröllop när man själv slipper att betala.. ;) Dom var 130 gäster och TV4 stod för den största delen av kalaset...


Men nu är det ju så att dom jagas av kronofogden nu... !!! Hennes ring kostade ju bara 85 000, så man kan ju undra om det är därför dom är lite jagade av myndigheterna.. ;)

Men, bröllopet var ju fint och alla verkade ha det riktigt kul ju!! :)

Önskar er all lycka till Pär-Ola och Louise ♥

duschen nästa...!!

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma och har ätit lite.. ;)

Nu blir det duschen nästa och sedan ett skutt i one picen..!! Tror minsann att jag ska kika på det sista avsnittet av Sons..!! ♥

Jag har KANSKE hittat min nyårsklänning!!! :) Jag har fått hem den och den satt utmärkt!! Vi får se, det lutar åt den just nu i allafall.. ;) Det kan ju bli en helt annan också.. ;) !!!





Nä, nu säger jag natti natti!! ♥

lagom trött...

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart gå hem.. Ja är minsann lite så lagom trött.. hahaha.. Det är ju inte konstigt, jag har varit fullt igång sedan i torsdags ju!!

Det var ju verkligen så tråkigt väder innan idag. Jag behöve muntras upp och gick därför till stan för att shoppa lite nytt... Förstår inte det, men man blir alltid så glad över att få handla lite! :)

Idag kom min lilla skrutta och hälsade på mig på jobbet! Hon är så söt mosters lilla loppa! Hon tyckte Maria vår såååå fin, så hon glömde ju nästan bort mig.. hahahaha!! ♥

Sedan beställde vi lite god mat jag och Maria:) Det är så härligt att jobba med henne.. Hon är liksom lika glad för mat som jag är!! Sen att hon behöver äta upp sig lite är ju en annan femma.. Jag bara lägger på mig ytterligare kilon som måste bantas bort innan sommaren 2012.. ;)

Ha en underbar kväll fina ni!! :)

Lucia <3

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigt idag.. Det var ju Lucia på dagis!! Kl. 07.15 gick tåget..!!

Det är så underbart att se sina små troll så fina, duktiga och STOLTA! Ja, det värmer verkligen i hjärtat..! Vince läste en fin dikt och Alice dansade i takt till varje låt.. hahah hon är för söt min lilla prinsessa!! Man blir så LYCKLIG när man ser glädjen i deras ögon!!

Vince hade med sig julabocken och Alice hade en liten lykta!!

Sen var det fika, lottdragning och mys!! Jag vann minsann FÖRSTA pris och ett till pris.. Eller mamma vann rättare sagt.. Det var ju hon som köpte lotterna.. hahaha men vinsterna fick jag med mig hem ;) Det blev ett ENORMT fint pepparkaks hus, och fina badlakan!!


Granen kläddes igårkväll, den ska ju vara klar till lucia!! Lite synd bara att den helt NYA ljusslingan slutade fungera efter någon minut.. men men...!! Barnen fick en liten minigran där uppe också!!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan under en filt... Böjar jobba om någon timme.. ;)

Hoppas ni får en underbar lucia kära ni ♥


























snart kommer dessa två huliganer hem...

Kategori: Allmänt

Ja, då sitter man här på jobbet igen och har lite rast...

Snart kommer dessa två huliganerna hem från sitt träningsläger eller vad man nu ska kalla det för... Min kusin och Johans bror åkte till thailand för att träna.. :) Dom har varit borta lite mer än 3 månader!! Jag är verkligen STOLT över dom... Visserligen var det väldigt segt för dom att komma igång med träningen, men nu är dom ju riktigt grymma!! :) Det är så kul att se filmerna när dom tränar.. Vem hade kunnat tro att dessa.... Världens mest osmidiga personer kunde sparka på det viset.. hahaha!!!
Det ska bli super kul att träffa dom nu när dom kommer hem... För ni har ju verkligen varit saknade!!

Jag måste verkligen berömma er, Chumpa och Barda.. Ni är GRYMMA!! Kämpa nu på dom sista dagarna!!













♥ Stockholm ♥

Kategori: Allmänt

Ja, Nu är vi hemma från vår huvudstads tripp!! Vi har verkligen haft det UNDERBART!!!



Vi började givetvis med champagne här hemma 08.00 innan vi åkte till flygplatsen!!
Väl framme så var såklart flyget försenat, men vad gjorde det... vi hade ju inga tider eller något annat att ta hänsyn till.. Det var ju bara syster och jag!!









Flygresan gick bra, det blåste ju ganska rejält om man säger så, flyget hoppade och skakade mellan varven men fram kom vi ju!!
Sååå kallt det var när vi anlände till kungastaden!! Lite lite snö låg där minsann på gatorna!!

Vi tog oss in till city med flygbuss och checkade in väskorna på hotellet!! Sen började vårt ÄVENTYR!!!!

Vi startade med en riktigt god middag och sen shoppade vi loss.. Eller rättare sagt JAG shoppade.. Denise sparade sig till dagen efter då vi var i en hel del vintage butiker.. ;)

Jag fick för mig lite så hastigt att jag verkligen behövde nya skor till kvällen.. Ja, ibland får man ju sådana strålande ideér för sig...!! Efter mycket letande efter den perfekta Idol skon fick jag tag på ett par!! Sen fick en kjol följa med hem, lite underkläder/stumpor och ett efterlängtat hårspray!!
Vi gick till systembolaget och inhandlade kvällens behov och fortsatte sedan med förväntansfulla steg mot hotellet för att snygga till oss och avnjuta lite gott vin och snacks!!










Vi lyckades hoppa på rätt linje på T-Centralen.. Ja, det är minsann inte så enkelt för oss skåningar att hitta blande alla dessa linjer och färger.. hahahah!! Vilken tur att man  inte är färgblind.. ;)

Vi kom precis lagom i tid till globen!! Vi handlade lite gott att äta och dricka och sedan letade vi upp våra platser!!





Sen var finalen igång!! Ja.. vad ska man säga.. Det var såklart bra tryck och vilda personer till höger och vänster.. hahahaha!! I pausen gick vi till baren för att släcka törsten.. Där hittade vi en hel del idoler och en och en annan kändis..!! Denise ville fota mig med någon av dom .. Men nää.. hahaha.. Där gick gränsen.. hahahah!!
Jag kan bara säga att kvällen var helt perfekt ♥ ( Synd bara att inte Robin vann..)

Till sist kom vi ju hem till hotellet.. Snacka om HÅRDA och knarriga sängar..

Lördags morgon kom ganska fort efter att dom grön/bruna släckts.. Men är man iväg på äventyr kan man ju inte ligga och sova hela dagen..!! Upp och fräscha till sig sen stod shopping på schemat för hela lördagen!!

Vi letade upp ett par bra second hand och vintage butiker och fyndade riktigt bra saker!!  Jag blev riktigt glad över mina fiiina Karen Millen blusar som jag hittade till ett "hyffsta" bra pris och min fina Dior kavaj;)!!



Hittade en vit blus av samma modell också men med knappar i hela ryggen.. ;) !!!

Denise hittade super fina 50-tals ( tror jag att det är... ) klänningar till sig som var kanon fina.. Precis det märket som hon gillar!! Ja, ibland tjänar man på att handla second hand.. hahahah!!

Sedan fick jag shoppat lite inrednings saker också..!! Inte konstigt att vi hade övervikt på väskorna när vi åkte hem.. hahahahah!!!

Denna fina ljusstaken fick jag inhandlat!!



När vi var klara med dagens inköp så tog vi tåget till Nynäshamn för att träffa Fina familjen Ersson!! Där blev det god mat, några flaskor vin och lite goda drinkar.. ;)
hahaha.. jag skrattar för mig själv när jag tänker på allt snack om dessa tyskar, "vi har bara sex"..  och den fina hästen.. ;) !!!! Vi hade en riktitg trevlig kväll men underbara människor!! ♥

Dessa två filurer fräffade jag på utanför t-centralen...













Långt efter midnatt kröp dessa två skånetöser i säng..



Någon timme efter var det dags att kliva ur sängen och hoppa in i duschen.. Det var ju sista dagen och sista chansen att shoppa...!! Vi åkte in till centrum och shoppade det sista!! Jag lyckades få med mig en hel del julpynt till granen..en fin silverbricka och en SUPER fin stor "iittala" skål!!






Nu ska jag snart hoppa i säng.. Jag är helt slut efter denna helt fantastiska helg!! Vi har verkligen haft det super bra, riktig syster mys.. Det har vi inte haft på väldigt länge..!!

Tack snälla Sara och Ralf för att vi fick komma till er, och tack Victor för alla skratt om dessa tokiga tyskar.. Förstår verkligen att du gillar Tyskland.. hahaha!!

Nu hoppar jag i bingen.. Det är ju jobb imorgon..!!! ♥

julbord med jobb!!

Kategori: Allmänt

I torsdags var vi på julbord med jobbet... Ja, jag har verkligen inte hunnit skriva här sen dess..

Min kära arbetskamrat Mikaela åkte med mig hem efter jobb.. Här hemma blev det massa gottigheter, en hel del skrattande och givetvis massa styling!! Fina Amira kom efter en stund och gjorde oss sällskap, och sedan kom även "Stora "Maria.. ;) <3

Vi åkte lite i senaste laget in mot malmö och Chili där julbordet skulle va!! Vi hittade ingen parkering, regnade gjorde det och sena var vi.. Men fram kom vi till sist!! Maten var verkligen super, super god och absolut till att rekommendera!! Och givmilda med drinkarna var dom.. Alltid lika trevligt med servitörer som bjuder på sig själv..
( Eller på barens gottigheter.. ;)  ) hahaha!!
Kvällen var verkligen trevlig. Mot slutet var det inte så många kvar, men vi som stannade hade lika trevligt för det!!

Några bilder från kvällen!!
















Möte möte möte....

Kategori: Allmänt

Jaha.. Då är snart denna veckan slut.. Det börjar minsann näma sig för vår lilla tipp till huvudstaden ♥

Dagen idag statade ganska bra... Barnen va lite svår väkta, men vi kom i tid till dagis så det var inga problem!! Det är så skönt när man slipper alla diskutioner med trollen vid den tiden på dygnet.. Man är ju inte direkt så jätte road av att man skiljs som "ovänner" på dagis.

Sen landade jag i soffan på jobb!! Gud i london så trött jag blev så fort jag kom in genom dörrarna... Sen avlöstes det ena mötet med det andra istort sätt hela dagen och eftermiddagen... Lagom trött i huvudet var jag minsann på banombudsträffen vi hade i eftermiddags... Men givetvis har vi alla många frågor och funderingar.. Så visst måste det diskuteras!!

Såfort jag slutade fick jag köra rally fart till dagis... Vince skulle ju till stallet och vi skulle vara där kl. 15.00... Synd att klockan var 17.50 när vi kom dit... ;)Men ridningen gick bra! Dom ä ju lite smått trötta efter en tidig morgon och en heldag på dagis.. Så man kan ju inte käva allt för mycket av dom..

Väl hemma så skulle det lagas middag!!! Vi åt faktiskt framför tv:n... Det är verkligen AJABAJA... i detta hemmet.. Men, dom ville ju så gärna titt på tv:n...

dom somnade väldigt fort efter maten.. Denna årstid gillar jag inte.. Det är bara mörkt och kallt...

Nu känner jag att mina ögon hålle på att slockna.. Dags att göra sig redo inför natten.... Jag har ju en ganska lååång dag imorgon med..

Natti natti kära ni!!












Mina älskade små gryn!!

Kategori: Allmänt

Bilder på mina små gryn imorse...♥









Rätt vinnare!!!!

Kategori: Allmänt

JAAAAA!! Det blev rätt kille som tog examen i pojkvänsakademin!!!



Och ja.. Dom lever tillsammans fortfarande och tro det eller ej.. Han har ÄNDRATS!!!!

Vi har haft det riktigt mumsigt här hemma ikväll..:) Barnen somnade strax efter julkalender!! Dom gillar den verkligen!
Sedan gluffsade vi i oss som aldrig förr.. hahahah!! En gammal kompis till mig har varit här ikväll, så det har blivit en hel del tjatter.. hahaha!

Imorgon ska jag upp tidigt.. ( Det ska jag resten av veckan för den delen.....) 05.00 ringer klockan.. Usch det är faktiskt något av det VÄRSTA som finns... Vi har en full späckad dag imorgon. Först är det jobb, sedan stallet
( Hoppas jag kan få lite bättre bilder på Isa...) och sen är det simskola...!! Tycker det är lite senaste laget för Alice att simma kl. 18.30.. Det är ju då hon lägger sig i vanliga fall.. Hoppas vi kan få en tidigare tid nästa termin!!

Sen måste jag minsann packa lite till helgens bravader!!! Ja, jag längtar så enormt mycket!!! Johan ser fram emot att ha en hel helg tillsammans med trollen!! Dom kommer säkert hitta på jätte mycket skoj nu när mamma är på äventyr... När katten är borta dansar råttorna på bordet.. ;) !!♥

Nu ska jag hoppa i bingen.. Hoppas jag sover något bättre än i natt...!!

Natti natti fina ni!!



Några bilder från idag!!

Alice öppnar julklappen från kalendern i morse!! En super fin Hello kitty fleece tröja!



Lite tisdags myyyys!!




♥♥♥♥♥♥

Kategori: Allmänt

OOO så underbar min lilla "man" har varit idag!! När jag kom hem från jobb så stod det dukat på bordet och maten stod färdig till att ätas!! Barnen och Johan är hos mina föräldrar och jag skulle ha maten färdig tills dom kom hem.. hahaha, där lurade han mig allt!! :)

Det har varit en lång och tung dag på jobbet idag.. Men hur skulle det bli liksom.. Gårdagens raka besked var ju inget att glädjas åt precis.. Verkligen den sämsta julklappen som man kan få... Vi har trots allt haft en bra dag, även om det är märklig stämning...

Nu ikväll blir det massa julmys! Det blir glögg, julmust, pepparkakor, ost, lussebullar och lite julgodis..!! ( Ja, det är trots allt jul.. ) Det är så härligt att mysa till det även på vardagarna!!

På torsdag är det julbord med jobb!! En av mina kära arbetskamrater kommer hit innan för lite styling och vin!! Sen fortsätter vi mot malmö!! Det ska bli kul att träffa alla igen.. Det är ju inte allt för ofta som trelleborgs psykiatrin samlas precis.. :) Vi är ju ganska många olika enheter!! :) Det verkar som att det är många som ska med i år, så det kommer bli fullt ös.. hahaha!!

Nu ska jag kasta in i brasan..

Hoppas ni får en underbar kväll!!


konstig dag idag...

Kategori: Allmänt

Usch vilken konstig dag det blev idag...

Tänker på alla mina fina arbetskamrater som tyvärr måste lämna oss efter årsskiftet.. Jag blev verkligen ledsen när vi fick beskedet... Man påverkas mycket mer än vad man tror att man ska göra när det händer sådana saker.. Önskar verkligen mina kära arbetskamrater all lycka till i sin framtid...♥

Count your blessings instead of your crosses,
Count your gains instead of your losses.

Count your smiles instead of your tears,
Count your courage instead of your fears.

Count your health instead of your wealth,
Wish you good luck my  dear friend ♥

Nu hoppar jag i min rosa One pice och myser ner mig i soffan och mumsar på lite gott.. Det är jag minsann värd!!





Trött måndags morgon...

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina ni!!

Hoppas ni sovit riktigt gott inatt!! Det har jag minsann gjort... Jag somnade här på soffan... framför min ögonsten datan.. hahaha!! Snacka om att jag kände mig lagom förvirrad när jag vaknade till efter 2 timar.. :)

Barnen väckte mig kl.09.00... då var det julkalender dags!! Det är så underbart att se glädjen i deras ögon  när dom får öppna sina kalendrar..Idag fick dom varsitt par fina vantar och i den vanliga kalendern (haribo kalender) fick dom en liten godispåse!! ♥ Vi har faktiskt begränsat barnens julkalendrar... Förra året och åren därinnan var det ju GALET... 5-6 kalendrar var att öppna....

Idag ska jag på ett OBLIGATORISKT möte på jobb... Ingen vet riktigt vad det gäller..  Det gäller såklart avdelningen, personal och besparingar... Så vi får se om vi alla har ett arbete att återgå till efter detta årets slut!! ( Hoppas att snart 12 år på avdelnningen kommer till sin rätta nu då, eftersom det inte visar sig lönemässigt... ;) )

Så denna dagen blir inte riktigt som planerat.. Min enda lediga dag denna veckan... Jag och barnen skulle ju åka till stallet. Vince skulle rida lite lektion.. Men, som alltid annars... Jobbet är det VIKTIGASTE! Jag ska lämna trollen på dagis innan lunch sen blir det att förbereda huvudet på ett långt möte... Wish me good luck :) !!

Nu ska vi äta lite sen frukost, sen blir det att snygga till sig!!

Hoppas ni alla får en fantastisk dag, det är ju STRÅLANDE VÄDER!!!!


Det var denna helgen det...

Kategori: Allmänt

Jaha.. Nu börjar helgen gå mot sitt slut... ! För att  ha vart min arbetshelg så har jag haft det fantastiskt bra!! :)

Igår kväll blev vi bjudna på middag hos min fina lilla syster och hennes lilla familj!! Dom hade bjudit ett par andra vänner också som verklgen var helt underbart trevliga !!
Det var som vanligt super god mat ( Speciellt den något kladdiga kladdkakan... ;) ) Mosters  lilla prinsessa har blivit SÅÅÅÅ STOR!! ♥

Imorse ringde klockan sådär lagom tidigt... Jag hämtade finaste Jenny kl. 05.20, vi hämtade upp don andra 2 och sen skenade black beauty mot sverges metropol ULLARED!! Där var lagom med folk då vi kom.. Men sen fylldes varuhuset av alla tosiga människor som drar och sliter i allt dom kommer över... En del är minsann inte KLOKA...

Jag har iallafall handlat ALLA mina julklappar nu!! (  Det kan såklart hända att det slinker ner en o annan klapp till i säcken om jag springer på någor intressant.. )

Jag hittade en hel del blå saker till barnens nya ponny!! Hon kan ju inte bara ha rosa.. hahaha! Vince blev jätte glad när han såg allt blått jag handlat!!

Nu är jag minsann en riktigt slagen hjälte.. Jag är så trött...

Sov gott kära ni!!

Snacka om yrväder...

Kategori: Allmänt

Fy som det blåser idag... Jag höll ju på att blåsa av imorse när jag gick från bilen till jobb...

Idag var jag fruktansvärt trött när jag vaknade.. Kan ju bero på att jag somnade lite för sent.. ;)
Men nu sitter jag på jobbet och har frukost!! Lite mysigt är det trots allt att sitta inne i värmen och kika ut genom fönstret och se hur det blåser friska vindar...

Imorgon ska jag som sagt till ullared igen.. Det är minsann inte dåligt...ullared 3 ggr på en VECKA...!!! Jag hoppas jag kan hitta lite fint till deras nya ponny.. Lite ljusblått hade ju inte varit fel ;)
Jag har beställt fina ridkläder via nätet till Alice som hon ska få när hon fyller år! Det finns ju så mycket fint.. !! ( Men allt är ju rosa och lila...) Fick ett super tips om Landäng som ligger i Skurup.. Där finns massor av fina ridprylar till dom små trollen! (Även till POJKAR!! )

I eftermiddag blir det mys med familjen..Eventuellt ska vi träffa ett par vänner!!

Nu väntar jobbet runt om knuten..;)

Hoppas ni får en underbar helg kära ni!!


vilken IDOL FIIIINAL!!!!!!

Kategori: Allmänt

Herregud vilken IDOL final jag och syster yster ska åka på nästa helg!! Dagen kommer börja med champagne påväg till flyget och avslutas på en bar i STOCKHOLM!!! Sen däremellan kommer det bli galet, det kan jag lova!! Dessa två helt fantastiska artister som kommer BRILJERA!!


Dessa två stjärnor slåss om IDOL 2011!!!







Ja, det ska verkligen bli så otroligt kul att åka iväg en helg med dig min älsade syster och BÄSTA VÄN!! ♥



Nu ska jag minsann försöka hoppa i säng... Jag ska ju upp och jobba tidigt imorgon..

Sov gott kära ni!!



Härlig fredag... På jobb...

Kategori: Allmänt

Ja, då har helgen startat och jag ska jobba heeela helgen... ( Men jag har semester på Söndag.. Då blir det ju ullared!! )
Ikväll slutar jag 21.30, sen blir det hem för lite fredags mys med mannen innan sängen kallar..Klockan ringer ju 05.30 imorgon!! :)

Idag har Vince varit och provridit lilla Isa! Han var så duktig, och det gick super bra! Han är ju så van vid Pollys små steg, så han tyckte det var lite svårt att rida lätt... :)
Men, allt gick super bra och jag var så stolt över honom!! Snart kommer ju tomten, och man vet ju aldrig om han har en häst med sig i julklapps säcken!!! ( Vår nya familjemedlem kommer vara hos oss from 24 Dec!!!! )

Tyvärr fick jag inga bra bilder.. Så ni får nöja er med dessa sålänge!!







Ikväll är det ju IDOL!!  Vem håller ni på då??

Usch.. Jag var så säker innan att Robin och Amanda skulle ta sig till final.. Men kanske blir det Robin och Moa... Ja, vi får se hur det går.. Jag är iallafall helt säker på att det finns 3 väldigt nervösa personer i GÖTEBORG...

Jag håller tummar och tår.., ja allt man kan hålla för att Robin ska ta sig vidare till stockholm där jag kommer finnas på plats!!

Jag önskar er all LYCKA TILL i kvällens semifinal!!


tjej mys!!

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma efter en riktig mysig kväll hos fina Tina!! Jag uppskattar verkligen när jag och mina "pumor" har våra tjejkvällar!! Mina fina vänner är en viktig del av mitt liv, och jag tycker det är super viktigt att hinna med att ses lite då och då för att äta lite gott och snacka en massa skit, för det är ju det man gör!

Fy så kallt och ruggit det var där ute.. Jag tog Johans bil till stan... ( Bensin lampan lyser i min...) Hans "sportbil" som den heter här hemma tar mycket längre tid att bli varm än vad min gör... Men, det är det värt.. Allt för att slippa tanka.

Nu ska jag se avsnitt 13 av min älskade serie... Blev så glad när jag hörde att det kommit ut ytterligare ett avsnitt.. Jag var ju stensäker på att jag sett alla avsnitt i säsong 4!!

Sov gott!!

min lilla mormor ♥

Kategori: Allmänt

Jag har nog världens "raffigaste"  och snyggaste mormor.. :) Hur många har en mormor som går i leopardklänningar, högklackat och som älskar att sminka sig och göra sig "tjusig" Alla i min närhet säger att jag kommer bli precis som henne när jag blir äldre, och det kommer jag med största sannolikhet att bli.. hahhaha, det e jag och mormor liksom!! Men det är ju tur att det är någon som kan stå för det raffig och piffiga i släkten!! ♥

Blir jag som du mormor så kommer jag bli stolt!!



♥♥♥

lagom uttråkad....

Kategori: Allmänt

Usch.. Vi kommer inte iväg till stallet idag.. Det blir ju så när man inte har ridhus...
Men imorgon ska Vince åka och provrida en ny ponny! En B-ponny... Vi får se hur det går, han är ju så van vid lilla Polly och hennes skumpiga små trav steg.. ♥ Men skulle det fungera bra så kommer vi ha den först på foder, och uppstallad där det finns både paddock och RIDHUS!!! Så det blir lite lyxigare!!

Om man ska ta och tvätta lite... Så roligt va.. Förstår inte hur tvättstugan ständigt kan vara så överfull... Jag får väl gå ut i min favorit del av huset och ta tag i all denna tvätt...

Men först ska vi fika lite.. Lussebullar, pepparkakor och glögg.. Ja, det är ju trots allt snart jul!

Ikväll ska jag ( Om johan kommer hem i tid... ;) ) till en vän för lite tjej mys!! ♥

Blåsiga kramar från Dalabadet!!

uggs till Alice

Kategori: Allmänt

Sitter här framför datan och kikar lite efter julklappar.... Funderar på att köpa någon av dessa sötisar till Alice faktiskt!! Hon har så svårt att hitta stövlar och skor.. Hennes fötter är lite lagom "buttiga" om man säger så.... Men dessa är ju lite rymligare, så jag tror dom skulle bli perfekta!!





Vet inte vilken av modellerna bara... Men ska nog bestämma mig för det under dagen! ( Om det finns i hennes storlek...)

Vilken kall Torsdag morgon...

Kategori: Allmänt

Godmorgon kära läsare!! Imorse vaknade jag av att det knackade på dörren.. Exakt den tiden vi bestämt.. Men det hade jag ju glömt.. hahahah.. kl. 09.00 kom en vän till mig på frukost!! Gott och mysigt ;) Jag försökte få eld i kaminen... MEEEEN.. Jag kan verkligen inte få till det... hela kaminen blev liksom svart... Hoppas det försvinner tills eld mästaren kommer hem.. Annars lär jag få mig ytterligare en utbildning i hur man eldar....!!!!!!!!

Det är ju inget jätte roligt väder ute idag... Jag och barnen skulle åka till stallet nu på förmiddagen, men jag tror vi väntar och ser hur det ser ut i eftermiddag.. Inget kul att åka och rida i detta busväder...  Någonstans ifrån hörde jag att det skulle bli ytterligare en storm....

Så, det blir en hemma dag idag med massa bus och lek.. Det är i full gång redan kan jag lova... Dom är ju som vilddjur.. hahahha!!

Hoppas ni får en härlig dag!!