Louicans

natti natti!!!

Kategori: Allmänt

Hej  fina du!!

Vilken härlig dag jag haft idag!! Det har varit full rulle på jobbet hela dagen och kvällen!! Vi startade med invigning av psykmottagningen, sen fortsatte vi till vellinge för att berätta om vårt team som vi håller på att starta upp!!
( Dom var verkligen POSITIVA!! ) Eter det hade vi hembesök och var tillbaka på jobbet 21.00! Vi tog lunch i höllviken där jag "råkade" springa på ett par nya converse till Vince :)!!! HÄRLIGT!!!

Idag fick jag ett SUPER viktigt uppdrag av Alice... Jag skulle passa hennes nalle♥ Så, jag har minsann haft denna söta lilla sak med mig heeela dagen ( i bilen.. ;) ) SÖTA lilla loppan♥

Jag har precis landat i soffan tillsammans med ett stort glas coca cola...så otroligt gott ;)...

Efter BB ska jag hoppa in i duschen och sedan gå och nanna! Johan sover redan, jag har ju inte  sett honom på två dagar... ( SEMESTER)... haahaha!! Tror jag ska pussa lite på honom innan jag somnar!!!

Sov gott fina vän♥




Redo för jobb!!





Alice nya nalle!!



Spana in nalleskorna!!!

Kan kvällen sluta bättre..

Kategori: Allmänt

Ligger här i soffan och tittar på favoriten, dock gamla avsnitt men det gör absolut INGET!! Älskar Sons of anarchy och visst blir man ju lite sådär småkär i Jax...;)




Nu är det BB... hahaha, var har dom hittat dessa filurer som är med.. Dom flesta är faktiskt helt Ok.. Men sen finns där ju någon som har en viss tendens att avbryta ALLA andra som pratar, och som gör sig lagom osams med nästan hela huset.. Och en galen norrlänning eller vad han nu är... OMG..  hahaha. Och Hanna som vill gå igenom hela sverige kartan på sitt lilla vis... Visst är det underbar underhållning gott folk!!


Nä minsann.. Nu stänger jag ner min bästis för idag!!

Sov gott fina du♥


Ännu en solig dag på jobbet...

Kategori: Allmänt

Hej fina!!

Hoppas att ni hunnit njuta av det soliga, härliga väder vi haft idag! :)

Själv jobbar jag hela kvällen.. Men jag har hunnit med en snabbis på stan :) Handlade lite nytt till trollen, kände att dom var värda det :) Jag lovade Alice en pippi baddräkt imorse, det visade sig vara ett falskt löfte. Dom hade inte kommit in i butiken ännu.. :(

Vince har varit lite bättre under eftermiddagen, håller tummarna föra att han ska vara riktigt bra imorgon när han vaknar♥

Pratade precis med min fina vän som "borde" föda vilken dag som.. Gärna för 2 dagar sedan, eller ;)!!! Jag väntar så spänt på det där samtalet ni vet :)!! Ja, det är verkligen en härlig tid när allt är så otroligt nytt för en som förälder.. LYCKA♥

Känns som att vi kommer få en riktigt lugn kväll på jobbet idag, det kan man behöva när helgen varit så stökig:)!!!

Ikväll är det BB! Tror at den STORA smaskiga skålen åker fram... Känner för att bädda ner mig i soffan och njuta av dom sista minuterna av detta dygnet!!

Önskar dig en riktigt mysig kväll!!



Vince busiga hår vill inte alltid som vi...







En puss till mig från Alice♥

Världens lyckligaste loppa♥

Kategori: Allmänt

Hej vacker!!

Jag har världens lyckligaste loppa sovande här hemma...!!!

Idag har Alice fått en build a bear som hon gjort tillsammans med sin älskade moster!! Det är galet så mycket saker det finns till dessa underbara små björnar!! Alice har själv bestämmt nalle, hjärta, ljud kläder, skor..  och HÅRBAND.. ;) Alice var så lycklig när hon gjorde sin lilla björn steg för steg♥ Nu sover dom gott tillsammans i Alice rosa rum!!

Min lilla prins är inte lika lycklig.. Han är så hostig och trött.. Han har i stort sätt gått i "pyjompen" hela dagen..Vi fick åka iväg och få lite mediciner och jag hoppas att han kan få en lugn natt...♥ Tyvärr kom vi inte iväg till stallet idag, det funkar inte när han är så hostig, och han har blivit så medveten om hans astma nu. Han blir så ledsen nu när han inser att han får hoppa över vissa saker när han är dålig :(

Hollie har varit här idag och lekt med Alice!! Alice ÄLSKAR sin kusin så otroligt mycket!!  Dom lekte med lera och hade så kul tillsammans. ( Min ryamatta är sådär lagom full med färgglad lera nu.. )

Nu tittar jag på mitt kära BB♥ Jag är väldigt trött så risken är STOR att jag somnar innan det har slutat..

Förresten, Alice klänning har kommit och den blev SUPER fin även om den inte rosa...!!

Önskar dig en riktigt härlig kväll och sov gott fina vän♥

Bilder från dagen!















Hjärtat på plats!!



Lite skrubb och bad... :)

Vilken hostig måndag...

Kategori: Allmänt

Godmorgon finaste!!

Vilken kämpig natt min lilla prins haft med sin astma... Mitt hjärta brister verkligen när jag ser honom ha det så besvärligt. Hoppas att det blir bättre under dagen och att medicinerna vi har här hemma kan hjälpa honom...♥

Igårkväll var jag hos min fina vän Jenny! Det är så härligt att höra henne planera deras bröllop som är nu till sommaren♥!! Det blev många timmars BB tittande, massa gott att stoppa i foderluckan och lite skvaller.. :)
Man måste verkligen unna sig lite tjejkvällar då och då.. Det är värdefull tid för mig♥



Idag blir en lugn dag. Vi ska passa min syster dotter Hollie eftersom Denise ska jobba några timmar! Sen är planen att åka till stallet ( Vi får se om Vince blir bättre... )
Det är så synd om honom.. Han ligger här totalt utslagen i soffan med svår hosta och låter riktig obehaglig när han andas...

Det ser ut att bli en riktigt härlig dag idag också!! Jag känner tydligt att något är på väg... VÅREN!!!!

Nu ska jag förbereda mig för att bli 3 barns mor.. Det tar ju lite på krafterna ;)!! hahaha!

kärlek till dig min vän♥

hem ljuva hem!!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!

Visserligen är det srålande sol, MEEEEN... Shorts väder är det väl knappast...Jag såg precis en kille, säkert i sina bästa år ;).. Han gick ut med hunden i blommiga shorts...Men det är klart, det är ju några få plussgrader.. hahaha!!

Jag har haft en lagom vild dag på jobbet idag :) Nu sitter jag hemma i soffan med den där skålen igen... ;)

Imorse provade jag några av mina nya hårprodukter som jag handlade på salongen igår!! ( Dock inte på min vanliga salong...) Känns helt ok faktiskt!! Ibland får man ju testa lite nya produkter även om man har sina favoriter ;)!!

Ikväll är det BB och det ser jag verkligen fram emot!!Kalla mig nörd om du vill, men jag älskar det programmet!!

Nu ska jag fortsätta knapra på lite goda karameller ;)

Ha det bäst!!








Nya produkter!!!

Söndag och SOL!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina!!

Ännu en dag som börjar med solsken! Visst är det härligt :)

Idag är det söndag och jobbet kallar! Vince ska på kalas idag till två tjejer!! Han har köpt varsin barbie till dom som han själv valde!! Hoppas att dom tycker om dom! Visst är det svårt med presenter till barnens dagis vänner... Jag tycker iallafall det är super svårt att veta vad man ska köpa. ( Även om jag är EXPERT på att leta upp presenter till folk..) hahaha!!

Hoppas att solen håller i sig hela dagen! Man blir ju så mycket mer positiv och pigg av lite solsken ;)!

Ikväll ska jag till min fina vän för lite tjejmys!! Det ska bli härligt, var ju ett tag sedan jag träffade DIG:)

Njut av dagen, och ta hand om er♥

Lördags myyys!!

Kategori: Allmänt

Hej vacker!!

Hoppas ni haft en lika underbar lördag som jag.. :)

När jag kom hem från jobbet var bordet dukat, johan stod vid grillen och trollisarna busade i trädgården♥ Vi åt en helt FANTASTISK middag som johan fixat med under dagen!! Det blev grillad oxfilé, kroketter, sallad och flera goda såser till det..UNDERBART...!!!
Till efterrätt åt vi färska jordgubbar, choklad och vaniljglass!! Lagom mätta dukade jag upp med ostbricka, godis, chips och snacks för att sedan titta på melodifestivalen!! Jag säger bara DANNY!! .. ( lite sådär lagom läcker )

Om ett tag ska vi äta lite nattamat .. Korv med bröd blir det!! Jag blev sååå sugen på det...

Imorgon är det jobb och efter det ska vi åka till stallet!! Jag tror att jag behöver springa av mig lite av helgens smaskigheter.. hahaha!!

Ha en fortsatt härlig kväll fina du!


härliga lördag!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina!

Vilket underbart väder det är ute (just nu..)

Jag sitter på jobbet och känner mig väldigt nöjd med det :)

Ja.. och hur gick det nu igår då.. ;)

Först gick jag en snabb runda på stan efter jobbet.. Märkligt nog fick jag två klänningar, ett par jeans, en topp ( Allt från Vero Moda )  och lite hårprodukter med mig hem.. Bara sådär.. :) Förstår inte hur det bara kan komma över mig på det viset.. ;)

När jag kom hem hade jag och johan en riktigt mysig kväll :) Vi åt pepparbiff som var lagom blodig, ÄLSKAR blodigt kött.. hahaha! till det var det stekt potatis grönsaker och en riktigt god pepparsås!! Vi delade såklart en flaska rött och njöt av middagen!
Mätta och lagom trötta kastade vi oss på soffan och tittade på The voice och efter det satte vi på en film. Till detta hade vi givetvis en STOR skål med godis, god dricka och lite annat smått och gott!! Filmen var nog bra;) jag somnade till några gånger.. Men slutet var bra :)
Imorse åt vi en god frukost innan jag åkte till jobbet!! Som ni förstår hade vi en väldigt lugn och härlig kväll tillsammans bara Johan och jag♥

Idag är det simskola för trollen! Vince kämpar för fullt med att ta det nya märket han ska ta och alice samlar på sig märken hon också!! Ikväll blir det god middag och melodifestivalen med grynen och lite gott till det!! Jag måste erkänna.. Det är ändå ganska mysigt med dessa hemmakvällar.. Även om jag saknar att ha gäster som jag gärna vill passa upp.. Men eftesom jag jobbar i helgen så blir det familjehelg!!♥

Hoppas ni får en underbar lördag!

Kram till dig fina dig♥

Fredagsmys!!

Kategori: Allmänt

Hej fina ni!

Hoppas er dag har varit bra och att ni njuter av att det är FREDAG!!

Jag har lite rast nu, jag jobbar till ikväll..
Men ikväll när jag kommer hem från jobb så är vi BARNFRIA!! Det känns verkligen märkligt.. hahaha! Planen var att vi skulle ut med ett par vänner ikväll, men dom fick förhinder. Så vi har barnvakt till våra små troll, och dom vill såklart sova borta som planerat..!
Så ikväll har jag och johan en EGEN kväll!! Det blir god middag, massa godis och allt annat onyttigt, film ( om jag inte somnar.. ) och lite tid för varandra! .. Känns konstigt..!!

Imorgon blir det jobb hela dagen, och likaså på söndag!

Idag har jag tagit ett beslut gällande jobb.. Hoppas jag gjort rätt val.. ( Annars går där väl fler tåg.. ;)!! ) Visst är det jobbigt när man är så osäker på vad man vill göra och inte göra.. Och där finns verkligen INGEN i hela världen som kan berätta för mig vilket VAL som blir rätt eller fel..!! Jaja, beslutet är taget och jag tror jag känner mig nöjd ;)!!!

Hoppas ni får en härlig eftermiddag kära ni!!

bamse kram till er från MIG ♥

jag är VAKEN!!!

Kategori: Allmänt

Hej vacker!!

Jag är VAKEN, är ny duschad och tittar på Big brother.. fantastiskt ! :)

Ikväll kom våra kära vänner på ett oväntat besök!! UNDERBART!! Barnen fick busat lite och vi vuxna fick pratat av oss en hel del!!

Idag har varit en helt underbar dag! Vi har enbart varit hemma och jag har städat lite och fixat med tvätten..
(Jag får låta johan ha lite semester från tvättstugan.. ;)  )

Imorgon är det jobb, och hela helgen är det jobb... Känns ganska ok ändå faktiskt!!

Har lite tankar och funderingar på om jag gjort rätt val idag... Men det återstår att se... Ibland är det inte lätt att behöva välja vissa saker ;) .....

Jag har minsann beställ lite nya kläder till mig och trollen!! Tror att dom är påväg hem till oss nu ;) Jag vet inte varför jag ÄLSKAR att shoppa.. hahaha!! Visst är det underbart ;) Men en sak är ju säker... Det är ju verkligen tur att inte Johan är lika glad för shopping som jag.. För hur skulle det se ut.. :) Det tar liiite emot att säga det, men jag är glad att jag lever tillsammans med MR: ekonom.. ;)!!!

Nä, nu ska jag minsann se dom sista minuterna på B.B, Sen blir det natti natti... Jag ska ju upp tidigt imorgon.. bläääää.....

Sov gott fina du!

Härliga sol!!

Kategori: Allmänt

Hej vacker!!

Gud vilket väder det är!! Jag har minsann suttit på altanen och solat idag medans trollen lekt!
Vi åt lunch ute, pannkakor och äggröra.. vilken bladning va.. hahaha! Trollisarna var sugna på pankakor och jag var sugen på äggröra.. mums!!!

Johan är hemma från jobbet och fixar just nu  i trädgården! Jag tror faktiskt att jag ska gå ut och hjälpa honom ;)!

Ha en underbar dag och passa på att njut i solen!!

kungafamiljens prinsessa är född!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon finaste du!!

Vilken morgon att vakna till, prinsessan har fått en PRINSESSA!!  Daniel höll givetvis ett väldigt rörande tal där han hade gråten i halsen och ögonen fyllda med tårar..♥ Med andra ord kan vi ju gissa vad dagens nyheter kommer handla om ;)!!



Här är vi morgon pigga idag... Kanske inte så konstigt... Jag somnade dööö tidigt igår, och missade Big brother igår också... Fy så arg jag blir på mig själv, men jag klarar verkligen inte att hålla mig vaken..
Jag vaknade utan röst imorse, men det har börjat hitta tillbaka!!

Nu ska vi äta en riktigt smaskig frukost!! Trollen är sååå hungriga så att dom snart dör säger dom..♥

Hoppas att ni får en riktigt härlig dag finaste, här blir det mys hela dagen!!



Ny dag, nya utmaningar!!

Kategori: Allmänt

Hej fina du!!

Kan ni förstå.. Jag missade Big brother igår.. Jag var så trött att jag somnade på soffan. Jag misstänkte att jag skulle somna så jag ställde tom. klockan på 22.00.. Men när den väl ringde var jag så trött att jag inte orkade vakna till och titta på detta underbara program.. Idag har jag lite lagom ångest för att jag missade det.. Får se det sen när jag kommer hem istället ;)!!!

Imorgon är jag ledig, och det behövs verkligen.. Jag ska nog bara slappa hela dagen, kanske blir det en tur till malmö för att hämta Alice klänning som jag beställt hit från London..!!

Ha en underbar dag fina ni!

Nu ska jag jobba lite!!
Kram till er♥

TOTALT UTSLAGEN..

Kategori: Allmänt

Hej du fina!!

Hoppas att du mår underbart och att du haft en härlig dag!!

Med mig är det bra, men jag är verkligen totalt utslagen.. Känns som att jag bor på jobbet, då vi jobbar väldigt mycket nu... Det blir ju så när man startar upp något nytt :)

Vince och jag har varit i stallet! Nu när jag jobbar längre om dagarna hinner klockan bli så mycket innan vi kommer ut till pållarna!!  Vi var i stallet ända tills klockan var lite efter 19 idag... Men mysigt är det! Vince gillar när vi är i stallet sent om kvällarna ;) Idag red vi ut, han var full med reflexer och så hade han pannlampa ;)

Här hemma är det mys på soffan under en härlig filt och med full eld i brasan! OOOO vad jag älskar värme!!
Jag ska göra allt jag kan för att orka hålla mig vaken till Big brother... Men det blir inte lätt, jag håller på att somna nu ju....

Nä kära du, nu stänger jag ner min älskade dator..

Ha det riktigt underbart fina du!!

kram till dig♥

tröttis...

Kategori: Allmänt

Hej vackra!

Guuud så trött jag är... Jag somnade en stund här på soffan precis. Jag kan ABSOLUT inte sova nu, jag måste ju se Big brother ikväll ju... Lite jobbigt att det är så himla sent...

Vince och jag åkte till stallet direkt efter jobb... Jag kom bara hem om och bytade om, sen åkte vi! Vi red ut en runda idag också, ganska blåsigt kan jag lova...

När vi kom hem stod maten på bordet♥ Kötbullar sås och potatis.. Kan det bli godare!!! Tack världens bästa för middagen!!
Barnen var så trötta idag, så det blev en kort bok innan sängen och sen somnade dom på två röda sekunder♥

Idag har vi gjort något STORT!! Vi har skickat in papper till Vince skola!!! Usch, han är verkligen STOR nu!! Det känns så skönt att han kommer gå på Serresjöskolan, jag har hört så mycket bra och positiva saker om just den skolan! Vi kör förbi serresjö varje gång vi kör till stallet, och var gång säger vince att han snart ska börja skolan och att han äntligen kommer träffa hans gamla vänner som slutat på dagis och börjat i skolan!

Vi ligger här i soffan jag, Johan och Lasse och väntar på Big brother!! Jag tror johan hinner somna innan det börjar... Han är ju inte van vid att vara uppe så sent om kvällarna.. ;)!!

Ha en härlig kväll fina!!

måndag och ny vecka..

Kategori: Allmänt

Hej fina!

Nu är det äntligen måndag och vi har en helt ny vecka framför oss.. UNDERBART va!!

hahaha, ni missade väl inte Big brother igår.. Jag älskar det!! Vilka personer dom fått ihop.. Den ena är verkligen HÖGgravid, en är en trogen vegan och den ena tjejen är nog något av det VÄRSTA  jag sett som gått i ett par skor.. !! Det kan ju inte bli mer än ett perfekt program!! Det är verkligen härligt att detta program är tillbaka så att man vet vad man ska hitta på om kvällarna ;)!! Längtar redan tills ikväll!!

Nu ska jag snart äta min smaskiga lunch, Det är ju dagens höjdpunkt.. hahaha!!

Efter jobbet ska vi till stallet och sedan väntar en god middag hoppas jag.. !
( Ska bara berätta för Johan först att det är han som får laga denna smaskiga middag idag) .. Mamma ska ju aktivera trollen ;)!!


Ha en bra dag kära du!!



härliga söndag!!

Kategori: Allmänt


Hej fina du!!

Här vaknade vi till en väldigt grå och trist söndag.. Så då får vi ju göra det bästa av denna dagen!!

Igår hade Alice kalas för släkten! Hon ÄLSKAR verkligen att vara i centrum min lilla loppa♥ Jag lagade god mat och bakade en smarrig tårta! Sen var det lite ostbricka, godis, chips, grönsker och olika dippor till det.. MUMS så gott det var ;)

Middagen bestod av kassler med gorgonzola täcke, rotfruktsgratäng, sallad, vitlöksböd och en god rödvinssås till det!

Sen blev det såklart en efterlängtad hello kitty tårta...:) Den blev verkligen god!!

Till melodifestivalen dukade vi upp allt det smaskiga och försökte komma överens med artisterna och deras låtar.. Lite märkliga låtval kan man ju tycka... ;)

Alice fick sååå mycket fina presenter♥ Tack till er alla som kom och gjorde hennes dag till den bästa på hela året..!!

Idag  har vi varit i stallet. Vince bestämde sig för att ringa och väcka Bella imorse.. Han ville att hon skulle med oss och rida, och såklart kunde hon inte motstå hans söta kukiliku klockan är sju.. :)
Vi hämtade henne och hennes vilddjur till hund och körde till barnens vita 4 benta vän♥ Det har ju varit trevligare att rida ut i om man säger så..
Bella fick veckans träningspass på köpet idag, och jag tror att hon var ganska nöjd med det.. ;)!!!

Efteråt körde vi hem till bella och Philip och fikade! Philip hade handlat bullar och dukat upp till oss! Smaskigt var det!!!

Barnen har lekt hela kvällen med Alice nya saker och  med sin gamlemormor och gamlemorfar som varit här på middag och firat loppan!!
Det är så underbart att se mina troll busa tillsammans och veta att dom tycker att livet är toppen♥

Nu sitter vi här i soffan jag och johan tillsammans med en vän och väntar på att Big brother ska börja... ÄNTLIGEN... Vi har såklart dukat upp ordentligt med massa smaskigheter!!! :)

Njut av kvällen fina du!

Kram till dig♥






















Bus med galmemorfar!!


fredags mys!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!

Nu är det fredag och vi njuter här hemma!

Idag har jag ju varit ledig, men dagen har varit full med saker att göra ändå ;)
Imorse åt vi frukost hemma hos min fina vän Maria! Det är minsann inte många dagar kvar nu tills hennes lilla bebbe tittar ut♥ Det ska verkligen bli så underbart att hon och hennes man äntligen ska bli föräldrar till ett litet knyte!!

Sen åkte vi och handlade inför morgondagens kalas för min lilla loppa!! Det ska ju firas ordentligt såklart och då krävs det ju en massa gott....!!! Jag har lovat att baka en hello kitty tårta så det blir det givetvis!!

Vi lämnade loppan hemma hos papsi så att hon fick vilat middag, sen åkte jag och Vince till stallet och red ut en låååång runda i det härliga vädret! Han var så duktig idag, det är så kul att se hans framsteg:)

När vi kom hem så hade johan börjat med middagen så den var nästan klar att äta.. Mums så gott!!!

Jag tänkte förbereda lite ikväll tills imorgon.. Har ju ett ganska fullt schema imorgon med simskola, häst och ett barnkalas på kulhuset.. UNDERBART!!
Våra gäster kommer kl. 17.00 så jag har lite att stå i om man säger så ;)!!!

Nu blir det fortsatt fredagsmys framför tv:n tillsammans med våra gryn och en hel del smaskigheter!!

Hoppas att ni får en härlig kväll fina ni!!

Kärlek till er♥

Lyx torsdag!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!

Nu är vi hemma efter en otroligt mysig torsdag!!

Vi fick super god middag och massa härliga skratt hos våra vänner i smyge! Man MÅSTE lyxa till vardagen lite, allt blir liksom så mycket enklare och trevligare då :)

Just nu tittar vi på sveriges värsta bilförare.. Men ÄRLIGT.. Kan man verkligen vara så otroligt korkad och värdelös som dessa människor är... Usch, det är hemskt att titta på, men ändå lite kul samtidigt.. hahaha!

Imorgon är jag ledig!! Behöver jag säga att det är UNDERBART!! Jag och trollen ska hem till bästa Maria och äta frukost, det ska bli sååå mumsigt!!

Sen blir det en runda till stallet och efter det är det fredagsmys för hela slanten!!

Jag är så otroligt mätt.. Hopppas att det håller i sig så att jag slipper mumsa på allt onyttigt som finns i skåpet, men det är ju så fantastiskt gott♥

Nu ska vi fortsätta vår torsdagsmys jag och Johan innan han somnar... Klockan börjar ju bli mycket;)!!

Mys kram till er!!

Lunch med min fina vän!!

Kategori: Allmänt

♥Hej vacker♥

Hoppas er dag har startat bra!

Själv har allt flytit på som aldrig förr :) Härligt med dessa dagar!!

Jag sitter på jobbet och njuter av mina sista minuter på min rast. Kom precis tillbaka från en mysig lunchdate med min fina vän som finns här på sjukhuset för att vaka över sin älskade lilla farfar♥

Ikväll är vi bortbjudna på middag, så jag hinner inte hem om.. Vilken tur att man har lite "reserver" på jobbet så att man kan fräscha till sig lite.. hahah.. Alltid redo skulle jag vilja säga om mig själv ;)

Jag har beställt lite fina vår och sommar kläder till mina älskade små gryn! Ser såå mycket fram emot sommar, sol, bad och härliga kvällar med våra fina vänner♥
Idag har jag lagt in sommarsemestern.. Vill gärna ha den så sent som möjligt så att Vince kan börja "skolan" direkt efter min semester.. Förstår inte var tiden tar vägen.. SKOLA.. Är det klokt liksom att vår lilla plutt ska börja förskolan! Nä, vill nog inte tänka på det riktigt ännu.. Han är ju min lilla plutte, och det får han minsann vara tills den dagen då förskolan börjar.. Då blir han STOR på riktigt♥

Dikt till dig min vän

När dagen känns tung
och livet känns kallt,
är det svårt att se
en mening med allt.
Så ensamt det är att bära en sorg,
men bördan kan lätta
med andras försorg.
För tankar kan värma
och ord göra gott,
en blick kan berätta att någon förstått..
Så känn att du har ett stöd
här i mig, för det ska du veta,
jag tänker på dig♥

Ta hand om er finisar!!

underbart att vara hemma!!

Kategori: Allmänt

Godkväll fina!!

Fy så mycket klockan hunnit bli, och ändå så gick vi lite tidigare ifrån jobb... Det är tufft med dessa kvällar. Jag har precis kommit ur duschen och sitter vid brasan och njuter.
Jag fick äntligen ätit min mat som jag glömde hemma imorse...

Här är det alldeles tyst och stilla. Johan var minsann vaken när jag kom hem från jobb, så jag fick sett honom i 10 minuter idag!!♥

Usch, jag vet inte vad jag ska ha på mig på jobb imorgon.. Får ligga och fundera på det nu innan jag somnar...!!

Sov gott fina du!!

Har shoppingsug i magen...

Kategori: Allmänt

Hej alla fina!!

Hoppas er dag varit perfekt;)

Jag sitter på jobbet och har lite rast, synd bara att jag glömde min smaskiga mat där hemma.. :(

Jag hann minsann med en snabb runda på stan innan:) GUD som jag höll på att trilla.. Ni hade dött av skratt om ni hade sett mig, det kan jag lova.. hahaha.. Jag gick ifrån bilen och sneddade över torget som var halare än en slibbig ål.. Och just när jag gick där och försökte se snygg ut så halkade jag till och blev verkligen som bambi på hal is.. Jag var helt säker på att jag skulle trilla, och så mycket jag hann att tänka på dessa sekunderna.. hahaha!! Det var säkert många som såg denna blonda bambin och fick sig ett gott skratt.. ♥
Men. jag fick iallafall handlat en ny klänning till Alice, hon behövde verkligen en klänning just idag..
( Eller inte...) Jag fick med mig en blus och ett linne till mig också sen var tiden ute och jobbet kallade!!

Vi har det lugnt här på jobb! All dagpersonal har gått hem så det är bara jag och min kära kollega kvar!

Ska kika efter lite fina vårkläder på nätet tänkte jag.. Har jag tur hittar jag något riktigt snyggt :)

Ta hand om er vänner och njut av en mysiga kväll.. Tänk inte på mig som måste sitta på jobbet till 21.30;)

onsdag, halva veckan har gått..

Kategori: Allmänt

Hej fina!!

Hoppas ni inte halkat omkull där ute, för det var ju GALET halt...

Trollen är på dagis och jag gör mig klar för kvällens långa arbetspass...

Jag är super trött idag, har sovit som en kratta inatt. Förstår inte varför man kommer in i sådana perioder...

Jag ska ner en liiiten runda på stan innan jobbet :) Måste kika förbi och se om där kommit in något nytt som kan förgylla garderoben!!!

Jag sitter här och FUNDERAR på om man ska ta tag i sin lite halvt "slöddriga" kropp och börja träna igen.. Tanken snurrade förbi, men försvann minsann lika fort igen.. hahaha. Jag får nog lära mig att ÄLSKA denna kroppen istället ;)!!!
Imorgon är vi dessutom bjudna på middag till smyge! Det ser vi verkligen fram emot och då är det ju ingen idé att börja banta idag iheller ju..;) Visst är det härligt med ALLA dessa underbara ursäkter!!!

Nä, nu ska jag bli färdig så att jag hinner med en runda på Valen!!

Hoppas att ni får en underbar dag, och kör försiktigt kära ni.. Det är som sagt väääldigt halt på vägarna!!



Till min lillasyster♥

Kategori: Allmänt

En syster är ett stöd
och en hjälpande hand.
Hon är bunden till dig
med ett kärleksfullt band.

Som lilla.. eller stora..
är hon dig ganska lik.
Hon finns i många minnen
och gör din levnad rik.

Det känns tryggt att hon vet
varifrån du kom,
att hon ser vad du gör
och att hon bryr sig om.

Med henne kan du dela
både sorg och skratt..
En syster är en gåva,
och en ovärdelig skatt.

Jag tänker på dig Denise i denna svåra stund,
Det är inte lätt att ha en "ledsen" hund.
En hund som står dig så otroligt nära,
att få vara vid din sida är hennes stora ära..
Shira vår lilla vovve är pigg och glad,
Hon har många lyckliga dagar på jorden kvar♥





prinsessans dag!

Kategori: Allmänt

Hej finaste!!

Vilken underbar dag jag haft idag♥


Imorse vaknade Alice förtvivlad.. Mamma, du har glömt att sjunga för mig.. SÖTASTE♥ Jag hann ju inte vakna själv innan..

Jag och Vince gick in och sjöng och överraskade med kladdtårta och presenter!! Som hon strålade av lycka!!

Sen gjorde vi oss klara för dagis och jobb! Det gick bra för mig på jobbet, var ju väldigt lugnt om man säger så ;)

Jag snabbade mig hem för att förbereda för kvällen och firandet av loppan! Vi bakade muffins, och dukade! Alice dukade själv, och bestämde vad som skulle stå på bordet.. Rosa blev det såklart!!

Maten fixade johan.. tacos givetvis ;) till efterrätt valde hon chokladpudding med grädde och hjärtan!!! Sen mumsade vi på nybadade muffins i två olika smaker!!

Hon fick massa fina presenter av farfar och Anna, och av mormor och morfar!! Underbart att se lyckan i hennes ögon♥

Johan blev super glad för sina alla ♥ dag presenter och jag fick fina blommor, massa gott och en överraskning.. vet inte vad ännu.. ;)!!

Min systers hund har opererats. idag.. Tyvärr måste hon genomgå en till operation, en betydligt mer invecklad sådan.. Tänker mycket på Denise som måste gå igenom detta. Det är ju så fruktansvärt dyrt, och väldigt känslosamt att gå igenom..♥

Nu är jag totalt slut. Jag har ju inte varit igång såhär på flera dagar..

Imorgon jobbar jag kväll, så jag kan sova lite längre imorgon bittig!! UNDERBART!!

Nädu.. nu ska ja gå och knoppa!!

Sov gott vacker♥











slut i rutan...

Kategori: Allmänt

Hej fina!!

Vilken dag vi haft idag..

Vi åkte till malmö tidigt imorse! Mamma kom hit och mötte upp oss, sedan körde vi mot storstan där Denise och Hollie väntade ;) Det var så fruktansvärt dimmigt ute, jag såg minsann inte många meter framför mig.. Så resan till malmö tog tre ggr så lång tid som det brukar göra annars.

Vi åkte till Entre eftersom next finns där, och jag ÄLSKAR deras flick kläder!! Jag hittade en klänning till Alice i london som jag dumt nog inte köpte... ( MAN SKA ALLTID HANDLA DET MAN HITTAR OCH TYCKER OM .. ) Dom hade den klänningen på next i malmö men inte samma färg. Men dom beställer hem en till mig från London så den ska komma till nästa vecka :)! Jag hittade lite andra saker till henne som fick åka med hem.. En jacka och två klänningar..!

Vince hittade en super fin tröja som han så gärna ville ha, vilken tur att han kunde flirta till sig den av mormor♥ Jag handlade alla♥ presenter till Johan.. Zlatans bok och en jätte snygg klocka :) ( Kan skriva det här eftersom han INTE läser min fina blogg..)
Sen handlade jag lite smycken till mig själv ( ifall att johan glömmer dagen imorgon..) ;) hahaha!!!

Mamma åkte med Denise hem och jag och trollen körde till Trelle med fullt disco i bilen!!
Vi lämnade av Vince hemma där han blev glatt överraskade av Johan som handlat nya fiskar till honom:)

Jag och Alice blev hämtade av Tina och hennes bror för att åka till Landäng i skurup och handla ridskor och vinterstövlar till Alice.. Dom vinter skorna hon har nu har helt plötsligt blivit för små.. Vi hade super tur med vinterstövlarna som dom reade ut, och mindre lycka med ridskorna som inte fanns i hennes storlek.. Så jag fick handla ett par andra betydligt dyrare ridskor till min lilla loppa..!! Dom var super duper fina och hon blev lycklig!!

Väl hemma hade Johan och Vince lagat mat till oss! Så gott det var, jag har ju inte ätit på hela dagen..!!

Barnen badade och hoppade i säng och jag har packat in flera rosa presenter till vår prinsessas dag imorgon!! Hon var så orolig innan hon somnade.. Hon tror att vi Ska glömma komma in och sjunga för henne imorgon bittig.. Vi har en super spänd tjej här hemma.. SÖTIS♥

Nu ska jag titta på Sofias änglar!!

Imorgon är det jobb och sedan kommer Farfar och Anna för att äta middag och gratta Alice, vår STORA tjej♥






Massa med överraskninger väntar imorgon...

Nu ska minsann jag mysa ner mig i soffan och fälla en och annan tår till Sofias änglar ..

Sov gott bästa ni!!

måndag morgon!!

Kategori: Allmänt

Godmmorgon vackra du!!

Usch så dåligt jag sovit inatt.. Vaknade väldigt fort efter det att jag somnade med enorm huvudvärk. Jag gick ner och tog huvudvärkstabletter sen kunde jag inte somna om igen.. 
Nu känns det lite bättre igen, hoppas huvudvärken håller sig borta för ALLTID nu...

Imorgon är det alla ♥ dag och vår stora prinsessa fyller 4 år!! Det är inte klokt vad tiden springer iväg!! Älskar dig så min lilla Alice!

Nu ska vi göra oss klara för dagens shopping!!

Hoppas att ni får en underbar dag alla fina där ute!

Ta hand om er♥



Pulka åkning!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!

Vilken härlig eftermiddag vi har haft! Hela familjen har åkt pulka på backen som ligger precis här runt knuten ;) Så himla kul det var!! Precis lagom kallt ute och helt vindstilla!
Sen byggde johan och grynen världens finaste snögubbar i trädgården :) Dom ser lite läskiga ut där dom står och stirrar på mig  ute i mörkret!!

Sen åt vi pizza och tittade på bulldog och ponnyakuten MYYYS!!!

Just det ja.. Vince ropade på oss innan idag ifrån sitt rum. Det lät riktigt ALLVARLIGT så vi flög bokstavligen upp från trappan.. Och där stå han lycklig som aldrig förr och visar stolt sin lilla bebis fisk som simmar runt i akvariet!! Hans ena guldfirre har fått 1 unge!! :)

Nu är här så tyst i huset och alla sover utom jag ;) Jag ska snart också hoppa ner i bingen och nanna. Imorgon ska jag ta nya prover och sen blir det shopping med mamsen♥

Sov gott mina fina vänner!!











underbara helg!!

Kategori: Allmänt

Hej fina ni där ute i snöstormen!!

Hoppas att ni mår bra och att ni haft en super helg!

Själv börjar jag bli riktigt FRISK!! Det känns så skönt att slippa yra omkring här hemma... Huvudvärken är istort sätt borta och jag känner mig lycklig!!

Vi har verkligen haft en mysig helg tillsammans här hemma♥
I fredags var min lilla systerdotter Hollie här på besök! Hon är bara såå ljuvlig mosters lilla loppa!!
På kvällen  kom min kära kusin hit med hennes vovvsing! Hon hade packat med sig sina saxar och tyckte det var dags att vince lockar åkte av... Jag ska ju erkänna att jag inte var lika övertgad precis, och medans saxen sätte fart igenom hans lockiga kaluffs så grät jag nästan bokstavligen... Men han blev fin min lilla prins, men det är väldigt ovant att se honom i kort hår♥
Jag har också fräschat till peruken med lite klipp, färg och lugg.. Jag kommer nog inte ha luggen framme allt för ofta känns det som.. Känner mig inte som någon lugg människa...
Alice fick också klippt sig lite, men helst av allt skulle hon vilja klippa det längre ♥sötis♥
Sen hade vi fredagsmys med allt vad det innebär!!

Igår när jag vaknade kände jag mig väldigt trött och hängig. Alice hade ont i magen och jag var livrädd för att vi skulle bli sjuka.. Men, sen vände allt efter några timmar och jag kände mig som superkvinnan igen och Alice mage återställde sig fortare än blixten;)

Vi började förmiddagen med att baka cupcakes och jag dukade och förberedde inför kvällens middag, och melodifestival som vi skulle se tillsammans med våra underbara vänner Tina och Daniel och deras små troll♥
Sen var det simskola och då blev jag hemma för att hinna fixa med det sista och för att kunna VILA en stund..

Efter simskolan var det dags för stallet! Alice och jag åkte dit tillsammans med Tina och hennes söta brorsdotter Lovisa som så jätte gärna ville rida på Isa! Alice var sååå trött i stallet så för hennes del blev det bara en stor plåga... Men Lovisa tyckte det var super kul och njöt av en ridtur i det iskalla ridhuset...

Vi tog oss hem i snöovädret och sa hej till varandra.. Vi skulle ju ses en timme efteråt men då med festblåsa och danseskorna.. ;)

Alice han inte mer än in i huset från att hon sov.. Sen fixade jag till mig och eftersom
jag förberett all mat så kunde Johan enkelt sköta "tillagningen" medans jag snyggade till mig inför kvällens gourmetmiddag som bestod av fylld kycklingfile inlindag i bacon, rostade rotfruktor, hemmagjorda klyftpotatis med vitlök och flingsalt, rödvinssås, vitlöksbröd och sallad med soltorkade tomater i..! Fyllningen i kycklingen gjorde jag själv. Den blev fantastisk god och bestod av philadelfiaost, soltorkade tomater, basilika, vitlök ,salt och svartpeppar!!

Snabbare än jag han att blinka så stod gästerna här och kvällens mys hade startat!!
Vi hade en underbar kväll och barnen lekte fint som vanligt! Vi hade disco med barnen innan melodifestivalen sattes på! Och för en gångs skull gick ju rätt låtar vidare!!!
Barnen somnade en efter en och vi kunde sitta och njuta av kvällen och planera kommande resa....♥

Imorse vaknade vi lite senare.. iallafall jag.. ;) Jag har sovit så underbart gott inatt!! Alice och jag åkte till stallet, men det blev minsann ingen uteritt som planerat idag.. Vi stannade i ridhuset och jag longerade Alice som var super duktig idag trots kylan..
Givetvis skulle jag byta ut allt blått som Vince har på när han rider till rosa. Men det gjorde jag så gärna.. Allt för min lilla prinsessa♥

Nu ska jag gå och vila, jag känner mig rent slut...

Det blev ett lååång inlägg idag känner jag, men så blir det när jag slarvar med att skriva;)

Kärlek till er♥






















Veckan går mot sitt slut..

Kategori: Allmänt

Hej fina!

Hoppas att er dag har varit bra och att ni tycker det är mysigt med snön som äntligen kommit till Trelleborg :)

Inatt fick jag ett "återfall".. Kan man säga så?? Jag vaknade av att Alice drömde och var ledsen. Jag  reste mig alldeles för fort upp... Det kunde såklart bara leda till en sak.. Jag var riktigt nära på att svimma, men lyckades sätta mig ner och böja huvudet neråt.. Efter ett tag släppte yrslen och jag kunde återgå till min skönhetssömn igen...

När jag vaknade några timmar senare kändes allt mycket bättre igen :) Jag har haft lite huvudvärk idag, men det känns ändå bättre!

Jag hade telefon tid med min läkare idag, och hon sa att yrslen kan sitta i ett par VECKOR.. Hon rekommenderade mig att stanna hemma från jobbet någon dag till. På tisdag har jag tänkt att jag ska jobba, och det känns verkligen SKÖNT!!!!!
Jag har även varit en runda på lab. för att ta nya prover. Jag gör ju det med jämna mellanrum för att se så att mina värden ser bra ut. ( Äter mediciner för tarmen som måste kontrolleras )
Påväg hem råkade jag hamna på scorett, och där gick jag glatt ifrån med dessa..



Man får ju trösta sig med något när man är sjuk..  Usch, det var minsann jobbigt att vara bland massa människor när man inte är på topp. Tror att det var bra att jag inte mådde så bra och att jag inte orkade gå på stan någon längre stund, för hade jag mått prima hade det säkerligen blivit betydligt dyrare...

I morgon är det fredag och då blir det såklart fredagsmys för oss♥ Barnen brukar få välja vad vi ska äta på fredagar och 9 av 10 ggr blir det tacos på menyn... Vi får se vad det blir imorgon;)

Nä, nu kallar min säng.. Det ska bli skönt att äntligen krypa ner under täcket!!

Sov gott fina du♥


Snacka om tröttis...

Kategori: Allmänt

Hej vacker!!

Nu börjar onsdagen gå mot sitt slut, och likaså denna veckan!! Hoppas att ni haft en super bra dag och att ni får en riktigt mysig kväll!!

Min fina lilla syster har varit här och hälsat på mig idag♥ Hur dåligt jag än mår så blir jag alltid lika lycklig över att se min lilla syster dotter! Dessa små underverk gör en liksom konstig på något vis.. Man blir så glad över att bara få titta på dom♥

Mina små älsklingar ligger och sover och den stora är hemma hos en vän. Han var lite orolig över att lämna mig ensam hemma nu på kvällen, men jag övertalade honom att åka och sa att det inte var någon fara.
Jag är så otroligt trött så jag ska minsann gå och lägga mig nu. Kvällarna är alltid värst konstigt nog, Jag blir mycket lättare yr och det är då huvudvärken kryper fram och sätter sig på plats.. Sen håller den i sig tills jag somnar..

Det enda, och då menar jag verkligen det ENDA som är positivt med att må såhär är att det inte blir en massa gott på kvällarna.. Jag är verkligen inte sugen på något alls. Tyvärr vet jag att det inte kommer förbli såhär.. Jag är världens största gottegris så såfort jag mår bra och blir mig själv igen kommer godisskålarna åka fram igen♥

Nä, nu ska jag krypa ner i min älskade säng!! Tänk vilken tur att Johan köpte ny säng till oss för någon vecka sedan... PERFEKT TIMING..  För så mycket jag sovit nu dessa dagarna, då är det ju pricken över i:et med en bra säng ;)

Godnatt finisar!!









En sak i taget...

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla fina där ute!

Hoppas att dagen startat bra för er och att ni sovit riktigt gott inatt!

Jag har sovit UNDERBART gott inatt! Inte en enda gång har jag vaknat och behövt värktabletter, och imorse när jag vaknade kändes det super bra... MEEEEN, sen smyger den förbaskade yrseln sig fram under sen morgonen, och tillsammans med den kommer givetvis huvudvärken... Jag som var säker på att den var borta...

Men, jag får väl glädjas åt att jag sovit en hel natt utan besvär och det är ju positivt, det går ju på rätt håll ;) Man får ju vara glad för det lilla.. En sak i taget..

Trollen är på dagis. Dom har fått en ny, helt underbar fröken♥ Det är så skönt när man meddetsamma känner att man tycker om en person och ser att barnen är lyckliga tillsammans med sina fröknar. För hur det än är så är det ju faktiskt så att våra små gryn spenderar många timmar på dagis och det är fröknarna som står dom närmst när inte mamma eller pappa är där och kan trösta eller bara finnas där för dom♥

Nu ska jag vila.. Jag ska först försöka släppa tankarna om att diskmaskinen måste tömmas, och att golven måste putsas av.. Det är nog det svåraste, att inte orka ha ett "perfekt" städat hem... Att gå och lägga sig på kvällen utan att dammsuga eller plocka undan lite här och var... Så  FORT jag känner mig pigg igen ska jag städa♥

Lite bilder på mitt " städade" hem...




















Hoppas att ni får en super onsdag kära läsare!!

Nu kryper denna fröken ner under filten och släpper tankarna om både diskmaskin och dammsugare...

Stor kram till er ♥

...natti natti...

Kategori: Allmänt

Hej du fina..

Gud så trött jag varit under kvällen. Vaknade precis, och det var så tyst här. Hela familjen sover. Det är bara brasan som sprakar för fulla muggar..

Utflykten jag var på innan idag tog verkligen på mina krafter.. Men det var det absolut värt ;) Även om jag är totalt slut, har enorm huvudvärk och känner mig yrare än tidigare så var det skönt att komma ifrån soffan ett tag...

Nu börjar barnen sakna stallet och deras lilla stjärna.. Alice har frågat flera gånger idag när vi ska åka och rida♥.. Hoppas jag känner mig bra till helgen, för tanken är att jag ska jobba och efter det kanske vi kan ta en runda till stallet!

Och nästa vecka fyller ju prinsessan 4 år... Då har jag absolut inte tid att ligga här och tycka synd om mig själv.. Då ska såklart vår älskade lilla loppa vara i fokus och uppassad till 100%♥

Vet ni vad.. Jag tror att jag går och lägger mig igen., jag tänker minsann vakna pigg och glad imorgon..

Sov gott fina, och ta hand om er ♥

Härligt med omtänksamma vänner

Kategori: Allmänt

Hej finaste!

Idag kom en gammal vän och knackade på dörren helt oväntat.. Hon tänkte att jag behövde komma ut en runda och jag kunde ju inte säga emot... Det blev en biltur till skurup av alla ställen... Där bjöds det på lunch och efter det gick vi till ett kondis där det handlades massa kakor.. 6  sorter var blev det ;)
Vi körde alla små vägar tillbaka, och det var riktigt skönt att bara sitta i bilen och vila. , rena avkopplingen faktiskt!!

Eftersom jag inte hann duscha och fräscha till mig innan vi åkte så måste jag göra det nu, sen blir det en tupplur på soffan, om tre dagar borde denna huvudvärk och yrsel vara borta, det sa ju faktiskt farbror doktorn...

kram till er♥








Varning för sjukling i skogen.....

vit Tisdag!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon till dig fina du!!

Vilken lycka det var imorse när barnen vaknade och tittade ut.. Mamma nu har det kommit snö på RIKTIGT!! Överallt är det snö mamma..♥
Ja, visst är det mysigt att det äntligen kommer lite snö. Bättre sent än aldrig;) Tror faktiskt inte det kommer allt för mycket vita flinger, känns som det bara precis kommer att täcka marken!

Jag har nästan glömt hur det är att vakna utan huvudvärk och utan att bli yr när man svingar benen över sängkanten.. Nu när det är så kallt ute MÅSTE jag ha mössa bara jag ska ut, även om det enbart är en snabbis ut till bilen, annars exploderar huvudet känns det som. Jag är ingen möss person direkt, men jag måste verkligen.. Kylan gör ju inte värken bättre direkt...

Idag är jag absolut inte bästa vän med kaminen.. Jag får inte ordentlig fjutt på den... Fattar mig inte på den om jag ska vara ärlig, tycker att jag gör precis likadant varje gång men ändå så funkar det bara ibland..

Trollen ska göra sig redo för dagis, och jag ska VILA någon timme.. Detta börjar bli väldigt långtråkigt...

Önskar dig en underbar dag ♥

Det finns dom som har det värre...

Kategori: Allmänt

Hej du fina ♥

Har precis tittat på Sofias änglar och insett att hur dåligt jag än mår så finns det dom familjer som har det värre... Bara tanken på hur mamman i den familjen har det gör att tårarna rinner ner från mina ömma kinder... Att veta att man kommer lämna sin man och sina små barn väldigt snart måste vara det absolut värsta som kan hända...♥

Jag hörde precis min lilla snäcka där uppe.. Hon var ledsen och yrade omkring i sömnen. Det är första gången hon går i sömnen och det är lite obehagligt tycker jag. Men Johan la henne i vår säng och jag pussade på henne några extra gånger, och sedan smög jag in till Vince och gav även honom några extra pussar ♥ Dessa sorgliga program får ju en att tänka lite extra.....

Kärlek till er ♥

galet trötta...

Kategori: Allmänt

Oj vilken tröttis familj vi är..!!

Efter middagen badade johan våra små busar. Sen var det filmmys i soffan, men det varade inte så länge... 15 minuter senare sov jag och trollen♥

Nu ligger dom i sina sängar och jag vaknade till liv etfer en skön tupplur!! Så himla tråkigt för johan när jag är sjuk, eller så tycker han att det är lugnt och skönt.. Ja han tycker kanske läget är UNDERBART ;)

Nu kryper jag ner under filten igen och tycker lite synd om mig själv ;) Det är halv 8 hos mig på tv:n och älggrytan hon lagar ser minsann god ut!

Njut av kvällen finisar♥

Alice innan det var dags för dagis imorse!



Kategori: Allmänt

Hej fina!  

Hoppas ni mår bra där ute i kylan..

Själv har jag ju mått bättre... Jag har pratat med läkaren som inte säger allt för mycket nya saker. Hon menar att det tar minst en vecka tills yrsel och huvudvärken försvinner.. Så jag hoppas att hon har rätt och att jag är mig själv igen till helgen!!
Jag börjar tro att jag ALDRIG blir av med detta...Det känns som det bara blir värre och värre.. Så ledsen och förvirrad som jag är nu har jag adrig någonsin varit innan..

Jag pratade iallafall med en helt UNDERBAR person på försäkringskassan precis och det är man ju inte speciellt van vid...

Sen blev jag väldigt lycklig över en fantastiskt fin inbjudan som damp ner i brevlådan idag fylld med kärlek.. ;)♥

Nu skiner solen och mina solstrålar är på väg hem!

Finns det något som gör en mer lycklig, positiv och kärleksfylld än ens små gryn ♥











Önskar er alla fina en underbar dag ♥

hur skulle man klarat sig utan alvedon, ipren och panodil...

Kategori: Allmänt

Hej vacker!!

Nu är snart även dena helgen inne på sina sista timmar...

Idag har trollen haft fullt upp.. Först var det kalas för Sigge där det var fullt ös! Det spelades piano och dansades för fulla muggar! Dom är så söta alla småttingar♥ Höjdpunkten var givetvis fiskedammen där papporna hjälptes åt att meta och nappa...!!

Sen var det dags för Vince att åka till nästa kalas som var på Bowling hallen! Han har verkligen sett sååå mycket fram emot denna dagen! Barnen delades in i lag sedan var tävlingen igång på STÖRSTA allvar.. !! Vince var verkligen super duktig.. Kloten är ju döööö tunga!!
Kalaset på bowlingen ver verkligen lyckat och kan varmt rekommenderas!!
Eftersom jag inte vågar köra bil själv nu när jag är så yr och har ont i huvudet så blev vi lämnade och hämtade av Lasse! På vägen hem var denna mamman totalt SLUT... När jag kom hem klunkade jag ner några alvedon och gick och la mig på soffan och vilade en stund..  Johan har varit och ätit god middag hos mina föräldrar.. Han fick med sig mat hem till mig.. Den ska jag äta imorgon.. Jag känner inte alls för att äta just nu, känner mig bara yr och illamående.. :(

Usch, det är verkligen inte lätt att vara mamma när man inte mår bra.. Jag märker att trollen tycker det är trist att jag inte orkar leka med dom, läsa sagor och gå ut och busa.. Försökte läsa en bok för Alice nu ikväll, men det gick inte.. Alla bokstäver smälte ihopa och jag blev rent yr i bollen..  Undra om man inte kan bota det där viruset  som försämrar balanssinnet och gör mig så förbaskat yr...

Datan är verkligen inte bra att sitta vid iheller.. Jag ser knappt vad jag skriver eftersom skärmen är så mörk.. Jag har fått ändra ljusintällningen.. Annars får jag huvudvärk av det skarpa ljuset.. Men en liten stund får jag "plåga" mig så att jag kan skriva några rader här på bloggen!!

Imorgon ska jag ringa läkaren.. Jag måste ju bli bra snart!!!

Hoppas att ni haft en härlig kväll med massa familjemys!!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och titta på en film..

Sov gott världen♥





Jennys underbart goda underverk!!











kalas söndag!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina du!

Hoppas att ni vaknat till en härlig söndag! Själv vet jag inte riktigt vad jag har vaknat till.. Jag har fortfarande väldigt ont i huvudet från och till under dagen... Blir det inte bättre måste jag kontakta läkaren imorgon igen.. Kinderna känns som innan, dom är strama och gör ont.. :(

Igår åt vi god middag, tittade på melodifestivalen och mööös..  Barnen älskade ju sean banan!!!






Jag vet inte hur länge sen det var vi hade familjemys en hel helg!! Visst har vi haft vänner och släkt som kommit och gått under helgen, men dom har bara kikat förbi väldigt snabbt ♥!! Jag har ju fått erkänna för mig själv.. och för Johan att jag inte ORKAR...

Idag ska barnen på kalas! Vince ska gå och spela bowling och han tycker det ska bli så kul!! Han vill sååå gärna att jag följer med... Så vi får se om jag orkar ta mig ut ;) Alice ska till Sigge på kalas! Hon har själv bestämt vilken klänning hon ska ha, vår lilla prinsessa!!
Ikväll ska johan och trollen hem till mina föräldrar och äta middag och jag stannar hemma och vilar.. Usch, jag trivs inte alls att må såhär.. Är liksom inte van att stanna hemma och vila medans resten av familjen går bort på middag...

Oj, nu snöar det igen.. Visst hade det varit mysigt med ett riktigt snöoväder!! Det är ju galet kallt ute också tydligen.. Jag har knappt varit ute dessa dagarna men barnen har ju varit ute och lekt och dom behöver inte vara ute många minuter från att dom är väldigt rosiga om kinderna :) !!

Njut av söndagen finisar!!

Utkast: Feb. 3, 2012

Kategori: Allmänt

Hej fina du!!

Hoppas ni har det riktigt härligt i kylan!!

Här är det varmt och skönt framför brasan!!

Som ni förstod så hade jag en ganska tuff onsdag, men det blev VÄRRE...  och slutade med en tur med amulansen.. Jag tar en lång händelse och gör till en kort historia..

Johan gick upp och läste för trollen och somnade tillsammans med dom. Jag satt här nere och tittade på film tills jag plötsligt blev yr och kände mig konstig. Sedan minns jag inte mer.. Johan vaknade av en rejäl duns och hittade mig avsvimmad på golvet i hallen, och hur jag kom dit har jag ingen aning om.. Han fick någerlunda liv i mig en stund men sen svimmade jag igen.. Johan fick liv i mig igen  och sedan började jag kräkas, jag kunde inte röra på huvudet eller röra ögonen från att jag kräktes... Efter ett tag kom ambulansen och dom gjorde kontroller och tog meddetsamma med mig till sjukhuset där det gjordes fler kontroller, jag blev röntgad, uppkopplad med massa elektroder och fick dropp...Sedan blev jag inlagd på en avdelning där kontrollerna fortsatte hela natten. Jag kräktes konstant från kl. 22.30 till kl. 05.00..  Jag hade lyckats få en rejäl hjärnskakning och en blödning i kinden..Då jag svimmade första gången trillade jag med ansiktet rakt ner mot golvet så kinden och kindbenet fick sig en rejäl smäll..
Jag fick en diagnos, men den har ett alldeles för avancerat namn för att komma ihåg..

Nu är jag hemma och har ont i kinden och enorm huvudvärk mellan varven...

Igårkväll kom min kära vän och "privata" sköterska hit och tog hand om mig! Det känns så tryggt att ha en egen sjuksköterska ska ni veta ;) !! ♥

Idag har mamma varit här en runda och pysslat om mig lite.. Hon kom med såå fina blommor till mig. OOOO så mycket jag älskar dig mamma, du är underbar♥

Och till alla mina VÄNNER som hört av sig, skickat sms och skrivit till mig på facebook.. Ni är GULD värda, jag är verkligen lyckligt lottad som har så fina vänner♥

Eftersom jag fick order av DR att vila, och verkligen ta hand om mig så har jag gjort så gott jag kunnat.. Det är liksom inte riktigt min grej att ta det lugnt och inte tänka på alla andra.... Men här sitter jag och tycker liiite synd om mig själv.. Johan har somnat och jag känner mig nästan lite rädd för att vara ensam... Jag är verkligen orolig över att svimma på det viset igen...

Nu ska jag ta mig upp där uppe, lägga mig i min sköna säng och titta på en film och försöka somna! Man behöver mycket sömn för att bli pigg och stark igen!

Sov gott världen♥












Det snöar!!

Kategori: Allmänt

Äntligen kommer lite snö.. Bättre sent än aldrig;) Jag har faktiskt önskat lite snö, jag som HATAR snö annars.. Men mina små troll har frågat varför inte snön kommer, och har sagt flera gånger att dom vill ha snö. Hoppas det lilla som kommer nu  kan ligga kvar till imorgon när dom vaknar!!

Jag är lite piggare nu. Somnade på soffan innan, så det är ju inte så konstigt!!

Vilken dag!!

Kategori: Allmänt

Godkväll i stugorna!!

Hoppas att ni haft en härlig dag idag!!

Själv har denna dagen varit minst sagt lite bekymmersam.. Det började imorse.. Jag vaknade med feber, förkyld och enormt ont i ryggen. Att andas var ju rena mardrömmen.. Och sen kom hostan som en prick över i:et. Efter lite smärtstillande var det liksom bara att gilla läget.. Jag skulle ju vara på utbildning i malmö, och efter det hade jag ett viktigt möte att gå på..

Barnen vaknade pigga och glada, och allt flöt på bra tills vi skulle gå.. Alice vägrade ha strumpor, och sen var det hela igång... Det slutade med att hon fick gå till dagis utan strumpor och utan jacka..( det var kallt imorse.. flera minus...) Men men, dom kom till dagis och jag lämnade ett argt bi där..♥

När jag sedan körde mot utbildningen kom jag på att jag glömt viktiga papper hemma, så det var bara att vända igen och hämta mina papper som låg på bordet och väntade!!

Givetvis hade färjan precis kommit i land, och hundratals lastbilar var påväg mot malmö... så hela vägen till malmö låg jag bakom dessa otroligt långsamma lastbilar..
På motorvägen lossnade min högra blinkers, så den slog mot bilen hela vägen...

Men jag kom fram i tid, och fick perfekt parkering!! sen kunde jag ANDAS UT för nu var jag framme!
Föreläsningen var helt fantastisk!

Det handlade om Maskrosbarn! Maskrosbarn är en ideell förening som stödjer ungdomar som har föräldrar som är psykist sjuka eller som missbrukar! Alla som arbetar där är själv maskrosbarn, dvs barn som själv blivit utsatta för ovanstående och som mått väldigt väldigt dåligt. Dessa barn har varit med om väldigt olika saker, en del övergrepp, andra har blivit misshandlade, någon har hittat sin förälder död,  och någon lever i detta fruktansvärda fortfarande..
Vi fick höra om deras egna berättelser om hur dom växt upp och allt dom blivit utsatta för. Det var väldigt rörande och väldigt intressant att lyssna på!

Gå gärna in och kika på deras hemsida!!

maskrosbarn.org/

Efter föreläsningen körde jag på mötet och sedan snurrade jag in om min fina syster för lite myyys♥ Där åts det pannkakor och godis.. Gott och nyttigt!!

Sen körde jag hem med min söndriga blinkers och bjöds på super goda lövbiffar, stekt potatis, sås och sallad! MUUMS!!

Nu har jag och Alice tjejmys i soffan och tittar på film! Johan och Vince hittar på lite killsaker på stan, tror dom skulle handla lite nya skylanders faktiskt!!

Jag har precis proppat i mig lite alvedon och pencillin ( Läkaren misstänkte ju lunginflamation..) Så hoppas att den biter tills imorgon!!

Ha en toppen kväll finaste ni!!