Louicans

vår ♡

Kategori: Allmänt

Hej min vackra vän!

ja jag vet.... jag har varit urdålig på att höra av mig..!

jag har inte direkt varit på topp... blev opererad för någon vecka sedan men tyvärr har det inte blivit som det var tänkt... jag har mer ont nu än innan operationen och såklart fick jag en inflammation i handen också... förhoppningsvis läker det som det ska nu och jag håller verkligen tummarna för att jag slipper operera samma hand igen!!

Verkligen stort tack till er som hjälpt mig på ett eller annat vis ♡ guld värt ♡

Annars flyter allt på som alltid!

vince har fyllt år...8 härliga år! Det är galet så fort åren springer iväg. .. stoppa tiden någon!!

Här hemma är det poolbygge för fullt... herregud så mycket jobb det faktiskt är med att bygga en pool... inte alls så enkelt som jag föreställde mig... vilken himla tur att jag sköter marktjänsten och ser till så att grabbarna får stilla magen mellan varven ;)

Annars har jag passat på att umgås med familjen och fina vänner.. hur skulle jag klarat mig utan er... massor utav myskvällar och alldeles för mycket gott ♡

idag lyckades jag nästan borsta tänderna med min högra hand... små framsteg! Jag hoppas att planen och läkningen håller denna gången och att jag kan återgå till jobbet på måndag!!

Vet du... det är inte alls länge tills jag har semester nu... några få veckor bara!! Denna sommaren ser vi extra mycket fram emot... egen pool och ett stort härligt trädäck.. massor av sol och bad , härliga kvällar och fantastiska fester väntar precis runt hörnet!!

sedan ska vi till Turkiet, det blir student fest, husvagns tripp, Stockholms vecka och finaste vännernas bröllop där jag är tärna och johan bestman... känner på mig att det kommer bli en magisk sommar!!

önskar dig en härlig kväll i detta fantastiska vår väder!!