Louicans

Vilken dag!!

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma efter en lång men väldigt intressant dag!

Jag har varit i Hässleholm på utbildning hela dagen! Verkligen en super utbildning;) Snacka om att jag blivit uppassad av Kurt, han tänker ju på allt! Håller upp dörrarna, drar fram stolen, hämtar dricka.. Ja, ni vet allt det där en man SKA göra.. ;) Han var verkligen mån om mig och såg till att jag inte kände mig utanför.. ( Jag var ju garanterat den enda skötaren av dom 100 pers. som var där..)  Men jag tycker själv att jag smälte in alldeles perfekt :)

Givetvis var det kyckling till middag.. Och alla ni som känner mig vet ju att min mage inte TÅLER kylling... Jag fick salmonella och Campylobacter ( Ja, jag hade minsann båda två samtidigt..) för några år sedad.. Sen dess slår min mage bakut när jag äter kyckling.. Gissa om jag hade magknip under föreläsningen, och fick "knipa" litta om man säger så.. hahahah!

När jag kom hem hade Johan lagat
schnitzel med potatis klyftor, sås och sallad! MMM, så gott det var! Vince hade panerat dom och dom var sååå fina!!





Alltså.. Tittar ni på pengarna på bordet.. Jag döööör... 

Dessa två enormt PANTADE brudar....



Förstår dom inte att dom gör bort sig så fruktansvärt mycket..... Hahaha.. Jag kan inte låta bli att skratta. Hoppas dom går hem med några slantar iallafall.. För visst var det skönhetsbehandlingar dom skulle lägga pengarna på?? Jag menar, hon den ena behöver ju en akut frisör... Och det kan ju kosta en slant att få bort den rosa färgen..!!!

Nu blir det lite soffmys..!!


Så jäääkla vidrigt....

Kategori: Allmänt

Usch så hemskt... Påväg till omklädningsrummet idag kom en tjej springandes i värsta panik...Gå för allt i världen inte in där sa hon.. Där finns en enormt stor RÅTTA...
Jaha.. jag hatar dessa vidrida varelser, men hur ska jag göra liksom.. Ska man utsätta sig för den räliga sak och köra hem, eller ska jag sova över på jobbet inatt...
Givetvis fick jag ju gå in i omklädningsrummet.. Där var 3 st andra damer som bytade om och som hade lite smått brottom ut därifrån.. Dom var snabba med att berätta för mig om råttan, och sa att den var inlåst på toaletten.. Just då kom där in ytterligare en dam i omklädningsrummet.. Hon hade hört om råttan och kom av ren nyfikenhet.. ( hur man nu kan göra det..) Hon trodde inte på sina kollegor att där fanns en råtta och ville se den med sina egna ögon.. Jag måste öppna till den sa hon.. Näää för allt i världen sa vi.. Gör det inte... Men vips så öppnade hon dörren, och givetvis satt den på pass att få komma ut.. 1 sekund tog det och den rusade ut.. ganska arg av att ha blivit inlåst.. Den fräste lite och försvann snabbt.. Fyyy för som vi 4 skrek.. Låg där en "döing" i kylrummet bredvid så undrar jag om den inte kvicknade till där ett tag... Så jäkla stor den var och så jäääkla vidrig..!!



Jag är glad att jag inte ska gå in där imorgon... Usch så hemskt...


Nu har jag precis kommit hem och ska äta denna helt underbara middag!!


Tack Pappa för den fantastiskt goda kalopsen!!


Litta rast...

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och fikar lite! Snart är denna jobbe helgen över! Usch.. Nu är det minsann inte många dagar tills jag blir gammal på riktigt...Det är så skönt att all planering är klar! Fy vilken kanon fest det kommer bli!

Imorgon är det min lediga dag.. Men så värst ledig är jag ju inte.. Jag ska åka på utbildning i Hässleholm! Det ska bli jätte kul faktiskt! Det som är sämre kul är ju att jag kommer jobba 8 dagar i sträck...Men men.. Man har ju inte fyllt 30 ännu så det klarar man ju enkelt;) !

Snart får jag PANIK.. Jag hittar inget att ha på mig!! Jag har verkligen letat överallt och jag är nästan beredd på att betala vilket pris som helst..!! Om ni hittar någon snygg klänning så för allt i världen HOJTA till!! :)

Barnen har haft en super dag idag! Alice har varit på Vellinge blomman och tittat på alla tomtar! Vince har svetsat med morfar och mekat med sin motercykel..!

Idag tog jag fram ett par av mina vinter stövlar.. Så mysigt det var att traska omkring med dom! Snart kommer all snö, så det är bara att vänja sig!
Jag har så mycket att se fram emot nu i vinter! Först är det festen, sen blir det Stockholm, sen är det jul, och efter det är det nyår! Har jag tur kommer det en liten resa utomlands där efter.. Hoppas allt detta gör att vintern går extra fort..

När jag kommer hem ikväll ska jag äta.. Ovanligt.. hahaha!! Pappa har lagat kalops och Johan fick med sig massa mat hem till mig! Det ska bli så gott! Papsi är bäst på att laga kalops ;)

Sem blir det att krypa ner i sängen.. För imorgon kommet det bli en intensiv men super rolig dag!!

Hoppas ni får en super mysig söndags kväll!!


Fullt påklädd mekar Vince



Svetsar killen...




Vinterskor.. Myyys



♥♥♥

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Idag blev det helt plötsligt en tidig  morgon.. Även om jag sov till 9, så var ju klockan bara 8...!! En smaskig söndags frukost blev det, sen körde Johan och Alice  iväg. Både jag och Johan jobbar idag.. :(
( Johan ska jobba hos sin pappa på auktionen) Så Alice ska vara hos min moster och Vince ska åka till mina föräldrar!! Alice tycker det är så kul när hon ska till Tutti och Micke! Hon kan prata om det flera dagar innan.. ! Vince och morfar ska meka med Vince motorcyklar idag, vilket  han ser väldigt mycket fram emot ;) !!

Nu sitter jag och Vince och myser lite med pepparkakor och ost ;)   ( när katten är borta dansar råttorna på bordet...)
Jag ska snart hoppa in i duschen för att fixa till mig för kvällens arbete!!

Mums så gott detta är!!





Jag är lite orolig.. Jag har glömt skissen till bordsplaceringen i omklädningsrummet på jobb... Jag hoppas VERKLIGEN att den ligger kvar... !!


Ha en bra dag alla fina vänner / Louice







Bordsplacering = Krock i hjärnan....

Kategori: Allmänt

Herregud.. Hur svårt kan detta va?? Jag får inte ihopa det.. Blygisar hit, pajasar dit, Tystlåtna åt ett håll och pratkvarnar åt ett annat.. Ja, ni förstår ju själv.. Hahahaha!!

Men nu har jag fått ihopa en skiss åtminstone ;) Nu ber jag till gud att alla kommer!! ( GUD NÅDE DEN... )

Någon klänning har jag inte lyckats hitta.. Jag vet inte ens vad jag är ute efter.. Och jag som ALLTID annars hittar en massa..

Om ett par timmar slutar jag.. 4 för att vara exakt :) Undra om mannen är vaken när jag kommer hem.. (Jag tror det knappt.. ) Hoppas att han lagat en god middag till mig och att godisskålen är full med gottigheter!!

Nu ska jag fortsätta med mitt... ;)

Lunch!!!

Kategori: Allmänt

Sitter här i personal rummet och käkar lunch, samtidigt som jag bloggar lite.. ;)

Har så mycket att planera att jag blir lite smått förvirrad... :) Idag ska jag bli klar med bordsplaceringen ( det är minsann inte det lättaste det...)

Jag är på jakt efter något snyggt att ha på mig också!! ( Nä.. jag har verkligen inget att ha på mig.. Tro det eller ej.. ;) ) Ska kolla lite efter det idag.. 

Hahaha, igår när johan var och handlade ( betalade.. ) kläderna och skorna till barnen så hittade han ett par jätte fina badbyxor till Vince.. Problemet är ju då att det är storlek 86/92 ( 1-1.5 år).. Och hur tänkte han där liksom.. Vince är 5 år.. Han tyckte storlekarna över såg sååå stora ut.. Dom är lite "tajta" mamma sa Vince när han fick på dom.. Hahahah, ja det tror jag det ;) !!

Alice innan idag ♥







Bästa vänner !!



Vince innan idag ♥






Jag innan jobb!







Lördag!

Kategori: Allmänt

Då var det redan Lördag! Veckorna verkligen springer iväg.. Nu är det inte länge kvar tills jultomten kommer!!

Idag fick jag lite sovmorgon! Johan och barnen gick upp och gjorde en god frukost till oss! Nu har dom åkt till stan för att handa lite. Vince ena fisk.. ( Eric Saade hette den..) dog häromdagen .. :( Så givetvis måste vi köpa en ny Saade fisk åt honom! Som tur är lever ju Manboy fisken fortfarande.. hahaha!! Han är så söt när han pratar som sina firrar och berättar vad alla heter.. Är det något min lilla prins har så är det minsann bra fantasi! ♥

Nu ska jag göra mig klar för att gå till jobb... Ser fram emot att titta på Så mycket bättre ikväll!! Det är verkligen bra artister med denna säsongen! 





God frukost!!

jobb...

Kategori: Allmänt

Mina små troll har det bra.. ;) När mamma kom hem till oss innan så ville dom ha pannkakor.. Och givetvis ställde sig mamsen vid spisen och fixade pannkakor till sina små änglar! :)

Idag har jag varit i stan.. ( En fågel viskade i mitt öra att det var utförsäljning på Änglabus ) Jag hittatde faktiskt lite av varje!
Till Alice : en kavaj ,en tunika med super häftigt bälte till, Helly Hansen jacka och mössa!!
Till Vince: två Helly Hansen mössor, Helly Hansen vantar och timberland skor!

Och jag var ganska smart också.. ;) ( tro det eller ej..) När jag skulle betala tog dom givetvis INTE kort.. Jag hade inga kontanter på mig och bad dom lägga undan det tills jag hämtat pengar!! Smart som man e ringer jag johan och berättar om mina fynd.. Och det hela slutade med att han fick åka och hämta det och BETALA hela kalaset.. :) !!! Även blondiner kan tänka smart ibland.. hahaha!!!!

Nu sitter jag på jobb och har en välförtjänt rast! När jag kom hit idag var det uppdukat med massa godis!! 

Önskar er alla en riktigt härlig kväll!!

Färdig för att gå till jobb!!








Detta väntade på mig när jag kom till jobbet idag!!

Fredag morgon!

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla ni där ute! Fredag idag och super tråkigt väder....Vince är fortfarande inte bra.. Denna årstiden är värdelös för astmatiker...Det är så synd om min lilla skrutt..!! Ikväll ska jag jobba, likaså lördag och söndag. Med andra ord är jag på jobbet heeeela helgen och är inte hemma från kl. 22.00... och då sover hela familjen!!

Mamma kommer och passar mina små busar idag när jag åker till jobb..Tack älskade mamma för att du kommer och att du kunde avboka det du hade planerat...  Vad skulle jag gjort utan dig.. ♥

Ikväll är det IDOL! Hoppas jag kan se det på jobb.. ;) Ska nog handla med mig lite gott till oss ikväll att mumsa på!!

Nu spelas det WII för fulla muggar här hemma och jag ska städa lite innan jag hoppar in i duschen för att fixa till mig för att sedan gå till jobb!!




Så svååårt...

Kategori: Allmänt

Sitter här och verkligen försöker hitta något jag skulle kunna önska mig.. !! Det är minsann inte lätt... Det är flera st som frågat mig nu vad jag önskar mig, och jag VET INTE!!! Jag har inte alls tänkt på det.. Ser bara fram emot att få träffa er alla och ha en riktigt rolig kväll!! ( Det är det viktigaste...) Jag längtar verkligen till dess ;)

Men för att underlätta till er så har jag försökt att hitta lite.. ;)





Armband från Bijou Brigitte




Armband från Nelly


Armband från Nelly


Klänning från Nelly




Hårfön från ED HARDY






Väst från HM



Kofta från ODD MOLLY




Tårtfat Ikea


Tallrik IKEA

Tallrik IKEA



Carolina Gynning glas ( vinglas)



Mixer från Cervera



Presenkort här är ju inte helt fel.. ;)





Jag älskar att handla presenter och gåvor till andra.. Men när det gäller sig själv blir det KORTSLUTNING ... hahaha!!! Det är ju inte så att man är i super behov av något speciellt direkt..
( Är ganska bra på att handla det jag behöver så fort jag kommer på det....) Men, detta kanske kan hjälpa till lite..! Jag blir glad för ALLT.. Som sagt.. Det är inte presenterna som är det viktigaste.. Det är ni!!♥

Nu ska jag fortsätta mumsa pepparkakor med god ost på!!

kvällsmyyys!!

Kategori: Allmänt

Nu sover barnen och mannen.. Med andra ord har jag hur mycket tid som helst bara för mig själv!!! Maten blev verkligen super god idag! Jag älskar lax, speciellt när den är riktigt färsk!!









Hoppas Vince är bra imorgon så att han kan gå på dagis någon timme.. Annars måste jag vabba.. Är inte alls glad för det..

Nu är flygbiljetterna till Stockholm bokade!! Det blir jag och min älskade syster som ska åka
( utan man och barn!! ) Fy bubblan vad kul vi kommer få det! Åker tidigt på fredagen så vi får hela dagen i stockholm och shopping kommer stå överst på schemat... :) Lördagen kommer vi  fortsätta shoppa för fulla muggar och sedan blir det utgång på kvällen och på söndag eftermiddag flyger vi tillbaka till verkligheten igen.. ;)


Tror jag kommer se ut ungefär såhär.. hahaha



middagsdags!!

Kategori: Allmänt

Så grått och tråkigt väder det är ute...Det är verkligen på tiden att uppdatera sin vintergarderob!! Jag har nog vad jag behöver i jackväg... Johan skulle behöva en ny :) Han funderar på en fjällräven, Fred perry eller en peak performance!! Jag tycker absolut Fjällräven är snyggast.. Vad tycker ni??









Johan stack ett ärende för att hjälpa en vän med något och jag lagar middag!! Idag blir det färsk hel lax i ugnen, potatis, två såser och lite grönt till det!! Ska bli smarrigt!!

Ikväll ska jag se gårdagens avsnitt av grey's anatomy och mumsa på pepparkakor med god ost på!! Det är riktigt gott de ;)

Det var den underbara lediga dagen det...

Kategori: Allmänt

Förstår inte hur det alltid kan bli såhär... Äntligen är jag ledig och varje gång tänker jag.. Idag ska jag bara mysa med barnen och inte göra något alls.. Men visst, det slutar alltid med att det blir storstädning!! Hahaha.. Ja, jag vet att jag kan vara lite sådär lagom PEDANT.. ;) Jag kan verkligen inte slappna av när det inte är undan plockat, dammsugit, bäddat, tömt diskmaskin.. ja, ni vet ju själv alla dom där "måstena"...  Ibland hade det varit underbart att vara man.. för dom har typ inte fått dom här "måstens" inprentat i sin hjärna.. hahahaha!! Känns som att alla killar skiter i om det är 100 % rent och undanplockat... (Ekan är ett undantag ;) ) Tänk om det skulle knacka lite oväntat på dörren av någon som vill komma in och ta en fika.. Och så har man inte bäddat, dammsugit, fixat i köket, (sminkat sig).. Jag hade dött ju... Usch nä, det är bäst att göra sina plikter även på sina lediga dagar!!!

Snart kommer min lilla mamma och fikar med oss!! Känns som att det var jätte länge sedan jag såg henne.. Det blir så vissa veckor då man jobbar så mycket...

värsta pojkvänsakademin....

Kategori: Allmänt

God morgon alla fina läsare!!

Har precis vaknat.. Lovar er att det var en välförtjänt sovmorgon :) !!

Eftersom jag jobbade igår kväll missade jag större delen av Rosa bandet galan... Ska titta på den idag!! Har inte direkt några större planer för denna HELIGA dagen.. ;)
När jag kom hem igår kväll  trillade jag väldigt fort ner i soffan! Jag har hört så mycket om ett program så givetvis var jag tvungen att titta på det!!

Värsta pojkvänsakademin.. HERREGUD...


killarna!!


flickvännerna...





Så vidriga en del killar är..riktiga SVIN om man nu ska tala rent språk... Men det värsta är ju nog alla dessa  söta tjejer... Hur i hela fridens namn kan man stanna kvar hos en som behandlar en på detta sättet... Killarna tävlade i en "talang tävling" och den ena killen gjorde balongdansen.. ( dö bra talang ju..) Hahaha.. har ni sett det??  Nu kommer jag bli fast i det programmet (också)... !!

Nu ska jag och mina busar äta frukost!!  Sen blir det bara myyyys hela dagen!!





Kaos på torpet...

Kategori: Allmänt

Gud vilken morgon... Barnen vaknade runt åtta.. Dom satte på en film och tittade på den medans jag låg och drog mig i sängen i lugn och ro.. vid halv nio klev jag upp och hoppade in i duschen... Medans jag stod där och shamponerade håret med dom sista dropparna silver schampo kom jag på.. FOTOGRAFERINGEN PÅ DAGIS.... idag kl. 9.00... Sen var det rena kaoset här hemma... Inga kläder framtagna till trollen, Alice hår som verkligen ligger precis hur det vill på morgonen.., Vince som inte vill till dagis och jag som ser ut som ett förvirrat troll.. Välkommen härliga Onsdag morgon!!!

Efter mycket om och men kom vi till dagis några minuter efter 9!! Vi hann dit :) Snacka om att jag var som ett nervvak hahaha!! Hoppas verkligen gruppfotot blev bra (trots att det blev helt andra kläder än planerat!! )

Samtidigt som jag stod på dagis och väntade på att barnen skulle bli färdiga ringer min telefon.. Det var Lasse
(en gammal vän) som ringde för att berätta att han stod utanför oss med bullar som vi planerat..!!

Jaja, väl hemma så blev det en god frukost iallafall!!

Sen ringde jobbet.. X-VAKET var utsatt inatt så jag behövde inte jobba.. Och jag som lovat barnen sova hos Mormor.. Jag ska gå in och jobba extra ikväll istället ( blir lite extra pengar iallafall..)

Nu får jag planera om dagen.. Jag som skulle ha en riktig mysdag här hemma i soffan och titta på filmer hela dagen för att sedan gå till jobb inatt..

Ha en bra dag alla läsare!!



Bilder från Turkiet..





















♥ Mina prinsar ♥

Kategori: Allmänt

Några bilder på killarna som betyder allt för mig.. Johan och Vince ♥















Hem ljuva hem!!

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma och rumpan i soffan ;) !! Nu har jag ätit lite middag ( 4:de för idag) Det var gott, Johan hade gjort lasagne och god sallad till det!!

Nu blir det att mysa i soffan med en gosig filt och en stor kopp varm choklad med vispgrädde :)



Imorgon är det Rosa bandet galan!! Den kan man ju inte missa.. Visste ni att det är mellan 15-20 kvinnor som får diagnosen bröstcancer VARJE dag i Sverige... Det är fruktansvärt, skrämmande och overkligt...
Det minsta man kan göra är att stödja rosa bandet, och det finns flera olika sätt att göra det på!


Rosa bandet finns att köpa istort sätt överallt för 25 kr!!            Skruvdragare på clas ohlson 199 kr

GHD Plattång ( har denna i annan färg och den är BÄST)             ICA rosabandet produkter


Rosa bandet armband från Lindex 75 kr


Jag blir alltid så berörd när jag ser Rosa bandet galan.. Jag sitter i soffan och tårarna bara rinner från mina kinder. Det är en sådan fruktansvärd sjukdom. Man får verkligen be till gud att det inte drabbar mig eller någon i min närhet.. Till alla dessa kvinnor som gått igenom denna sjukdom, och till alla er som har en nära anhörig, vän eller någon annan i er närhet, Jag skänker alla mina tankar till er, och jag önskar att det snart kommer ett botemedel som kan sätta stopp för de monster som växer inom våra kroppar.. Kärlek till er!!

Snart dags att gå hem....

Kategori: Allmänt

Snart är denna låånga arbetsdagen slut :) Bara 2 timmar kvar..

Johan är hemma med barnen idag. Vince har varit så dålig inatt. Jag har inte fått mycket sömn vill jag lova ;)!! Men men, man klarar mer än vad man tror! Jag var på jobbet redan 6.15 idag pigg som en lärka.. Nu 13 timmar senare  börjar jag bli lite lite trött..

Imorgon ska jag jobba natt....  
Det var minsann länge sedan jag gjorde det.. Jag har så fruktansvärt svårt för att hålla mig vaken... Men jag får ju tänka på alla pengar jag tjänar!!! Ska handla med mig massa gott som jag och Birgitta kan knapra på ;)        
                                                         
Nu är det inte många dagar kvar tills jag fyller ÅR.. Det ska bli super kul, ser verkligen fram emot lite partaj!! Är säker på att det kommer bli en super lyckad kväll!! Det är alltid trevligt att få presenter ;)
 Johan har redan handlat något.. . Det har jag fått höra i flera veckor :)
( hoppas det blir något av det jag önskat..) hahahah!!  Alice ska köpa en guldfisk till mig.. JÄTTE spännande.. Jag som verkligen inte gillar fiskar ;)

Johan och Markus är lite sugna på att åka med oss töser till Stockholm!! Ser verkligen fram emot vår lilla tripp! Ska bli så mysigt att komma iväg! Längtar super mycket efter att få strosa omkring på Stockholms gator och shoppa loss ;) !!

Ikväll när jag kommer hem ska jag titta på min favorit serie :) Hoppas johan har lagat god middag till mig, för det behöver denna kvinnan nu efter detta arbetspasset.. hahaha!!

Familjemys!!

Kategori: Allmänt

Idag har det varit massa familje mys här hemma!! Syster Yster har varit här med sin familj, inkl. vovve!! Markus lagade mat till oss ( han är ju en RIKTIG kock)!!  Det var såå gott!! Kassler med krämig sweet chilisås :) Mumsfillibabba!

Barnen verkligen älskar när Hollie är här! Dom är tillsammans med henne från det att hon kommer till att dom går.. BOKSTAVLIGEN.. Hahahaha!!! Det är så kul att se, och hon älskar sina kusiner.. tur e ju det.. ;)!!

Vince fick hoppa över simskolan idag, han ville så gärna gå men det gick inte.. Synd om honom... Han har det riktigt besvärligt med sin astma just nu. Hoppas det går över till imorgon. Mamma ska hämta dom på dagis imorgon precis efter lunch. Vad skulle man gjort utan mamsen... Hon ställer minsann ALLTID upp!!! Mamma är verkligen guld värd, och vi älskar henne så mycket allihopa.. ( ja, även Johan.. han är såå glad för sin lilla svärmor) !!

Imorgon har jag en sån där lagom lång dag på jobb... 15 timmar... Visst låter det härligt..!!! Jaja, man tar sig igenom det också!!

Nu blir det lite soffmys och kanske en och en annan godisbit.. ;)











♥ VÄNNER ♥

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen fina vänner! Det finns 4 speciella som står mig allra närmast!! Ibland tar man människor  för givet.. Det är nog något av det farligaste man kan göra.. Man måste vara rädd om dom man har nära, och verkligen visa hur mycket dom betyder för en! För mig betyder vänner jätte mycket.. Så himla trist det skulle vara utan er alla..  Även om man är bästa vänner har man olika åsikter , värderingar och olika prioriteringar .. Och tur är ju det trots allt, det är ju det som gör oss så olika!

Visst måste man få tycka och känna olika.. Ibland leder detta även till en konflikt och man kan bli "osams".. Men när åskmolnet lagt sig kan man reda ut det och ändå ha samma starka vänskap som innan sormen brusat upp!

Jag har verkligen jätte mycket fina människor runt om mig!!  En del står mig närmre än andra, men så är det ju alltid! Man kan ju inta vara "bästis" med alla ;) !






Livet blir berikat

av kompisar och vänner

att människor vill dela

sånt man gör och sånt som man känner

så mycket man får lära

så mycket som blir sagt...

så mycket som kan hända

i vänskaplig kontakt.

Ja, det ger så mycket glädje

att vara fler än en.

I nuet... då.. och även sen...

Att ha just dig till vän

ger skäl till tacksamhet.

För du är bra på vänskap

det hoppas jag att du vet...!! ♥

 





















Host host host....

Kategori: Allmänt

Snacka om att jag var trött när vi kom hem från Vellinge igår...
Mumsig mat blev det iallafall..!!

Kycklinggryta med sötsursås!                                                                


Det var verkligen super gott! Till efterrätt fick vi hemmagjorda munkar med grädde och sylt till.. De ni;) !!

Imorse vaknade jag tidigt.. Kunde inte somna..( kanske för att jag somnade långt innan kl. 21 igår..)
Sen var det full rulle för att lämna på dagis! Vince har vart lite hostig inatt, men inte så farligt. Men under dagen på dagis blev detta mycket sämre, så jag fick hämta hem mina små älsklingar..!! Han har fått medicin nu så vi får se om detta hjälper.. Annars får vi åka till sjukhuset igen.. :(

Han har haft barnastma sedan han var pytteliten.. Han fick sin första inhalator när han var sex månader..Så han är väldigt bra kompis med sin astma om man nu kan säga så!! Han är verkligen super duktig och tar hand om allt själv nu! Tur är ju det.. hahaha.. Han förklarar för fröknarna på dagis hur man ska göra, vilken ordning man tar puffarna och hur många!

Nu är vi hemma och myser i soffan! Barnen har fått lite gott..( vi säger inget till pappa..;) )Och jag ska plocka undan lite här hemma! Min älskade syster och hennes lilla familj kommer och äter middag ikväll!! Ska bli så mysigt att pussa på min lilla prinsessa!

Det är ju det enda som är det positiva med astman.. att den inte smittar!! Så även om han är sjuk så kan vi ju träffa andra ändå!!

Hostiga hälsningar från mig och mina små trollungar!!









Vilket underbart väder!

Kategori: Allmänt

Gud så underbart väder det är idag! Har varit ute en runda med trollen! Nu sitter vi hos Johans mamma och barnen leker för fulla muggar!
Påväg hit träffade vi på Åsa och Daniella med deras pållar! Så kul att träffa dom, det var verklgen jätte länge sedan!

Sitter här och undrar vad det blir till mat.. det luktar super gott! Johan och Arne kom precis tillbaka, dom har varit och fällt träd.. Och johan är såklart dööö glad. Det blir ju jätte mycket VED till honom... han och hans ved.. ;) hahaha














Taco lunch!

Kategori: Allmänt

Fyyy så mätt jag är nu.. Barnen och jag har ätit tacobuffe till lunch!! Nu känner jag mig som en sprängfull flodhäst..




Tror vi ska ut i det fina vädret en runda! Man måste ju passa på, snart kommer den jäääkla vintern ju..
Ikväll ska vi på middag hos Johans mamma!! Undra vad det blir för gott idag, hon är super duktig på att laga mat!!

Jag fick lite hårprodukter av Jenny igår!



Ska bli spännande att testa.. Speciellt den lilla röda..Big sexy hair ;) Kanske kan vara något det.. Man ska kanske ge lite till Johan då.. för det skulle ju han verkligen behöva.. hahahaha!! ;)

Hoppas ni får en underbar eftermiddag!!

Pigg som en lärka.. Eller???

Kategori: Allmänt

Ja, då var det söndag och strålande sol ute!! Vilken super kul kväll det var igår... Snacka om fullt ös på en av Dalabadets gator... hahaha!!

Vi hade verkligen en super kväll här hemma igår! Mycket skratt blev det.. Speciellt fram emot småtimmarna.. ;) Barnen var som vanligt super duktiga! Dom stora busarna har verkligen blivit så stora! Dom kämpade hårt för att vara vakna.. Vince somnade till slut ganska utmattad av kvällens allt busande!! Alice saknade sin säng och släckte de blå i ganska rimlig tid.. 
( det märktes ju imorse då hon vaknade tidigt som vanligt...)

Maten blev fantastiskt god.. hahaha.. speciellt förrätten och moussen.. eller vad säger du herrn på andra sidan!!


Förrätten: Fylld avokado med keso, ägg och räkor


Huvudrätt:
Grillad kycklingfile fylld med salami, fetaost
och basilika. Serveras med potatismousse   
och rödvinssås

Efterätt: Hemgjord jordgubbsglass med riven mörk choklad        




Kvällen lockade fram massa av härliga skratt!! Inte minst när vi spelade Med andra ord...!! hahaha.. Vad bygger man istället för trafikljus??  Busshållplats... hahahah!! Vem som svarade vad behöver jag ju inte avslöja.. !!

Sedan fick vi besök av denna skönheten...



Bilder från kvällen..








Tack kära vänner att ni vågade ta er "från andra sidan" och hit!!


Och en sak till... Har ni förresten smakat marinerade vindruvor?? Eller vet ni hur en "lockpipa" låter.. hahaha!!! Detta fick vi smakprov på igår.. ;)




Härliga Lördagsmorgon!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!!

Visst är det underbart att vakna just på lördagar ( om det nu inte är så att man festat till det alldeles för mycket under fredagen....) God frukost med familjen och eld i kaminen, det är myyyys det!!

Idag ska Vince få ett akvarium!! Jag är väl inte så jätte road över det, men Johan har lovat att det är han som ska sköta det, så vi får väl se hur det blir med det.. ;) Alice och jag ska åka till stan för att köpa hem all mat till kvällens meny! Visst är det underbart att ha gäster och få passa upp sina gäster lite extra!!

Alice har hjälpt mig att duka, så det är färdigt! Har lite funderingar vad vi ska ha till efterrätt.. Är säker på att det kommer bli något mumsigt!!

Isabella berättade igår att det finns något medel som gör att man minskar risken att bli smittad av LÖSS..!! Jag måste köpa ett sådant medel.. Är livrädd för att trollen ska få detta..  Det är ju så himla vanligt och det finns ju ÖVERALLT...
Hinner jag idag ska jag springa ner om Valen för att se om jag kan hitta detta medel...
(och kanske hitta något snyggt till ikväll)  ;)

Jag får PANIK av bara tanken på  dessa vidriga djur....





Nu ska jag plocka undan lite efter gårdagens busande!!





Godnatt...

Kategori: Allmänt

Nu är jag och Vince fina i håret!! Tack bästa Bella!! Vince fick klippa sig liiiite... ;)
Vi har haft en super mysig kväll! God mat och allt vad det innebär..( Speciellt efterrätten..)!!

Där är ju en del i idol som verkligen är bra!! Ser fram emot att få se på Robin i finalen...!! Hoppas verkligen han tar sig dit! Amanda är ju också så duktig!! Gud så snygg hon var ikväll!

Är säker på att där är många som håller på just dessa två stjärnor!!





Nu blir det bingen för min del.. Imorgon kommer våra kära vänner hit på middag. Eftersom Fredde själv valt vad han vill äta är det ju bäst att jag lagar det till honom!!

Natti natti!!

Fredag!!

Kategori: Allmänt

Oj så trött jag var när vi vaknade imorse... Men, en super mysig kväll var det igår när jag var hos finaste familjen på andra sidan ;) !! Jenny dukade upp massa gottigheter till oss..( jag hade ju inte ätit tillräckligt under dagen..)

Prinsessan låg i min säng när jag kom hem inatt, hon saknade sin storebror.. Han fick ju sova hos mormor inatt..
Iväg till dagis med Alice och fullt fart till jobb!! Vilken underbar överraskning när jag märkte att jag glömt mina nycklar till jobbet hemma... Jaja, full fart tillbaka och hämta nycklarna som låg så fint där hemma i västen jag hade på mig igår!!

Nu är jag äntligen hemma och har huset fullt... Ekan och hans lilla troll ska äta middag och mysa här ikväll..!!

Jag har såååån tur ikväll.. Världens bästa frisör kommer hit och fixar till mitt hår ikväll... LYX kallas det.. hahahaha!! Ska bli underbart att få håret fixat!

Jag och min älskade syster ska till IDOL finalen i STOCKHOLM!! Biljetter är bokade, ( super bra platser på parkett!)  Det ska bli så kul att mysa med syster yster, se idol och sedan gå ut och partaja lite i huvudstaden! Tack älskade mamma och pappa! ♥









GRATTIS Laila och Niclas till er lilla pojke!!

Mitt lilla ♥ ...

Kategori: Allmänt

Vilken dag det varit idag!

Jag och Amira har varit på utbildning i Lund idag. Jag är kostombud på jobbet och idag var det utbildning för oss! Jag tog med mig Amira ( Som tyckte det var mindre kul.. ) hahaha!!
Vi tog vår silvriga arbetsbil och drog iväg!! Givetvis stannade vi och handlade med oss MASSA godis, dricka och andra "gottigheter"..  Det var minsann länge sedan jag åt sååå mycket gott.. Vi hade en väldigt trevlig bilfärd, absolut dagens höjdpunkt!!

När vi väl var på plats började allt ganska kul.. Amira fastnade med sin fot i en stol, och en dam satte sig på hennes fot.. Ursäkta.. men du sitter på min fot.. hahaha.. Gud som vi skrattade. Alla ni vet säkert hur jobbigt det är när man får sån skrattattack vid väldigt olämpliga tillfällen.. Salen var ju fylld av sådär 80 okända människor ;)
Sen var det dags för nästa roliga sak... Föreläsningen var lagom långtråkig mellan varven. Det var mycket snack om kossor och grisar.. Så vi tänkte ju såklart pigga upp oss med lite godis. Vi hade ju väskan full med massa gott :) Bland annat ett ouppackat choklad!! Inte visste vi att det kunde låta så mycket när man öppnade ett oskyldigt choklad.. prassel prassel....Damen som satte sig på Amiras fot vände sig hastigt om och såg måttligt irriterad ut när hon blängde med sina "koögon" på Amira .. hahahah!! Sen var det dags att skratta lite igen.. :)










Väl hemma möttes jag av min lilla prins... Mitt lilla ♥ såg minst sagt inte trevlig ut i ansiktet idag. Han hade blivit slagen på dagis ( Dock inte första gången av denna killen).. Usch så fruktansvärt dåligt man mår som förälder när man ser detta... Två blåklockor (en under varje öga) och sprucken läpp.. Vad gör man liksom...
Vince vill inte gå till dagis imorgon.. Och jag känner att jag inte kan tvinga honom till det iheller..  Mammas lilla plutt... ♥

Ikväll ska jag till finaste jenny på lite tjejmys!! Ska bli så mysigt!! Det var länge sen vi sågs nu.. Har verkligen saknat våra myskvällar i soffan!!



Förvirrad dag...

Kategori: Allmänt

Ojojoj.. Dagen på jobb idag vet jag inte hur man ska beskriva.. hahaha, undra om förvirrad är rätt ord kanske ;) Hur som helst...

Dagen började bra imorse! Barnen var som små ljus, allt flöt på ovanligt bra! Efter dagislämningen så fortsatte svarta faran mot jobb!! Dagen där behöver jag ju inte gå in på mer detaljerat än att säga att det var en "spännande" dag :)

Jag har världens mest underbara arbetskamrat ( eller det finns flera underbara personer där...) Amira!! Idag kom hon med en jätte stor present till Alice! Hennes söta dotter hade gjort en super fin present till Alice. Rosa papper med massor av fina band och balonger på!! Han tyvärr inte ta någon bild då Alice fick väldigt bråttom att öppna den.. Hon hade skrivit så fina meddelande till Alice att jag smälte.. Söta lilla Leila!! ♥




Jag kom hem från jobb för en liten stund sen. Johan hade lagat god middag till oss :) Ja, jag vet inte vad som hänt med honom, men han är verkligen huslig nuförtiden.. hahaha!! Han får mer än gärna fortsätta med detta ... ;)
Alice är på simskola och jag och Vince har lite mys! Tänkte åka och rida, men jag har ju lyckats få benhinneinflammation och knappt gå.. Där ser ni.. träning är inte bra för våra kroppar.. Se vad gårdagens jogging tur med hästen har lett till.. ajajaja...

Snart är det bonde söker fru och efter det är det grey's anatomy! Älskar den serien ( också...) !!

Vilken lååång dag...

Kategori: Allmänt

Då är snart veckans första dag slut! Det har varit en lång dag på jobbet... Vissa dagar är ju så. Jag slutade lite tidigare idag för att åka med Alice till stallet och rida! ( så himla duktig hon blivit min lilla prinsessa ) Har bestämt mig för att barnen ska få varsin egen dag i stallet! Tror att dom uppskattar att få lite egentid med mig :)

Idag fick jag hem lite kläder till barnen som jag beställt från Rockefella!! Rockefella designar de coolaste barnkläder man kan tänka sig, det är "vuxen rockabilly kläder" för barn som gillar kläder med attityd!  Ja.. det är verkligen super tuffa kläder till helt ok priser!! Köpte bla. en super söt baddräkt till Alice och en jätte fin blus! Till Vince  köpte jag ett par rockabilly jeans och tatueringar!!

















Senare på kvällen kom Johans bror Kim och hans tjej.. eller vad det nu var.. ;) En jätte trevlig tjej var det så hoppas han tar vara på henne!!

Nu ska jag hoppa in i duschen...Sen ska jag titta på ensam mamma söker.. Missade ju det nu när vi fick gäster ;)!!









Kanske något att önska sig... ;)

Kategori: Allmänt

Ja, dessa glasen är kanske något att önska sig nu när man blir... GAMMAL..

Jag gillar ju fröken Gynning.. ;) Hon har liksom allt på något sätt! Hon är snygg, rolig, driftig och kan verkligen prata för sig! Jag tycker att det är riktigt roligt att hon lyckats så bra som hon verkligen gjort.. För vem hade kunnat tro att den "bimbon" skulle bli en sådan framgångsrik företagare (som hon faktiskt är )då hon förlovade sig med Oliver de Paris i Big Brother 2007!!

Förlovning i Storebror Huset!!



Lämnade Big Brother huset som Segrare 2007




Affärskvinna 2011


Super fin glaskollektion!




Vinglasen är ju bara sååå fina!! 




Härliga helg!!

Kategori: Allmänt

Jaha.. nu närmar sig helgen sitt slut.. Varför går dagarna så fruktansvärt fort när man är ledig?? Vi HADE inget bokat denna helgen.. Men, iblande blir det inte som man tänkt sig :) !!

Gårdagen började med ett helt oplanerat besök på ikea!! Vi behövde en ny byrå / skänk till sovrummet vilket vi fick inhandlat!! Sedan hade Johan några ärende inne i Malmö som han fick utrett!

På kvällen kom min kära moster och hennes man på middag hos oss! Jag gjorde super god kebabpizza , hemmagjord pizzasallad och två olika såser till det! Det blev super gott! Vi åt så att vi knappt orkade röra oss.. Ja vissa iallafall.. Tror mina grannar undrade vad som pågick hemma hos oss där ett tag ;)
Fy så kul det måste sett ut utifrån när min Moster fick tag i wii kontrollen.... Har nog aldrig sett någon rocka rockring på det viset, eller jag kan kanske inte kalla det rocka.. för det gjorde hon ju definitivt inte.. Jag är ju glad att vi inte bor i lägenhet och att vi befann oss på nedanvåningen.. hahaha
Sen blev det massa godis och chips mys!! Kan säga så mycket att våra gäster gick ju inte hungriga här ifrån åtminstone .. Eller vad säger du Micke....  ;)!!

Idag vaknade Alice gaaanska tidigt... Förstår inte varför hon är så morgonpigg.. ( Kan ju bero på att hon lägger sig väldigt tidigt ...) Direkt efter frukosten åkte vi till stallet! "Lille" Offar ", Markus och Hollie åkte också med för att titta på när barnen red!! Vilket underbart väder det var!!
Vi red ut en lång runda :) Dom har verkligen blivit duktiga mina små pluttar!! När Vince rider är det fullt ös från det han sätter sig i sadlen.. Idag tränade vi på galoppfattningar!
Alice har blivit super duktig på att rida lätt, och travar nu utan att hålla i sadlen! Jag var SÅÅÅÅ stolt när dom red idag ♥

Sen kom finaste Eleonor och hennes små busfrön!! Vi hjälptes åt att laga god middag till oss! Middagen idag bestod av helstekt fläskfile, hemmagjorda klyftpotatis, bearnaisesås och sallad! Givetvis blev det efterrätt också..;)
Snacka om att huset har gungat här hemma idag.. Barnen har lekt och busat hela eftermiddagen och kvällen! Vince och Linus har varit ute och cyklat!! Dom cyklade ner för den STORA backen som ligger här bakom.. Snacka om att dom fick upp "räserfart" när dom cyklade ner!!
Det var verkligen länge sen vi sågs jag och Ellan.. Jag är så glad att hennes lilla "fossing" har blivit bättre nu! ♥

Nu ska jag titta på ett avsnitt av... Ni kan säkert räkna ut vad??... :)
Jag har sån tur att där är en alldeles lagom stor godisskål som väntar på mig i skåpet!!

Finns det något bättre sätt att avsluta helgen på än att bädda ner sig med en gosig filt i soffan och äta resterna av allt lördagsgodis man köpt.. ;)

Jag och Eleonor



Vince och Linus



Vince




Vince och Linus



Dom små trollen




Anton



♥♥♥



Tidig morgon..

Kategori: Allmänt

Godmorgon!!
Vilken super mysig kväll vi hade igår!! Blev bjudna på god mat och trevligt sällskap! Det var ett super mysigt hus dom hade köpt :)
Idag vaknade vi ju väldigt tidigt om man säger så.. Telefonen ringden kvart i sex.. Det var från mitt jobb. Där saknades personal nu på morgonen och dom undrade om jag kunde komma in och jobba.. Men jag sa faktiskt nej.. Jag har jobbat flera helger på rad nu.. Har lovat Vince att åka och rida idag och att vi skulle ha familjemys hela helge... Pengar är inte ALLT... ;) (Men väldigt väldigt mycket...)

Så nu ska vi åka till stallet och mysa med vår lilla ponny :) Sen får det bli Idol mys i soffan.. Måste ju se hur det gick för dom igår!!

-2 grader...

Kategori: Allmänt

Herregud så jätte kallt det var imorse... -2grader.. Ja, nu var ju jag uppe väldigt tidigt. Lämnade barnen på dagis kl. 06.15... Det var ju frost överallt.. Vilken tur att min bil stod i carporten..( som jag absolut INTE ville bygga...) ;)

Fick ta fram vantar till trollen i morse, och nu under dagen kom barnens vinter kläder.. Vilken Lycka! Vince blev super glad för sin overall!! Så snygg den e mamma!!! Ja, den är verkligen super fin och färgglad.. Lär ju inte missa han ute på dagis gården om man säger så.. ;) hahaha!

Nu har jag landat i soffan en liten stund.. Men bara en väldigt kort stund.. Ikväll är vi hembjudna till ett par kära vänner på middag och massa myyys!! Dom har precis flyttat till Alstad... Big City...hahahaha!! Det största problemet kommer bli att dom inte har någon tv.. och det är ju idol ikväll... Jag som ÄLSKAR idol!!!

Nu ska jag göra mig snygg till ikväll...  Är säker på att vi kommer få en toppen kväll... UTAN idol!! ;)

♥♥♥

Äntligen hemma!

Kategori: Allmänt

En sak är ju säker...Min "man" är grym i hemmet när inte jag är hemma..;) Alltid när jag jobbar eftermiddag eller kväll så städar han, tvättar, fixar med barnen och lagar mat! Och det värsta är ju att han är en riktigt grym kock!!

så här såg det ut när jag kom hem ikväll...




Så himla gott var det!! Förstår bara inte varför han inte alltid kan vara så.. Hahahaha!! Tänk så enkelt livet hade varit då.. Jag shoppar och gör precis vad jag vill och han sköter hemmet, barnen och allt vad det innebär... Ja, drömma kan man ju!!

Men om vi återgår till verkligheten.. Gud så himla kallt det var nu ikväll när jag gick hem från jobb. Kändes verkligen som vinter...  Usch.. Jag vill inte ha vinter. Jag är INGEN vinter människa. Förstår faktiskt inte alla dessa människor som gillar snö och minus grader. Två veckor vinter om året med massa snö och kall härlig luft hade varit alldeles perfekt tycker jag!!
Och det blir ju mörkt så himla tidigt... Det tycker jag nog är det värsta med vintern.

Usch nä.. om jag får som jag vill så reser vi bort några veckor i vinter.. Men.. det är ju inte jag som håller i plånboken här hemma.. Och det ska jag nog vara glad för.. Undra hur det skulle se ut då.. hahahaha hemska tanke....;) ♥

Höstfint till mina ♥

Kategori: Allmänt

Sitter här o kikar lite på Zaras hemsida.. Så mycket fint till mina små pluttar!  Detta tänkte jag beställa till dom små liven..


byxa till Alice



klänning


Super söt sko till Alice


byxa till vince


en till


Super fin skjorta


Boots till vince


Ja.. man kan ju inte mer än att älska dessa kläder och skor!! :)

...Bombshell...

Kategori: Allmänt

Alla snackar om denna BH:n från Lindex!!
Känns som att alla man känner har skaffat en sådan! Jag ska minsann gå ner till stan imorgon och köpa en :)

Ska bli spännande att se om den funkar...

Bombshell BH, SEK 149

saknar dig..

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart göra mig klar för att gå till jobbet.. Satt här och tänkte på hur länge sen det var jag träffade min kära Kusin Jenny... OOOO Vad jag saknar dig..♥ Vi har haft så otroligt kul tillsammans.. hahaha snacka om alla våra galna turer till Torekov, Båstad mm... Det värsta var nog när vi skulle tälta en midsommar i Torekov.. Vi blev dit körda av jennys mamma Eva och allt var så bra som det bara kan bli! Eva hjälpte oss att sätta upp vårt fina tält, sedan kramade hon om oss, sa åt oss ta ta hand om varandra och ta det lugnt.. (lugnt en midsommar... hmm.. )  och sa hejdå..!! Ja, nu började ju midsommar firandet såklart! Vi hade en super rolig dag och kväll! Träffade jätte många trevlig vänner och livet var på topp!! Sen var det ju dags att krypa ner i sitt lilla tält och försöka sova en stund.. Men.. var fanns nu tältet.. Vi kunde verkligen inte hitta det.. Va vi verkligen så förvirrade att vi inte kom ihåg var vi satte upp det?? Näää.. såklart va vi inte det.. Tältet hade blivit STULET!!!!! Och detta var första natten.. Vi hade ju tre nätter kvar...hahaha, ja skit kul nu i efterhand men där stod vi med bara tältpinnarna kvar...Jennys väska var med borta, tack o lov fanns min väska kvar... för hur skulle jag klarat mig utan mitt SMINK...  ;)

Fina Jenny ♥



Jenny och Alice ♥

Mosters stora prinsessa♥

Kategori: Allmänt

Idag blir min älskade syster drotter Hollie 6 månader!! Tiden går så fort..

För precis 6 månader sedan fick jag samtalet jag väntat lääänge på.. Vi åker in till förlossningen nu... Snacka om att jag fick energi till tusen! Jag skulle ju vara med på förlossningen..

Iväg med barnen på dagis och snabbt iväg mot malmö. Givetvis fanns det över 1000 lastbilar på vägen.. (kändes det som..) Kan inte beskriva hur lycklig jag var! Min älskade syster skulle äntligen föda sin lilla prinsessa, och jag skulle få vara med!

Väl inne i Malmö gick det ganska fort.. Jag fick hjälpa till med allt.. VERKLIGEN allt ;) Det var jag och en barnmorska som hjälpte vår älskade Hollie till världen!! Jag var så stolt över Denise att hon klarade det så bra.. Och jag måste ju säga att jag var ju en super bra barnmorska!! Den "riktiga" barnmorskan visade mig hur jag skulle göra och förklarade att jag skulle ringa efter henne när huvudet var på väg ut..... Det gjorde jag...

Sen gick det minsann fort.. Det var en helt obeskrivlig känska att hjälpa till att "få" ut henne.. Tänk, jag var den första i hela världen som såg henne "live"...♥

Och nu är hon 6 månader och älskar sin moster...;) !!

♥Moster älskar dig Hollie♥

















ajajaja.....

Kategori: Allmänt

Dagen i ära vaknade jag av att telefonen ringde... Och smidig som man är så kastar jag mig upp ur sängen, och slår i mina tår i dörrkarmen... SÅÅÅÅ jäkla ont det gör.. men jag fortsätter springa ner från trappen för att svara.. Och givetvis är det hon den där TANTEN!!!

I ca 5år har en äldre dam ringt fel till oss nästan varje dag.. Vissa dagar  kan det vara två ggr.
EEE...jag känner inte igen min dotters röst säger hon varje gång.. haha ja man kan skratta åt det men man börjar bli lite små trött på det.. Hon är verkligen jätte kär denna lilla dam, men dagar som denna uppskatar man inte riktigt hennes ljuva stämma... Alla vet ju hur fruktansvärt ont den gör att slå sina tår på det viset..




mys framför brasan..

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från jobb. Märklig dag på jobbet idag... Kändes skumt på något vis. Men men.. Det kan inte alltid vara guld och gröna skogar ;) Vi ska ha julfest på jobbet snart, och det är ju alltid lika trevligt! Vi ska vara i malmö på Chili. Märkligt nog ska vi inte äta julmat, utan någon skaldjursbuffe :)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan. Johan har tänt brasan till mig, så här är varmt och mysigt hemma!! Ibland är det verkligen ljuvligt när alla i familjen sover och man sitter här nere själv. Snacka om egentid :)  Nu ska jag titta på ett eller två avsnitt av Sons of Anarchy.. Den serien är bäst!


Några favoriter!!

Kategori: Allmänt

Att handla på nätet är super!! Mina två favorit parfymer börjar snart ta slut.. Men det är väldigt enkelt att klicka hem två nya :)

                    

Dessa två älskar jag verkligen!! Har ju en del andra som också luktar super men just nu kör jag på dessa!



Behöver även lite nya hårprodukter! Älskar dessa schampo o balsam!






Davines Love Shampoo and Conditioner är även de att par favoriter ;)





Och denna oljan.. Ja, den kan jag nog inte leva utan!!! Den är verkligen super bra! Den luktar så enormt gott. Ta den i vått hår så blir håret enklare att borsta och ger riktikt fin glans;) 



underbara jobb...

Kategori: Allmänt

Då är man på jobbet ja.. Alltid lika trevligt att tillbringa hela kvällen här ;)

Johan är med barnen på simskola just nu.. Alice ska simma idag kl. 18.30! Hon är så söt i sin lilla baddräkt min lilla loppa!!♥

Funderar lite på vad man ska köpa till alla nära o kära i julklapp.. Jag älskar att handla gåvor till andra människor! Men det är inte alltid det lättaste att hitta dom perfekta julklapparna.. Jag vet iallafall vad jag ska köpa till min älskade systers prinsessa Hollie!! Och jag vet att det kommer bli uppskattat ;)



Jag på jobb!!!




Alice innan simskolan



Välkomna hem till oss

Kategori: Allmänt

Tänkte visa er lite hur vi bor!!

Välkomna in!!


Köket!












Köket




Köket




Vardagsrummet




Vardagsrummet



Vårt fina vedställ som johan gjort.. ;)





Älskar mina diamanter...



Trappan upp..



Hallen


Barnens tv rum



Barnens mys soffa



Alice rum



sminkbordet...



Alice kök..






Vince rum

sovrum




Vilken rock morgon..

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag av att barnen dansade och sjöng.. Ja, ingen lugn vacker låt att vakna till precis. Ebba Gröns Staten och Kapitalet... Dom spelade sådär lagom högt på iponen.. Sen var det rena rock`n´rollen här hemma!!

Sen var det dags för frukost och dagis lämning. Ikväll jobbar jag, så jag träffar inte trollen från imorgon.


Bilder på trollen imorse





Äntligen hittat vinterkläder till mina ♥

Kategori: Allmänt

Det är så skönt att jag handlat barnens vinterkläder!! Det är en djungel av olika märken, färger, kvaliteter och former på alla dessa vinterkläder!!

Vince fick själv välja vilken overall han ville ha..  Molos väldigt färgglad overall om man säger så..;) Tycker det är bra med overall faktiskt. Sen får han ett sett med jacka och byxa även det från Molo! Molo har verkligen fina vinter kläder!!




Alice får också ett sett av varje! Har handlat olika märken till dom.. Brukar annars försöka köra på samma. Men men.. Det blir säkert bra ändå!

Hittade en jätte fin reimatec overall till Alice! Tror den kommer bli kanon bra i vinter... Usch Alice tycker verkligen inte om kyla och snö.. Hon är precis som sin mamma. Sol och bad är det bästa!!





Jag har faktiskt handlat vinterskor till dom också :) Jag har minsann varit ute i god tid.. hahahaha. Det blir kavats vinter stövlar och vinter skor till dom båda. Alice har ju så himla tjocka bebis fötter fortfarande... det är ju inga andra skor som passar henne nästan! Men jag är väldigt nöjd med kavats skor. Dom håller verkligen hela säsongen och lite till!

Vintersäsongen blir verkligen dyr.. Man behöver ju ha så himla mycket.. Vet inte hur många vantar jag köpte förra året. Tur att Ullared finns ;) Där kan man ju verkligen fynda massa bra saker till super bra priser! Ska faktiskt en tur till Ullared snart! OOO Vad jag älskar att åka dit och få shoppa jätte mycket ;)

mysdag..

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag det varit trots förkylning o allt vad det innebär...


Barnen har lekt och busat medans jag lagade god mat. Kycklingfile gryta och pressad potatis.. Mumsigt värre..;)
Sen slängde vi ihop lite pannkakor som vi hade till kvällsmat! Barnen somnade som vanligt tidigt.. Så jag och Johan har haft en riktig myskväll på soffan med massa gott och ett par avsnitt av sons of anarchy! Den serien är ju bara så sjukt bra!!!

Fick ett glatt meddelande från en gammal vän precis. Hon fick en liten dotter igår och allt har gått bra! Man blir ju bara så lycklig när dessa små underbart söta varelser kommer till världen!! Barnen är ju verkligen det bästa man har! Önskar er all lycka till ♥

Alice älskar klä ut sig!!




MMM, Gott kvällsmys med ♥



dessa är jag värd nu när jag är sjuk...

Kategori: Allmänt

Usch så förkyld och febrig jag är...

Tror jag kommer bli mycket bättre när jag får hem dessa super fina stövlar från scorett.....!!

http://www.scorett.se/woman/1012458


Då får väl jag som alla andra också börja blogga....

Kategori: Allmänt

Jaha.. då får väl jag som alla andra också börja blogga... ;)

Tror detta passar mig alldeles perfekt!!

Louice heter jag och är mamma till världens mest undrerbara små troll. Vince 5år och Alice 3 år! Vi bor i en villa i Trelleborg, precis vid havet tillsammans med vår älskade pappsie Johan!

Mitt största intresse är väl shopping.. Ja, jag får jag väl erkänna detta.. ! Jag tycker verkligen om att shoppa ALLT..

Ett annat väldigt stort intresse är hästar. Jag har alltid haft häst. Jag sålde min stora prins för ett år sedan eftersom tiden inte räckte till för tävling och träning.. Eftersom mina barn älskar att rida så skaffade jag en liten ponny till dom  för ett år sedan. En A-Ponny som heter Polly!! En riktig liten busig varelse det där.. Hon gör precis som hon vill..!!

Något som betyder väldigt mycket för mig är min familj och alla mina super fina vänner! Eftersom jag är en väldigt social person älskar jag att ha fullt med folk omkring mig.. Att bjuda hem bästa vänner på middag är ju bara så underbart!! Duka fint, och laga smaskig mat..!!

Nu ska vi ha lite filmmys i soffan jag och barnen.. jag är minsann lite sjuk idag så då måste man få mysa ner sig och bara vara...!!

♥ Våra små troll Vince och Alice ♥





Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt