Louicans

tidig kväll för mig...

Kategori: Allmänt

Godkväll finisar!
Tisdagen närmar sig sitt slut, iallafall för denna svensken ;) Jag har myst ner mig i sängen under världens gosigaste täcke för att titta på film! Jag är dödstrött.. Inte konstigt eftersom hag somnade 02.20 inatt... Det är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu så tankar och funderingar hinner liksom inte med..!!

Imorgon ska jag på utbildning i malmö, och sen blir det ett hemligt uppdrag ;) Ska bli spännande men även lite skrämmande...

Idag har jag shoppat lite nytt på stan.. Det var länge sen jag gick i stan känns det som!! Det blev två blusar och lite smink :)

Jag har tagit lite extra ledigt nu dom sista dagarna denna veckan! så jag är ledig tors-söndag!! Ska bli skönt att vara hemma och mysa med mina små pluttar lite!!

Och snart fyller lilla Alice 4 år!! ♥ Passande nog fyller vårt hjärta år på alla hjärtans dag!! ♥

Sa jag förresten att syster yster köpt huset nu??  Det är verkligen DERAS hus nu..  Helt underbart!! Så glad för deras skull, och även för min skull som äntligen får min lilla syster nära mig!!

Nä, nu går snart ögonen i kors..

Sov gott kära ni...

måndag och ny vecka..

Kategori: Allmänt

Hej fina ni!!

Jag har inte glömt er.. Jag har haft så otroligt mycket att göra de sista dagarna...

I lördags hade vi det så mysigt hemma hos våra vänner Tina och Daniel!! Vi bjöds på super god middag och en hel kväll i underbart sällskap! När trollen lagt sig spelade vi spel, ni kan ju gissa vem som vann varje gång..;) Jag var riktigt grym..:) hahaha!!














Söndagen startade jag på jobbet! Johan skulle jobba på eftermiddagen så han lämnade våra små busar hos mig på jobbet! Vi hade så kul hahaha..  Vi körde på den stora sprakcykeln.. Den går ju galet fort! Vi öppnade alla dörrar och körde rakt igenom hela byggnaden!



Sen åkte vi till stallet och red ut en runda.. Såååå kallt det var.. Kvällen avslutade jag och barnen hemma hos mamma och pappa där det bjöds på helt underbart goda kåldolmar.. Pappa är riktigt grym på att laga mat!! ♥ Min moster och hennes man var också där och åt så barnen blev ordentligt  uppassade!!

Idag startade vi vårt nya team! Vi har fått vårt nya"kontor" och har fixat med det samtidigt som vi försökt lägga schema hela dagen.. Sedan gick jag till stan för att äta lunch tillsammans med en god vän, mumsigt värre!!
Det blir väldigt långa dagar på jobbet nu framöver... Blir minsann kämpigt att hinna med barnens ponny.. Det kommer vara en mycket trött mamma i detta huset kan jag säga.. !!

När jag kom hem från jobbet hade johan fixat lite här hemma.. Han har städat min skogarderob där jag bokstavligen tryckt in 150 par skor.. ( varav 86 par var mina..) Undra hur många skor vi har i den andra garderoben.. Det är nog bäst att jag inte ta reda på det.. ;)
Sedan hade han och barnen lagat middag.. Skönt att slippa det efter denna hektiska dag på jobb!!

Nu sitter vi här i soffan och  tittar på tv och äter lite gott! Johan tittar på något program om sopgubbar.. JÄTTE intressant.. hahaha!!

Hoppas att ni haft en riktigt härlig dag och att ni får en riktigt mysig kväll!!




Fina vänner ♥

Kategori: Allmänt

Hej fina ni!

Idag är det lördag och det är ju så underbart!!

Johan ringde precis och berättade att Vince simmat sina första 50 meter på djupt vatten helt själv.. STOLT MAMMA.. Det är så underbart att han kan simma själv, och snart kan lilla loppan också det minsann;)

Igår hade vi världens mysigaste fredag hemma! Först var jag och Alice i stallet och red ut en lång runda! Det brukar ju alltid vara jag och vince, men igår var det Alice tur att åka helt själv me mamma! Hon har blivit så duktig, underbart att se!!

Sen kom min älskade syster och Hollie på besök. Vi åt god middag och mös.. På kvällen kom en annan god vän till oss och hade med sig hur mycket godis som helst.. MUMS!!

Måste ju säga GRATTIS till min lilla syster och Markus som fick huset som dom budade på! UNDERBART att äntligen få hit dom till våra trakter.. ;)

Hon är så söt mosters lilla loppa, det är härligt när dom kommer på besök, och hon älskade verkligen maten som jag lagade barnens klubbor och fruktkrämen.. När man är hos moster får man minsann massa gott..;)

Ikväll ska vi till våra fina vänner på middag! Trevlig.. Ser verkligen fram emot en riktigt härlig kväll!!♥

Ta han dom er!!

märklig känsla...

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma.. Det var en väldigt märklig känsla när jag gick ifrån jobbet ikväll...Sista passet på avdelning som jag varit anställd på i snart 12 år.. Jag har alltid sagt att jag kommer "gå i graven" med mitt arbete, och på något vis har jag ju gjort det nu...
Men man måste blicka framåt, och på måndag börjar nya utmaningar och nya arbetsuppgifter ska planeras!! Jag tror att jag har ett väldigt spännande 2012 att se fram emot;)

Nu ska jag äta en stor fruktsallad!! Det är ju lite nyttigare än allt godis och mörkt choklad som jag har i skåpet...

Sov gott alla fina!

Snart är kvällen slut...

Kategori: Allmänt

Hej fina..

Idag är jag minsann riktigt trött..Jag satt ju nästan och somnade när vi tittade på tv:n här på jobbet..

Hoppas att ni haft en bra dag! Min dag startade lite vilt där hemma.. hahaha.. Alice kan ju vara lite smått besvärlig ibland. Hon har ju ett humör som inte går av för hackor.. Men vi kom iväg till stallet som planerat så det var ju bra. Det blev bara en snabbis eftersom trollen skulle hinna bada och jag hade ett ärende på stan som jag var tvungen att hinna med innan jag började jobba kl. 13.00..

Imorgon är jag LEDIG!! Jag funderar på om jag ska ta en tripp till malmö kanske..;)

Nä, nu får jag pigga på mig lite, har ju en stund kvar att jobba;)

Hoppas alla ni andra har det riktigt mysigt där hemma i era sköna soffor..



nu kallar bingen...

Kategori: Allmänt

Godkväll alla där ute!

Oj så mycket jag har ätit nu.. Jätte smart nu på kvällen innan man ska hoppa i säng, men det var ju så mumsigt med middag efter denna låååånga arbetsdag!!

Imorgon är det sista passet för min del på avdelningen.. Känns lite skumt måste jag ju säga! Men, det kan ju bara bli bättre om man säger så ;)

Idag har jag pratat med min efterlängtade Amira! Man blir så glad när man hör hennes röst♥ Vi planerade in en dejt snart, och det ska bli så kul att träffa henne!!

Jag pratade med lilla Hollie i telefonen innan.. Hon är ju bara sååå go.. Ibland blir man lite sugen på en liten plutt  till.. Hollie har varit lite sjuk.. Mosters lilla prinsessa.. ♥ Hoppas att du snart blir pigg igen så att jag får pussa lite på dig sötis!

Jag har letat och letat efter en klänning till min väns bröllop till sommaren.. Jag hittade en i London som jag tänkte ha, men det hade varit bra med en till att välja på :) Skor har jag redan handlat, passade på när jag ändå var i London såklart ;)
Det är ju ett tag till så det lär ju komma in massa fina klänningar :)

Min kappa från London är bara så otroligt fin, undra när jag ska använda den bara.. hahahah!!






Nä, om man skulle försöka komma i säng.. Måste gå upp vid 08.00 imorgon, Ska ju hinna till pållen innan jobb.. Det är minsann svårt att lägga sig i tid när man är hemma 22.45 från jobb..

Godnatt finisar♥

Haaaaaj!!


jobbet kallar...

Kategori: Allmänt

Godmorgon  kära ni!!

Hoppas att ni sovit riktigt gott, för det har minsann jag gjort :) Jag var så trött imorse när Alice väckte mig, så jag släckte ögonlocken igen och sov lite till!!
Solen har inte hittat hit till dalabadet, men det är rikgtig skönt ute ändå, kallt är det men vindstilla och hög luft.. Det gillar vi!!

Jag har precis ätit en god frukost och ska snart fixa till mig så att jag kan komma iväg till jobbet i tid ;)
Det känns så tumt och märkligt på jobbet.. Nu är det en till som slutat och på fredag går en till.. Det är tråkigt när det försvinner så många på en och samma gång, och speciellt när ens "vänner" försvinner.. Jag är glad att där finns vissa underbara personer kvar, för utan er hade dessa dagarna varit så fruktansvärt jobbiga..♥

Imorogn bittig ska vi upp tidigt, vi ska åka till stallet innan jobb och dagis... Sen är jag ledig på fredag, men jobbar lördag och söndag..!!

Jag håller tummarna för min syster och hennes Markus som är mitt uppe i en budgivning på ett hus.. Jag vill så gärna få hit dom till Trelleborg.. Det hade varit så härligt att ha dom på ett lite kortare avstånd..!

Nu ska jag hoppa in i duschen..

Ha en underbar dag ♥





Dunder trött..

Kategori: Allmänt

Nu har jag ÄNTLIGEN landat i soffan och ätit lite middag! Jag är så fruktansvärt dunder trött.. !jag tror inte ni kan förstå så in i bomben trött denna kroppen är..!!

Nu går det mot stängning av mitt arbete.. Inte många dagar kvar nu ;) Ska bli spännande att starta upp något nytt.. Känns som att jag kommer jobba både dag och natt.. Men, så är det ju när man startar nytt!!

Fy så kallt det var ute nu ikväll, -8 visade bilen... Jag körde in bilen i carporten iallafall, den stod ju inte där imorse så jag fick ställa mig och skrapa rutor.. Gisssa om det var kul.. Varför sätter man inte in sin bi liksom.. Så mycket längre tid tar det minsann inte, och dessutom tjänar man ju in den tiden 100 ggr om på morgonen!

Nu klarar jag inte vara vaken längre.. Sov gott fina ni♥
'

lite lagom seg kväll..

Kategori: Allmänt

Då är man tillbaka på jobbet och vardagen kommer mer och mer ifatt mig.. Jag skulle lätt kunna vara på semester ett par dagar till :)

Hoppas att ni har en riktigt mysig kväll där hemma, jag har ju några timmar kvar här på jobbet. När jag kommer hem så sover garanterat hela huset..

Om några dagar börjar big brother!! Jag ser fram emot det hahaha!! Äntligen har man något att hitta på alla dessa sena kvällar;)

Undra vad Johan har lagat för middag idag, jag är hungrig så hoppas att det blir något smarrigt. Kanske lite i senaste laget att äta kl. 23.00, men men det sätter sig precis perfekt där runt kärlekshandtagen.. ;)
...MYCKET ATT ÄLSKA...


Nä, nu ska jag ringa min fina vän som jag har saknat.. ♥

Ta hand om er

Ljuvligt väder!!

Kategori: Allmänt

Hej finisar!!

Vilket helt underbart väder! Jag har varit ute en lång runda nere vid havet. Strålande sol, några minus och helt vindstilla... Ljuvligt..!!

Nu ska jag snart bege mig till jobbet! Undra om det hänt något spännande där sedan sist;) Jag jobbar till 22.15 ikväll, inte det roligaste precis..men jag behöver iallafall inte kliva upp kl. 05.00 imorgon bittig ;)

Ha en riktigt härlig dag alla finisar där ute!!





♥ Fantastiska London ♥

Kategori: Allmänt

Hej fina!!

Hoppas att ni har haft en super bra helg..!!

Jag har verkligen haft det super!! Vi har tillbringat 4 dagar i London, och det har varit galet underbart!♥

4 i fredags morse började vi vår resa mot London!! Vi blev körda till Kastrup för att ta flyget mot STORSTADEN!!
Jag hade ju verkligen ingen aning om vart vi skulle, så allt var ju lite extra spännande;)

Hotellet vi kom till var över all förväntan, super fräscht, nyrenoverat och med stor lyxkänsla kastade vi in allt vårt bagage för att leta oss ner till piccadilly circus och oxford street för att sedan möta hela denna värld av butiker, shopping center, cafeer och pubar! Ja, jag hade verkligen kommit till himmelriket!! Det tog minsann inte många minuter från att händerna var fulla av påsar..
Vi, Jag och Jenny.. hjälpte vänligt våra grabbar att hitta en pub, där dom kunde ta det lugnt, varva ner och snacka en hel del skit.. Jag tror dom pratat sönder varandra alla dessa timmar medans vi sprang på oxford som två galna höns.. ;) hahaha!!
Vi möttes upp för att ta något gott att dricka och för att åka till hotellet och fräscha till oss.. Sen var det ju dags för mat och för att se London från den "mörka" sidan ;) !!

Lördagen började vi med att ställa klockan.. Ja, ligga och sova hade vi verkligen inte tid med!! En super god frukost blev det, sen gick fötterna mot Harrods!! Vilket varuhus...;)
Vi hoppade in i en taxi, inte allt för svårt att få tag i dessa super söta taxibilar precis.. Vi åkte till Big ben, London eye och Beckingham Palace..Häftigt..
Det var en härlig känsla att se att det började blomma i Hyde park.. Kändes verkligen som att våren var påväg♥

Vi vinkade in en taxi som tog oss till Primark, jag lovar.. Där shoppades det vilt:)
Vi åt en gudomligt god middag på en av oxfords pubar, för att ladda batterierna för ytterligare lite shopping :)
Kvällen avslutade vi på en mysig pub som vi hittade på en bakgata i Kensington!

Söndag morgon och klockan ringde lite innan 08.30.. Dags för nya äventyr i Notting Hill!! Vi hittade efter många om och men ett super mysigt caffe där dom hade den godaste frukosten på väldigt länge..! Och så super gulliga tjejer som jobbade där!!
Jag hittade en helt underbar butik.. Lily j.. Blev några slantar fattigare där inne, men fick en helt underbar kappa och en blus på köpet♥
Även denna eftermiddagen avslutades på oxford, mer behöver jag nog inte säga.. hahaha!!

Kvällen avslutade vi med en middag i Piccadilly, helt makalösa tårtor och ett magiskt ögonblick på Lyric theatre där vi såg och lyssnade på  musikalen Thriller live! 

Planet hem gick imorse, vi kom med trots någr kilos övervikt på väskorna.. ;)  Här sitter jag nu i soffan helt slut efter en super god middag!

Tack älskade Johan för en helt fantastisk present, jag har haft det underbart, och jag erkänner.. Jag är liiite bortskämd ;) hahaha!!

Och till våra fina vänner ♥ Tack för ert underbara sällskap och för att ni ville dela denna upplevelsen med oss ♥

Hmm.. undra om jag glömt att tacka någon nu.. Det skulle i såfall vara..

Forever 21, Primark, Next, Zara, alla skobutiker som jag inte har namnet på.. Lily j, Disney Store och alla andra butiker som jag ölagt alla mina pengar på!!






















































































Älskar mysig tjejkvällar!

Kategori: Allmänt

Hej fina ni!!

Hoppas att ni har det riktigt bra i detta rusk väder! Jag har haft en helt underbar dag!!

Fick ett väldigt glädjande samtal idag.. Kan inte riktigt avslöja det.. ;)
När jag kom hem var huset fullt av busiga små troll och min fina lilla syster!! Alice har haft en kompis med sig hem från dagis, en liten Saga!! Dom är ju bara för söta när dom leker♥
Sen var ju min älskade lilla syster och Hollie här, och min lilla prins såklart! ( Ja, även min stora prins var hemma!! )

Vi åt en god middag som Johan gjorde!! Sen blev det bus och lek, det är ju det våra små underverk är absolut bäst på! Alice var så trött när vi hade ätit, hon är ju inte van vid att ta med sin en kompis hem precis.. Hon däckade väldigt tidigt mitt lilla hjärtegryn♥

Senare på kvällen körde jag och handlade.. Ja, ni blir ju inte förvånade..hahaha.. Men jag handlade lite gott! Min fina vän Tina kom hit för lite tjejmys, skvaller och soffhäng! OOOO vad jag älskar mysiga tjejkvällar! Det är verkligen ett av dom absolut bästa sätten att avsluta en dag på!! Mina vänner betyder så mycket för mig, och det är så härligt när man kan träffas och äta gott och mysa även en vardagskväll, det gör liksom vardagen lite lyxigare.. Och lyx behöver vi!!

Jag funderar faktiskt på att lämna in min data på lagning.. Jag tappade den i golvet för ett tag sedan och den behöver lagas lite..! Så jag ska se om jag kan få den fixad nu i dagarna!! Usch, det kommer kännas tomt utan bloggen och er mina fina läsare... ;) !!


Nu ska jag hoppa upp i bingen och lägga mig.. Jag ska ju upp tidigt imorgon..!!

Sov gott, och ta hand om er!


Handboll på tv:n..

Kategori: Allmänt

Godkväll finisar!

Jag som är såååå ointresserad av handboll sitter framför tv:n tillsammans med två väldigt insatta killar och försöker låtsas att det är en väldigt intressant match... hahaha!!

Idag har jag varit så löjligt onyttig igen.. ;) Vi bjöd hit Johans pappa och Anna på fika, så jag och barnen bakade chokladbollar och en super god tigerkaka som vi bjöd på!! Sen spelades det spel och det blev en hel del bus.. ;)

När barnen somnat blev jag och Johan sugna på pizza.. Så det beställde vi såklart :)

Jag har tvättat lite av barnens ytterkläder.. Man blir lite smått galen att man inte kan torka reima eller Molos kläder i torkskåp eller i torktumlare.. Jag har hängt det framför brasan så hoppas att det hinner torka till imorgon..:)


Nä, jag tror minsann att jag ska mumsa i mig lite mörk choklad och titta klart på matchen.. Jag förstår inte varför jag inte lyckas gå ner i vikt.. :) hihihi!!



Natti natti vännen♥

Kärt återseende

Kategori: Allmänt

Hej fina ni!

Idag har vi varit och hälsat på söta lilla Polly ♥ Det var ett mycket kärt återseende..;) Det är ju alltid speciellt med sin första häst..! Men det gick bra och hon var jätte glad över att se oss!!









Sen åkte vi till stranden för lek och bus! Det var riktigt härligt väder, för en gångs skull så blåste de inte!!
Jag tog lite bilder på trollen idag, eller en hel del kanske man ska säga.. ;)






























Efter allt bus och bad.. Ja, Vince badade halva sig i havet.. Han skulle ju tvätta en sten som var smutsig..;) Så åkte vi hem till min mamma och fikade och mös en stund!

Nu sover min lilla prinsessa och killarna spelar skylanders!!

Hoppas att ni får en underbar eftermiddag!

Kram till er♥

Godmorgon fina ni!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon världen!!

Vi är friska här hemma och det är underbart!!

Vi sover alldeles för länge på morgonen, jag tycker det är i senaste laget att äta frukost 10.30.. Men, vi får skylla på att vi varit sjuka;)!!
Idag ska vi hälsa på barnens förra ponny.. Vince saknar henne♥ Sen ska vi till stranden en runda. Ser ut att vara kallt ute, så vi får ta på oss ordentligt;) Imorgon är det jobb och dagis! Ska bli skönt att komma till jobbet faktiskt, ska bli spännande att höra om hur planerna ser ut för avdelningen och psykiatrins framtid..!!


Hoppas att ni får en härlig dag, nu ska vi bege oss ut i kylan!!

Ha det bäst fina du♥

kvällsmys

Kategori: Allmänt

Nu är kvällen här och hela familjen sover.. ( Nästan..)

Vi har haft en mysdag här hemma med god mat och chokladbulls bak! Jag har kunnat äta och det är jag evigt tacksam för.. ;) Alice har varit lite små hängig hela dagen.. Jag får stanna hemma morgon också, sen får det minsann bli jobb och dagis igen!!

Jag lagade en mumsig middag, kycklinggryta med curry och röd paprika.. Mums så gott det blev!!
Sen bakade vi chokladbollar och kladdade ner oss ordentligt.. Dom blev riktigt smarriga måste jag ju säga..;)











Nu ikväll tittade jag på mammor och minimodeller på tv3.. Ja.. jag kan ju säga som såhär.. Så gick det minsann inte till på ljuva 80-talet då jag började som barnmodell...hahaha!!

Herregud vilka mammor och stackars små tjejer.. Det ska bli spännande att se fortsättningen nästa vecka!!

Så himla kul att ridsporten får lite pris för en gångs skull.. Rolf Göran Bengtsson Årets manlige idrottare och så kammade han även hem Jerringpriset!! HÄRLIGT!!!

Jag har ju vilat en hel del idag, så jag är pigg som en lärka just nu... Hade jag nu inte varit så förbaskat mörkrädd skulle jag gått ut en runda nu, för det är ju riktig skönt väder ute. Kallt men väldigt hög luft!!

Nä, jag får fortsätta med det som jag varit bäst på nu i två dagar.. Ligga på soffan och titta på film!

Sov gott kära ni





tyst i hela huset..

Kategori: Allmänt

Jaha, då har det lyckats bli eftermiddag.. Här är så tyst i huset och dagen har varit så lååång... Alice har sovit i flera timmar och vince har lekt på sitt rum och varit ute i trädgården och byggt koja :)
Vet inte vad det är med lilla Alice.. Hon har ingen feber och så, men hon har ont i sin mage och har diarre.. :(

Jag ska snart börja planera middagen! Jag kan nog äta idag känns det som.. Vi får se ;)

Fy så trött man kan bli på dessa telefonförsäljare.. Dom måste ju verkligen ha världens mest otacksamma arbete..Idag ringde det en tjej och skulle sälja rakhyvlar.. Hon tjatade och tjatade om dessa hylar om hur bra dom var.. Jag sa flera ggr att jag inte var intresserad.. Efter flera minuter sa jag till sist.. Förstår du inte.. Jag använder inte rakhyvlar.. Hon blev helt tyst.. Använder du inte det.. Men rakar du dig inte.. Nää, det är ju det jag försökt säga nu i en kvart typ.. hahahah.. så kul det var..Hon blev minsann förvånad.. Men ärligt.. Hur orkar dom tjata på det viset.. Kul att driva med dom ibland!! ;) hihihi!!

Nu ska jag hoppa in i duschen.. Känner mig inte alls speciellt fräsch.. Tror jag ska dra ett par drag med rakhyvlen också..;) hahaha!!

Ta hand om er :)

Underbart att vakna...

Kategori: Allmänt

Ja, visst är det underbart att vakna och känna sig lite bättre, för att sekunderna efter upptäcka att min lilla loppa är dålig.. :(
Hoppas att det är förkylningen som satt sig på magen och att hon inte blivit magsjuk.. Men det lär jag ju märka snart...
Jag har fortfarande lite ont i kroppen och magen, men känner mig betydligt bättre! Synd om Vince att sitta hemma med två tråkisar..

Jag känner mig så pass bra att jag har beställt lite nya kläder.. Det är ju ett friskhetstecken iallafall :)

Lite av nyheterna som är påväg hem till mig..



Nya byxor...





Klänning till Alice



Klänning till mig..

Förstår inte hur jag kan vara såhär trött.. Sov ju hela dagen igår..Man behöver vara lite sjuk ibland för att förstå hur jobbigt trollen har det när dom är sjuka.. Alice är lite så smått gnällig och kinkig.. Och jag förstår precis hur jobbigt hon har det.. ;)

Jag ska försöka hitta en bikini till vår lilla semester.. Det är nog vad jag orkar göra idag..

Hoppas att ni får en härlig måndag och en super bra start på en ny vecka ♥


Det blir alltid värre framåt natten..

Kategori: Allmänt

Ja.. jag skulle inte kunna säga det med bättre ord.. Kände mig betydligt bättre innan idag.. Nu känner jag mig riktigt dålig igen.. Ont i huvud, nacke, rygg och mage.. Märkligt.. Hoppas jag vaknar pigg som en lärka imorgon!!

Jag har legat nerbäddad I soffan hela dagen, och gör det fortfarande.. Tittar på filmen som går på 5an, den är ganska rolig faktiskt!!

Jag hatar verkligen att vara sjuk. Jag har liksom inte ro till det.. Skulle ju ha vänner på middag idag och jag har ju planerat mat och allt annat.. Hoppas att dom kan komma en dag i veckan istället!!

Nu ska jag tugga lite ipren och försöka bli frisk!!

♥ Sov  så gott ♥


Man ska ALDRIG säga det....

Kategori: Allmänt

Godkväll finisar..

Usch vilken natt/ dag jag haft idag...

Nu i veckan som gick så pratades det mycket om kräksjuka och en massa andra rääääliga sjukdomar på jobb.. Men eftersom jag väldigt sällan drabbas av detta så sa jag ju det.. Jag blir minsann ALDRIG sjuk..

Men dom orden har jag fått äta upp nu inatt..

Vi hade en super trevlig kväll hos våra fina vänner igår! Jenny hade lagat en fantastiskt god middag, och barnen lekte så fint att vi inte märkte dom...Vi pratade och drack gott.. Verkligen en PERFEKT lördag tillsammans med vänner som man tycker sååå mycket om♥
Johan var ju i stan och handlade present till Fredde under dagen, och det blev super bra.. Han kan han när han vill ;)

När vi begav oss hem kände jag mig sådär konstig i magen. Det har ju cirkulerat magsjuka på jobb och bland vänner, men det var ju inte det som jag hade fått försökte jag in inbilla mig själv..

MEEEEN.. Så fel jag hade.. Väl hemma så kom det.. fy så mycket jag har sprungit på toaletten under natten och halva dagen, med frossa och hela köret.. Jag hade ju den turen att det enbart kom från ett håll åtminstone... Jag har haft så ont i kroppen idag och varit helt slut.. Ja, det har verkligen varit synd om mig..! Johan har passat upp mig mellan varven och varit iväg med barnen så att jag fått vilat ♥

Nu börjar jag komma på benen igen, och har kunnat dricka lite blåbärssoppa...

Så, med andra ord kommer jag aldrig att säga dess orden igen!!

Johan och trollen är iväg hos mina föräldrar, men jag tror att dom är på ingång snart.. Hoppas det, jag har ju inte sett dom idag!

Hoppas att ni haft en mycker mer trevlig dag än vad jag har!

ta hand om er ♥

Några bilder från gårdagen











Perfekt tillagad.. Mums så gott det var!







Herr Dahl och lillstrumpa.. hahaha









Inspirerad av Tomtens skägg..♥





lördag morgon.. veckans bästa!!

Kategori: Allmänt

God middag vackraste!!

Hoppas att ni vaknat till en helt underbar lördag! Här är det full rulle..!!

Jag hade lite sovmorgon och johan och barnen gick upp och åt frukost♥

Det är minsann kallt ute, men riktigt härligt väder! Solen skiner som aldrig förr och himlen är klar blå!! Hoppas det blir lika fint väder imorgon då Vince ska rida ut..!



Vår gäststuga...


" Vinterbild" på barnens träd!!

Johan är i stan för att handla en liten present till en herre som fyller år ;) Han skulle även handla till tårtan som Vince ska bjuda på imorgon i stallet! Jag ska ta hand om tvättberget i tvättstugan och städa undan lite efter trollen som verkligen busat rundor på sina rum i sina nya Converse .. :)



Dessa fina tröjor/ skjortor handlade Bella o Philip till Vince





Ikväll ska vi till finaste Jenny och Fredde, även kallad Byrackan..;) Ska bli mumsigt, vi får alltid lika god middag!! Barnen ska busa och somna i tid så att vi vuxna får massa tid att prata om alla planer vi har  framöver;) !!

Passa på att njut av dagen kära vänner..!

Min lilla plutt...

Kategori: Allmänt

Godkväll ♥

Visst är det fredagen den 13:e idag... Det har Vince fått känna på.. Idag trillade han av Isa 2 GÅNGER..:(
Vi red ut en runda och hon drog ner huvudet när Vince satt och sjöng i sin egen lilla värld.. Detta båda gångrna..!
Men han hoppade upp igen på två röda.. Även om han blev ledsen, och jag höll på att sätta hjärtat i halsen.. Men, så är det ju med ridningen.. Man trillar ju av oavsett om man är bäst i hela världen eller inte.. ;) Så på söndag ska han ha tårta med sig till stallet och bjuda tjejerna på..!! Min lilla plutt..♥

När vi kom hem hade Alice och Johan lagat middag, min älskade fina kusin och hennes Philip kom till oss på middag idag! Dom kom hem från New york imorse och hade handlat sååå fina kläder och skor till barnen! ( Bilder kommer imorgon..;) ) Jag fick också  fina saker från Victoria´s Secret ♥
Bella blev fotad av personalen inne på DR martens butiken då hon köpte nya skor..!!



Vi har haft en mysig kväll här hemma!! Nu ska vi titta på film och somna i soffan.. ;)!!

Sov gott kära ni♥

Fredag.. Så underbart!

Kategori: Allmänt

Hej mina fina läsare!!

Hoppas ni har det riktigt bra, även om det är fredagen den 13.. ;)

Jag har lite lunch och sitter på jobbet och har trist.. Jag slutar om någon timme, och då ska jag och Vince köra till stallet och rida ut en lång runda! Jag känner på mig att jag är på god väg till att bli smal.. hahaha!! Springa efter han när han rider ut är ju inte det lugnaste precis ;)! Det är jätte fint väder ute ser det ut som.. Härligt!

Ikväll blir det mys med familjen, kanske dyker det upp någon/några vänner.. Man vet ju aldrig. Det skulle ju inte vara ovanligt om det kommer någon middagsgäst precis;)

Har ni några trevliga planer i helgen då??
Imorgon ska vi till underbara vänner och äta middag och ha det toppen! Vi måste planera lite för kommande roligheter;)

Idag pratade jag med min fina vän Amira.. Saknar henne så här på jobbet.. Men, hon lät glad så det gör mig lycklig!! Vi ska ses en dag nästa vecka, och det ser jag såååå mycket fram emot ♥

Nu ska jag minsann fortsätta jobba..

Ha en underbar dag fina ni!

torsdag kväll...!!

Kategori: Allmänt

Då har det blivit kväll igen.. Dagarna går så fort!!!

Igårkväll somnade vi alla tre på soffan här hemma! Johan och Lasse somnade först, sen däckade jag.. Vi åt lite gott och tittade på tv, men innan klockan var 20.30 så sov vi alla tre!!

Idag slutade jag lite tidigare. Vill komma hem i tid när vi ska till stallet, så då brukar jag flexa lite ;)

Vince tog sina första skutt med Isa idag. Han tyckte hon hoppade ganska högt om man jämför med Polly  sa han..♥ Hon är verkligen super snäll och gör precis vad han vill..! Denise och Hollie var också med i stallet idag! Mosters lilla loppa fick såklart rida!!

När vi kom hem hade Johan lagat middag till oss, han är ju bara för söt när han känner för det.. ;) hahahah

Trollen har badat och jag har fixat lite inför morgondagen! Barnens farfar och Anna har varit här en runda idag! Det är så kul att se så glada trollen är för dom! Alice  älskar sin Anna.. Hon sa det idag när hon la sig.. Mamma, Anna är bara min och hon är min bästis.. !  ♥Sötaste♥

Nu sover båda busarna och vi tittar på Antikrundan, Johan gillar det ( Ja, han är lik sin pappa.. ;) )

Jag har lite ont i min mage ikväll.. Hoppas verkligen att det inte blir värre, jag har inte tid med massa sjukhus besök och undersökningar nu!!

Ha en riktigt härlig kväll finisar!!




go kväll kära vänner!!

Kategori: Allmänt

Sitter här och bloggar lite medans mina älskade små troll badar!! Johan och en vän är och fixar ett ärende..

Snart kommer min lilla kusin hem från New york!! Ska bli kul att höra hur dom haft det och se på lite bilder ;) Hon har handlat lite kläder till vince ♥ Ska bli jätte spännande att se vad hon hittat för fint!!

Snart är det läggdags för pluttarna.. Dom ska ju upp så tidigt imorgon bittig.. Det blir soffhäng för min del, jag tror att johan o den andra drulen kommer göra mig sällskap.. Jag har en hel del gott i skåpet där nere som jag tänkte mumsa på.. Problemet är bara det att jag måste försöka komma lite i form till vår resa.. hahaha.. Jag undrar hur det ska gå.. Jag är verkligen SÄMST på att banta.. ;)

Nu ska jag ta upp Alice från badet.. Hoppas ni får en härlig kväll!!

tröttis...

Kategori: Allmänt

Idag är jag en riktig tröttis.. Jag känner mig så sliten.. undra om det är åldern.. ;) !! Efter jobbet idag ska jag bara mysa hela kvällen och hoppas på att Johan lagar mat ochtar hand om allt som måste göras.

Nu har jag lunch, funderar på om jag ska släcka dom brun/gröna någon minut ;) Barnen var också jätte trötta imorse, jag fick bokstavligen dra Vince ur sängen...

Det känns lite som att det är påväg att bli vår. Det är riktigt härligt väder ute! Hoppas inte våren kommer alldeles för tidigt, det brukar ju bli dålig sommar då..

Hoppas ni får en bra dag idag finisar!

Bokat minisemester!

Kategori: Allmänt

Hej fina ni!!

Tänk att en helt vanlig Tisdag kan vara så underbar!!

Vi åkte som planerrat till Tina och barnen! Jag ville visa min fina vän hur mycket jag uppskattar henne och köpte med mig en fin bukett vita tulpaner ♥
Dagen har varit helt fantastisk! Vi drack lite vin och åt super goda små krustader fyllda med camembert och hjortronsylt.. Guuud så gott det var!!
Sen lagade Tina jätte god middag till oss medans barnen lekte och busade!





Vi satt och pratade om att vi ville hitta på något kul tillsammans, och det hela slutade med att vi bokade en liten minisemester till lalandia inom den närmsta tiden.. ;) !!Det ska bli såå mysigt! Det väcker lite minnen från våra andra resor tillsammans.. Men hoppas att vi får bättre väder än vad vi hade i Turkiet.. ;) hahaha!! Ser jätte mycket fram emot vår lilla tripp!!

Nu har jag badat en låååång stund. Det är verkligen avkoppling!
Jag älskar mina hårprodukter.. Dom är så bra och doftar helt ljuvligt!! Idag använde jag davines shampo och balsam och sen kladdade jag in håret med den ABSOLUT bästa hårinpackningen som finns.. Teknia... Den är så UNDERBAR!!!










Hoppas att ni haft en lika härlig dag som jag!!

Nu ska jag planera inför morgondagen.. Lämnar ju trollen på dagis redan lite efter kl.06.00 imorgon bittig... :(

Sov så gott finaste!!


Kändis skvaller...

Kategori: Allmänt

Stellan Skarsgård blir pappa för åttonde gången!!


Ja.. Det kan man ju bli om man inte har något bättre för sig när man är 60 år.. ;) Stellan och hans fru Megan Everett väntar sitt andra gemensamma barn! Jag tror verklien Alexander ser fram mot att bli STOREBROR.. ;) !! Grattis till er!!






Uppbrottet mellan Eric Saade och Molly Sandén!


Efter lite drygt 3 år har nu sveriges snyggaste musikpar gjort slut.. Jag tror ju inte det är direkt svårt får Saade att träffa en ny tjej, där finns garanterat en hel hel värld som står i kö och väntar på att få visa sin kärlek till honom!




Beyonce har fått en liten dotter!!


Beyonce och hennes Jay-Z har fått en liten dotter. Namnet på den lilla kändis bebben blir Blue Ivy Carter!




Visst är det härligt med allt kändis skvaller ;) !!

Tagen på sängen...

Kategori: Allmänt

Idag blev jag bokstavligen tagen på sängen... Kl. 09.30 knackar det på dörren och jag vaknar med ett hastigt ryck.. Just de ja... Min kära vän kommer ju på frukost...!!



Världens godaste bullar, eller "frallor"  får jag kanske säga så att även ni Stockholmare förstår.. hahaha!! :) Finns på Östergatan, Lotus tror jag att det heter!!

Det ser ut att vara fint väder ute idag! Jag och trollen ska till Tina och hennes barn för massa bus och lek nu på dagen! Sen avslutar vi med en god middag ikväll tillsammans med våra arbetande män.. ;)

Nu blir det bara mys och slapp här hemma. Tänkte titta på en film och mysa ner oss i soffan. Tror det blir Mio min Mio:)

Hoppas ni får en bra dag finaste!!

Måndags mys!

Kategori: Allmänt

Godkväll finisar!!

Hoppas att ni haft en riktigt bra start på veckan!

Barnens dagis hade stängt idag, och då får mormor rycka in ♥ Du är BÄST mamma!! Mamsen var här redan kl 06.10.. Jag kan inte ens med ord beskriva min tacksamhet.. Du är guld värd♥

Jag  har haft en super bra dag idag! Min fina och helt fantastiska vän Maria kom hit på middag och massa mys
( Nästa gång får du minsann ta med dig mannen;)  )!! Vi åt super god gryta och pressad potatis till det, sen blev det efterrätt och efter det allt gott man kan tänka sig! Johan hade fixat allt till oss, och han lyckades väldigt bra♥

Hahaha.. Vince fick oss att spela Rockband!! Vi var riktigt grymma där mot slutet:)  jag spelade trummor, Maria gitarr och Vince stod för sången!! Härligt att man kan ha så kul tillsammans med trollen!!

När kidsen somnat ( Det tog inte många minuter.. ) så fyllde vi bordet med en hel del onyttigt och njöt av vår lilla tjejkväll!! Det är så underbart när man kan sitta och prata i flera timmar utan att behöva tänka på något annat!! Jag är sååå nyfiken på vad som döljer sig där inne i hennes fina lilla mage! Det är verkligen jätte roligt att jag fått följa hela graviditeten, Och nu är det inte många veckor kvar♥ Som jag sa innan, ring när det är dags, även om det är mitt i natten eller om jag befinner mig på annan ort/ land..!!

Nu ska jag snart hoppa i bingen.. Imorgon kommer en vän till mig på frukost, sen ska vi bort till våra vänner på middag och massa lek och bus!! Jag älskar verkligen mina lediga dagar när man kan spendera dom tillsammans med fina vänner!! Vad vore livet utan mina vänner.. Ni betyder så mycket för mig!

Ta hand om er!!





Söndag kväll..!!

Kategori: Allmänt

Då är det söndag kväll och helgen är snart slut..!

Efter jobbet så åkte vi till stallet! Det blev en tur ut och sedan träning i ridhuset! Alice red idag också, hon red helt själv och var super glad! Vince var jätte duktig som vanligt! Det är så kul att se hans framsteg!!

Sen åkte vi till mamma och åt SUPER god middag! Dansk fläskstek :) Så gott det är..!! Barnen badade där och hoppade sedan i sina pyjamasar!

Nu sover dom gott i sina sängar och vi tittar på film och äter lite gott.. :)

Imorgon är det jobb och sen kommer fina Maria hit på middag och massa mys!! Det ska bli sååå kul att se om hon blivit tjockare om magen sen sist.. ;) ♥

Mamma kommer och passar trollen imorgon bittig.. Dagis har stängt pga studiedag...Jag har verkligen tur som har min mamma som ställer upp till 100 % !!

Hoppas ni haft en underbar helg!

Härliga Lördag!

Kategori: Allmänt

Godkväll mina fina läsare!

Hoppas att ni haft en fantastisk lördag!! Här hemma är det familjemys på HÖG nivå..;) Vi skulle träffat ett par vänner ikväll, men pga av sjukdom så stannade vi hemma och har en mysig kväll med enbart familjen istället! Barnen har fått bestämma hela dagens meny.. :) Vi har gjort hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis och olika såser till det! Nu väntar vi på att chokladpuddingen ska bli färdig och efter det blir godis, chips, dippa och grönsaksstavar..

Igår kväll var vi ju hemma hos min mormor och morfar! Där blev det mat från det vi kom till vi gick.. hahhaha.. Eftersom vi inte firat jul tillsammans blev det julbord ;) Först var det sill och allt vad det innebär och sen var det varm mat.. Till efterrätt hade vi marängsviss♥



Sen tog morfar fram sin gitarr!! Vi sjöng spelade och dansade.. Barnen älskade det verkligen!! Mellan varven åts det godis, semlor och lite ost!!

Alice kröp ner i mormors säng lite senare på kvällen och Vince parkerade sig framför en film..Vi spelade kort och hade en riktigt trevlig kväll!!

Imorse gick jag till jobb, lagom pigg.. ;) Vilken tur att vi haft en lugn dag på jobbet!!

Nu ska vi snart äta vår efterrätt, spela spel och vänta på att gladiatorerna ska börja!!

Hoppas att ni får en fortsatt mysig lördag!!



Underbar dag!

Kategori: Allmänt

Vilken underbar dag vi haft idag!!

Vi sov länge.. Jag steg upp precis innan 10.. ;) Sen åt vi frukust och strax efter det blev det stallet! Det var minsann kallt ute, men sol och blå himmel!!

Vince red ut en lång runda och jag gick med Alice i vagnen!! Det var super härligt väder ( på ena hållet... ) Riktigt vårväder!!! Isa är verkligen en toppen ponny som vince kommer lära sig jätte mycket på!!

När vi körde hem ringde jag johan och bad honom fylla badkaret med varmt vatten och mycket bubblor... Barnen var kalla och frös..!

Dom badade och hade det kul, sen la vi Alice så hon fick sin middags sömn.. Annars klarar hon inte vara vaken längre till 4 halv 5..

Jag har tittat på slutet av filmen som jag satte på igår.. Ja, jag somnade efter halva filmen igårkväll.. ;) Vince har tittat på en film och Johan vilar!

Snart ska vi fixa till oss och åka på middag!! Det ska bli mysigt att bli lite ompysslad av mormor♥

Jag ska packa med mig lite leksaker till trollen så att dom har lite kul att hitta på ikväll!!

Hoppas ni får en helt fantastisk fredagskväll fina ni!!












ett glas rött...

Kategori: Allmänt

Hemma från jobb och parkerad i soffan framför min bästis och med ett glas rött!!

Nu ska jag luta mig tillbaka och mysa ner mig ordentligt framför en bra film.. Vet inte vilken det blir...

Sov gott fina ni!

Helgen.. kom hiiit...

Kategori: Allmänt

Godkväll fina!!

Hoppas att ni haft en härlig start på kvällen! Nu ska jag strax bege mig hem.. Jag är trött som ett helt ålderdomshem.. hahaha!

Jag längtar verkligen till helgen, även fast jag jobbar.. Jobbar ju bara mellan 10-14, så det är lugnt.. :) Jag är minsann lite shoppingsugen.. Jag får väl hålla i lovorna några dagar till, för jag antar att jag kan spendera dom UTAN Problem i London!!

Såg ni the voice sverige... Herre gud vad det smällde i kristallkronorna :) Han var verkligen grym den sista killen!! Och juryn, dom är ju bara så bra!!



Underbart väder...

Kategori: Allmänt

God middag..♥

Idag steg vi upp tidigt för att åka till stallet!! Klockan ringde 8.15.. Men fyyy vilket rusk väder det var. Hon blev verkligen glad när vi kom och tog in henne från hagen vår lilla ponny..!! Vince red lektion och det gick bra, han börjar komma in i hennes takt ordentligt nu :) Han har fått en ny sadel som han sitter bättre i, den andra ( en flatback sadel..) faller han lite framåt i. Så sisten börjar komma på plats!!

Jag lämnade mina små pluttar på dagis vid lunch, och johan hämtar dom ca. 14.00.. Så det blir en kort dag idag :)

Johan har blivit riktigt förkyld ock krasslig.. Vilken tur att vi inte har sets på hela veckan.. :) Hoppas han blir bättre tills imorgon, för det är ju ändå lite synd om honom när han är så sjuk.. ;)

Jag har sovit lite så halv dåligt inatt..Har tänkt så mycket på en fin vän som har det lite extra "körigt" just nu.. ♥ Tänker på dig fina du!!

Nu ska denna fröken hoppa i kläderna för att köra till jobb!!

Glömde förresten att berätta om hur det gick hos polisen igår.. hahaha.. Jag gick ju dit för att göra ett nytt pass :) Och allt gick så bra ända fram till jag skulle bli fotad.. På något vis så måste jag ha skurit mig på något där på polisstationen.. Precis när bilden skulle tas så känner jag hur det rinnner varmt och kladdigt på hela min högra hand.. Ja, bilden blev ju som den blev.. ;), och hon i kassan fick panik av allt blod.. För jo det kom MYCKET blod..
Damen i kassan fick hämtat massa med servetter och plåster.. Tillsist så fick jag stopp på det blödande fingret och kunde ta en ny bild.. ;) Hon visade mig givetvis bilden som hon först tog.. hahaha som vi skrattade.. Förstår inte hur man kan lyckas få en bild på det där viset.. ;)

Men till sist blev det bra och jag traskade iväg från polisen lagom omplåstrad!!

Hoppas att ni får en underbar dag idag ♥

ibland räcker det lilla....

Kategori: Allmänt

OOOO så underbart gott det var med röda pölser idag..!! Vissa dagar är ju så, att man blir super sugen på något så enkelt som röda pölser! Ja, IBLAND räcker det lilla ♥



Jag är äntligen hemma från jobbet nu.. Sista kvällen imorgon, så på fredag får jag träffa Johan igen! Känns väldigt märkligt att inte ha sett honom sen i söndags... Vilken tur att vi delar säng åtminstone..

Imorgon bittig ska jag och trollen till stallet. Jag måste försöka klämma in hästen mellan varven också ju... ;) Så tidigt imorgon åker vi och rider, sen blir det att lämna på dagis och sen kallar plikten..!!

På fredag är jag ledig!! Då ska vi till min kära mormor och morfar för att äta middag!! Sen jobbar jag lördag och söndag... :(

Hoppas det blir lite trevligare väder till helgen så att man kan vara ute lite! Jag vill göra om Alice lekstuga igen.. Har lite planer till den nu till våren!!

Nu ska jag försöka komma i säng i normal tid... Dom sista kvällarna har jag inte somnat från närmare 01.30...Lite i senaste laget faktiskt.. ;)

Hoppas att ni haft en bra dag finaste!!



måste fixa pass...

Kategori: Allmänt

Godmorgon kära ni!!

Hoppas att ni inte blåst iväg under natten... Gud som det har blåst. Vaknade flera ggr inatt av blåsten...

Trollen är på dagis och jag gör mig färdig föra att gå till jobb! Jag måste ner om stan för att göra ett nytt pass, kan ju vara bra att ha eftersom vi åker till London om några dagar.. ;)!!

Det ska verkligen bli såå UNDERBART att åka iväg tillsammans med johan och våra fina vänner ♥ Det absolut bästa är att jag inte vet något alls om resa, tider eller boende.. men det ABSOLUT bästa är ju att allt är betalt ;) hahaha!! :)

Det är inte första gången vi åker på äventyr med dessa vännerna.. Vi har ju varit på kryssning tillsammans också!! Den resan hade vi det så otroligt trevligt på och sååå många minnen ifrån så jag vet att även denna trippen kommer bli LYCKAD!!

Några bilder från kryssningen 2010!!





















Ser verkligen super mycket fram emot vår resa till LONDON!!

Nä, nu måste jag snygga till mig lite.. Man ska ju ändå gå och ta passfoto.. ;)

Ha en bra dag finaste!!

hej vad det blåser...

Kategori: Allmänt

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma.. Gud som det blåser här nere vid havet.... Man hör ju hur havet håller på att blåsa bort.. hahaha,

Hoppas ni haft en trevlig kväll :)

Snart kommer en till "kändisbebis" :)

Hannah Graaf och hennes Peter ska få en liten plutt i början av Juli!! ♥ Alltid lika spännande att följa andras graviditeter..!! Önskar dom all lycka till!!



Nu tror jag att jag ska krypa ner i min mysiga säng.. Vi får se.. Kanske dyker det upp något som är mer spännande.. :)

Kram till er :)

vilken lättnad...

Kategori: Allmänt

Fick ett "glädjande" besked till sist av Denise.. Shira ska opereras, men kommer bli bra till sist! Usch, jag har verkligen gått och tänkt på detta hela dagen, så det var minsann en lättnad när jag fick höra det till sist ♥

Annars har jag inte så mycket för mig här på jobbet.. Har ätit en riktigt god fiskgryta till lunch idag ;)

Jag har lite märlig huvudvärk, antar att det är pga dålig sömn inatt... :p

Hoppas att ni haft en bra dag idag, nu ska jag jobba vidare!!

kram till er!

♥ Shira ♥

Kategori: Allmänt

Idag går tankarna till min syster och hennes ÄLSKADE vovve Shira..

Håller verkligen tummarna för att det ska gå bra hos vet. idag...

Shira har verkligen varit Denises ALLT, Och dom har gått igenom mycket tillsammans ♥

Hon har flera år kvar tillsammans med oss, så jag hoppas att vi får ett lyckligt besked idag...













♥♥♥ kärlek ♥♥♥

skidsemester??

Kategori: Allmänt

Godmorgon kära ni!!

Sitter här och kikar ut genom ett dööö grått och trist väder...Jag har tom. fått tankarna till att åka på skidemester.. Jag som hatar snö och kyla funderar skarpt på detta...!! Ska minsann kolla upp lite stugor, och allt annat man behöver.. !! Det är bara en sak som jag kommer få svårt att packa med mig i väskan.. JOHAN... haaha.. vi har varit och åkt skidor en gång och det gick inget vidare.. ;) Men, skam den som ger sig heter det väl?? Får nog ta ett snack med honom sen, nästa gång jag ser honom...  det lär jag ju inte göra denna veckan.. :(

Idag fyller Alice lilla kille Sigge 4 år!! Hon  ringde och sjöng för honom i morse♥

hahah, hon är ju för rolig min lilla loppa.. När vi skulle plocka undan på hennes rum imorse sa hon.. Mamma.. du får absolut inte städa på mitt sminkbord. Jag måste ha dom sakerna där när jag kommer hem ♥

Nu ska jag minsann mysa ner mig en stund i soffan och kika på en film!! Sen har jag ju jobb framför mig hela kvällen.. PUST....

Kärlek till er mina vänner ♥









♥ JÖNSSON ♥

Kategori: Allmänt

Sitter här och tittar på lite bilder på min älskade prins Jöns...!!! Usch så mycket jag saknar honom...När jag hämtade hem honom som 7 åring var han ohanterad, och något bångstyrig om man säger så... Men, med massa kärlek och enormt mycket tillit så fann vi kärleken och blev oslagbara!!

Med handen på hjärtat.. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom ♥

Jag vet att han har det super bra nu, men den tillit och respekt som vi fann i varandra kommer jag aldrig att glömma.. Det är med tårar i ögonen jag tittar på alla mina bilder och filmer tillsammans med min älskade pålle ♥

Du kommer alltid att finnas i mina tankar!!













Då var det Måndag igen....

Kategori: Allmänt

Måndag idag och barnen är på dagis.. Jag jobbar sent hela veckan.. :( Tycker verkligen det är pest att vara borta hela dagarna från barnen... Ja, lite trist är det att inte se Johan iheller.. ;)
Jag slutar 22.15 ikväll, ( hela veckan..) så jag är hemma vid 22.30.. Och då sover iallafall hela denna familjen vill jag lova...

Jag har precis ätit lite lunch.. Gulasch blev det!!



Nu ska jag fixa till mig och åka till jobb!

Hoppas att ni får en underbar dag i vårt gråa sverige... !

mysdag!

Kategori: Allmänt

Igår hade vi en riktig mysdag här hemma med vänner och min älskade syster och lilla Hollie!! Vi spelade spel, tittade på film och bara hade det super bra hela dagen!!
När det var dags för lunch så handlade en vän till oss med sig "köbemat" Mums så gott det var..!!

Hela dagen gick vi i myskläder ♥

På eftermiddagen lagade johan mat till oss alla! Gulaschsoppa.. Han är super duktig på det, och gott var det!!

När gästerna lämnade oss på kvällen och Alice somnat gick jag och Vince upp där uppe och bäddade ner oss i soffan och tittade på filmer!! Han har blivit så stor min lilla prins!! ♥



Önskar alla en riktigt god fortsättning på det nya året!

Kategori: Allmänt

Jaha, då är det 2012 och nytt år!! Ska bli spännande att se vad detta året har att ebjuda förutom att det kommer minst ett bröllop...!! ♥, några små bebisar , någon som får lyckan att bli sambo och säkerligen några trevliga resemål!!!


Vi hade en fantastisk nyår!
Kvällen började vi hemma hos oss för lite fördrink och lite snacks!! Sen fortsatte vi hem till  fina Malin och Thomas  tillsammans med underbara vänner och fortsatte vårt nyårsfirande där!! Det blev mycket god mat och en hel del god dricka till det.. :) Vi hade ju ett halvt dagis på plats, men alla små troll uppförde sig EXEMPLARISKT!!

Kvällen till ära hade jag dessa skönheter på mig..







Det blev en hel del skratt och ett och annat danssteg under kvällen.. ;) Raketerna smällde vi på det berömda slaget och champagnen lyckades slinka ner!! Med andra ord hade vi en helt PERFEKT kväll!! ♥


Bilder från kvällen!








































Hoppas ni  alla haft en riktigt underbar nyårsafton!!

* Önskar alla en riktigt god fortsättning på det nya året *