Louicans

Nu närmar sig denna dagen sitt slut...

Kategori: Allmänt

Och imorgon är det minsann December.. Snart kommer tomten!!

Det gick super bra på simskolan idag! Alice sov middag lite senare än vanligt, så hon höll sig pigg och glad hela lektionen :) Hon var sååå stolt när hon fick sitt första simmärke idag!! Hon är minsann en riktig liten mallgroda♥

Hon är så söt vår lilla loppa.. hahaha, hon frågar minsann om allt.. Det är någon typ av handikapp bad efter deras lektion, och idag kom där en flicka i en bår, som fick lyftas i bassängen med hjälp av en lift.. Och det såg ju hon såklart. Hon sprang fram till en av sina simfröknar och frågade varför man gjorde så, och varför liften var grön.. ja, ni kan ju själv tänka er alla dessa frågor som hon ställde.. !!

När vi kom hem var Johans mamma här! Hon har gjort en adventskalender till trollen.. ( Jag har ju gjort det till dom de senaste åren, men tycker det e lite smått klyddigt..) Så hon får mer än jätte gärna ta över det ansvaret nu några år framöver..;) Det blev en hel del klämmande och kännande på julklapparna kan jag ju säga.. ;)

Nu ska jag titta på kvällens avsnitt av bonde söker fru :) Sen tror jag attdet blir sängen.. Jag känner mig sådär lagom slut i kroppen.. Jag är ledig imorgon också.. Och det är UNDERBART..!!!

Trollens fina kalender!!

Fröken Gynnings bebis lycka!!!

Kategori: Allmänt

Äntligen ska min favorit Gynning få en liten plutt!! Hon är i V. 12, och har en liten,liten kula till mage.. ;) Hennes välbesökta blogg har legat nere ett tag, och nu går hon ut och förklarar varför. "Anledningen till att jag bloggat dåligt de tre senaste månaderna är att jag mått så dåligt, vissa dagar har jag inte ens velat gå upp ur sängen för att jag mått illa och varit trött sååå trött...
Graviditeten har  fått henne att må väldigt dåligt, men hon är ändå väldigt glad!

Det är verkligen kul att hon ÄNTLIGEN hittat det riktiga KÄRLEKEN!! Jag kan inget mer än att önska er stort lycka till Carolina och Alexander ♥



mys onsdag!!

Kategori: Allmänt

Idag har vi en riktig "juldag" ! Vi började dagen med en smarrig frukost, sen satte vi igång med lussebulls baket!! Mamma kom hit ändå från klagstorp.. ;) för att hjälpa till!! Huset förvandlades till värsta julbaks stugan.. hahahha, snacka om att det blev stökigt och bökigt överallt. Givetvis spelade vi julmusik i högtalarna, och stämningan var verkligen på topp!!
Super goda blev våra fina bullar! Vi mumsade i oss en hel del, säkert en hel plåt...!!

Nu har mamsen lämnat oss, och Alice har sovit middag! Jag ska strax börja med middagen, som idag består av julskinka, potatis, brunkål, rödkål och en god sås till det! Till efterrätt ska vi ha risalamalta och hemmagjord saftsås!!! MMMM, Så gott det ska bli!

Frukost mys!


Lussekatts bak!



























Nu blir det ett par minuter på soffan innan maten ska påbörjas.... Jag är helt slut.. hahaha!
Sen ikväll ska min lilla sjöjungfru på simskola!!!


hahaha...

Kategori: Allmänt

Sitter o tittar på värsta pojkvännerna som fått varsin låtsas baby... hahaha.. Det är precis som riktiga små pluttar ju! Kanske man ska köpa sig en sådan...;) Det är ju helt galet så verklighets trogna dom är..
Även om jag tycker detta program är så fånigt, så sitter man ändå spikad.. Där finns liksom något som lockar ändå!! Någon som är med är ju riktigt tappad bakom flötet... Men , det är ju det som gör tv såklart!! Jag tycker ändå att killarna börjar bli bättre nu.. Vem vet, det blir kanske människor av dessa monster också till sist... ;) hahaha!!

Christian är iallafall min favorit. Han har verkligen visat framsteg och är påväg att bli en " man".. Det är ju på tiden om man säger så.. ;)





Här är 3 bilder på.. tro det eller ej.. men det är låtsas bebisar..







Visst är det GALET.. Det liknar ju exakt en riktig liten bebis... Jag tycker faktiskt att det är lite skrämmande.... 

Nu ska jag hoppa i ett varmt bad och pyssla om mig själv lite. En ordentligt bra inpackning i kalufsen och en bra tidning i handen är vad jag behöver för att koppa av en stund!!

Kär och galen...

Kategori: Allmänt

Ja, det är jag ju i min älskade man.. hahaha !!!

Speciellt nu när han ligger här i soffan och SNARKAR hahaha ... Vilken tur att min fina vän är här och håller mig i sällskap... :)

Jag hoppas att "muskel knuttarna" tar hem bröllopet ikväll :) Vill verkligen se henne som en prinsessa!!

Så, nu håller jag tummarna!!

go kväll...

Kategori: Allmänt

Go kväll kära läsare!! Hoppas ni haft en härlig dag!

Här hemma är det mys på högsta allvar.. ;) Vi har ätitgod middag, tittat på film och lekt massa kul!

Snart är det läggdags för trollen, sen fortsätter kvällen i soffan, och jag misstänker att den gröna ittala skålen åker fram..   ( full med godis...)

visst är den fin!!




Ikväll är det kär och galen och efter det är de dom värdelösa pojkvännerna... Så, kvällen är räddad!!! hahaha.. Jag är verkligen en riktig TV NÖRD....


Härliga Tisdags morgon...

Kategori: Allmänt

Godmorgon kära ni!!

Idag är det tisdag och veckan börjar närma sig sitt slut... ;) Jag var så trött igår. Somnade lite efter 20.00.. Tror att det var vår lilla ullareds tripp som gjorde mig helt matt.. hahaha!!

Igår eftermiddag var jag på simskola med Vince! Jag har missat flera veckor pga att jag jobbat.. Men herregud så stolt jag blev! Det var minsann inte långt ifrån att tårarna kom.. Han simmade helt själv istort sätt hela lektionen på djupt vatten!! Nu kan han ju simma min älskade lilla prins!! ♥

Imorgon är jag ledig!! Ska minsann hitta på något riktigt kul med trollen!!

Nä, nu väntar jobbet.. Ha en riktigt underbar dag!!

Min fina "stora" kille ♥




ullared!!!

Kategori: Allmänt

Då är jag tillbaka i vårt älskade skåne land och i soffan på dalabadet!!

Vår lilla tripp ledde till ULLARED!! En helt oförglömlig resa kan jag tala om för er...!!
Vi körde tidigt i lördags morse.. Stannade och åt frukost på vägen sen var det fullt ös mot den stora gula byggnaden i ullared!! Väl framma var där OTROLIGT lång kö.. Jag har aldrig sett så mycket folk på ett och samma varuhus kan jag säga.. En timmes kö för att komma in och få göra av med x. antal tusenlappar... Det hamnade på 5 siffrigt, mer säger jag inte.. ;)  Men, resan i ära var vi ju inte VÄRST... hahaha!!

Efter flera timmars shoppande gick vi och åt god mat på Harrys, synd att killarna fick kalla potatis.. Men, man kan ju inte kräva allt för mycket av bönderna på vischan!!

När vi mar mätta och belåtna körde vi till vår stuga som ví hyrt under helgen!! Hahaha, vilken resa det var för att ta oss dit... Mörkare än mörkaste natten, i ÖSREGN mitt ute i vildmarks skogen körde vi vilse.. Men efter mycket om och men, svordomar och ett o annat kisse stopp hittade vi vår lilla röda stuga med vita knutar!!

Äntligen framme!! Jag tror minsann aldrig att ett ( kanske två...;)  ) glas vin har varit så gott innan!!! Vi hade det verkligen mysigt där i vårt lilla torp :) Fina fotografier hängde det på väggarna också.... ;)

Eftersom någon av oss var lite sådär små rädda ( Inga namn nämda... ) Så bestämde vi oss för att sova tillsammans alla 4!!  ( I samma säng då givetvis.. )Snacka om mys pys!!

Klockan ringde väääldigt tidigt imorse.. Sen var det dags igen.. Ännu ett stort shopping pass väntade!! Vi slapp iallafall den långa väntan för att komma in idag.. Sen var det bara att handla allt det vi inte fick med oss hem i går!!
Dagen avslutade vi med underbar kina mat och därefter en över full packad bilfärd hem.. hahaha!!

Och vet ni vad... På söndag åker denna shopping tokiga fröken till ullared igen! Tjohoooo!!

Jag fick iallafall julpyntat lite här hemma idag.. Det är ju trots allt första advent, och en något BLÅSIG sådan...


Tack kära vänner för en helt underbar tripp ♥








































Inte lätt att prova skor när man är gammal... hahaha

























Också lite julmyyys



Godnatt kära vänner, hoppas att ni inte blåser iväg, håll i hatten..!!!

vilket rusk väder....

Kategori: Allmänt

Fyy vilket riktigt ruskväder det blev... Men, ja det är ju vinter så vad ska man vänta dig. Även om jag inte gillar snö, så hoppas jag att vi får en vit jul! Jag har ju två busar som gillar snö, så för deras skull kan jag väl tänka mig 3 veckor snö eller något... ;)

Jag funderar på om jag ska kasta mig i bingen kanske.. Johan somnade för ett tag sedan... Han erbjöd sig att gå och natta Vince.. hahaha... Vince var inte precis jätte trött, men blev övertalad av papsie att följa med upp och mysa ner sig i sängen och läsa en bok.. Konstigt att johan ALLTID somnar före Vince.. ;) ♥

Imorgon ska Vince sova hos sin älskade moster.. Han är så glad för hans lilla Hollie!! Han längtar verkligen till imorgon :)
Hollie är världens finaste lilla systerdotter!! Och Hon älskar sin moster sååå otroligt mycket.. ;)


Hollie och Vince!)!!!



Bilder från Hollies dop!!





Nä, nu kallar minsann sängen!! Sov gott kära ni

Kram till er!!

Idol.. Vad säger man...

Kategori: Allmänt

Fyy så trött jag var idag.. Jag somnade sent inatt. Förstår inte hur man kan vara så trött, men ändå inte kunna somna... Är det åldern tror ni.. ;)

Jag kom iväg sent ifrån jobbet idag.. Men lite tid på flexen har ju aldrig skadat!!

Sedan jag kom innanför dörren här hemma har det varit FREDAGSMYS!!!

Det började med STOR tacobuffe med allt vad det innebär.. Barnen och jag älskar det.. Johan är väl inte lika förtjust kanske... hahaha!!

Sen flyttade vi oss till soffan där det blev massa gott.. godis, chips, dippa massa olika choklad.. ja, ni vet ju själv vad man behöver efter en lång arbetsvecka!!

Men herregud.. Snacka om att idolerna tog Malmö arena med storm!! Och visst kom det lite tårar i ögonen mellan varven... Robin är ju helt fantastisk.. Det krävs minsann röst och mod för att sjunga you raise me up... Hoppas verkligen att jag får se honom i finalen i Stockholm den 9/12!!!





Sen fortsatte ögonen fyllas med tårar.. För ingen kan väl ha missat Chris Medina och hans låt What are worde..
Ja, vad säger man. En helt fantastisk låt.. En så fruktansvärd händelse som dom har gått igenom.. Visst blir man berörd... All respekt och kärlek till er ♥







Nu fortsätter vi med vår myskväll..

Godnatt...

Kategori: Allmänt

Hej kära du..!!

Nu är det ju dags att hoppa i säng... Jag ska ju upp tidigt imorgon...

Jag hör hur min lilla prinsessa snarkar där uppe.. hahaha förstår inte hur man kan snarka så högt när man är så liten och söt :)

Påtal om prinsessa...Jag får så ofta höra att jag "gör" Alice så flickig... Men hur gör man det då.. Jag har aldrig hindrat henne för att leka med"pojk leksaker" om det nu heter så.. Hon har alltid älskat allt som är flickigt, och helst så  " pimpinett" som möjligt...
Jag kan absolut inte säga något annat än att hon är flickig, för det ÄR hon till 100%... Hon älskar allt vad prinsess saker är, gillar spets och rosetter, hon vill enbart ha klänningar, älskar hår och smink ( vill helst platta/locka håret varje dag...) Hon kan sitta hur länge som helst och titta på när jag gör mig iordning på morgonen.. Så visst är hon en prinsessa  ända ut i fingertopparna!!

Och visst gillar jag det.. :) Det kan jag ju inte ljuga om.. Men är det som jag har format henne??? Ja, jag vet inte. Jag är ju ganska "flickig" jag också.. ;)

Vilken tur att Vince är riktigt "grabbig" då ju... Förutom att han har häst och rider.. Men det får ni ha överseende med   ( Även du Johan....)  hahaha!! ♥

Några bilder på min lilla loppa



















Nu ska jag krypa ner och slåss om en plats i MIN säng... Båda trollen ville sova hos mamma inatt.. och då är det ju självklart att dom får göra det!

Godnatt till er alla!

Bröllop i Bonde....

Kategori: Allmänt

Nu är trollen i säng och vi har kastat oss framför tv:n!

Idag vaknade vi lite sådär lagom sent.. Sen var det fullt ös för att komma till dagis i tid! Jag skulle på en utbildning i Vellinge ( Ängavallen).. Snacka om att jag älskade motorvägen just idag.. Det tog minsann inte många minuter från Trelleborg till Ängavallen.. Att göra motorväg mellan Trelleborg och Vellinge är nog det bästa beslut som tagits här i våra trakter på väääldigt länge ;) !!

Ja.. Jag hade ju inte rätt ang. mina val i gårdagens Bonde söker fru.. ! Men, det verkar som att dom gjorde rätt val våra kära TV Bönder..

Pär-Ola och Louise har ju förlovat sig och gifter sig nästa fredag.. Givetvis ska TV 4 visa bröllopet i december, den 14 för att vara exakt!! Så nu får vi ju hoppas att dom håller sig gifta tills dess.. ;)



Hoppas ni får en härlig kväll kära ni!!



Onsdag = Simskola

Kategori: Allmänt

Nu väntar vi på världens bästa mamma och pappa!! Dom kommer och äter middag här idag och sen ska mamma passa Vince medans jag och pappa åker på simskola med Alice!!

Jag håller på att laga köttfärslimpa med ajvar och fetaost!! :) Till det blir det potatis, en smarrig sås och sallad!


Ikväll kommer fin fina arbetskamrat hit för lite tjejmys, precis vad jag behöver :) !!
Det är ju final i...



Och de Måste man ju se! Dessa kära bönder som hoppas på att hitta kärleken :)

Hmm.. Jag hade ju rätt på alla när det gäller valet i Ensam mamma söker... Undra om jag kan vara lika listig ikväll.. hahaha!!

Jag hoppas på att bönderna väljer såhär...

















Vi får se hur det går ikväll..

Nu är det simskola!!

Hej svej!!

Härlig sovmorgon!

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag kl. 09.50... Sen fick jag lite smått panik för allt som skulle hinnas med idag.. ;) Vince har haft en lite lugnare natt, vilket känns super skönt! Han är lite piggare idag :) (Alltid ett friskhets tecken då dom frågar om godis på morgonen.. )

Det blev en sen frukost för oss här på Dalabadet :) Sen har det lekts med lera och målarfärg... Underbart att ha färg överallt.. Alice är en riktig kladdis... ;)

Nä, nu kallar tvättmaskinen och diskmaskinen.. Dammsugaren har redan gått ett varv, men måste vakna till liv igen efter all lera som ligger på golvet och i min fina rya matta.. ;)

Hoppas ni får en härlig dag!!

Kram från oss




... Jane Timglas....

Kategori: Allmänt

Usch näää så ARG jag blir... Att sitta där och säga att Den pressen har man på sig när man är stockholmare.. Hur fan kan man sitt i TV och säga detta... Att man ska vara blond, smal och stora tuttar... Vem har sagt att man måste se ut så bara för att man bor i STOCKHOLM?? Alla är vi skapade olika och alla är väl vackra på sitt sätt.. Inte minst kan man vara en väldigt vacker person på insidan..!!
( gud vilken tur att man bor i Trelle.. ;) ) Annars hade man kanske inte blivit accepterad..



Ja.. man kan nog bli lite blind av alla operationer, precis som du säger.. Vad gör dig nöjd Jane.. Förstår ju att du fått göra en hel del op. om du nu vill vara den där perfekta "STOCKHOLMS BRUTTAN " 



Visst gör alla ingrepp skillnad....




Jag har verkligen INGET emot alla dessa skönhets op.( Absolut inte ) Men att säga så i TV, gör mig lite arg... Att man fixar till sig tycker jag är hel ok. Klart man ska göra det om man nu känner att man vill eller om man inte är nöjd/trivs med sig själv!! Och visst blir man snygg..!!

Du är vacker som du är Jane, du behöver absolut inte göra den där 3:e bröstoperationen..


Kär och Galen...!

Kategori: Allmänt



Var det mer än jag som såg detta ikväll??  Hahaha, jag hade dött om Johan skulle fria till mig på det där viset i butiken... ( Hoppas han vet det, för det är ju INGEN risk att han läser detta.. ;) )

Roligt program och visst blir man lycklig av att se all den kärlek dom har till varandra, men jag tycker så synd om dom som inte vinner.. Ja, sådan är jag..

Men helt ärligt.. Vill man gifta sig på det sättet?? Direkt i tv, någon annan som planerat sin stora dag, och med den där opersonliga prällen eller vad hon nu var..! Men skit samma, dom som väljer detta blir säkert lyckliga ♥



tror minsann jag får åka hit imorgon...

Kategori: Allmänt

Jag får nog ta mig en tur till Fridas Gård imorgon.. :) Hittade massa med saker som säkert jätte gärna skulle vilja flytta in här hos mig :)



Till adventsljusstaken!!



Super fin sminkväska!


diamant knoppar


fina knoppar!


Absolut bästa tofflorna som finns ( Har dessa i vita, men annan modell!! )


Träning hit, bantning dit.... ♥ godis!!

Kategori: Allmänt

Sitter här och njuter av tystnaden lite.. Alice vilar och Vince ligger här i soffan och tittar på film!

Jag har fått julpynta lite, men har såklart en hel del kvar ;) Hoppas min lilla prins är bättre tills imorgon  så att jag kan jobba. Återstår att se hur natten blir. Tydligen är det många som har besvär nu. Men det är ju inte så konstigt, det är ju väldigt märkligt väder. Fuktig luft, dimma, minus grader ena dagen och flera pluss grader andra...

Jag måste minsann ta tag i min kropp och börja TRÄNA.. Ja, ni läser helt rätt.. hahahaha men jag funderar på att göra det efter jul och nyår... Det brukar ju låta så ;) Men nu har jag snart inget val.. Känner mig som en jätte klump på höga klackar.. hahaha!!

Satt och googlade lite och hittade denna bilden.. Man ska kanske ha detta som mål, eller vad tycker ni.. ;)



Usch nä.. Om jag får säga vad jag tycker så är detta inte alls något jag tycker är vackert, kvinligt eller sexigt... Men.. Det är ju vad jag tycker! Jag respekterar givetvis denna kvinnan för den hon är!!Jag tycker faktiskt att det är jätte bra att man VÅGAR sticka ut.. Varför vara pinn smal som alla andra vill vara ..;)

Jag tror faktiskt att alldeles för många vill se ut såhär...



Nä, jag tror minsann att jag fortsätter mysa här i soffan med lite pepparkakor, godis och julmust...  Mitt mål är kanske att bli som denna vackra donnan :)



Kärlek till er ♥

min lilla prins..

Kategori: Allmänt

Usch så dålig min lilla prins varit inatt... Han somnade kl. 05.00 lagom när Johan körde till jobbet. Det är verkligen jätte jobbigt för honom med denna jäkla astma... Flera ggr var jag beredd att ringa ambulans, men så lugnade det sig någon minut så väntade jag. Så höll vi på hela natten. Det tar på hans krafter enormt mycket och det tar mycket på oss andra i familjen..

Detta är hans bästa vän just nu...



Nu har vi ätit frukost och barnen tittar på film. Jag har försökt få eld i kaminen... Det är verkligen inte min starka sida om man säger så... Allt sotar igen och det luktar lite lagom rök här inne.... Förstår inte vad jag gör för fel faktiskt...

Tror minsan att jag ska ta fram lite jul saker idag..Så har jag det fixat och klart till helgen!! Stjärnorna väntar jag med tills på söndag.. ;)

Nu ska jag ringa till SEB.. Någon av mina små busar har nämligen SPÄRRAT min dosa... Underbat...

Hoppas ni får en underbar dag!!


nu e jag hemma!!

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis landat mjukt i soffan!

Hahaha... nu ikväll fungerade inte mitt kort på jobbet. Hur kul är det liksom då man måste ha det för att komma ut och in..Så med andra ord kommer jag inte in i omklädningsrummet vilket då leder till att jag får åka hem i mina fina vita kläder.. :) Tur att det inte var någon som såg mig hahaha!!Jag är åtminstone glad att jag alltid har min väska med mig till avdelningen, för där hade jag ju bilnycklarna!!

Hade man bara haft denna outfiten så.. ;)





Jaha.. Såg ni nu ensam mamma, jag gissade minsann RÄTT!!

Det har ju gått bra för TVÅ av paren, otroligt härligt att höra!! Visst kan man finna den riktiga kärleken i tv rutan ;)


My flyttar snart till Viktor i Göteborg...



Och Martin och Jane bor tillsammans i Stockhom!!


Härligt härligt med denna kärleken ♥

Nu ska jag kära ner mig lite i Sons.. hahaha!!

Hoppas ni får en riktigt underbar kväll fina ni!!



ont det gör ont....

Kategori: Allmänt

Fyyy så ont det gör. Ja jag vet att jag pjallar mig lite. Men det är faktiskt SANT!!

Sitter på jobb och har middag.. Vad skulle jag gjort utan min iphone ;) !!!

Längtar tills ikväll då jag kommer hem och kan krypa ner under en filt och tycka ÄNNU mer synd om mig själv!!! Hungrig är jag med, funderar på om jag ska baka något kanske :)

Det känns som att jag har en lång vecka framför mig, jag får helt enkelt göra det bästa av det möjliga!! Tror jag behöver en tjejkväll med mys och massa "tösasnack" ;) Tror jag ska planera in det i veckan!!

Snart är det ju dags att börja julpynta :) Jag har handlat på mig lite så det ska bli kul att göra det fint! Jag är ju ganska stilren även när det gäller julpynt hahaha.. Så det blir mest vitt, silver och diamanter hemma hos oss ;)!!!
Men, jag ska ju inte sticka under stolen med att jag tycker det är himla mysigt med alla tomtar, röda dukar och allt annat som förknippas med julen.. Men det passar inte in hos oss på något vis!!

Tänkte börja fixa med det på fredag, eftersom jag ska iväg på en lite tur i helgen :) Julgranen får glatt vänta någon vecka till. Jag brukar sätta upp den till lucia! Men alla utebelysning tror jag att Johan tänkte sätta upp i helgen.. ( Ska bara tala om det för honom först... ; )

Bilder från Bo bedre.dk
Deras julbilder är verkligen underbara och man får verkligen jätte mycket inspiration där ifrån ;)







vilken natt...

Kategori: Allmänt

Min lilla prins har haft en så besvärlig natt... Usch så synd det är om honom... Jag stannade hemma med dom lite längre imorse så att han fick sova ordentligt! Halv 10 vaknade han och var lite bättre :) Han ville gå till dagis en stund och leka så vi får se om dom ringer nu under dagen... Då får jag hämta hem honom.. Johan slutar ju tidigt idag, så det blir inte många timmar dom är på dagis i vilket fall som helst...!

Det känns faktiskt liiite bättre i revbenen idag ;) Jag ska ju jobba ikväll, så hoppas det inte blir värre...

Ikväll är det FINAL i....



Sååå spännande ;) Vilken tur att patienterna gärna tittar på detta ;) Man hittar ju alltid sina favoriter, eller hur!!

Så här skulle jag önska att dom valde...
















Hannah e minsann lite svårare... Hon har ju två helt underbart fina killar.. Meeen... Som hon själv sa. Robert har barn och har svårare att lämna allt för henne.. Tror det blir enklare och mer seriöst med...





Vi får se hur allt slutar ikväll..:)

Nu ska jag minsann plocka undan lite här hemma.. Förstår inte hur dom små troll ungarna kan stöka till det så mycket på morgonen!!
Jag tänkte ta en tur till stan idag, men.. Jag hoppade faktiskt över det! Visst är jag duktigt ibland ;)

Ha en riktigt härlig dag alla ni!

Kram ♥



Vila i frid "Kurt Olsson"...

Kategori: Allmänt

Skådespelaren, komikern och journalisten Lars Brandeby gick bort inatt...Hela sveriges " Kurt Olsson" och vår kära  "Rena rama Rolf"  .. Alltid tragiskt när någon männsika måste lämna oss på jorden.. Han var minsann en riktig kämpe som deltog i Fångarna på fortet i somras trots att han var väldigt sjuk. Lasse har minsann fått hela sverige att skratta åt / tillsammans med honom i tv:rutan!!

Vila i frid





det var denna helgen de...

Kategori: Allmänt

Nu är det söndags kväll och helgen går mot sitt slut...

Jag har haft så ont i mina revben sen i fredags då jag var på utbildning... När vi skulle bälta den galna patienten gick det minsann hett till... Antagligen har jag fått ett hårt slag/knä på mina revben och lyckats få ett blåmärke på revbenen.. Ja, det låter konstigt men så är fallet.. !! Det gör iallafall förbaskat ont. Ligga ner kan jag knappt, när jag hostar håller jag på att dö, och andas... ja, det är precis att jag klarar av det..

Även om man är dödssjuk, så måste ju familjen fungera ändå ;) Vince var bjuden på kalas på kulhuset idag, så jag var med honom där.. Vågade inte lämna honom där själv  eftersom han har enormt svår astma just nu.. Det är så synd om honom... Han hostar och hostar... Tänk vad deras små kroppar får stå ut med mycket.. Man blir så ledsen när man ser honom kämpa för att få luft och när han måste andas i sin lilla mask... Jag hoppas att han är bättre till imorgon, så att han kan gå till dagis i någon timme!!

Annars har vi haft en lugn och mysig helg!! Jag hade väldigt ont i halsen igår, men som tur va så var det inte halsfluss!! Ikväll kom ett par kära vänner hit på middag, alltid lika trevligt även om jag var extremt pjallig och tyckte mest synd om mig själv..!!

Nu sover hela fina familjen och jag sitter här och kämpar för att hålla dom grön bruna öppna.. !!

Har ni förresten varit inne och spanat på H&M sida...









Super fina kläder..!! Vill ni ha något ur kollektionen så snabba er, för det tar slut vääldigt fort...!!

Här sitter min lilla prins och myser framför brasan och mumsar på pepparkakor..




Ett varmt bad gör alltid susen ;) !!




Hoppas ni alla haft en underbar helg! Nu ska jag bädda ner mig så gott det går och tycka lite extra synd om mig själv!!Tror minsann att jag är värd lite smaskig choklad också.. ;)

Kram till er alla!!


Underbara fredag!

Kategori: Allmänt

Äntligen är det HELG!! Det är en så underbar känsla när man kör hem från jobbet just när det är fredag ( och när man är ledig hela helgen..)

Utbildningen idag var super kul!! Vi fick bokstavligen brottas på mattan idag :) Bältningen gick bra, men det är minsan inte lätt att bälta en galen person...

Efter jobbet åkte jag och handlade mat och massa massa gott!! Ikväll har vi haft fint besök från Alstad, och när  "bönnerna" kommer till stan måste man ju slå på STORT ;) HAHAHA!!

3 Rätters blev det och massa gott efter det:) Givetvis var idol igång på tv:n, det kan man ju inte missa!!

Nu är jag så fruktansvärt mätt i magen, det går absolut inte att få ner minsta lilla, inte ens någon smaskig godisbit...

Imorgon blir det stallet om jag inte blir sämre, för just nu känner jag mig inte alls bra... Johan har inte mått super kalas han iheller... Säkert en rejäl förkylning som håller på att bryta ut..

Hoppas ni haft en super mysig fredag, och att helgen blir riktigt underbar!!

kram från oss på Dalabadet ;)


En gammal bild på mig och " Fru Alstad" !!! ;)

Hoppas baskiluskerna håller sig borta....!!

Kategori: Allmänt

Usch.. Det känns som att jag börjar bli förkyld IGEN... Men, det är ju så denna årstiden ser ut. Alla är sjuka till höger och vänster och det är bara till att gilla läget ;) !!

Fyy så arg man blir på dessa "busringningar"...          




Hur kul kan det vara liksom.. ( Jag har ju aldrig gjort detta själv.. ;) ) hahahaha!! Men ärligt, varför ringa 22.30 på kvällen o väcka mina busar som sover!!!

Imorgon ska vi bli bältade på utbildningen.. Ska bli spännande att se hur det känns att sitta fast... Antar att det kommar att kännas i handlederna... Men, det klarar vi galant ;)

Nu ska jag ta min snoriga nos och titta på ytterligare ett avsnitt av SONS :) !!

Sov gott!!




Drömmen om ett barn...♥

Kategori: Allmänt

Sitter och snyftar i soffan framför Drömmen om ett barn.. Följer detta underbara program!! Man blir verkligen så berörd och fäller en liten tår då och då...!!

Jag blir lite extra berörd eftersom jag har en underbar vän som jag fått följa en längre tid och som verkligen kämpat väldigt väldigt länge för att bli gravid.. Efter flera misslyckande försök så kom hon en dag med ett stort glädjande besked.. Jag blev verkligen så glad för deras skull, det går inte att beskriva lyckan i hennes ögon då hon berättade det... Det som var så omöjligt hade plötsligt blivit verklighet, en dröm hade blivit SANN!!  Nu är det inte jätte länge kvar tills dom har sin lilla ögonsten hos sig.. Och det är så underbart att få se magen växa och se hur denna fina vännen strålar av lycka!! All kärlek till er och jag önskar er all lycka till i världen ♥

Vi är verkligen lyckligt lottade som har så fina små troll!! Vad vore livet utan er.. Vince ♥ Alice...


Nyfödda Vince









Första mötet med Lillasyster 












Hemma om en snabbis...

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem.. hinner andas ut och fräscha till mig och sen är det dags för jobb nr 2... :)

Som tur är så går det ganska fort, så kvällen i soffan är räddad ;)

Men fyyy så kallt det har blivit ute. Känns verkligen som att snön är på G... Visserligen känns det ju skönt att kidsen får använda sina nya vinterkläder, men jag hoppas att vintern passerar väldigt fort..
Snart ska jag till ullared för att inhandla lite julklappar.  Jag har sagt till mig själv och alla släktingar att barnen INTE önskar sig leksaker i julklapp.. Jag har ju en hel leksaksaffär där uppe.. ( och jag överdriver INTE...) !!


Nä, jag får väl hoppa i bilen och köra mot Anderslöv.. Ska vara där om 40 min!!

Kram till er!!



Hemma efter en lååång dag på jobbet!!

Kategori: Allmänt

Det är så skönt att komma hem efter en hel dag/kväll på jobbet och hela huset är i ordning, maten är bara till att värma och det är helt tyst i hela huset.. Elden brinner i brasan och jag har enbart mig själv att tänka på!! Jag har haft en riktigt bra dag på jobbet idag.. hahahaha både smörgåstårta och vanlig tårta ;) !! 

Johan kände sig inte så bra idag.. Hoppas verkligen inte han blir sjuk, för han blir ju så VÄLDIGT sjuk då.. ;) Ja, ni vet ju själv hur sjuka våra män blir av en vanlig förkylning och nu har han både ont i halsen och känner sig FEBRIG...

Visst tycker man synd om dom... ;)





Nu har jag myst ner mig i soffan där uppe och ska titta på ett avsnitt av Sons :) Jag måste komma i säng någorlunda i tid idag... Imorgon ska jag på TERMA utbildningen igen, och då måste man ju vara pigg och alert!!

Måste ju visa mitt fina tårtfat som jag fick av min moster och hennes fina familj!!



Visst är det super duper fint!!






Nä... GODNATT PUSS till er alla fina!! ♥

...värsta pojkvän akademien...

Kategori: Allmänt

Usch nä.. Idag var det verkligen osmakligt.. Att låtsas hålla tal på sin flickväns begravning.. Jag förstår mig faktiskt inte riktigt på det där programmet... Men, på något vis så fastnar man framför det ändå... hahaha!

Sitter här och hittade massa fint på hm som jag beställt hem ;) Alltid lika kul att shoppa!! Nu när jag jobbar så hinner jag ju inte springa ner på stan varje dag, så då får det bli internet shopping!!

Tror jag ska hoppa i "pjompen"och mysa ner mig i soffan framför Jax Teller...



Imorgon ska jag jobba kväll igen..  Ska minsann bli spännande att få lön denna månaden.. hahaha!! Litta övertid blir det ju allt ;) Men.. Eftersom jag ska till ullared 2 ggr nu innan jul, så lär ju dom pengarna försvinna väääldigt fort.. ;) !!

Nä gott folk.. Nu säger godnatt.. ♥

underbar lediga dag!!

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit helt ledig..!! Jag och barnen har bara myyyst hela dagen!
Vi började med en super god frukost, sen åkte vi till min lilla mormor för att fira hennes födelsedag!! Mamma var också där och även Denise och Hollie! Vi mumsade i oss både tårta och paj!!

Sen körde jag och trollen till Vellingeblomman! Givetvis fick jag shoppat lite julsaker.. ;) Dom har så otrolig fina julsaker där!!

När vi körde hem bestämde vi oss för att äta kinamat till middag! Mums så gott det var!! Nu ikväll har vi myst och tittat på film... Just nu har jag en lite smått bestämd prinsessa som inte riktigt vet vad hon vill... Hon är sååå trött att allt i hela världen är fel... Visst är dom UNDERBARA när dom är på detta viset....♥

Vince och gamlemormor!




Mosters lilla ♥





Min fiiina tavla som Jenny målat!!








Denna söööta lilla gris gav jag till pappa och barnen gav en till Johan i farsdags present!!

Denise + Markus = SANT!!!

Kategori: Allmänt

Idag har min älskade syster och hennes "rocka billy skatare" .. FÖRLOVAT sig!! ♥

Jag är så glad och lycklig för er skull världens finaste ni!!










Önskar er all lycka i världen och lova att ni tar hand om varandra under färden... ♥

verkligen lyckad fest!!

Kategori: Allmänt

Herregud vad dessa dagarna har rusat iväg...

Fredagen gick åt till att fixa allt inför festen!! Verkligen super tack till mina föräldrar och syster som hjälpte till hela fredagen!! ♥

Vilken känsla det var att vakna i lördags morse.. Det var liksom DAGS då!!! Jag, Johan och barnen åkte ner tidigt till lokalen.. ( Trode det var liiite kvar att fixa..) Mamma och pappa mötte upp oss, och tur var ju det.. hahahaha.. Det där "lilla" att fixa, blev sådär 5 timmars arbete ;) Så jäkla kul det är att planera, laga mat och styla!! Verkligen älskar det och ser fram emot nästa stora partaj ;)!!

Tack snälla fina Amira för det SUPER goda libanesiska riset som du lagade till oss.. Det var super uppskattat! ♥


Bandet kom tidigt till lokalen. Dom skulle ställa in ljud och få till allt det där som skulle stämma.. Verkligen super sköna killar, och grymt duktiga visade sig vara under källens lopp!!

Johan körde hem med barnen så att dom fick vila, och min föräldrar körde hem så att även dom kunde pigga till sig till kvällen!

Jag gjorde klart det sista, och åkte till frissan föra att göra vid hår och smink! Tack snälla fina Jenny för ALL hjälp!!

Sen var det PARTY TIME!!

Glasen till alla välkomsdrinkar fylldes tupp,  röda matten lades på plats och sen tändes alla marschaller och ljus!!

Äntligen var klockan slagen och allt folk började så smått dyka in!! Kvällen blev helt fantastisk och allt var så lyckat!!         ( Men det skulle det minsann bli efter alla timmars arbete.. hahaha!)

Efter mitt välplanerade  tal.. ( Ja, jag hade skrivet ett kort tal om ALLA 50 gäster..),och efter Pappas helt makalöst fina tal till mig så åts maten upp sedan började bandet spela.. Rock'n'roll !! Herregud så bra dom var!

Våra små troll blev hämtade av super gulliga Ronja och Figge efter middagen!! Dom passade våra änglar över natten så att vi kunde fira riktigt ordentligt!


Alla var på bästa festhumör och festen var full igång! Det kunde absolut INTE blivit bättre!!!

Jag hade en fantastik 30 års fest med mina fina vänner och släktingar.. Kort sagt en helt OFÖRGLÖMLIG kväll ♥

Tack alla fina som gjorde denna dagen så fin för mig och stort STORT tack för alla fina presenter som jag fick.. Verkligen super fina saker,  allt detta betyder väldigt mycket för mig!!

♥ Tack fina Jenny för den jätte fina tavlan som du gjorde till mig!! Jag kunde minsann inte hålla tårarna tillbaka när du kom och överlämnade den...♥

Massa med kärlek till er alla som gjorde denna dagen/kvällen till en av dom bästa i mitt liv ♥

lite bilder från kvällen.. ( fler kommer så småningom.. ;)
















































tror minsann detta blir kanon..!!

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma.. Det har varit en lååång men rolig dag!!

Jag har gjort massa förberedelser inför morgondagens partaj!! Min fina lillasyster och hennes familj, mina underbara föräldrar, jag och johan har hjälpts åt att fixa med allt!! Jag är säker på att det kommer bli kanon bra ;) !!

Jag har aldrig varit i den lokalen tidigare, men blev positivt överraskad.. Och efter allt stylande så blev det en riktig festlokal med massor av glans ;) hahahaha

Det är skönt att man kan förbereda en hel del dagen innan.. Annars hade jag varit rent däckad imorgon kväll..

Mina nya skor är super fina.. och SUPER höga.. hahaha!! Vi får väl se hur länge jag klarar av att stappla omkring i dom :)

Nu är man helt slut.. Jag ska se färdigt Idol ( om jag inte somnar.... ), sen blir det raka vägen i säng...  Jag har ju en lång dag att ta mig igenom imorogn!!

Natti natti fina ni!




Då är man 30 nu då!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Det känns verkligen att man börjar bli riktigt gammal.. hahaha!!

Imorse vaknade jag av en förtvivlad Vince... Mamma Manboy har DÖÖÖTTTT.... Ja, det hade han ju gjort. Och jag skulle behöva stoppa ner armen i akvariet ( med en håv) bland alla slibbiga fiskar för att dra upp honom.. Sen blev det ett sista toalett dyk för lilla Manboy..♥


Vince akvarium!






Nu ska vi äta frukost! Sen är det fullt ös på schemat idag också..!!

Jag ska köra och hämta mina nya skor :) Hoppas jag kan ha dom, dom är ju trots allt 16 cm...! Det bästa är ju att oavsett hur höga klackar jag har så kommer jag ju inte upp på johans nivå.. ;) !!

Det ser riktigt ruggigt ut där ute... Jag bara väntar på att vintern ska komma, för det gör den ju så småningom..!!

Ikväll är det IDOL!! Undra hur det kommer gå ikväll, och vem som får lämna... Spännande!!

Hoppas ni får en härlig dag alla fina människor!!

idag har det varit MIN dag ♥

Kategori: Allmänt

Idag har det varit årets bästa dag för idag fyller jag år!! :)

Det har varit en väldigt hektisk dag om man säger så... Dagen började jag hos frissan för att fixa till håret! Som vanligt blev det super bra, och vi kom fram till att jag ska prova göra det lite "mörkare" nästa gång. Inte mörkt, men en annan blond nyans ;) Vi får väl se om jag tycker det när det blir dags.. hahaha!!
Barnen har varit super duktiga, dom var med mig på salongen en stund. Jag hade packat med bärbar dvd, nintendo ds och lite gott att knapra på! Efter en timme kom mamma och hämtade busarna och så gick dom och fikade!! Lagom tills jag var klar kom dom tillbaka och fick lite färg i håret!! Jag fick en såå jätte fin present av mamma..  ( Fast jag redan fått flygbiljetter och biljetter till idolfinalen ...) Dom är helt underbara mina föräldrar ♥

När vi sagt hejdå till mammsen åkte vi och handlade allt  (nästan) till festen på lördag!! Fy för så mycket mat det blev.. hahaha! Kundvagnen var så otroligt tung att den knappt gick att köra...
Väl hemma hade Johan kommit hem! Han hjälpte till att lasta in alla tunga kassar.. Sedan överraskade han mig med tårta och världens största bukettt röda roser där det satt ett stort kuvert i...
Jag fick en resa till London!!! 3 NÄTTER och med allt vad det innebär.. ( inkl. SHOPPING ) Jag och Johan ska åka dit efter jul, och han har bokat allt.. Snacka om att jag blev impad.. hahaha!! Jag blev verkligen super glad!! ♥

Barnen ville äta på det gula M:et idag, så det fick det såklart bli.. Vi äter väldigt sällan på Mc Donalds så då är det ju extra kul såklart!!

Efter det körde vi till mamma och pappa och fikade. Dom har 28 årig bröllopsdag idag och det måste man ju fira!! Trollen var såå trötta, och jag också för den delen.. Så vi åkte hem och la trollen för att sedan kasta oss själv i soffan framför tv:n och  framför en härlig brasa!!

Nu blir det bara mys resten av kvällen.. Man måste ju få njuta lite av sin födelsedag också, och inte bara stressa igenom dagen..!!

Jag ser så mycket fram emot imorgon. Då ska allt i lokalen fixas, och en del av maten ska förberedas!! Min älskade syster kommer till trelle för att hjälpa mig, och sen blir det något gott att äta efter det.. Och jag misstänker att det glider ner en och en annan godisbit..!!

Hoppas ni alla får en underbar kväll ♥



Mina älskade föräldrar!!








sista dagen som " ungdom"...

Kategori: Allmänt

jaha, då är det sista dagen idag som man är ungdom då... hahaha!! Det ska bli spännande att bli vuxen ju ;) !!!

Idag har det varit jobb hela dagen. Ibland funderar jag på hur otroligt många timmar man lägger på sitt arbete... Det är ju inte klokt egentligen.. Man jobbar i genomsnitt 2080 timmar per år..!!!

Nu ikväll har jag och Vince varit hos min kusin och myst lite!! Hon fixade med mitt hår medans vi tittade på Bonde söker fru och åt lite gott!!
Johan och Alice har varit på simskolan! Min lilla sjöjungfru älskar verkligen att bada!! Varje dag frågar hon om det är simskola.. ♥

Imorgon har jag en del att inhandla om man säger så... !!! Jag ringde dom som har hand om lokalen idag för att fråga om jag fick tillgång till lokalen redan på fredagen, och det fick jag!! Det kändes verkligen skönt. Så på fredag ska jag duka och sätta iordning allt!!! Hoppas nu att allt går enligt mina planer.. hahaha!!

Barnen ska vara med ett litet tag på festen. Efter middagen kommer min kusins vänner Ronja och Figge och hämtar dom!! Så otroligt gulligt av dom att dom vill passa trollen!! Jag är säker på att det kommer gå bra ;) Dom har ju träffat dom flera gånger tidigare. Bara det blir godis och en bra film så är allt under kontroll.. Det ska minsann inte mycket till för att mina små hjärtan ska bli nöjda!! Jag är verkligen jätte tacksam över att dom vill hjälpa till, det betyder så otroligt mycket !!

Jag är så nyfiken vad johan har handlat till mig.. hahahah jag har hört om denna present väldigt länge nu.. ;) Nu är det inte många timmar kvar tills jag kan avslöja vad det blir för något!! Spännande...!!

Nu blir det lite film och soffmys för min del!!

Ha en underbar kväll fina ni!! Kram till er





Tack kära arbetskollegor ♥

Kategori: Allmänt

Kan det vara möjligt att jag, stålkvinnan börjar bli sjuk... Jag har mått lite små märkligt dom sista dagarna.. Antagligen alla baskilusker som barnen drar med sig hem från dagis... Men idag har jag haft fruktansvärt ont i mitt huvud.. Jag som istort sätt aldrig har huvudvärk har den  värsta skallebanken man kan tänka sig.. Jag fick en "dunder" tablett av Maria, så jag hoppas att den kommer lugna ner det hela lite...



Hur söta får man vara.. Mina kära arbetskollegor gav mig en födelsedags present idag!!




Så otroligt fina är dom, Gynnings mästerverk!! Jag blev verkligen jätte glad!! Stort tack kära ni!! ♥

Nä kära vänner.. Här blir minsann inte mycket mer skrivet här idag... Nu ska jag hoppa ner i bingen och mysa ner mig under täcket och hoppas på att det sker ett mirakel.. hahaha!! Måste ju vakna pigg som en lärka imorgon.. Jag har ju lååånga dagar som väntar på mig..!!

Kram till er!!

Fullt rulle denna Tisdagsmorgon...

Kategori: Allmänt

Då var det redan tisdag. Vince tog med sig sina simmärken till dagis för att visa Pia ( hans mentor ) Han var så stolt när han visade dom och berättade att han kan simma 100 meter.. ( verklighet 10 meter ) själv!! Vår lilla 5 åring börjar bli stor ♥ 
Dagarna går verkligen fort nu, snart har ju halva November passerat... Det är iallafall skönt att det inte har kommit någon snö till oss ännu.. Då blir förhoppningsvis inte vintern så lång..

Snart måste man ju börja planera allt inför julen, det är ju inte jätte länge tills det är första advent   (27/11...) Ser fram emot julen, jag gillar det verkligen! Julpynta fint här hemma, träffa hela släkten ( vi firar alltid jul 3 ggr....) all god mat som man glufsar i sig, alla julklappar och alla dessa glittrande ögon!!











Kom på en sak jag glömde berätta om igår.. När jag kom till jobb, in i omklädningsrummet höll jag på att dööö... Precis utanför mitt skåp låg där en äcklig råtta..( gosedjur..) hahah, skit kul tycker säkert den som lagt den där.. ( Har några funderingar om vem denna lustiga person är.. hahahah ) Men jag blev galet rädd först när jag bara såg den lufsiga saken ligga där..
Men det som var ännu roligare var när jag jobbat klart och skulle byta om.. Då står jag där i lugn o ro bredvid gosedjuret och in kommer det en dam som går förbi och bara skriker och hoppar helt galet... hon såg råttan och blev tosig.. hahahaha..!! Då skrattade jag lite smått för mig själv faktiskt.. hahaha!!



Nu ska jag plocka undan lite, och göra mig klar för att gå till jobb!! Man kan ju inte sitta framför datan hela dagarna.. ;) !!

Ha en underbar dag fina ni!!

Stolt liten prins!!

Kategori: Allmänt

Nu i kväll ringde Vince och sa att jag var tvungen att "kika" ut genom dörren på jobb!! Han kom inspringandes med två nya simmärken som han tagit idag! Han var sååå stolt ( Mamma med såklart.. ) Han kan simma helt själv nu :) Min duktiga lilla prins,  det hjälpte tydligen att ringa och "skälla" lite på simskole chefen.. ;) !!



Jag känner mig liiite piggare nu faktiskt, ibland är det lyx att jobba på ett sjukhus fullt med mirakel mediciner.. ;) !! Hoppas jag kan sova riktigt gott inatt.. Dom sista två veckorna har jag sovit så in i bomden dåligt.. Vet faktiskt inte riktigt varför..:(

Såg ni Ensam mamma söker ikväll?? Tyckte det var riktigt bra faktiskt. Lite väl överdriven mamma kanske som bad dom hjälpa till med att tvätta deras tvätt och att hänga upp och vika det när det var färdigt..  Stackars han som fick stryka det efteråt, världens mest tråkiga jobb ju men men.. Det är ju ett TV-Program så det är alldeles säkert ett skrivet manus på det redan ;)

Snart ska jag  titta på ett avsnitt av sons of anarchy!! Det var minsann länge sen jag såg favoriten nu!!

Imorgon jobbar jag kväll igen, men då jobbar jag med Maria! (ÄNTLIGEN) Det var länge sen vi jobbade tillsammans!! Jag måste ju höra med henne om hon behövt använda sina " försvars  moves" mot mannen där hemma.. Man vet ju aldrig om han vill komma för nära.. hahahah!! :)

Hoppas ni får en alldeles underbar kväll!!

lunch dax...!!

Kategori: Allmänt

Då var det dags för litta lunch här på jobb.. Känns som att detta kommer bli en låång dag!! Det är så grått och trist ute, verkligen tur att jag fick livat upp stämningen lite genom att shoppa några plagg till mig själv i stan! Givetvis hittade jag inte den där festblåsan jag var ute efter...Men det slank ner lite plagg i påsarna som fick följa hem ändå;)

Jag känner mig inte helt 100 idag.... Lite små febrig och hur förkyld som helst :( Jag ber till dom högre makterna att jag ska hålla mig frisk till på lördag.. Annars blir det ju katastrof på torpet.. ;)

Kram till er :)
 








Godmorgon!!

Kategori: Allmänt

Ojojoj, så förkyld jag har blivit... Hoppas verkligen det släpper till på lördag, men det är klart att det gör det!! Jag har precis ätit en god frukost, en god vän kom hit med goda färska baguetter!



Barnen är på dagis och jag ska snart åka till jobb.. Jobbar hela kvällen både idag och imorgon.. Roliga kan man ju ha.. ;) Idag ska Vince på simskola.. Just de.. Jag måste ringa dit och klaga lite ( nu igen..)  Dom är verkligen "slappa".. Absolut inte organiseret, man blir bara så irreterad. Det är endast lek och trams där...

Ska man kanske gå ner en runda på stan innan jobbet?? Har jag tur kanske man hittar värsta festblåsan.. hahaha!! Stor riskt.. ;)

Ikväll är det Ensam mamma söker.. Det ser man ju fram emot.. :)

Hahaha, just de.. Imorse ringde min kära lilla tant igen.. Jag känner inte igen min dotters röööst... hahaha.. Hon är MAKALÖS..!! Men jag kom upp i tid åtminstone, det är ju alltid positivt det!! Hon är alltid så glad och förvirrad lilla tantan :) ♥

På Onsdag kommer min kusin, världens bästa frisör..! Alltid lika kul att bli "snyggare" i håret!

Grattis till världens bästa lillebror som fyller hela 23 år idag! Hoppas du får en  helt underbar dag herr  " Al Pacino" eller hur var det nu.. hahaha!!




Lillebror ♥



Vi syskon!!


härliga söndag!!

Kategori: Allmänt

Nu är närmar sig denna helgen också sitt slut.. Helgerna bara springer iväg..

Efter att huset städats av lite här och där och efter att dammsugaren fått göra sitt jobb så åkte vi till stallet!! Det blev riktigt härligt väder trots allt ju ;) Polly var pigg och glad ( händer ju att hon är lite busig då och då..)
Barnen red lite, och Vince tog några skutt.. Pollybus är inte jätte glad för att hoppa.. men idag gick det bra!!





Kärlek!



Underbar bild!!





Syskonkärlek!!



♥ ♥ ♥


Eftermiddagen spenderade vi hos våra kära vänner på andra sidan.. ;) Där blev det MYCKET bus, och super god middag!! Lilla Sigge hade tappat sin lösa tand idag, och han var så söt med sin lilla glugg :) Det är så skönt när barnen leker så bra tillsammans, dom har verkligen så himla kul! Dom små yrväderna är sååå söta tillsammans och såå busiga.. hahaha!! Vad dom kan hitta på skit.. ;)

Sigge och Alice



Sötisar ♥




Stora killarna !



Vince och Melvin!!!



Nu ikväll blir det bara massa mys i soffan.. Kanske litta gott också... Har en del över sen i fredags som man mycket väl kan mumsa på..! ;)

Har precis tittat på True Talent.. Gud så himla duktigt Dimitri är!! Han sjunger som en gud.. :) Undra hur det kommer gå i finalen nästa vecka.. Tjejerna går ju inte av för hackor dom heller precis!! Det kommer bli en riktig rysar final.. !!! Man kan ju tycka att det är lite lustigt att alla jury medlemmarna har varsin tävlande kvar.. Men det kan ju vara slumpen ;) !!
'






Nä gott folk.. Nu myser jag ner mig i soffan och bara njuter av tystnaden.. Johan gick precis upp och la sig efter att ha sovit på soffan ett ganska bra tag.. Tror han är något trött i sin hårt arbetande kropp.. hahaha!!! ♥

Ta vara på kvällen kära ni/ Louice

Världens mysigaste "soff fukost"

Kategori: Allmänt

Jag och barnen sitter här i soffan och äter frukost , världens bästa soff frukost ♥.. Vi har det super mysigt!! Johan och Daniel åkte till Tyskland tidigt imorse!!

Vi äter ALDRIG här i soffan annars, men idag tänkte jag att vi skulle mysa till det!! ( Man måste "gå över gränserna" ibland!! ) !!







Funderar lite på vad vi ska äta till middag idag... Lutar åt lax eller kycklingfile.. Vi får se, kan ju hända att man får oväntat middags besök idag, det är ju inte sååå ovanligt att det händer.. hahaha!!

Nu efter frukosten ska vi åka till stallet! Det ser lite mörkt ut om man spanar in himlen.. Vi håller tummarna för att det blir uppehåll!!




Nu tittar vi på MINIMELLO!! Det är ju bara såå bra!! Barnen älskar det, och det är ju så väl genomtänkt hela programet!! Trollen har sina favoriter, och verkligen HEJAR på dom!! hahaha, så underbart sött!!







Hoppas ni får en underbar söndag kära ni!!

♥ / Louice

Rock By Sweden...

Kategori: Allmänt

Visst är dessa smycken av Laila Bagge  helt fantastiska!! Absolut något all lägga till i önskelistan till tomten.. ;) !!!










Här hittar ni dessa skönheter!!

http://www.rockbysweden.com/

Ännu en underbar dag i bästa sällskap ♥

Kategori: Allmänt

Vi har haft en super dag idag! Vi var en runda i stan och handlade present till Wiktor!! Blev ett par super fina boots till honom!! Jag visste inte vilken storlek han hade, men chansade...Och visst blev det rätt, mitt i prick!!

Sedan åkte vi till kulhuset för massa bus och lek! Johan var och lagade sin "sportbil" så jag åkte själv med trollen! Ekan, Lina och hans små troll mötte vi upp där! Det är så kul nu när tjejerna blivit så stora så att dom kan hänga på sina storebrorsor!! Dom tar verkligen hand om dom..( iallafall idag..) haha, det e ju inte alltid det är så uppskattat att ha små tjejerna efter sig ;)!!

Alice vat totalt däckad efter 3 timmars lek och somnade i bilen påväg hem till mamma!! Vi hämtade upp Johan här hemma, och sen gled svart faran vidare mot Klagstorp city!!



Vi åt jätte, jätte god middag! Pappa hade gjort oxkött som var så fantastiskt gott!! Till det var det rostade potatis klyftor, rostade rotfruktor och  whiskeysås!! MMM, så gott, absolut 5 stjärnor! Till efterrätt hade mamma gjort en super god maräng tårta som smälte i munnen..!! Vilken meny dom fick ihopa!!

Barnen blev som vanligt bortskämda.. Mamma handlar alltid massa saker och gottigheter till dom!!
Kvällen avslutades med så mycket bättre och familjemys i soffan med godis!!

Wiktor åkte med oss in till stan, han skulle ut och partaja med sina vänner!! Hoppas han får en super kul kväll, men det tvivlar jag inte på.. hahaha han var i ganska bra form när vi släppte av honom.. ;)

Imorgon ska vi åka och rida! Kanske kanske.. (beroende på väder och vind) åker vi till skogen med Polly.. Vi får se!! Johan ska åka till Tyskland med Daniel och shoppa goda drycker till nästa helg!!!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan o titta på en bra film!!!

Ha det bra kära ni, och sov så gott !!

Lördag morgon, underbart!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon kära läsare!!

Vilken underbart lyckad dag det var igår!

Först var det utbildning, och massa skratt.. Vi skulle bokstavligen kasta omkring varandra.. hahha!! Eftersom jag har besvär med min rygg ( efter att jag gick omkull med min förra häst..) så fick jag snällt hoppa över några övningar...!!

Jag snabbade mig hem för att pynta till kvällens halloween party som blev tillsammans med ett par goda vänner!! Det skulle pyntas, dukas, laga mat och så skulle vi givetvis klä ut oss!!

Kvällen blev helt fantastisk!! Allt var verkligen perfekt :)

När gästerna kom åt vi god mat, vi började med lite förrätter som sniglar och spindlar på ägg som jag gjort!! Barnen fick konrads kalasklister och fingrar till middag.. Mums.. ;) Vi åt Rostbiff och rotfruktsgratäng med sallad och rödvinssås till!!

Efter maten var det såklart skattjakt för alla!! Barnen fick en skattkarta, sen gav vi oss ut för att leta..!! Vilken tur att det fanns exakt 4 st godis händer att leta upp!!

När vi kom tillbaka så var det IDOL och  efterrätt... Chokladfondue med jordgubbar, banan annanas, vindruvor och marshmallows.. Det är såååå gott!!

Barnen tittade på film och åt massa godis, chips och popcorn... Sen somnade dom och då började festen.. ;) !!

Vi spelade spelet "Jag har aldrig"..!! Det gav oss väldigt många skratt.. hahaha!! Men kvällens höjdpunkt var nog "Busringningen".. Hej der är Rickard, din bästa vän.. HAHAHAHAHA!! Så jäkla kul  ;)

Lite bilder från kvällen!!


























Barnens mat











God dricka!!



Daniel käkar sniglar...



Jag och Vince





Tina o Milton






Jag o Johan



Jag o Tina...




Idag är man lite så lagom pigg... Vi ska till kulhuset med barnen och med Ekan och hans små troll!!

Ikväll ska vi hem till mamma och äta, säkert något jätte gott!! Wiktor fyller på på Måndag ( och jag på  TORSDAG...!! )  så vi ska fira han lite!!

Nu ska jag fixa till mig och barnen!!

Hoppas ni alla får en underbar dag!! ♥

Malin Baryad!!

Kategori: Allmänt

Sitter här och tittar på lite på ridsport.. Jag måste verkligen berömma vår proffsiga ryttare Malin Baryard!! Vilken ritt hon gjorde i World Cup Helsingfors 2011!! Helt sanslöst.. I omhoppningen tappar hon balansen efter 5:e hindre  och håller på att  trilla av, men lyckas hålla sig kvar och komma upp i sadlen igen..  Hon har tappat båda stigbyglarna  men lyckas ända rida dom sista tre hinderna ( SOM ÄR 160 ) felfritt.. ! Helt Sanslöst!! Hon slutar på en 3:de plats, vilket är helt makalöst!!

Gå gärna in och kika på detta på detta klippet!!

http://www.youtube.com/watch?v=6WlIcJCg2Sk







Kung Fu Fightin

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit  riktiga FIGHTERS!! Hahaha, det var riktigt kul!! Man ska kanske börja träna självförsvar igen, för jag var ju riktigt grym.. ;) !!  ( Höll på att dö redan vid uppvärmningen idag.. ;) !!Vi fick oss ett par goda skratt flera gånger idag, det är så härligt när man har så trevligt tillsammans!
Imorgon ska vi fortsätta med lite fler grepp, Gud vad jag ska sätta Johan på plats här hemma sen!

Annars har det inte hänt så mycket idag... All tid går ju för tillfället till jobb...

Johan hämtade barnen tidigt från dagis idag, sen hade dom en riktig mys dag! Dom behöver ju egentid med pappa!!
När jag kom hem så hade dom lagat middag! Barnen hade fått välja vad vi skulle äta, och givetsvis blev det hemma gjorda köttbullar, potatis, sås och lingon!! Varför variera sig lite.. HAHAHA

Nu ska jag hoppa in i duschen så att man är fräsch imorgon på " träningen" !!Undra om jag kommer ha träningsvärk imogon.. Hahaha, får jag det så är jag verkligen OTRÄNAD!!!

Känner att ögonen går ikors nu, så det är verkligen på tiden att fixa till mig och hoppa rakt ner i bingen.. Har ju en lång dag imorgon med utbildning och sedan halloween fest för trollen... Har fixat en del nu ikväll, så det går nog fort imorgon får jag hoppas!!

Sov gott kära ni!!





fyy så nannig jag är..

Kategori: Allmänt

Jag är så himla trött... Förstår inte varför. Jag tycker tiden går såå långsamt nu när vi vridigt tillbaka klockan. Och snacka inte om hur tidigt det blir mörkt... Det är minsann inte konstigt att det är så många som blir deprimerade nu på vintern.. ( Vilken tur att det finns en så proffsig psykavdelning här i Trelle  som kan ta hand om dom..)

Usch så arg och irriterad jag blir över alla nonchalanta människor.. Idag på simskolan så var det en mamma.. ( som även jobbar på simskolan.. ) som gick framför oss ut genom bassängen för att gå och byta om. Hon visste mycket väl att vi gick bakom... Hon öppnar dörren ( en tung glasdörr) och går in igenom den och bara SLÄPPER den precis när Alice passerar.. Jag blev ju stålkvinnan där på en sekund, och "flög" fram för att soppa dörren från att krossa min lilla prinsessa...  Mamman, hon fortsätter gå i lugn ro, även fast jag skrek till med min ljuvliga stämma.. ALICE AKTA DIG...






Imorgon ska jag på en spännande utbildning..

TERMA- Ett framgångsrikt utbildningsprogram om hot och våld i vården!!
Det ska bli kul att upprepa lite självförsvar även om jag kan det mesta.. hahahaha Jag har ju trots allt haft blått bälte i taekwondo.. De ni.. ;) !!!


Nä, nu ska jag minsann hoppa i säng. Har ju en väldigt aktiv dag framför mig imorgon..  Undra vad man ska ha på sig.. Jag får nog ta med mig träningskläder... hahaha, detta ska minsann bli  kul!!

Sov gott fina ni!!



ruggiga väder..

Kategori: Allmänt

Usch vilket höst rusk det är idag... Det är minsann kallt ute... Nu ska det lagas lite middag, jag är vrååål hungrig.!!
Ikväll är det bunde skör fru, det ska bli intressant!! Jag gillar denna Bonden och hans tjejer...!!



Imorgon ska trollen till dagis igen, och jag ska på utbildning.. (..IGEN...) Mina små busar ser nog fram emot att gå till dagis imorgon och leka med sina vänner hela dagen!! Dom behöver verkligen det, dom blir en aning rastlösa här hemma.. !!

Nu ska jag ställa mig vid spisen och fixa en smarrig gryta till oss!





Vilken dimma..

Kategori: Allmänt

Gud vilken dimma det är ute.. Riktigt "grötig"...

Alice är bättre idag! Hoppas det håller sig så hela dagen.. Tror det blir en mysdag idag också, tänkte åka til stallet nu på förmiddagen, men det är så himla dimmigt.. Vi har ju inget ridhus där Polly står så vince måste rida ute.. Får hoppas att det lättar upp under dagen!!

Polly, vår lilla busiga ponny..




Puss på dig Polly




Vince och Polly



Vince och Polly



Vince boxas för fullt på sitt wii spel, han är lite så lagom glad just nu då han förlorar.. :)

Igår drack vi lite glögg här hemma! Köpte Blossa apelsin glögg! MMM, Så super god den var, kan verkligen rekommendera den!!









Tror faktiskt att vi ska gå igenom alla barnens filmer.. har 100 tals filmer i världens röra...

Jag tror jag bestämt mig för en klänning nu iallafall..( men det kan ändras...)  Jag har en hel del skor i min skogarderob, meeen.. jag har hittat några till som skulle passa in i den där garderoben utan problem!! Funderar på någon av dessa till festen faktiskt!














Har handlat hem dessa två finisar från Nelly!!









godnatt...

Kategori: Allmänt

vilken härlig dag det varit idag ( trots feber och litta gnäll...)! 

Vince och jag var iväg och handlade lite i eftrmiddags! Han ville så gärna köra in om farfar på hemvägen... Tror inte det var farfar som lockade sådär super mycket idag, utan Spigges  nya bil...









På kvällen åt vi god middag tillsammans med goda vänner, det är så kul när gästerna uppskattar maten som man lagar!! Vi hade en super trevlig kväll och barnen somnade väldigt fort efter det att huset blev tomt på folk!

Senare ikväll traskade jag iväg ett par gator bort för lite tösamys! Alltid lika trevligt ;) Nu är jag så trött att dom brungröna går i kors.. Kanske bäst att hoppa i bingen, Alice lär ju vakna tidigt imorgon...

Sov gott!!

mamma mysdag!

Kategori: Allmänt

Prinsessan sover och vince tittar på film... Idag har vi haft en riktig mamma barn mys dag! Vince var ute och lekte i trädgården innan, verkligen härligt väder! Jag fick städat undan lite i lekstugan... Förstår inte hur det kan bli så stökigt där inne... ;)

Idag får vi fint besök till middagen!! Jag ska passa upp min lilla vän lite som haft en tuff dag idag!!

Nu ska jag åka iväg för att handla lite, pepparkakorna och osten är slut, och det är inget bra.. ;)!!

Idag har jag förberett lite till helgens halloween fest som vi ska ha för barnen!! Ska bli super spännande att laga all den "läskiga" maten som jag planerat.. ;)

Nu ska jag och Vince ut i det fina vädret!!





Febrigt värre...

Kategori: Allmänt

Godmorgon!!
Idag är jag hemma med trollen. Alice har feber...Detta har jag inte riktigt tid med just nu, men barnen är såklart det viktigaste jag har så givetvis stannar jag hemma med dom!!

Vi ska ha en riktigt mysdag här hemma kan ni tro!!

Jag är istort sätt klar med all planering nu.. Jag är sååå STOLT över mig själv!!

Mosters lilla prinsess loppa är också sjuk... Denise är med henne på akutet.. Man blir så orolig och ledsen när dom små liven blir sjuka... Hoppas allt går bra för henne.. Moster tänker på dig Hollie ♥

Nu ska vi fika lite.. Lasse kom precis med goda lussekatter!




Myspys från oss!!