Louicans

Pannkakor....

Kategori:

Oj så många pannkakor det går åt till 15 personer, och OJ så lång tid det tar att grädda dom...!!!
Det är verkligen tur att man kan provsmaka mellan varven, annars hade jag minsann inte orkat... Haha!!!

Vi har beställt Thai mat och väntar på leverans ;)!! Jag är super sugen på thai mat så det passar perfekt!!

Just idag är en sådan dag då jag saknar min familj sååå mycket... Önskar att jag satt hemma med dom i soffan och mös... <3

Imorgon är jag ledig så då ska vi hitta

Påväg gem alldeles för fattig....

Kategori:

Så ja... Då är plånboken tom IGEN!!! Jag är påväg hem från emporia med alldeles för mycket nytt...

Jag vet inte vad jag ska tycka om stället... Super mycket folk såklart, lite rörigt att gå men det lär man sig... En del riktigt bra butiker och massa " vanliga" butiker.. Bra matställen och lätt med parkering och körväg.... ABSOLUT godkänt men Polen var bättre ;)!!!

Jag fick iallafall handlat en hel del... Både dyrt, billigt,vardag och fest!!

Nu är jag strax framme på jobb :)

Ikväll blir det pannkakor och bonde söker fru!

Njut av dagen <3

Trötts...

Kategori:

Godmorgon fina!!

Usch så trött jag är...!! Trollen är uppe och tittar på tv och jag ligger i sängen och drar mig ;)

Jag har inte bestämt mig riktigt om jag ska köra in till Malmö idag eller inte... Vi får se!

Nu ska jag servera busarna frukost och ta fram kläder... Jag har hört att vince tagit på sig kläder själv... Undra hur det blev :)

Hoppas att du får en bra dag!!

Dessa nätter....

Kategori:

Godnatt min skatt....!

Killarna sover sedan ett tag... Det viskades och fnissades LÄNGE och lååångt efter att dom gick och la sig...<3 dom är verkligen super duktiga och nu håller Melvin armen om sin "lilla" vän... Sötisar!!

Johan snarkar för fullt här intill mig och Alice snarkar och pustar ifrån sitt rum..!

Jag har det besvärligt om nätterna vill jag lova.. Spänningar över bihålorna och ett tryck i bröstkorg/ryggen... Det är värst när jag ligger, dagen på jobb gick bra!!

Mina planer är emporia imorgon... Vi får se om det blir så!!!

Såg ni småstadsdrottningar ikväll?!! Det blir nog ett program jag kommer att följa ;)!! Haha.. Otippat kanske ;)

Nu tänker jag släcka dom brun gröna och lyssna på dessa fantastiska andetag från mitt <3.....

Natti natti.

Kvällsmys

Kategori:

Godkväll fina!!

Nu är det minsann mörkt fort!!! Det känns som att klockan är hur mycket som helst och att kvällen varat dööö länge..!! Fullt med tända ljus överallt för att åtminstone försöka få lite ljus i mörkret..;)!

Melvin följde med vince hem efter fritids idag! Dom har lekt och busat och dom kom på den LYSANDE iden om att sova över..!!!
Eftersom det är lov och att jag börjar senare imorgon så var det OK med övernattning..LYCKA!!!

Nu myser vi i soffan med lite gott.. Inget godis minsann men lite annan gott ;)
Dom har lovat att lyda och komma i säng i tid eftersom det är fritids imorgon.. Vi får väl se...;)!!

Undra om det är något bra på tv:n ikväll... Jag har laddat upp med liiite gott, det är man värd när man känner sig lite sjuk ;)!!



Lunch...

Kategori:

Så, lunchen är i magen och solen skiner för fullt!!

Det är faktiskt riktigt skönt väder ute!!jag slutar om en stund och då ska jag hämta hem trollen!! Det är inte jätte vanligt att jag hämtar barnen eftersom Johan brukar vara hemma tidigare än mig!!

Imorgon förmiddag tänkte jag köra in till emporia!! Undra om alla galna shopping människor har varit där redan så att det kan bli en lugn och harmonisk upplevelse för mig..;) haha!!!

Oj så trött jag blev nu... Ögonen blir tyngre och tyngre känner jag..!!!

Idag ska jag laga något " nytt".. Iallafall för min familj..!! Hemmagjord spenatstuvning och baconlindade korvar..haha, undra om det blir en hitt...;) fick för mig att det kunde vara gott så vi får väl se!!!

Så här trött ser jag ut idag.....

Tidig morgon på jobb!!!

Kategori:

Godmorgon fina!

Fy så mörkt och ruggigt det är nu på morgnarna.. Inte jätte kallt på termometern men vinden gör det ju kyligare..!

Jag är på jobb och har precis fått nattrapport... lugnt i bygget!!!!

Dagen hoppas jag springer iväg FORT!! Jag behöver minsann vila min kropp lite ;)!! Jag har laddat upp med panodil och slemlösande så dagen går nog galant!!

Önskar dig en myspys dag i höstrusket!!!

ÄLSKAR mina nya Boots!!!


Myspys!

Kategori:

Godkväll finaste du!!

Kvällen är här och denna dagen går också mot sitt slut... Det känns som att veckorna RUSAR iväg...!
Jag erkänner.. Jag längtar tills jag kan ta fram lite julfint i hemmet.. Lite mer av silver, vitt, glitter och diamanter, ja.. Det är ju MIN jul :)

Dagens middag var super god ;) en riktig "söndags" middag på en riktig måndag!!!

Har jag berättat om lilla Alice..! Hon var hos doktorn i fredags vilket resulterade i operation X 3... Öron näs och hals...BOKSTAVLIGEN..! Hon har ALDRIG haft problem med sina öron, men nu hade hon undertryck i båda öronen så ev. måste hon sätta i rör om det inte räcker med att ta hål på trumhinnan... mandlarna måste tas bort och polyperna likaså..! Det blir nu innan jul så vi får säkert en riktigt härlig tid framför oss...<3 lilla hjärtat <3

Ikväll är det ensam mamma på tv :) spännande att se deras val... Visst har man sina favoriter!!!

Jag har inte hittat någon farsdag present... Vet du vad du ska ge bort?? Jag har en och en annan ide, men inget riktigt säkert...!!

Nu är Johan i godisskålen och snokar... Konstigt nog är jag INTE sugen....!!





Det blåser LITE...

Kategori:

Oj som det blåser.. Jag tror att det är dags att ta in utemöblerna NU....!!!!

Har ni börjat använda era vinterkläder?!! Idag på dagis hade nästan ALLA overaller på sig...! Alice har vinter jacka och vanliga överdragsbyxor... Är det kanske dags för overaller och termo nu...!
Trollen hade sina kavat vinterskor/stövlar på sig idag :)

Steken står i ugnen och luktar ljuvligt :) båda barnen är hemma hos Dahls och leker :) jag ska strax köra och hämta dom små liven!!

Välkommen bihålsinflamation...

Kategori:

Godmorgon fina!!

Måndag morgon och en härlig bihålsinflamation välkomnar denna vecka ;)!!

Trollisarna är på dagis och fritids! Jag fattade INGET imorse när jag kom till skolan.. Inga bilar och inget folk... Just de, HÖSTLOV!!!

Vi hade en lugn och härlig söndag! Barnen hade kompisar med sig till stallet och dom hade SUPER roligt tillsammans :) vi hann med en runda till farfars auktion också där vi träffade moster och gamlemoster ;)!!
Jag somnade på soffan redan kl. 20.00 igårkväll.. Snacka om utslagen hjälte....!

I lördags kväll efter jag kom hem från Polen hade vi gäster och mys.. Dom kom med laxplankor till oss.. MUMS så gott det var!! Barnen lekte och hade kul hela kvällen tills dom somnade en efter en... Dom STORA trollen lyckades hålla sig vakna ;)!
Jag ska ju erkänna att jag var trött, men vi hade en underbar kväll <3

Idag blir en lugn dag...! Efter jobb ska jag städa och fixa lite ;)

Ska du hitta på något kul idag?!!

Önskar dig en härlig måndag!!

hemma från en UNDERBAR tripp!!

Kategori: Allmänt

Hej VACKRA du!
 
Hoppas att du haft en härlig helg!
Min har verkligen varit TOPPEN  HÄRLIG ;) Vi har ätit gott, druckit gott och MINDRE gott... Shoppat massor och njutit av tillvaron...!
 
Vägen upp till Karlskrona gick fort.. Massa tjej snack och skratt... Väl uppe blev vi bjudna på god middag av gamlemormor.. Sen  åkte vi och handlade lite gott till båtresan och hälsade snabbt på Linas pappa och fru..!
 
Det blev minsann kallt senare på kvällen, och när vi skulle checka in på båten frös det till och blev minusgrader.. BRRRR så otroligt snabbt det kan vända från sol till minusgrader...
 
Där var mycket folk på båten och vår resa kunde inte bli mer än LYCKAD...!!
 
Vi letade upp vår hytt och dukade upp ostbricka, godis, vin och cider... Vi låg i våra sängar och kände att livet var på topp och att vi hade en härlig mini semester framför oss...!
Tillpiffade och snygga lämnade vi hytten för att leta upp dansgolvet...!! Vi träffade SUPER trevliga människor och dansade hela natten... Dansgolvet gungade konstigt nog..;) Det blev en lyckad kväll och vi smög oss ner till hytten igen för att vila någon timme.. För min del 2 timmar...!!
 
Vi steg upp TIDIGT.. Och åt frukost. Super god frukostbuffe var det och vi passade på att äta oss ordentligt mätta eftersom vi visste att det skulle bli en LÅNG shoppingdag.. ;)
Av från båten och på bussen som tog oss till tågstationen..! Vi var påväg till Gdansk och till ett ENORMT shoppingcenter...!
I flera timmar gick vi in och ut från mängder av bra butiker. Påsarna blev fler och fler och plånbiken lättare och lättare.. ;)
 
Efter 5 timmars effektiv shopping där tog vi oss vidare till nästa shoppingcenter...! Innan vi gick in genom dom stora glasdörrarna  så tog vi en snabb lunch på stan och gick i lite små butiker.. Fy så mycket fint jag hittade där..LYCKLIGA jag kände mig som en prinsessa som strosade runt på små moln...!
 
Efter några timmars shopping till och ÄNNU fler påsar så tog vi oss tillbaka till båten med buss 150 och inte med buss 170 som vi först hoppade på och åkte en runda med... hahaha!!
 
Vi lyckades hitta tillbaka till båten och kom fort fram till att vi INTE skulle vila oss.. Vi tänkte göra det eftersom vi var något trötta efter dagen som gått.. Men lyckligt vis gjorde vi inte det.. ( Då hade vi minsann inte kommit upp igen...)
Vi fixade istället till oss och gick till kvällens STORA kvällsbuffe... Vi åt och drack i flera timmar.. Tänk att man även där lyckades pruta.. hahaha.. Lina prutade till sig en middag för två till priset av en.. INKL. valfri mängd öl och vin...;)
Maten var jätte god, och där fanns ALLT ifrån havets läckerheter till olika kött och varmrätter, smarriga efterrätter och god ostbricka med flera tillbehör... !!
 
Kvällen avslutade vi på dansgolvet tillsammans med övriga party resenärer ;) Vi hade riktigt roligt och dansade minsann hela natten.. DJ:n spelade jätte bra musik och alla var på lika bra partyhumör..! Eftersom jag skulle köra hem dagen efter så tog jag det ganska lugnt och slutade dricka i tid.. Lina däremot.. Hon gick med gott samvete ALL in och det gjorde hon minsann rätt i.. PARTY PARTY...hahaha.. Man behhöver ju festa till det ordentligt ibland!! Vi vingalde ner.. ( Ja, det gungade ganska rejält på hemresan...) till vår hytt alldeles försent... och fick vilat i mindre än 2 timmar..Men det var det värt... ;) !
 
Hemma i sverige igen åt vi frukost hemma hos Linas kära mamma där vi även vilade ett pat timmar innan bilresan hem..!!
 
Väl hemma i Trelleborg och på dalabadet möttes jag av två små troll och en glad man..<3
 
Jag har inte tittat på kontot ännu hur mycket som jag gjort av med.. men det känns inte så farligt mycket faktiskt.. ;) Det jag lyckades hitta på vår shopping tripp är.. Två skinnjackor, 4 sett underkläder, Id smink och borstar, super fina boots, två kjolar, koftor, en jätte fin party top, väska, örhänge, skinn handskar, ännu mer smink, smycke, klocka, mobilskal, strumpor, saker till trollen och ett par byxor... Undra om det var allt....Det kan ju hända att jag missat något....!!
 
Tack fina Lina för en UNDERBAR tripp.. Som tur är ska vi snart göra om den.. :)
 
Nu ska jag snart börja packa upp allt men innan det så ska Alice hämtas från kalas..!
 
Önskar dig en riktigt härlig söndag :)
 
Lite bilder från min helg... Jag måste erkänna.. Jag har varit VÄLDIGT slarvig med kameran och inte tagit så mycket bilder.....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi!!!

Kategori:

Vi har det underbart!!

Kategori:

Hej fina!!

Nu har vi ätit en god middag hos linas gamlemormor och druckit lite gott vin till det..!!
Vi ska strax bege oss till båten men först ska vi handla lite gott med oss... Ostbricka och snacks... Hur gott är inte det...
Det är minsann kyligt ute.. Tur att jag har min fina varma jacka ;)!!

Hoppas att du också har det bra!!

Snart...

Kategori:

Godmorgon min vän!!

SNART bär det av mot Polen!!!!

Även om jag vet att trollen kommer ha det super bra med Johan och att dom klarar sig kanon utan mig några dagar så är det med TUNGA steg jag lämnade mina små troll imorse.. <3 usch så mycket jag saknar er redan mina små trollungar <3

Nu blir det jobb i någon timme, sen kör vi!!!

Jag hoppas att något magiskt händer i bilfärden upp och att min förkylning stannar kvar i skåneland ;)!

Misstänker att bloggen kommer ligga lite lågt under helgen...!! Men går det så lovar jag att skriva några rader och lägga upp lite bilder ;)!!

Önskar dig en härlig torsdag!

Vi hörs!!!

Kompis mys!

Kategori:

Hej vacker!!

Här sitter jag vid brasan och fullkomligt njuter!!

Jag hade en alldeles lagom dag på jobb..! Några ärenden i stan och lite fix..PERFEKT!!

Efter jobb hämtade jag trollen :) vince tog med sig en kompis hem så nu är det full aktivitet här hemma ;)
Jag gjorde pannkakor till dom vilket alla små busar älskar!!!

Jag kan ju inte skryta med att jag mår bättre... Men jag jobbar på det ;)!

Jag måste ordna med packningen sen... Men vad ska man ta med sig.. Bekväma shopping kläder, party kläder och myskläder.. Det är istort sätt vad jag behöver..!! Tjohoo som jag LÄNGTAR!!

Johan har Minsann fått något märkligt SYNDROM... Ulrica hydman vallien syndrom... Han kom hem med två nya huvud idag...var sätter jag nu dom då... ;) Hoppas att han inte börjar bli lika shopping tokig som jag... Hur kommer då detta sluta.. Haha!!!

Nu ska det strax lagas middag, och ikväll blir det mys med vänner, lite gott och bonde söker fru!!!

Önskar dig en härlig onsdag <3



Vinter tvätt...

Kategori:

Godkväll du fina!!

Hemma från jobb, lite gitt i magen och strax sängen..!!!

Jag håller på att tvätta Alice vinterkläder...!!! Jag hörde att det skulle bli kallt nu, så jag kände att det var dags för overall, termobyxa och jacktvätt!!!

Vince fick hem sin nya Molo overall idag..!! Den är super fin och han gillade den jätte mycket!! Han har ju själv fått välja ;)!!!

Imorgon ska jag jobba ett kort pass... Ska handla och fixa lite på jobb ;)!!

Sen får jag packa till vår lilla tripp..!! Jag ska försöka att inte ta allt för mycket kläder med.. Lina är ju EXPERT på att byta kläder flera gånger om dagen... Blir jobbigt att hålla hennes tempo när det gäller klädbyten...!!
Jag kollade vädret i Polen idag, och där är ju INGEN värme direkt... Blir till att ta handskar och pälsmössan med!!

Nu ska jag strax hoppa ner i bingen, men först måste jag hänga upp alla vinterkläder som ligger i maskinen..!!

Sov gott fina du <3

Svårt att hålla i loverna....

Kategori:

Hej fina!!

Rast på jobb och den ägnar jag åt dig..!!

Innan jobbet tog jag en sväng på stan..! Oj så himla svårt det är att hålla i pengarna...!! Jag erkänner... Jag lyckas INTE..! En snabbis på stan slutade med en ny klänning, byxor, pälskrage till skinnjackan, något smycke, skor och kläder till Alice...VARFÖR...!! Jag skulle ju spara ALLA pengar till Polen..!!

Men jag kände mig lite sjuk och behövde nog lite shopping för att orka med en kväll på jobb.. Ja, så var det nog..!!

Jag ska strax börja med middagen, jag känner mig lite hungrig så det ska bli gott med lite mat..!!

Vi hörs sen ;)!

Jag går och lägger mig...

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina!!
 
Hoppas att du vaknat till en riktigt härlig dag, pigg och kry...!! Själv mår jag som en kratta.. Jag har verkligen sovit såå dåligt inatt.. Snorig snok och värsta huvudvärken...
 
Trollen är lämnade och jag måste hoppa i sängen igen.. Jag ska jobba om någon timme och för att orka det så måste denna kroppen VILA...!!
 
Jag ska träffa en vän och äta lunch idag innan jobb.. Undra om jag verkligen orkar dra mig ut på en restaurang..!
 
Hoppas att du får en riktig bra Tisdag :)
 
 

Meeeen...

Kategori:

Hej vacker!!

Såg nu att all text försvann på förra inlägget... MÄRKLIGT..!

Men men... !!

Vince har blivit riktigt bortskämd idag :) han åkte till farfar och Anna för att visa sin lilla glugg..! Där fick han pengar och fiskesaker..!!
Lasse kom förbi nu ikväll och gav honom massa guldtior... LYCKA!!

Vi har haft en mysig dag! Jag och Alice lagade middag medan vince och Johan var på simskolan!
Sen har det lekts och busats till sängen kallade på trollen!

Kvällen har vi tillbringat vid tv:n och ensam mamma... Ja.. Ni vet ju vad jag tycker om mamman Cecilia.... Förlåt, men jag fixar inte henne alls... Usch vad jag känner mig elak nu.. Hoppas att hon vaknar upp ur sin lilla bubbla till nästa veckas program, för i någon verklighet lever hon ju inte... Sorry...!

Min förkylning har verkligen satt sig till rätta.. Jag har förberett mig med det stora förkylning kittet... Alvedon, halstabletter, nässpray ( som jag avskyr) och lite annat smått och gott...;)! hoppas att denna oönskade bakterie försvinner snabbt... Vem har tid att bli sjuk NU.. Nytt jobb, kommande Polen resa och snart födelsedag... ;)!!

Jag har förresten bokat in en tripp till Ullared ganska snart..!! Denna gången För att handla julklappar... Missade ju det helt sist...!!
Man kan ju aldrig få för mycket utav Ullared och jag ser sååå mycket fram emot en liten utflykt dit ;)!!

Imorgon ska jag jobba kväll så jag kan vila mig och kurera mig under dagen!!

Strax kallar min säng, men innan det ska jag förbereda lite till morgondagen...

Sov gott fina du!!


Mitt i middagen...!

Kategori:

Massa guldpengar :)

Kategori:

Godmorgon fina du!!

Måndag morgon och förkylningen är här för att STANNA.. Den har checkat in och är på plats...;)!!

Vince var så lycklig imorse när han tittade i sin lilla mugg... Massa guldpengar!!!

Jag tillbringar dagen på jobb och i eftermiddag blir det stall och mys :) vi får se hur jag känner mig.. Kanske blir det en vilodag för lilla Brago!!!

Jag är så glad över min underbara jacka.. Super fin är den och riktigt skön att ha på sig...det är kärlek de...;) !!

Önskar dig en härlig måndag!!

Vilken helg <3

Kategori:

Hej min vän!!

Vilken UNDERBAR helg vi haft!!!

Fredagen rusade iväg super fort!! Middagen blev super god och vi åt och drack gott hela kvällen!
Trollen slocknade fort och jag och Jenny satt uppe LÅNGT in på natten.. Eller tidig morgon får man nog kalla det..;)!
Vi hade det super trevligt.. UNDERBART att kunna ses på det viset igen... Njuta av gott vin och bara skvallra, skratta och ha det bra <3
Värre var det när trollen vaknade någon timme senare....!! Men det är det minsann värt!!! Snart ses vi igen kusin vitamin och då blir det partaj..!! Tänk "förr"" då levde livet och tiden stod liksom stilla!! Gud så otroligt kul vi haft det du och jag <3

Lördagen sprang iväg i 190...!! Simskola, städning och matlagning... Nina och Tommy kom till oss på kvällen :) vi bjöd på en super god tre rätters och massa gott efter det :) vi åt och åt.. ( har inte vågat ställa mig på vågen efter denna helgen...)
Förrätten blev jätte god :) jag gjorde egen kantarell stuvning med färska kantareller ;) sen la jag det på ungsrostat vitlöksbröd... Det smakade smaskens :)
Det blev ännu en lyckad kväll i härligt sällskap.. Tack kära vänner <3

Idag har vince spelat fotboll!! Efter det körde vi till Vellinge blomman tillsammans med Jenny och hennes små busar!! Barnen hade SUPER kul och vi försökte handla lite skojiga prylar.. Givetvis handlade vi en hel del likadant såklart... sisters sister..!!!
Johan åkte med men körde till höllviken och Vellinge för att leta efter overall till vince..!! Han hittade ingen som blev bra så vi beställde en molo overall till honom på nätet nu ikväll :)

Middagen åt vi hemma hos mina föräldrar :) pappa är super duktig på att laga mat och idag blev det gulasch :)!! Mysigt med söndags middag hemma hos föräldrarna ;)!!

Vince tappade sin första tand idag... STORT för honom såklart!!! Han var så glad och la den i ett glas vatten..!! 10 minuter senare tappade han minsann en tand till..!! Så nu har han lagt två små gryn i vatten och somnade lite spänd med en STOR glugg i munnen <3
Vilken panik det blev här hemma då..!! Tappade tänder = guldpengar... Och dessutom dubbelt upp..!!! Johan fick smyga in till grannen och växla så att där är lite guldtior i glaset imorgon bittig <3

Nu ikväll fick jag min EFTERLÄNGTADE moncler jacka!!!! Oj vilken LYCKA och så otroligt glad jag blev!!!
En tidig present av Johan...!!! Den är super fin och den sitter som en smäck ;) tack världens bästa <3

Nu ska jag och min förkylning krypa ner i min mysiga säng..!! Hoppas att förkylningen enbart är på en snabb visit och inte tänker STANNA allt för länge ...!!

sov gott vacker!

Mina små troll <3

Kategori:

Hej bästa!!

Nu har vi fixat lite med trollen ;)!! Alice har fått orange färg i håret och vince svart!!! Det är bara tänderna som ska på vince också sen är han klar!!!

Är säker på att dom kommer få en riktigt mysig fest!! <3

Lediga fredag!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!
 
Fredag i dag och jag är ledig!!! Jag och Alice har varit och handlat till kvällens mys! Det blir en enkel tre rättrs och massa gott efter det :)
Trollen ska på fest ikväll så vi handlade lite kul till den också...!! Hoppas att loppans klänning passar.. var ju något år sedan jag handlade den...!!
 
Usch.. Vince har haft så ont i sina käkar inatt..pluttis...  Tydligen hade det börjat redan igår efter skolan och sitter i fortfarande... Undra om det är 6 års tänderna, eller något annat.. Han berättar helst inte om det är någon som varit dum mot honon till oss, men har tydligen berättat lite för Alice.. SUPER bra eftersom Alice INTE kan hålla en hemlis... ;)
 
Jag ska strax börja plocka lite här hemma.. :) Känslan av nystädat hem är oslabgart..!!
 
Jag har fortfarande ett problem.. VINTER JACKA...!! Jag lyckas verkligen inte hitta någon.. Jag vet inte riktig vad jag vill ha.. Eller jo, det vet jag.. men dom är så otroligt DYRA...
 
Michael kors jacka.....
 
 
Moncler jacka....
 
 
Odd molly jacka....
 
Barbour jacka...
 
Någon av dessa lutar det åt men VILKEN...!!! Den som känns mest praktisk är nog Odd Molly... Men jag vet inte... ÄLSKAR Moncler jackan, men den är ju också dyrast...!!
 
Jag får fundera ett tag till innan jag klickar hem någon av dom...!!
 
Nu ska jag börja med mitt fix...!!
 
Passa på att njuta av den soliga fredagen som vi bjuds på idag!!
 
<3
 
 

nu håller jag HELG!!!

Kategori: Allmänt

Godkväll fina!
 
Nu håller jag minsann helg!
 
Jag har landat i soffan och ska sitta här ett tag i lugn och ro ;)!
 
Jag kastade precis  in en maskin "handtvätt" i tvättmaskinen... Har en del kläder som är handtvätt, och det funkar SUPER bra att köra i maskinen på handtvätt ;)
 
Jag har fått jätte många frågor var jag köpt mina svarta stövlar...! Dom kommer ifrån Gant och är SUPER sköna.. Verkligen att rekommendera :)
 
 
Imorgon kommer min kusin och hennes lilla kille till oss! Dom ska stanna över natten så det blir god mat och massa mys hela kvällen <3
Trollen ska på halloween fest imorgon kväll och kläderna är fixade...!! Alice ville såklart först vara prinsessa, men jag förklarade att man skulle klä ut sig till något läskigt och då valde hon att ha sin " spindel" klänning...!!
 
Nu ska jag mysa ner mig med en gosig filt och njuta i min ensamhet!!
 
Sov gott...!
 
 

Skönt att ha det gjort....

Kategori:

Så, då är omeletten i ugnen och jag har lite paus..;)!!
Ikväll jobbar jag med hans, och då får man ju jobba för TVÅ...!!! ;)

Jag fick pratat med min förra chef igen, och det kändes bra.. Skönt att ha det gjort!!

Nä, nu ska jag strax servera mat!!

Önskar dig en härlig kväll!!

en vecka kvar...!!

Kategori: Allmänt

Hej min vän!!
 
Torsdagen är här.. sista arbetsdagen för denna veckan och ännu BÄTTRE... en vecka kvar till Polen resan!!!
Det ska bli så underbart med tjejmys, shopping, god mat och lite god dricka.. NJUTA av livet och bara finnas :)
 
Idag har jag haft ett samtal med min förra chef.. Visste ju redan svaret hon skulle ge mig, meeen det kändes väldigt skönt att få det ur mig :)
Nu väntar jag bara på ett nytt samtal ifrån henne så får vi se vart det leder....!!
 
Tjohooo.. Jag har blivit erbjuden ett "extra" jobb.. kan man kalla det de...Men jag vet inte... Blir osäker och förvirrad.. hahaha!!! Tror minsann att jag är för gammal helt enkelt.. hahaha!!
 
Nu ska det hängas tvätt.. Jag kan ju inte gå och handla nya kläder så fort jag inte hittar något i garderoben till mig och trollen... Visst låter det galet, men tyvärr är där ganska MYCKET sanning i det... ;)!!
 
Hoppas att du får en härlig dag vackra du!
 
Bjuder på lite bilder från den sista tiden...!!!
 
 
 
 
 
 
 

fy för falska personer...

Kategori: Allmänt

Hej vacker!!
 
Jag sitter hemma i soffan efter en lååång utbildnings dag och en god middag som var klar när jag kom hem ...
 
Jag är verkligen så tacksam för att jag tog mod till mig och valde att säga upp mig från mitt andra jobb... Utbildningen jag går är ju på mitt gamla jobb... Bara känslan att gå in där idag var märklig.. Jag har ALDRIG talat illa om mitt arbete, och jag har alltid älskat att gå till jobb tills för ett tag sedan.. Nu har det hänt så mycket mer tråkigheter på det stället så det var verkligen med tunga steg jag klev in genom dörrarna..
Jag vet att en del personer på den arbetsplatsen har svårt för att hålla sig till sanningen och pratar alldeles för mycket...  Även om jag har slutat så dyker tydligen mitt namn upp ibland.. HÄRLIGT att vara så poppis..;) Det är så hemskt att en del personer kan vara så falska och tycker om att leva på att göra andra personer till ett hett samtalsämne, speciellt när man som högsta person inte ens finns i närheten för att kunna försvara sig...
Men snälla ni.. När vi ses nästa gång så ansträng dig/ er inte för att säga hej.. eller ännu värre.. säga Vi saknar dig jätte mycket.. hahaha!!
 
Strax ska trolllen fixa till sig för natten. Det är ju redan helt svart ute.. Känns verkligen som att det är mitt i natten...!
 
Johan är iväg så jag har soffa, tv och lite gott alldeles för mig själv!!
 
Imorgon är det jobb.. Sista arbetsdagen för denna veckan ;)
 
Hoppas att du haft en riktigt bra dag, och att kvällen blir lika lugn och härlig som min!!
 
 

Nya Boots!!!

Kategori:

Godnatt min vän... Eller hur ska kag börja..!!!!

Nu har jag krupit ner i min säng och tänkte slockna strax..!!

Idag har jag varit "ledig"..!! Jag träffade en klient imorse och lämnade få Alice hemma hos min mormor... Du är så vacker gamle mormor sa Alice idag.. <3

Jag han med en snabb runda inom Bella också.. Behövde klippa topparna lite kände jag ;)!!

Sen åkte vi och hämta vince på skolan, och han inte mer än hem från min mamma kom på besök!! Usch.. Mamsen var så förkyld och kände sig inte alls bra.. Krya på dig älskade du!!

Vi lagade en god middag och trollen hjälpte till... Jag ska erkänna... Jag älskar verkligen INTE när jag får hjälp i köket... Visst är det snällt, gulligt och omtänksamt... Men jag uppskattar inte det allt för ofta... Jag tycker om att fixa i köket själv men uppskattar väldigt mycket när busarna dukar och fixar ;)

Jag har stillat shopping suget något..!! Igår var jag en snabb runda på stan... Handlade nya kläder till Alice, två blusar till mig och en kjol...!!!
Idag for jag till Sjöbo och handlade ett par nya Boots av märket Ariat...UNDERBARA!! Dom kostar en slant men är värda vart enda öre...!!!

Kvällen avslutade jag hemma hos Jenny..!! Vi åt lite gott och mös!! Som ni vet älskar jag att träffa mina underbara vänner och just på kvällarna är det som mysigast!!

Imorgon väntar utbildning IGEN.. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om morgondagen... Men det ska ändå bli kul att träffa alla igen!! Den är ju snart slut... Varar ju enbart till APRIL...!!!

Sov gott vännen!!

Världens bästa söndag!!

Kategori:

Godkväll bästa!!

Nu ligger jag i bingen och väntar på att slockna ;)!

Idag har varit en underbar dag!! Jag jobbade mellan 07.30 och 12.30.. LAGOM!!

Efter jobb körde jag och handlade lite till kvällens middags bjudning :)
Hem och packa upp och förberedde söndags steken...!
Sen åkte jag och Alice till stallet och tog en runda i regnet!! :)

När vi kom hem doftade det ljuvligt ifrån ugnen... Steken var nästan färdig :)
Bella och Philip kom lagom tills middagen var serverad.. Söndagsstek med potatis, rödkål, brysselkål, gelé, äppelmos och gräddsås...MUMS så smarrigt det blev :)
Till efterrätt bjöds det på äppelpaj och vaniljvisp...!!
Trollen busade och mös en stund innan sängen kallade.. I lite smått protest kom dom i säng.. Vem vill lägga sig när favoriterna är på besök..
Men Philip läste en bok för Alice och sen var hon nöjd och slocknade!! Vince somnade ganska fort.. Han har varit fullt igång hela helgen med kompisar och träning...!! <3

Vi fyllde bordet med MASSA gott och fullständigt vräkte i oss massa onyttigt... Älskar verkligen uppdukat gottebord och underbart sällskap ;)!
Tack bästa ni för en underbar söndag!!!

Nu inväntas John blund så att jag kan vakna utvilad när klockan ringer 05.30!!!

Sov gott underbara du!!!

Meeeen..

Kategori:

Godmorgon min vän!!

Söndag morgon och den tillbringas på jobb!!!

Tyvärr har blogg.se strulat lite, men nu funkar den PRIMA igen!!

I fredags var jag på slagthuset på en SUPER bra föreläsning.. Kanon bra föreläsare och ännu bättre frukost buffé och lunch.. ALLT på vita linne dukar ;)!!

Petter var där och föreläste och berättade om sitt liv och uppväxt!! Han är en super härlig person som verkligen bjuder på sig själv :)

Kvällen tillbringades hemma med familjen! Johan lagade en god middag och hade handlat hem MASSA gott!!! Vi passade lilla Hollie och hade en underbar fredag med massa MYS <3

Lördagen gick fort.. Morgon och förmiddag blev det massa bus och lek!! Sen åkte jag till jobb och tillbringade hela kvällen där.. Rena semestern.. Hahaha!! Vi lagade god middag på jobb och bjöd på kladdkaka och grädde till kvällskaffet ;)!!

Idag är det jobb nu först och sen blir det stallet med Alice!!

Ikväll kommer Bella och Philip på middag!! Bella ska fixa lite med mitt hår och Philip får roa trollen..;) tur att iPad finns.. !!
Jag vet inte vad jag ska bjuda på för middag... Vince vill så gärna att jag gör pastagratäng... Är ju inte såå glad för det, men vi får väl se vad det blir!!! Jag är sugen på lax så det blir kanske något med lax..!!

Önskar dig en härlig söndag!!

Torsdags mys!!

Kategori:

Hej vacker!!!

Denna dagen har minsann RUSAT iväg...!!

Dagen började bra, men blev hastigt förändrad till en "strul" dag pga Alice dagis... Tänker inte gå in på detaljer men jag blev lite smått irriterad kan man ju säga..!! Jag hämtade hem Alice och sen åkte vi och handlade mat till kvällens gäster!! ;)

när vince skulle hem från dagis ville han så gärna leka med söta Thelma!! Vi åkte hem till oss och dom har lekt så otroligt fint och haft super kul tillsammans.. SÖTISAR!!!
Vi bakade muffins och trollen mös verkligen!!

Ikväll fick vi besök från smyge :) jag gjorde en enkel middag lite lyxig.. Pasta med köttfärssås..!! Köttfärssåsen har kokat i flera timmar i gjutjärnsgrytan och smakade ljuvligt ;) till det blev det god sallad och hemmabakat foccacia bröd :)
Till efterrätt bakade jag kladkaka som vi åt tillsammans med vispgrädde.. MUMS!!

Nu är man sådär lagom mätt i kistan igen.. Haha!!!

Trollen sover och vi slappar i soffan :)

Imorgon ska jag på en föreläsning med Petter!! Det ska verkligen bli SUPER intressant :) Petters musik har minsann spelats MÅNGA gånger ur mina högtalare...:) jag har träffat honom tidigare och jag gillar honom verkligen!!

Hoppas att du haft en bra dag fina du!!

Kram till dig!

Dessa bönder...!!!

Kategori:

Nu har jag haft butiksförsäljning här hemma.. SUPER kul!!! Hoppas allt blir bra och att ni alla blir riktigt nöjda :)!

Trollen sover och jag och mannen har intagit soffan :)
Vi tittar på bönderna och en del personer i programmet är UNDERBARA och jag gillar dom skarpt!!

Jag är såååå sugen på något riktigt gott.. Funderar på om jag ska ta något smaskigt att mumsa på... Hoppas att jag nöjer mig med popcorn.... !!

Mysig kväll till dig vännen!

Soffmys!!

Kategori:

Så... Nu är middagen i magen och jag och trollen myser i soffan <3

Johan lagade middag i dag medan jag fixade lite här hemma..!!
Solen skiner för fullt och det ser riktigt behagligt ut där ute :) Johan är påväg i gympisarna för att ta en PW... Jag BORDE gå med, men "tyvärr " väntar jag besök.. Bloppis besök...!!!

Ikväll är det bönderna på tv :) kamel bonden.. Han är minsann en riktig mysgubbe de..!!!

Usch.. Vad ska ni köpa till era små troll i julklapp??
Alice förklarade precis vad hon önskar sig.. En iPad och en iPhone... Bara två saker tänkte jag... Haha!!! <3


Trött onsdag...

Kategori:

Godmorgon min vän!!

Jag vaknade till världens TRÖTTASTE dag... Phuuuu...

Men vi kom iväg till skola, dagis och jobb i TID!!!

Efter jobbet idag blir det enbart mys där hemma!! Imorgon är jag ledig så då är det städning och TVÄTT som gäller!!!

Jag ska beställa julkalender till trollen.. Kikar runt lite och har hittat en med smink i till Alice :) tycker det är svårare till Vince... Får se om jag lyckas hitta en spännande kalender till honom på nätet :) farmor gör en julklapps kalender till busarna så det blir minsann INGEN godiskalender till trollen om jag får bestämma ;)!!

Usch.. Nu har jag ett sådant shopping kli i fingrarna igen.. Hoppas att jag kan hålla fingrarna i styr tills Polen resan... Känner att skor och jacka ligger VÄLDIGT nära till inköp... !!!!

Önskar dig en härlig dag!

Ett varmt bad!!

Kategori:

Hej du fina!!

Nu ligger jag i ett varmt bad och njuter!!!!

Stallet gick bra, men jag lovar att det blåste FRISKA vindar...!!!
Alice red ut en runda trots vinden... Solen sken iallafall..!!

Johan håller på med maten, trollen tittar på film och jag kopplar av i plurret med en bok..HÄRLIGT!!!

Hej på en stund...!

Regn, storm och rusk!!!

Kategori:

Hej min vän!!!

Vilket rusk det är idag...!! Jag kom precis hem från jobb!!

Idag har varit en lugn dag på jobb.. Jag har varit i Vellinge och fikat, fixat med maten och bara haft det bra :) gillar dessa kontakt dagar ;)!!

Jag och Alice äter lite mellis nu innan vi ska iväg till stallet :) just nu skiner solen så hoppas att den håller sig framme en stund till..

Johan och vince ska laga middag till oss tjejer idag.. Hoppas det blir något riktigt gott..;)!!!

Nä, nu kallar minsann ridkläderna.. Väntar jag en stund till så kommer jag ALDRIG iväg...

Passa på att njuta inne i värmen och skänk mig gärna en tanke som ska ut på långritt och stå o frysa i ett kallt ouppvärmt stall...!

BLOPPIS!

Kategori: Allmänt

 
Då var det dags för lite bloppis igen!!
 
 
oanvänd skinnklänning stl. 42 60 kr
 
 
spets tunika/klänning stl. 38. 50 kr
 
 
topp stl.  S. 40 kr
 
 
 
tunika stl M/L 50 kr
 
 
 
 
oanvänd klännning stl. 34 70 kr
 
klänning stl. M 40 kr
 
 
skinn kavaj stl 38 70 kr
 
 
oanvänd kavaj stl .38 50 kr
 
blus stl. 40. 40 kr
 
topp stl. M 40 kr.
 
klänning stl. 38 50 kr
 
Hoppas att du hittar något som passar just dig ;)!!
 
 

Seg start...

Kategori:

Hej vacker!!

Usch.. Vaknade imorse och kände mig sådär seg... Vi kom iväg till skolan i sista sekunden. Jag tyckte det kändes så ruggigt ute imorse så jag tog fram lite varmare jackor till trollen <3
Jag köpte ny tjock kappa till Alice i Danmark som hon har idag :) fröknarna gillade den och frågade om hon verkligen fick ha den UTE..!! Klart sa jag.. Det är ju en jacka..;)!!!

Jag har plockat undan lite här hemma och nu sitter framför en varm underbar brasa och myser..!! Några bloppis kunder är påväg hit för att titta på kläder ... Super kul!!!

Ikväll är det jobb... Det blir kvällsmys i soffan för att titta på ensam mamma :)

Jag har verkligen beslutsångest när det gäller vinter jacka.. Ska jag beställa en Michael kors jacka eller en ny goose jacka, eller något helt annat??!!! Jag har fortfarande hoppet om att hitta en fin jacka i Polen...
( kanske blir billigare.. ;) )
Frågan är om jag kan vänta att beställa någon tills jag varit där..!!
PROBLEM....

Hoppas att du får en riktigt härlig måndag!!

Hopptävlingen!!!!

Kategori:

Hej min vän!!

Ja.. Jag har haft fullt upp denna helgen och varit super dålig med att uppdatera er...

Fredagen var TREVLIG!! Vi var ett stort tjejgäng hemma hos Sussie som fixat så fint till oss..!! Massa gott snacks och ostbricka...MUMSIGT!!
Kvällen blev lyckad och alla var på sitt bästa partyhumör..!! Jag tog det lugnt, men fick dansat en hel del när vi kom till kräm :)
Tack kära ni för ett SUPER trevligt avslut på veckan!!

Lördagen var seg.. Jag kom inte i säng från kl. 04.15 på natten.. Jag var sååå hungrig när jag kom hem från kräm så jag värmde kinamat och klämde i mig det innan jag hoppade i säng...
Johan var och jagade på lördagsmorgonen så när trollen vaknade vid 08.00 så fick jag ju också "vakna" ... Jag låg kvar lääänge i sängen och sov lite lätt tills frukosten skulle ätas!!!
Sen åkte vi på simskola..!!

Alice simmade ca 10 meter själv... Super duktig har hon blivit :)
Vince simmade ett par hundra meter och kämpade som vanligt på super bra!!

Stallet nästa och fixade inför hopptävlingen...

På kvällen var vi bortbjudna till Tina och Daniel där vi ät en super god tre rätters :)!! UNDERBART att bli bortbjuden på så god middag..!!!
Kvällen avslutade vi i soffan och tittade på film och mumsade på massa snacks och godis!!! Tack bästa ni för allt <3

Idag vaknade vi tidigt.. HOPPTÄVLING på schemat!!!
Alice var så lycklig när hon vaknade och kom snabbt i sina vita ridbyxor :)
Det fixades i stallet och sedan lastade hon Brago själv..! DUKTIGA loppan!!
Tävlingen gick jätte bra! Första klassen blev felfri och andra klassen gick jätte bra ända till Brago snubblade till och Alice tappade balansen och "trillade"... Eller kasade av..!! Men upp igen och fortsatte ritten som slutade även den felfritt förutom ett litet "avtramp"....
Första rosetten plockades i dag och det var en super STOLT prinsessa på prisutdelningen som dessutom fick leda ärevarvet!!
Vi lastade Brago och körde tillbaka till stallet!!
STORT tack till alla er som tog er tid för att komma och tittade på vår lilla ryttare!! snacka om att hon varit mallig här hemma idag och gissa så otroligt STOLT mamma jag är!!! <3


Lunchen åt vi på MC donalds tillsammans med pappa och storebror :)
City gross nästa för att handla till tårtan som man MÅSTE bjuda på när man trillar av...!!

Farfar och Anna kom och fikade med oss nu ikväll!! MUMS så god Alice egna godis tårta blev ;)!!

Nu ligger våra underbara små troll i sina sängar och vi avslutar kvällen i soffan lagom pigga..!!

Kvällens jag...

Kategori:

Mat, härligt sällskap och gott i glaset!!

Kategori:

Hej du ;)!!

Jag och Alice hade FAKTISKT en härlig tur i stallet trots regnet!!
Hon var sååå duktig idag min underbara trollunge <3 !!

Nu är vi hemma hos Elin och njuter av god mat och lite vin ;)!

Klädvalet känns helt ok.. Valde mellan 4 klänningar och kom fram till en ganska enkel svart blåsa..;)!!!

Hoppas att du får en underbar fredag.. Den bästa på länge kanske ;)!!

Puss <3

Finns inget dåligt vädret ... Eller...!!!

Kategori:

Hej fina!!

Jag och Alice är påväg till stallet och har full regnutrustning på oss...

Mötet på dagis gick bra :)

Efter det åkte vi hem och bakade en saftig sockerkaka till våra "bloppis" gäster ;)!!
Jag gillar verkligen att " jobba" med kläder... Borde kanske sadla om!!!!

Mina kläder är framme till partyt ikväll.. Vet inte riktigt vilket det blir men tror det blir bra vilket som faktiskt!!!

Nu är det inte många dagar kvar till tävlingen... Alice längtar såååå och JAG blir mer och mer nervös...hahaha!!!

Ny ska vi hämta in vår lilla kille från hagen...

Mys!!

Kategori:

Hej vacker!!

Vår tjejkväll blev ingen tjejkväll..!!! Killarna ville vara med och mysa..
Vi har haft en härlig kväll med god grillad mat och massa goda tillbehör.. Tack <3 för det..!!
Sen blev det soffmys med ostbricka och grönsaker med dipp... NYTTIGT!!

Lina har provat lite kläder och lyckades fynda en del :)

Nu ska jag städa undan och krypa ner i bingen :)

Sov gott vännen

En påse fylld med det godaste...

Kategori:

Hej fina fina du!!!

Slut jobbat för denna veckan och påväg hem ifrån affären med en stor påse fylld med goda nyttigheter till ikväll.. ;)!!

Det är lite små ruggit väder ute så det blir tända ljus och mys hela eftermiddagen och kvällen :)

Jag måste bara KRÄKA av mig lite på alla dessa falska och orättvisa personer... Verkligheten kommer ikapp er en vacker dag... Kanske fortare än du anar...
Tänker på dig fina vän som är utsatt för detta just nu...<3

Hej så länge.. :)

Kanelbulle...

Kategori:

Hej fina!!

Här sitter jag på jobbet och mumsar på super goda Kanelbullar...ja.. Jag får ju skriva BULLAR eftersom det lätt blir mer än en...MUMS!!

Ikväll kommer lina till mig.. TJEJMYS!! Det känns som att det var evigheter sen vi sågs...!

Imorgon är jag ledig från jobb, men har en ganska full dag ändå.. Möte på dagis, bloppis gäster, stall och utgång :)!! Undrar såååå vad jag ska ta på mig i morgon kväll..!!!

Önskar dig en härlig dag, och du.. passa på att smaska på lite Kanelbullar ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3050032/images/2012/pic_506d5633e087c37f6fc00166.jpg" class="image">

Regnet ÖSER ner...

Kategori:

Godkväll vännen!!

Så KUL att det är så många som uppskattar min bloppis!! :) där är mer saker på G.. Både till barn och till dam ;)!!!

Kvällen tillbringar jag på jobb :)

Jag och Alice körde och hämtade vince kl.12.30! Sen åt vi pannkakor och mös en stund innan jag körde vidare hit :)

Fy vilket regnväder det blev nu ikväll... OTROLIGT vad det kan regna...

Snart är det bonde söker fru, och det går ju inte att missa..!!!

Min älskade pappa har tatuerat sig idag.. En STOR och en mindre..!! Den stora är verkligen helt fantastisk och den lilla är mer rolig... Haha!! Du ska få se, bilder kommer snart!!!

Nu blir det kvällsmys här på jobbet!!

BLOPPIS

Kategori: Allmänt

Då var det dags för lite bloppis igen!!
 
Brun skinnjacka stl. 40 80 kr
 
grå kappa med lila foder stl. 40 80 kr
 
 
svart höst/vår kappa stl. 38. 60 kr
 
ny klänning stl. M 60 kr
 
 
oanvänd topp stl. 40  50 kr
 
 
topp använd 1 gång stl. 40. 50 kr
 
 
blus stl. 40 . 40 kr
 
 
spetsklänning stl. M 40 kr
 
 
klänning stl. M 50 kr
 
 
spetsklänning stl L 40 kr
 
 
super fin spetsklänning stl. L 70 kr
 
spets tunika stl. 38. 60 kr
 
 
svart blus stl. 38. 50 kr
 
vit blus stl 34 ( kan användas även till en stl 38 ) 40 kr
 
Håll ögonen öppna .. De kommer mera.. ;)!!
 

godmorgon!

Kategori: Allmänt

Hej fina du!
 
Onsdagen är kommen och det hänger lite regn i luften....!
 
Vince är i skolan och jag och Alice har tjejmys här hemme..( Dagis är ju stängt...)
 
Jag tänkte ta en PW nu på morgonen, men just när jag bytat om och var redo till att gå fick jag magknip IGEN.. Inte värt att chansa.. Får bli en mysmorgon i soffan istället ;)!!
 
Jag har lite att fixa med här hemma innan jobb.. Lite tvätt som ska hängas upp, sängar som ska bäddas, en diskmaskin som ska tömmas.. ja, du vet ju själv "dina" sysslor i hemmet.. ;) !!
 
Jag är fortfarande på jakt efter en ny jacka!! Jag har hittat en Michael kors jacka som jag gillar.. vi får se, kanske blir det en sådan..;)
Tänkte att jag skulle vänta att beställa en tills jag varit i Polen. Vem vet, där finns kanske en jacka som faller mig i smaken :)!!
 
Nu tittar minsann solen fram.. HÄRLIGT... Man blir ju genast såååå mycket piggare :)
 
Tänkte bjuda dig på lite bilder från dessa dagarna.. Bloggen klyddar ju som du vet på iphonen så där är en del bilder som inte kommit upp...!!
 
Loppan idag när vi skulle lämna Vince
 
Prinsen påväg till skolan!
 
Påväg hem till Amira..  Alice har nyplatttat hår...!
 

<3
 
Alice och fina Leila!!

 
 
Vince och Kalle!!
 
Nu bäddar jag och Alice ner oss en stund...
 
Kram till dig vännen!
 

Underbart!!!

Kategori:

Så.. Nu har jag landat i soffan med en filt och många gosiga kuddar..!!

När jag kom hem möttes jag av en härlig brasa och lite god mat... UNDERBART <3

Jag tycker om att jobba kvällar.. Ingen stress på morgonen, jag hinner städa i lugn och ro, hinner vila en stund och sen på jobb blir det en lugn härlig kväll...!! Det sämsta är att jag missar eftermiddagen och kvällarna med trollen, MEN när dom dyker upp en runda på jobbet som ikväll så känns det genast mycket bättre igen <3
Dom behöver vara lite själv med pappa faktiskt.. ;)!!

På fredag blir det party och UTGÅNG... Jag är hembjuden till Sussie för lite fest med ett helt " fotbollslag" tjejer ;)!!
Sen får vi se vart kvällen slutar... Blir det ingen utgång så blir det en härlig kväll med tjejerna åtminstone...
( får se hur jag mår...) !!!

Strax ska jag krypa ner i min härliga säng... Dessa mörka kvällar gör mig oerhört trött...!

Sov gott fina du!


https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3050032/images/2012/pic_506b4c2de087c33faf3ac9f8.jpg" class="image">

En kväll på jobbet!!!

Kategori:

Hej min vän!!

Kvällen tillbringar jag på jobb :) jag har lite rast nu och tar igen mig lite...
Magen känns något bättre. Jag sov ett par timmar innan jobbet.. Välbehövda timmar...

Johan och trollen kikade förbi jobbet för en liten stund sedan :) vince hade varit och köpt nya fotbollsskor som han så gärna ville visa <3

Klockan är sju och det är riktigt MÖRKT ute... Mysigt på ett vis, men jag saknar minsann ljuset...!! Blickar REDAN fram mot våren..!!!

Imorgon är dagis stängt..! Jag hade tur som fick bytt tur på jobbet.. Tack kära kollega för det :)!! Jag börjar på eftermiddagen imorgon så Johan hinner hem och ta loppan <3

Nu blir det kvälls mys och tv tittande!!

Bläää...

Kategori:

Hej fina du!

Usch... Jag har så ont i min mage idag.. Hoppas inte det är tarmarna som spökar.... Vill inte läggas in på sjukhus nu :(
Flera år i rad tidigare har jag alltid varit inlagd runt 1:a advent.. Låt mig slippa det..!!! Kanske är det bara en reaktion på allt runt om, eller helt vanlig magknip!!

Jag ska vila en stund nu innan jobb.. Hoppas att det hjälper och att det är sömn som jag behöver!!

Nu bäddar jag minsann ner mig i någon timme.....

Meeen...

Kategori:

VARFÖR klyddar bloggen... Lägger upp vissa bilder men inte andra... En del blir dubbla och vissa syns inte.. Jaja... Det är inte jag som är snurrig... Bara så att du vet ;)!!

Nu kallar sängen!!!

Natti natti!

Underbar måndag!!!

Kategori:

God kväll fina!!

Vilken UNDERBAR måndag vi haft!!

Efter vince skola körde vi till Amira och hennes härliga barn :)
Där möttes vi av en härlig lunch..MUMS så gott det var!! Jag åt som en häst... Och jag Överdriver inte...!! Barnen lekte och hade super kul!! Amiras familj är verkligen helt fantastisk.. Vi blev ordentligt bortskämda med massa god mat och presenter..<3
Till efterrätt blev det glass med goda tillbehör och sen mumsades det på MASSA godis och snacks...!!
Vince hoppade över simskolan idag... Vem ville lämna det härliga sällskapet för en stund på simskolan...!!
Tack finaste Amira för allt idag... <3

När vi kom hem hade Johan grillat och lagat middag... Lagom mätta fick vi sätta oss vid bordet och fortsätta fylla ut magen... Haha!!! OTROLIGT gott!!!

Barnen somnade tidigt ikväll och jag o johan ligger på soffan framför tv: n och brinnande brasa!! <3

Jag har verkligen haft en underbar dag och blivit alldeles för mycket bortskämd.... Kan man bli det??!! Hahaha!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3050032/images/2012/pic_5069f0a1ddf2b3112000087c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3050032/images/2012/pic_5069f11ee087c319d7b525ba.jpg" class="image">

morgon PW....

Kategori: Allmänt

Godmorgon vacker!!
 
Hoppas att du vaknat till en riktigt härlig måndag morgon!
 
Vince är i skolan och jag och Alice har precis kommit hem från en 5 km pw... Jag har minsann varit duktig idag..! Det var jobbigt, svettigt och trist.. Men nu känns det skönt ;) ( Skönt att äta lite gott utan dåligt samvete.. ) hahaha!!
 
I gårkväll kom Cecilia och hennes små prinsessor till oss! Vi åkte och red med två lyckliga tjejor <3
Alice hoppade lite och tränade inför tävlingen på söndag!!! Nova fick såklart prova att rida på lilla Brago, och fixade det alldeles galant :)
Sen red dom ut en runda barbacka tillsammans.. sötisar...!
Efter stallet åkte vi hem till oss och fikade lite .) Trollen lekte och busade en stund innan det var dags för dusch och nattning! Tack fina ni för en mysig kväll, det får vi snart göra om :)!!
 
Idag ska vi hem till härliga Amira och hennes familj :) Vi åker direkt efter att Vince slutat skolan. Amira bjuder på god lunch och sen blir det massa "skitsnack.." ;) Det var länge sedan vi sågs och vi har sååå mycket att prata om!!
 
I eftermiddag ska Vince simma.. Vi får se hur det går, han vaknade med astma och var inte riktigt på hugget... Kan hända att det lättar nu under dagen.. HOPPAS...!!
 
 
Ska du hitta på något mysigt idag?? Det är ju sol och härligt väder!!
 
 
Bilder från vår PW nu imorse...!!