Louicans

hemma efter en underbar dag!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!

Idag har vi haft en helt fantastiskt underbar dag!!

Vi lämnade Trelleborg tidigt imorse för att hämta syster och Hollie♥
Efter lite felkörning och letande hittade vi äntligen fram, bättre sent än aldrig ;)!! Eftersom kusin vitamin flyttade för ett tag sedan så har vi inte varit i det nya huset ännu... Det var verkligen ett super mysigt hus dom flyttat till!! Snyggt och fräscht överallt och en stor härlig tomt!!

När vi kom fram hade Jenny gjort en jätte god pasta sallad till oss och köttbullar med pasta till barnen. Till detta severades nybakade vitlöksbröd och god sås!!! Vi åt lääänge och njöt av varandras sällskap!! Sen hoppade barnen ut i trädgården och lekte och busa i flera timmar.. UNDERBART!! Medans vi kopplade av i det fina vädret bakade jenny en jordbubbspaj... MUMS!!! Barnen fikade ute i solen och sommar känslorna flödade i kroppen..:)

Vi packade ner "vagnbarnen" i vagnarna och gick in till byn för lite shopping!! Det var sååå varmt och underbart ute och killarna hade så kul på vägen med massa bus och roliga ramser som rabblades högljuddt.. hahaha!!

När kvällen kom var det dags att återvända till Dalabadet!!!

Barnen var helt slut efter en hel dag med mys och bus och ligger och sover i sina rum nu!!

Jag tittar på Sofias änglar och snyftar mellan varven...Helt ofattbart att man ska behöva drabbas av dessa fruktansvärda sjukdommar när man är ett litet oskyldigt barn... Kämpa på söta lilla tjej...♥

Imorgon ska jag träffa Maria och hennes lilla Agnes!!! Det ska bli såå mysigt att pussa på den lilla prinsessan♥

Här kommer några bilder från vår härliga dag!!!





































Nu blir det soffmys och lite fix imför morgondagen ;)!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: