Louicans

härliga dagar!

Kategori:

Hej vännen!

Vilka helt underbara dagar vi haft!! Solen har lyst på oss och världens snällaste vän har hjälpt mig så mycket dessa dagar/veckor... jag tror faktiskt att jag har en av världens snällaste vän som ställer upp och kör mig fram och tillbaka, hjälper till i stallet varje dag och följer med på alla äventyr vi får för oss.. verkligen min "vänstra" hand!!! 

Igår tillbringade vi en dag i skogen! Alice och hennes kompis red en runda, vi grillade och njöt av det helt fantastiska vädret! Ponnysarna uppförde sig exemplariskt och vi mammor fick oss en rejäl promenad så att vi med gott samvete kunde mumsa i oss allt det goda vi packat med oss..😂👍små enkla saker men som gör vardagen så mycket härligare, det måste man bli bättre på! ! 





Idag var jag först hos doktorn,  tog lite prover. . Jag har haft lite ont i min mage från och till... hoppas verkligen inte att det blir något av det. .!! 

Sedan lastade vi Tojje och körde till Gessie för att möta upp ponny klubben😉👍👍
Ett gäng tjejer och deras små ponnysarna! Först red tjejerna ut en runda och efter det tog dom lite skutt i ridhuset! Så himla roligt och nyttigt för både hästar och flickorna!
Tojje visade verkligen  ALLA sina sidor idag😂😂 lycklig och lydig ponny, busig och envis, sedan kom den lydiga tävlingsponnyn tillbaka igen efter att ha blivit ovän med Alice och tuktad utav en större tjej💜
Alice fick prova Steffies fina c-ponny och det gick jättebra!! Så himla fint ridhus dom hade,  verkligen påkostat och riktigt lyxigt! 
När dom ridit färdigt fikade vi och ingen var lyckligare än Vince..äntligen kunde även han vara med lite!! Han tycker det är sådär roligt att åka med, men vill ändå hänga på!! Imorgon ska han och Johan åka och fiska och få ha lite killtid👍💙

Ikväll har vi bara gjort ingeting... ätit god middag som hemma kocken fixade, sedan intog vi soffläge ganska fort!! Skönt faktiskt, speciellt nu när man inte kan stå i köket och skämma bort gäster med goda middagar... längtar tills handen fungerar som vanligt igen!! 

Nä nu måste jag försöka somna... blir hämtad tidigt imorgon då Alice ska åka och tävla! Sedan kommer jag tillbringa  lördagen och söndagen framöver viasat och Netflix.. nu längtar jag efter dom där "tråkiga" filmerna och pyjamas mys!!

 Alice hoppar med Tojje och Vinnie

sportlov!

Kategori:

Godmorgon🎀

Hoppas allt är väl med dig! 
Själv knallar det sakta men förhoppningsvis säkert framåt!
Stygnen är tagna och såret läker fint, har väldigt ont i vissa rörelser och kan inte lyfta något eller belasta handen men det går på rätt håll!!

Här har vi sportlov!! Vi har inga direkta planer för lovet... Alice tillbringar sina dagar i stallet och med vänner och Vince har lite fotbollsträning, vänner och tar det lugnt och tar dagen som den kommer!! 

Jag har haft  lite vänner på besök, häromdagen kom en gammal vän som jag inte träffat på flera år!! Vi fikade och pratade omkull några timmar och hade en riktigt härlig stund! 

Sedan har jag och Linda myst några extra timmar i soffan framför gåsmamman!! Visst är det härligt när man fastnar för en serie och laddar ner hela säsongen!  
Vi gillade den verkligen, mycket spänning och huvudbry med vem som är vem och vem som gjort vad😉 


Igår blev vi bjudna på middag hos min syster! Alltid mysigt när vi ses! Det blir fullt ös och kaos när vi släpper ihop barnen, speciellt när klockan närmar sig sen kvällen och Johan kör igång dom... Han älskar att busa och skrämma dom, fånga dom och gärna kasta upp dom i luften eller kittla dom tills dom håller på att storkna!!

Nästa vecka kommer äntligen våra efterlängtade vänner från Stockholm ner till oss!!! 
Naiva som man lätt kan bli så bokade vi lite spontant att ses under sportlovet... flygbiljetter  bokades genast och om några dagar skulle vi äntligen ses!! 
Vi tyckte att det skulle bli så underbart och härligt att vi kunde ses några dagar och bara njuta och ta det lugnt.... tills vi kom på att barnen har sportlov OLIKA veckor...!! 
Men men, det finns ju betydligt värre saker än så😉  Nästa vecka  kommer dom ner till oss och vi ska ha världens mysigaste vecka trots barnens skola och Johans  jobb!!! 

Nä, nu är det dags att kliva ur sängen, ser ut som att solen skiner idag!!  

Önskar dig en härlig dag🌞


kvälls idéer...

Kategori:

Godkväll!

Usch vad jag är sugen på något gott... jag har lensat alla skåp och gömmor... det finns INGET att prega in i munnen!!! 

Det blev ingen skog idag..Alice hade helt andra planer... ovanligt. .!!
Hon hade planerat att hoppa ute i paddocken och så blev det!!
Det gick i 190 och allt flöt på bra, dom är ju fantastiskt duktiga tillsammans! Alice har höga mål med sin ridning... vi får se,  kanske lyckas hon hela vägen och ingen skulle vara lyckligare och stoltare än jag!! 

Jag har lite planer för vårt hus.... jag får alltid det när våren närmar sig... Jag funderade på hur jag på bästa sätt ska lägga upp det för Johan... tror inte han har samma planer som jag direkt😂😂

Jag är så trött på våra golv bland annat... och jag vet precis vad jag vill ha istället! 
Sedan finns det en tanke för trädgården... vi får se om jag lyckas ännu en gång 😉!!!! 

Lite suddiga bilder... men du får ett hum om hur jag tänker 😉

lill lördag

Kategori:

Hej🎀

Onsdag idag och veckan börjar gå mot sitt slut, helgen är äntligen snart här och mys med familj och vänner står på schemat!!

Jag vet inte riktigt hur.. men jag har lyckats få två spågor i min högra hand... i den "friska" handen... hur är detta möjligt?? Kan det vara så att jag sovit för nära Johan... huvudet svällde och träflisorna flödade😂😂😂😂  

Nu kommer snart mina troll hem! En vän är påväg hit för att köra oss till stallet, vi får passa på nu när solen skiner! 
Funderade lite på om vi ska lasta och köra till skogen... jag får se vad Alice tycker... det går liksom inte att bestämma över henne längre, hon vet precis vad hon vill! 

Imorgon ska jag ta bort stygnen.. usch... tror att det kommer att kännas en del!


godnatt💤💤

Kategori:

Godkväll!

Vilket helt fantastisk väder det varit idag🌞 
Jag bokstavligen drog mig ur soffan och promenerande till skolan för att hämta hem grynen... Att man kan bli så slö av att inte göra något alls...
Det var verkligen härligt väder och solen värmde riktigt skönt, tänk snart har vi våren här!! 

Nu har jag nästan precis kommit hem från stallet...
Jag funderade på att överlåta hästarna till Johan idag... men Vince hade fotbollsträning så Johan åkte med honom dit! 
Jag älskar verkligen våra två killar🐴🐴 men när man inte kan göra så mycket så blir det mest att man står stilla, fryser och tycker att tiden blir sååå himla lång... Alice har liksom aldrig bråttom hem...Hon får ju knappt vara i stallet tycker hon... 3 timmar varje dag MINST är ju liksom ingen tid alls.. riktigt taskig mamma är jag...!!!

Nä nu hoppas jag att fotbollen som uppehåller min tv snart är slut... visserligen har vi flera tv i huset, så egentligen förstår jag inte problemet... Men denna tv:n här nere är min tycker jag och då borde väl jag få välja vad som ska visas på den😂😂!! 

Tror faktiskt att jag gör mig färdig för sängen istället och kikar runt på nätet... Det finns alltid något roligt att klicka hem till brevlådan 😉👌

Sov gott💤

Här är världens finaste ekipage 

 

när solen skiner 🌞

Kategori:

Godmorgon fina du!

Solen skiner som aldrig förr och klockan har precis passerat 8 slaget, är säker på att det blir en ljus härlig dag... våren är ju påväg!! 

Trollen har precis kommit iväg till skolan och tystnaden tog över hela huset igen...  
Vad ska denna dagen erbjuda, viasat eller Netflix... spännande 😂😂

Fördelen med att vara sjukskriven och att ha trist är ju att man ser ALLA fördelar med sitt jobb!! Härliga kollegor att spendera dagen tillsammans med, skratt, lite tjat, alltid en lunch date och + på kontot😉👍💲jag älskar mitt jobb!!


Alice skulle åka skridskor med klassen idag, hon älskar det verkligen! Hon packar och förbereder flera dagar innan, lägger ner en extra handduk till skrillorna så att hon kan putsa av dom❤

Nä nu ska jag luta mig tillbaka i soffan igen.. tänk om jag skulle anstränga mig lite för mycket. .😂😂😂

Önskar dig en riktigt fin dag i 🌞


välkommen tillbaka!

Kategori:

Hej fina du❤

Så himla roligt att så många tittat in till mig här idag, tänk att man fortfarande är lite poppis😉

Vilken himla tråkig dag jag haft idag... men om jag ska vara riktigt ärlig så var det rätt skönt med en lugn dag efter denna intensiva helgen... 

Alice fyllde år igår och det firade vi med delar av släkten i fredags! 
I lördags morse överaskade jag familjen med hotell övernattning i Helsingborg! Vilken helt fantastisk helg vi hade tillsammans!  Vi tog båten över till Helsingör och strosade omkring och mös i solen! Vi avslutade  kvällen på hotellets relax avdelning med bastu och bubbelbad innan vi kröp ner i sängarna och öppnade en flaska  bubbel och klämde i oss lite danska ostar och massor av godsaker 👍

Söndag morgon startade med skönsång, presenter till Alice  och en helt ljuvlig frukostbuffé❤

Alice ville ha lite kalasfirande även igår kväll och så blev det... vi bjöd hem på fondue och en alldeles sagolik kladdkaka med chokladkräm... herregud så gott det blev!! 

Tänk så himla mycket vi hunnit med denna helgen... två kalasfirande, hotellövernattning och en tripp till utlandet... det är inte illa de😉

Jag bjuder på lite bilder från vår helg💕


Minns knappt...🎀

Kategori:

Godmorgon bloggen världen🌍💕

Jag minns knappt när jag skrev här sist... 

Mycket har garanterat hänt på denna tiden, gott som ont😉❤

Vi har gjort fantastiska  resor, spenderat massor av tid till våra underbara vänner och utökat familjen med en ny ponny👍😀🐴

Jag har velat fram och tillbaka att börja skriva igen... det som faktiskt fick mig att åtminstone skriva ett inlägg är att tiden just nu är väldigt lång... Jag är nyopererad och sjukskriven... 
Inget allvarligt och ingen jätte avancerad operation men tiden blir väldigt lång och ensam när man sitter, läs ligger😂😂😂 här hemma, antingen i sängen med telefonen i handen eller i soffan framför en halvbra visat film👍😉

Vem vet, jag blir kanske värsta bloggaren nu "igen"...  plågar er med 100 inlägg om dagen, retar upp folket på stan med onödiga bilder och texter... och får Johan att ännu en gång berätta att telefonen är viktigare än honom🙈

Vi får väl se, känner jag mig själv så är risken  rätt stor för att det kan sluta så, iallafall nu medan tiden räcker till😀

Önskar dig en riktigt  ljuvlig dag trots dom små vita flingorna som kommit under natten