Louicans

Kina mat!!!

Kategori: Allmänt

Så..:) då var vi mätta i magen efter en hel del god mat på Kina!! Johan tog en tre rätters.. Jag höll mig till två..;) haha.. Jag vet inte vad som flög i Alice, men något piggt och livat var det!! Hon dansade, sjöng och posade vilt där inne..!! Se mig.. Hör mig.. Hallå här är JAG...!!! Hon är skön vår lilla böna <3
 
Nu är det godis mys som gäller!! Soffhäng, film och godis.. Det är ju FREDAG...!!!
 
Jag har inte bestämt mig ang. Imorgon... Fest eller inte...!! Jaja.. Oavsett vilket så har jag ju kläder till det ju.. ;)!!
 
Mys på ordentligt ikväll!!! Fredagen är här... Världens bästa dag!!!

Slö...

Kategori: Allmänt

Det tar på krafterna att vara ledig...!!! Nä.. Jag har jobbat sex darrar i rad och väldigt långa dagar några av dom... Det känns i kroppen nu!! Jag skulle precis slumra till men då ringer telefonen och vi ska bege oss till Kina restaurangen!! Trollen ville äta Kina mat med farfar, och såklart blev det så!!! 
 
Nu ska vi fixa till oss för middagen!!! 
 
 

Gynning <3

Kategori: Allmänt

Hemma efter en dag på stan :) Alice, jag och mamma har haft en mysig dag på stan!! Jag hittade gummistövlar till vince som perfekt till hans regnkläder!! Alice fick två par skor. Ett par stövlar och ett par DR Martens ;) jag fick också inhandlat DR martens...!!! Sen blev det en fin poncho till mig, stickad klänning, skjorta till vince, kjol, väst och strumpor till loppan!! Tack bästa mamma för en härlig dag..Du är bäst <3!!!
 
Nu har jag beställt min fina Gynning tavla!!! ( present till mig...!!!!) tror att den kommer bli riktigt fin på väggen bredvid den andra super fina som hänger där redan!!!
 
http://gynningshop.ekvist.se/Product.aspx?ProdNo=CG012
 
Nu blir det fika :) kanelbullarna är i ugnen och det luktar ljuvligt ;)!!
 
Hoppas att du får en underbar dag!!!

Shopping tripp!!!

Kategori: Allmänt

Hej fina du!!
 
poppas diin dag startat bra!!! Här har det varit något stökigt... Fröken bestämd har ju sina egna idéer när det gäller skor och kläder... Mer behöver jag väl inte säga...!!!
 
Vince är i skolan! Jag och loppan är lediga och ska tillbringa dagen i Malmö för shopping och mys!! Mamma ska också med så vi väntar in henne nu!!
 
Idag blev det minsann keso till frukost.. Nu är det dags att ta tag i keson igen!! ;)
 
Hoppas att du får en härlig dag!!
 
Fredags kram till dig <3

Härligt regnande..

Kategori: Allmänt

Sååå mycket goda ostar, kex och dricka jag fått i mig ikväll..UNDERBART!!! Tack bästa Malin för ikväll!! 
Denise kom också och gjorde oss sällskap, och eftersom huset var lensat på killar så hade vi en riktig tösakväll!!!
 
Jag tog svarta faran hem...(stål hingsten..) i regnet och det var faktiskt riktigt härligt blött!!! Det kändes så friskt och härligt!!!! 
 
Nu ligger jag nerbäddad och funderar över morgondagen...  Kläder till trollen, planer för dagen..!! Undra om Alice och jag sla ta en tur till Malmö..!!! Lite shopping...!!!
 
Sov gott fina du!!

Bullabak!!

Kategori: Allmänt

Vilket märkligt väder...!!! Efter det enorma regn oväder vi hade i morse kom solen smygande och det blev riktigt skönt ute!!!
 
Vår kick off blev lyckad!! God lunch och super god fika!! Massa nya människor och en hel del kunskaper rikare när det gäller vår lilla stad ;)
 
Jag hämtade Alice redan vid 14.00 idag och sen hämtade vi vince strax efter!!
 
Sen blev det bullbak.. Kanelbullar och vaniljbullar gräddades samtidigt som Johan lagade god middag till oss :) 
 
Alice är lite små hängig faktiskt... Hoppas att hon inte blir sjuk mitt lilla hjärte gryn!!!
Vi ( jag..) har ätit så mycket bullar nu så att det bokstavligen står mig upp i halsen... Haha..!! 
 
Busarna ska förberedas för sängen strax. Dom är helt slut efter denna intensiva veckan. 
 
Ikväll ska jag till Malin! Ostbricka och tjej mys...UNDERBART!!

Regnigt värre..

Kategori: Allmänt

Godmorgon vacker!!
 
Fy så blött det var när jag lämnade trollen imorse.. Först vince på förskolan och sen loppan på dagis!! Lönt att fixa håret innan ju... ;)
 
Nu sitter jag på jobbet och äter frukost!! Känns skönt att komma in i värmen när man är blöt som en vattenpöl.. Givetvis fanns det ingen parkering i närheten och GIVETVIS  hade jag INGET paraflax..!!!
 
Alice hade lite ont i halsen imorse så jag fick göra lite honungsvatteb till min prinsessa!! Pluttan <3
 
Hoppas att du får en underbar dag i regnet!!

Fotbolls mamma...

Kategori: Allmänt

Så, här sitter jag i gräset på träningen och tittar på vince!! Eftersom jag aldrig lär bli någon fotbolls fru..( tyvärr...) så får man ju vara glad över att vara värsta fotbolls mamma :) haha!! Killarna har roligt samtidigt som det är allvar ;)!!
 
Imorgon ska vince ha gymnastik i skolan!! Hoppas att hans nya skor blir bra :) både ombyte och dusch utan mamma.. Hur ska det gå??!!!
 
 

Glader!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!
 
Hoppas att du haft en bra dag och att du mår toppen bra!!
 
Själv har jag det fint :) det har varit en bra dag på jobb med massa skratt och nya lärorika händelser!! Jag är på rätt plats ;)!!
 
Påväg hem körde jag och hämtade mina nya kläder och skor!! Två blusar, en klänning och så skorna!! Allt blev super!! Klänningen är TIGHT.. Men snart sitter den säkert 100... Mycket keso nu vet du... Haha!!!
 
Vi ska börja med middagen strax!! Idag blir det hel lax fylld med grönsaker i ugnen, potatis och sås till det.. GUDOMLIGT gott!!
 
Vince ska på fotbollsträning ikväll!! Vi åker med hela familjen och tittar!!
 
Imorgon är det kick off på jobb!! Det ska bli trevligt ;) hoppas på fint väder och sol!!!
 
Jag tror kag får ta ett litet tag här hemma sen... Känns som att här är en ANING rörigt... Jag tåler inte röra och stök... 
 
Ha en toppen dag fina!!

En tur i regnet!!

Kategori: Allmänt

Hej bästa!!
 
Hoppas att din dag varit riktigt bra!!
 
Själv är jag helt slut i huvudet efter en ny dag med flera nya nya intryck... Jag har haft en bra dag på jobb!! Det tar nog några dagar till innan jag är helt inne i det, men det går på rätt håll iallafall!!! :) 
Jag fick ju fint besök på jobb idag ;) Linda hade vägarna förbi och hälsade på mig!! :) 
 
Det var riktigt..RIKTIGT jobbigt när klockan ringde imorse..snacka om att jag var trött... Alice vaknade inte på sin bästa sida och ALLT var fel för prinsessan...!!! Ikväll blev det sängen tidigt för trollen.. Kl 19.00 började vi förbereda och nu är dom i säng. Jag ska förbereda kläder till imorgon och sen blir det soffläge..;) 
 
Jag och Alice har varit i stallet och tog en tur i regnet!! Mysigt men blött.. ;) 
 
Nu ska vi boka biljetter till båten ;) vi ska ju ut på en liten tripp!!
 
Idag kom förresten mina kläder som jag beställde till helgen... Har inte hämtat dom... Kändes inte jätte aktuellt nu..! Men imorgon får jag hämta dom påväg hem från jobb ( lär ju komma nya tillfällen ganska snart så att jag kan använda klänningen och skorna ) !!!
 
Nu blir det soffa, filt och tv :)
 
Hoppas att du får en mysig kväll!! 
 
 

100% rätt val!!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!
 
Nu är kag hemma efter min första dag på det nya jobbet!!! :) jag har placerat mig i soffan med min godisskål..;)!! 
 
Jag har haft en super bra dag på jobb : ) Hans har tagit hand om mig på bästa sätt och allt känns super bra!! En del nya ansikten, men dom flesta känner jag sedan tidigare!!! Det är så skönt att jag känner att jag gjort ett rätt val när jag valde att säga upp mig :) 
Det är massa nytt som väntar, även om jag faktiskt jobbat där lite innan... Men det är 12 år sedan och mycket har ju hänt sedan dess.. ;) ser fram emot morgondagen.. Hoppas att allt det som snurrar i huvudet nu har lagt sig till dess.. ;)!!
 
Innan jobbet gick jag en runda på stan!!! Jag fick inhandlat klänningen som jag såg i fredags, en blus och två par skor till vince!! 
 
Imorgon börjar jag tidigt... Tror det är dags att förbereda trollens och mina kläder till morgondagen...!! 
 
Hoppas att din dag har varit bra!! Nu kallar minsann snart min säng... 
 
Natti natti!! 
 
 

Lycka, oro och 1000 tankar...

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina!!
 
Dagen är här nu.. MÅNDAG... Samtidigt som jag känner en stor lycka, är jag så orolig, nervös och har 1000 tankar... Jag vet att jag kommer bli väl omhändertagen av den bästa.. Hans :) !! Bara tanken på att kliva in i personal rummet gör mig spattig... Haha!! Hur ska man bete sig... ;)!!!
 
Idag var första dagen på dagis för Alice utan Vince!!! 6 veckors ledighet har nog skapat saknad av fröknar och vänner!! Det var en lycklig prinsessa som jag lämnade i morse!! Givetvis hade hon läppglanset med sig...;)
 
Vince tyckte också det var kul att återgå till skolan efter helgen!! Det var minsann knappt att han hade tid att pussa hejdå till mamma... <3
 
Jag funderar på att beställa en Gynning tavla!!! ( är jag RIKTIGT smart önskar jag mig den i present....;) ) jag vet inte riktigt vilken jag vill ha bara... Tänk att det är sååå länge sedan jag fyllde år.. Snart 1 år sedan...Min STORA lyckade fest som jag planerade i minsta detalj så länge!!!!
 
Innan jobbet idag ska jag ner en snabb runda på stan... Jag såg en super fin klänning som jag måste prova ;) vince behöver inneskor och gympaskor också... Jag får se vad jag hittar!!!
 
I eftermiddag.. 15.30 ska vince simma.. Nu simmar han i den " sista" gruppen och då är det träning flera gånger i veckan!!! Förstår inte riktigt hur alla föräldrar hinner med att lämna barnen till 15.30... Det är ju den vanligaste tiden på dagen som man spenderar på jobb...! Som tur ör slutar Johan tidigt :) 
 
Nästa vecka har vi en liten tripp inbokad;) ska bli så mysigt att åka iväg och spendera två dagar med härliga vänner!!!
 
Önskar dig en underbar dag i solen!!

Söndags mys!!

Kategori: Allmänt

Här är det söndags mys för fulla munnar..;) 
 
Johan körde och handlade massa med godis till oss och överraskade mig med en STOR skål med mitt favorit godis!!! Snacka om att käkarna går för fullt..!! Haha!!
 
Trollen sover och vi tittar på tv :) jag försöker att ligga skönt i soffan, men lyckas inte jätte bra... Tycker verkligen synd om mig själv och min rygg...!!
 
Jag har mycket fjärilar i magen inför nystarten imorgon... !!! Det känns jätte märkligt att ha lämnat 12 år region Skåne bakom sig..det är över..FINITO!!! Undra hur bra jag kommer sova inatt...
 
Semestern är slut för denna gången och imorgon är det verklighet för hela familjen!! Tänk att nästan sex hela veckor kan försvinna så fort... Var tar tiden vägen??!! Vi har haft en underbar sommar och tillbringat många soliga dagar på stranden, umgåtts med bästa vänner och njutit av varje dag!! 
 
Nu blir det andra bullar, och eftersom semestern snart är slut så är det slut med alla dessa myskvällar med godis och allt annat gott... Nu får det minsann bli nyttigare   intag som åker in i foder luckan..;) 
 
Hoppas att du får en härlig kväll min vän!!
 
Skänk mig gärna en tanke vid 14.00 imorgon då mitt nya arbete börjar!!

<3

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sommar 2012!!!

Kategori: Allmänt

lite fler bilder från vår sommar!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stockholm!

Kategori: Allmänt

 
Här kommer några bilder ifrån vår stockholmsresa.. !!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vilken helg!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!!
 
Vilken helg vi har haft jag och Johan tillsammans med UNDERBARA vänner!!!
 
I fredags var det dag 1 av 2..!! PARTY!! Dagen började med marknad shopping och skola!! 
 
När jag hämtade vince från skolan var det en glad och lycklig kille som kom springandes <3 dom har haft OS vecka i skolan och i fredags var det avslutning!! Alla barnen fick fina diplom och vince visade STOLT upp sitt!!
 
Under eftermiddagen var det dags för lämning till farfar och mormor!! Alice var så lycklig att få sova hos mormor 2 nätter!!! Det var med glada steg hon studsade iväg till mormors bil!! 
 
Vince lämnades till farfar och lyckan var enorm även där!! Trollen har blivit ordentligt bortskämda med massa nya saker, karuseller, godis och bus! Vince har busat med favoriten spigge och fått precis allt han velat..!!
 
Fredagskväll firades hemma hos Malin!! Där var massa trevliga vänner, mycket gott snacks och lagom mycket god dricka...!!! Alla var på bästa party humör och livet var verkligen på topp!!! Vi dansade och njöt av förfesten innan det drog igång på riktigt!!! Öltältet och perikles... GALET skoj!! Enormt mycket folk och mysig trängsel på dansgolvet!! 
Tyvärr slutade kvällen lite trist.. Jag föll riktigt illa.. En kille puttade mig så att jag olyckligt vis trillade in i en stolpe och slog hela ryggraden, sen föll jag i marken och blev liggandes där tills jag fick hjälp upp.. En lååång historia kort... Kvällen slutade bra trots allt och jag och Johan tog taxi hem lite efter 01.00...!!
 
Lördag morgon... Jag vet inte när jag haft så ont i min rygg tidigare... Jag kunde knappt resa mig, svårt att sitta och ligga på rygg är ju inte att diskutera bara...
 
Jag tog mig upp på den svarta stål hingsten och cyklade till jobb...!! Dagen gick bra, men värken fanns kvar... 
Under eftermiddagen blev det värre, men värktabletter och lite vila... Det väntades ju partaj på kvällen!!
 
Efter jobb var det dags att fixa kvällens outfit!! Jag gick till Bella som hjälpte en handikappad party pingla med håret..;)
 
Kl. 18.00 blev vi hämtade av Daniel!! Vi handlade med oss mat till alla kvällens gäster och sen var festen igång!!! Tina hade gjort super goda tilltugg..!! Den där osten var GUDOMLIG!!!
 
Jag tog det vääääldigt lugnt.. Två cider och lite bailys, sen var jag super nöjd!! Vi hade en   SUPER lyckad kväll med massa dans härligt snack och bäst av allt..SÄLLSLAPET!!
 
Taxi ner till stan och öltältet nästa!!! Om jag inte tappat mina semester kilo nu under dessa dagarna blir jag förvånad... Så mycket jag har dansat!!! UNDERBART!!
Kvällen/ natten fortsatte på kristall och ännu mer dans väntade! Lagom med folk och bra musik..;)
Vi gick ner till macken där vi avslutade  med korv och Ramlösa!!!! Vi delade taxi med Tina och Daniel och sedan kallade sängen!!! 
 
Idag är jag på jobb... Mitt gamla jobb... Något har strulat till sig med mitt schema så jag var tvungen att jobba i helgen... Imorgon börjar jag på mitt nya jobb!! Känns super bra!! Tyvärr har jag fortfarande väldigt ont i min rygg.. Vi får se vad läkaren säger imorgon...!!
 
Hoppas att du haft en super bra helg och att din söndag blir lugn och skön!!
 
Nu saknar jag våra små busar enormt mycket... Längtar så tills jag får träffa dom!!
 
<3 tack underbara vänner för en helt otrolig helg.. Ni är BÄST <3
 
<3

Nähä...

Kategori: Allmänt

Jag har försökt att vila nu ett tag... Men det går INTE..!! Johan han snarkar för fullt.. Han lyckas ju alltid kunna somna...!!
 
Jag ska strax börja fixa till mig inför kvällens partaj!! Eftersom jag konstigt nog glömde min älskade FINA ghd plattång i stugan på high chaparral..( förstår verkligen inte hur..) men iallafall.. Så har jag ju bara Alice rosa lilla mini plattång..! Den funkar super till luggen... Men det tar ju evigheter att platta mitt hår med den... Så Bella tar med sin plattång till mig så att jag kan fixa till kalufsen!!!
 
Alice vilar middag och vince tittar på tv!! Jag har egentid framfsprallig speglar i hela huset!!! Man måste ju se i alla vinklar ;)! 
 
Funderar på att ta kilklackar idag..! Enklare att gå på kullersten med dom..!!
 
Nu ska kag börja med sminket..!! Det krävs ju en del för att bli vacker...!!!
 
 

Väntan...

Kategori: Allmänt

Nu sitter vi hör och väntar igen... Bussen kommer snart och Alice är jätte trött!!! Vi fick shoppat en del ;) två klänningar, lite smycken, strumpor och hårband!! Inget sms från posten... Jag blir galen!!!! Jag har kläder till ikväll... Men morgondagen blir värre... Kanske kan jag ha någon av som nya jag köpte idag.... Vi får se!!
 
Bu ska vince hämtas!! 
 
Bara bussen kommer snart... Har en otålig, trött och kissig snäcka intill mig...<3

Just de ja....

Kategori: Allmänt

Kom just på varför jag ALDRIG gillat det här med buss.. Denna LÅÅÅNGA väntan... Varför inte ta bilen bara sådär när det precis passar en själv... Jaja... Nu står vi här och väntar!!!
 
Mitt paket har inte kommit ännu... Jag får se om jag lyckas hitta något i stan.. Chansen känns inte så stor men hoppet finns ju..;)
 
Nu kom bussen... På MOTSATT håll.. Jag tror jag dör...!!

Härliga fredag!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon min fina vän!!
 
Hoppas att du vaknat till en alldeles speciell fredag!!! 
 
Solen skiner och det är FREDAG!!!! Det är jätte härligt ute, hoppas att det blir bra väder idag!!!
 
Alice packar för fullt..!! Hon har själv bestämmer kläder! Jag har bestämmer lite och hon lite.. Bäst är nog det... Haha!! Hon ser så mycket fram emot att sova hos mormor och lille morfar!!
 
Vince är lite svår startad idag...men det är ju fredag så det är säkert det...;) 
 
Jag och Alice ska nog ta oss ner till stan och Mikaeli festen!!!  Vi tar nig bussen.... Har inte åkt buss på evigheter... Haha!!!! Malin ska också med så det blir en mysig dag på stan <3
 
Nu ska jag skynda på min prins...!!
 
Önskar dig en härlig dag!! :) 

God middag och filmmys!!

Kategori: Allmänt

Godnatt vännen...!
 
Vi är hemma från en underbar torsdags kväll! God mat och filmmys hemma hos dom bästa på väster!!! Barnen busade och lekte innan dom hoppade i pyjamasen och la sig och titta på film!!
 
Vi var minsann mätta efter middagen och orkade nästan inte äta allt de goda som serverades till filmen..!! Efterrätten tog priset och mättade ORDENTLIG... ;) 
 
Nu sover hela huset.. Jag känner mig lite obekväm att sitta här ensam i mörkret... Usch vad jag är mörkrädd...!! Det är det värsta med höst och vinter.. HATAR verkligen mörka, SVARTA kvällar och nätter... Får en obehaglig känsla i hela kroppen.. Saken blir ju inte bättre efter filmen vi tittade på..;)
 
Nu ska jag strax hoppa i säng!! Ska bara planera kläder till vince imorgon!!!
 
Sov gott fina du!!

Njuter!!!

Kategori: Allmänt

Hej fina du!!!
 
Usch... Fick så otroligt ont i magen och en dålig känsla när jag hämtat vince i dag... I bilen berättar han att han varit ledsen i skolan eftersom en kille puttat honom hårt rakt in i en stolpe... Jag VET att det händer saker på skolgården och att barn både busar, slåss och är elaka lika väl som dom kan vara bästa vänner... MEN han har haft det så jobbigt på dagis och jag är så rädd att han ska fara illa i skolan...
 
Jag blir så orolig för min lilla plutt.. Hoppas verkligen att det var en sak som "bara hände"... Ingen ska behöva gå igenom detta som vince gjort på dagis... 
 
Jag äter lunch i solen!! Johan kom hem för en stund sedan och gjorde en god lunch!!!malin cyklade hem med en trött prins!! Vi har haft en mysig stund i solen <3
 
Alice ska vila strax ;) märker på henne att hon börjar bli trött...!!
 
Jag hoppas att mina kläder och skor hinner komma till imorgon... Har hört att Nelly haft väldiga problem med sina leveranser, så det förvånar mig INTE om kag inte får mina kläder...!!!
 
 

Frulle i solen!!!

Kategori: Allmänt

Så underbart!!! Alice och jag äter frukost i solen och njuter!! Snart kommer Malin och gör oss sällskap :)
 
Det gick bra att lämna prinsen idag :) han visade STOLT upp sina lösa tänder...SÖTIS!!
 
Nu börjar det närma sig... Nytt jobb på måndag...!!! Jag har många funderingar såklart.. Men valet jag gjort är rätt och allt känns super bra!! :) 
 
Imorgon är det PARTAJ!!! Alice ska till mormor och vince ska till Anna och farfar!!! Han ser så mycket fram emot att sova hos farfar!!! Han ska passa papegojorna och mysa med favoriten farfar!! 
 
Nu ska jag mumsa på nybakade kanelbullar..!! Snart är semestern slut och då får det minsann bli lite bättre matvanor för min del...!!! 
 
Önskar dig en ljuvlig dag!!
 
<3
 

Solig torsdags morgon!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon min vän!!
 
Hoppas att du sovit riktigt gott!!
 
Trollen äter frukost och jag fixar lite! Idag var det riktigt skönt att gå upp när klockan ringde 07.00!!! Solen skiner och det ser riktigt skönt ut där ute!!
 
Måste bara säga... Ibland räcker det LILLA!!! Fick ett super gulligt sms nu på morgonen...!!! Tack kära vän <3 det behövs inte mycket för att göra min dag glad!!
 
Idag kommer Malin hit en runda nu på morgonen!! MYSIGT!!  Ikväll är vi bortbjudna, alltid lika härligt när man vet att det väntas goda vänners sällskap!!
 
Hoppas att du får en bra dag!
 
Nu ska kag hoppa i långklänningen.. Får ju passa på, inte många soliga dagar kvar fram över...!!
 
 

STOOR kille...!!

Kategori: Allmänt

Hej fina du!!
 
Nu har vi verkligen en STOR kille här hemma... En stolt stor kille med två LÖSA tänder..!!  Jag fick en liten klump i magen och små tårar i ögonen när han kallade för att visa mig.. Mamma mamma... Jag har lösa tänder <3 ..!!!!
 
Fotbollen gick bra!! Alice och jag åkte till stallet och körde in om träningen påväg hem!! Det är kul att se dom små killarna spela!!
Alice red först lite i paddocken själv och tränade på ridvägar. Sen red vi ut en runda!!
 
Nu är trollen duschade och nattade!! 
 
Soffan kallar på oss och tv:n står laddad..!! Många bra program som börjar nu..;)!! Hoppas att du haft en bra dag och att du får en riktigt härlig kväll!!

Nya skylanders... LYCKA!!!

Kategori: Allmänt

Nu är det paus i soffan..;) jag har vikt plagg efter plagg... Hängt in Alice klänningar och sorterat ALL tvätt... Hur kan vi ha så galet mycket kläder.. Var kommer alla dessa plagg ifrån...!!! Maskinen snurrar för fullt och jag pausar en stund i soffan med Alice!!
 
Vince spelar Wii där uppe.. Lyckan var STOR när han kom hem från skolan:) hans gudfar var och lämnade flera nya skylanders till honom i morse som så fint stod och väntade på honom på bordet där uppe!! Nu är vince inne i spel världen någon timme..!!! Haha!!! Stort tack gudfar!!!
 
Jag har hittat allt till fotbolls träningen förutom benskydden....
.. Jag har ett tag på mig att leta.. Annars får det bli en tur till intersport...!!! Alice och jag ska till stallet sen.. Tror faktiskt att vi åker innan killarna s kan vi möta upp dom på spel planen sen.. ;) !!
 
Nu ska jag vila ögonen en stund...!!

Jäkla regn...

Kategori: Allmänt

Hej min vän!!!
 
Imorse studsade jag nästan upp från sängen...!! Snacka om blixtar och dunder...trollen var inte så svåra att få upp ur sängen idag... Dom somnade ju tidigt igår..;)
 
Herre Gud så mycket regn det var på vägen när vi körde till skolan..,GALET mycket.... Jag hade tur att Alice tog med sig sitt söta lilla Hello Kitty  paraflax i bilen...!!
 
Nu är pluttis i skolan och han var så lycklig när jag lämnade honom!! Jag och Alice har ätit en god lyx frukost med nybakade bullar och wienerbröd.. MUMS!!
 
Nu skiner solen här igen och det är riktigt varmt och skönt ute!! Idag tänkte jag ta tag i all den rena tvätten och vika in... Jag har så mycket kläder här att jag vet inte var jag ska göra av allt... Haha!!! Barn loppis kanske...;)!!!
 
Hoppas att du får en super bra dag!!
 
Jag måste leta upp vinces fotbolls kläder... Ikväll är det träning ;)!!

Shopping!!!

Kategori: Allmänt

Godkväll fina du!!
 
Nu är jag hemma efter ett "shopping pass" !!
 
Vi har haft en mysig kväll som började på stan och malmöfestivalen och slutade på Entré!!
Jag lyckades få med mig två par skor, en blus, väska, klänning och smycke...!! Tror det var allt ;) !! 
Vi avslutade kvällen med en god middag och efterrätt..;) 
Tack hjärtat för en mysig kväll, det får vi snart göra om!!
 
Nu blir det soff mys och något gort för min del..;) känner att min kropp behöver det ;) 
 
Imorgon ringer klockan tidigt igen... Jobbigt att behöva vänja sig vid detta... ;)
 
Sov gott vännen! 

Kex, ost och mys!!

Kategori:

Jag vet att jag sagt det förr... MEN jag blir så jäkla ARG på blogg.se... Varför kan jag inte lägga upp bilder.. jag har jätte många bilder som jag så gärna vill visa er!!!

Hoppas att jag får lite tid över i helgen.. Då blir det en rejäl bildbomd...!!!! :)

Nu är det sådär galet varmt i trädgården igen!!!! Alice städar sin lekstuga och vince leker!! Han har haft en bra dag i skolan!! Han förstår inte riktigt varför man måste gå till skolan varje dag... Fast att jag är ledig..!!!
Tro det eller ej.. Jag orkar inte sola idag... Jag sitter såklart i solen men jag ligger inte i solstolen iklädd bikini...!!!

Vi myser med kex goda ostar och saft..Mumsigt värre..!!!!


Nu kommer strax Johan hem!!! Familjen samlad igen <3

Nu hör jag bilen på uppfarten!!!

Kram till dig!

Lunch i stallet!!

Kategori:

Hej bästa!!

Vi är i stallet och ger pållen lunch!! Alice är dö snygg i mina brillor... Lagom STORA... ;)

Vi ska strax hämta hem prinsen! Hoppas att han haft en bra dag i skolan!

Här lyser solen och himmelen är blå... Annat var det i smyge där molnen tagit över..!! :)

Mamma hjärta!!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!
 
Idag kändes det ordentligt i mitt mamma hjärta..  Vince sprang glatt in på skolan och jag och Alice följde med bakom. Fröken frågade om vi ville stanna en stund, men vince ville att vi skulle gå..- mamma, jag klarar mig <3 pluttis..!!! 
 
Nu sitter vi i smyge och myser!!! Vi har ätit en god frukost hos lina! Alice leker och vi njuter i soffan på altanen!!!
 
Lina är på jakt efter en frissa.. Hon vill tvunget klippas sig IDAG!!! Lycka till darling... ;) 
I eftermiddag blir det shopping!! Längtar så... Vad är bättre än en tjej kväll på stan med en underbar vän <3
 
Önskar dig en underbar dag!!

Barbacka!!

Kategori: Allmänt

Hej i värmen!!!
 
Ikväll var det "hitt" i stallet!!! Kl 18.00 och 30 grader.....! Alice fick ta en lugn barbacka runda...mysigt!!
 
Nu är trollen i säng! Jag ska hoppa in i duschen och sen blir det film!! Imorgon ska jag och Alice till smyge och  äta frukost :) vince börjar skolan 8.30 så då får vi passa på att mysa några timmar loppan och jag <3
 
På eftermiddagen blir det Malmö och shopping med Tina!!! Jag hopoas verkligen att jag hittar något till helgens partaj;) annars blir det KRIS...!!! Har absolut inga kläder att ta på mig... ;)
 
 

Galet GALET varmt...

Kategori: Allmänt

Fina du.... Här är så varmt... Jag gnäller inte, tro inte det..tänkte bara berätta det för dig ;)
 
Skolan gick bra!! vince var super glad när jag kom för att hämta honom!! Han ser fram emot morgondagen och funderar redan på vad han ska göra på rasten!!
 
När vi kom hem gjorde jag pannkakor till oss!!! Mumsigt ;) nu badar busarna och jag har åter intagit solsängen... Vad ska man annars göra en såhär varm dag.. Inte vika tvätt eller städa garderoben iallafall...!!! 
 
Njut av sommaren och ha en riktigt underbar dag!! 

Skolstart!!

Kategori: Allmänt

Hej vackraste!!!
 
STOR dag idag...SKOLA!! 
Upp tidigt i morse när klockan ringde... Fy, är det så det kändes att stiga upp tidigt....vince var ganska svår art få upp ur sängen... Men upp kom han och en halv macka åt han ;) 
Mamma kom kl 08.00 för att passa loppan! 
 
Det gick bra i skolan :) dom vad över 60 elever i förskoleklassen... Fröknarna ville att alla föräldrar skulle gå meddetsamma, men jag stannade med prinsen en stund...!! Fina lokaler var det, nästan helt nytt!!! Jag vet inte vilken fröken han fick... Så länge fick jag inte stanna...!! Men han blev gul grupp vilket alla hans vänner också blev : ) jag hämta honom när skolan slutar 12.30!! Då har dom ätit lunch i MATSALEN...!!!
 
Bu har jag och Alice semester!!! Hon badar för fullt och jag ligger i solsängen!!! INGET regn här inte.. ;) det är super varmt och blå himmel.. Kan ana några moln, men dom håller sig nog på avstånd!!! 
 
Hoppas att du får en härlig dag och en riktigt bra start på den nya veckan!!! 

Ensam kväll!!!

Kategori: Allmänt

Hej bästa!!
 
Här sitter jag helt ensam.. Ovanligt och en märklig känsla...! Trollen sover och likaså Johan!! Vince hade svårt att somna ikväll... Tusen frågor och massa vridande och vändande i sängen... Pluttis <3
 
Vi har haft en härlig dag!! Mamma och pappa kom i eftermiddags! Vi fikade först och sen åkte vi till stallet..!! GALET varmt var det... Alice red en snabbis på 30 min. Det gick inte att rida längre pga värmen!! Hon var stolt som en tupp när hon visade mormor och morfar när hon hoppade!! Vince red också, men han tycker inte lika mycket om att hoppa...! Han tycker mer om att rida ut och sitta och njuta!!!
 
När vi kom hem åt vi Ostfondue...Mumsigt!! Köttet låg på grillen medan vi åt osten och potatisen rostades i ugnen!!Till efterrätt blev det jordgubbs paj med grädde och vaniljsås!!!
 
Barnen och morfar hade bubbel party och sedan fick mormor duscha dom små trollen och förbereda för nattning!!  Mormors små änglar <3
 
Nu har jag bäddat ner mig i soffan framför en spännande film och med en godisskål som bara är MIN!!!! ( nä... Det blev ingen pw ikväll....) 
 
Mamma kommer hit imorgon bittig och passar Lill loppan så att jag kan gå med vince till skolan!!
 
Hoppas att din dag har varit bra!! Visst är det underbart med sol och värme!! Imorgon har dom lovat regn... Vi får väl se hur det blir med den saken...!!!
 
Sov gott vännen!! 
 

Sol och bad!!

Kategori: Allmänt

Hej fina du!!
 
Idag är det varmt!!! HÄRLIGT!!! Vi har varit och handlat mat och gjort lite ärende på morgonen! Nu är det bad och sol som gäller ett tag :)  
 
Lite senare idag kommer mina föräldrar kommer på middag idag!! Jag tänkte bjuda på en lite enkel tre rätters :) 
Mamma och pappa ska följa med till stallet idag!! Alice vill visa så duktig hon blivit!! ( min plan är då att Johan börjar med middagen...;) ) 
 
Jag tänkte minsann komma iform igen... Två kilo + på vågen..!!!  Men är det semester så är det!!!! God mat, gott vin, härliga drinkar och massa onyttigt..!! Det är värt dom kilona!!! Ikväll blir det en lång pw!!! 
 
Nu ska jag hoppa i bubblet... Lär ju inte bli svalare precis... 40 grader står den på!! 
 
Hoppas att du får en härlig dag i värmen!! Imorgon börjar nedräkningen på min semester...  Känns TUNGT..!!
 
 

Lång härlig dag!!!

Kategori: Allmänt

Hej vacker!!!
 
Nu ligger jag i sängen efter en lång och härlig dag med strålande väder och underbart sällskap!!
 
Vi startade dagen med en god lunch!! Trollen lekte och busade och vi fick pratar av oss lite!!
Vi tog en tur till smyge för glass och shopping..;) ibland hittar man minsann där man MINST anar.... Jag vet alla inrednings ställen...!!! Sen åkte vi hem så att Alice kunde byta om till ridkläder!! Stallet nästa...!!! Det blev lite hoppning idag!! Loppan var super duktig!! <3 Robin red lite också och sen avslutade dom med en skritt runda tillsammans!!! 
Det bubblade upp massa minnen när jag och Jenny red tillsammans..!!! Gud så kul vi haft under alla dessa år!! Vi red i full gallop över fälten... Hon fram och jag satt bakom henne med händerna runt hennes midja!! Galet kul och fruktansvärt osmarta i MÅNGA lägen...!!! 
 
När vi kom hem fixade jag och Johan en god middag till oss!!! Underbart bär gästerna uppskattar maten och äter 3...4 portioner!!!! HÄRLIGT!!! Till efterrätt gjorde jag en äpplekaka med kanel och pärlsocker!! vaniljsås till det och det smakade ljuvligt!!! 
Kvällen avslutades såklart med en del gott...!! Trollen tittade på film och vi passade på att snacka lite till!!! 
Vi har haft en toppen dag som sprang iväg alldeles för fort...!!!
 
Nu har kag precis knaprat på lite choklad... Perfekt att avsluta kvällen med!!! Tror att jag kommer sova super bra tack vare det...;)
 
Imorgon vaknar vi till sista dagen i frihet...!!! Den ska avnjutas på bästa sätt!!!
 
Sov gott fina!!!

Godmorgon fina!!

Kategori: Allmänt

Då var lördagen kommen och bara två hel dagar med familjen kvar......
 
Vi hade en mysig kväll med våra vänner igår!! God tre rätters, massa godis och stort snacks bord och filmmys!!! Jag och Tina låg under filten mellan varven... Haha!!! Den vari riktigt "rysig".!!! 
 
Sent inatt klickade jag hem en del kläder..! Först till trollen ( tack Cecilia...;) ) och sen skor och kläder till mig! Längtar så tills det kommer!!!!
 
Nu ska jag upp och städa... Får snart heldags besök från kusin och hennes familj!! Hoppas att solen visar sig, det har den ju gjort nästan ALLA andra dagar!!!!!
 
Hoppas att din lördag blir riktigt härlig!!! 

Arg....

Kategori: Allmänt

Hej fina!!
 
Jag blir så arg på bloggen... Skrev inlägg igår som bara är helt borta.... MÄRKLIGT!!!!
 
Igår tog vi en dag på stan hela dagen!!! Alice och jag gick tillsammans och vince och Johan gick en snabbare runda för sig själv...;) 
Vince fick en ny garderob inför skol starten!!! Jag handlade nya jackor till dom på intersport och nya converse till vince!!
Alice skulle inte ha något... Men hon lyckades ändå komma hem med nya skor, jeans, hatt, kjol och en jacka...:) visst är det kul med shopping!!!! Jag hittade INGET alls till mig själv...:( jag ska locka Tina och Lina med mig in till Malmö en dag i nästa  vecka !!!! Hopoas att lyckan är STÖRRE där!!!
 
Torsdags kvällen spenderade vi i smyge! Vi hade kräftskiva och mumsade i oss massa med kräftor och allt annat gott ;) lina hade gjort massa goda tillbehör och kvällen var lyckad!!! Visst är det underbart gott att pilla bland kräftorna, äta massa gott och bara njuta en helt vanlig torsdag!!!
Barnen busade och hade det kul!! Kvällen avslutades med massa gott snacks och mys i soffan!! Tack fina för en riktigt lyckad kväll!!!
 
Idag har jag städad och fixat lite... Galet varmt ute.... Johan har varit och handlat kvällens middag som ska ätas tillsammans med vännerna på väster!!!! Jag har varit på ting ute och inne och handlat lite nytt... Älskar den butiken.. ( DYR) men underbar!! Jag har lite idéer som jag funderar på när det gäller trädgården... Vi får väl se ;)!!
 
Nu ligger jag i solen en snabbis... Blir inte mycket solande idag inte....:(
 
 jag ska Strax förbereda maten till ikväll!!! 
 
På måndag börjar verkligheten så smått... Vince skola börjar och Johans semester slutar.... Jag har nästa vecka också att vila upp mig på och förbereda den nya starten på det nya jobbet!! Jo.. Jag är lite nervös.... Men det kan ju bara bli bättre!!! 
 
Önskar dig världens bästa fredag!! Njut av dom sista sommardagarna... Snart står hösten REDO!!!
 
<3

Cowboy land!!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!
 
Hoppas allt är toppen med dig och att du haft en härlig dag o solen!!
 
Vi är påväg hem från cowboy landet high chaparral!!! Vi har haft två underbara dagar i guldbyn, cowboy världen och i riktig sommar värme!! Trollen har lekt och busat konstant och vi lite äldre har ätit och druckit gott!!
 
Farmor har varit med oss dessa dagarna och jag misstänker att hon är lite lagom trött efter allt busande och snackande..;)!!
 
Brnen har badat och dom har verkligen trivts dessa dagarna!!!
 
Vince vill tillbaka redan och tänker minsann fråga farfar om dom kan åka dit snart... För av farfar får man faktiskt allt och han älskar high chaparral säger  vår lilla plutt i baksätet.... SÖTIS...<3
 
På måndag börjar Johan jobba och vince börjar förskolan... Det är minsann STORT!! Han ska gå på den stora skolan och ser jätte mycket fram emot det!!
 
Imorgon väntas kräftskiva med goda vänner.... Det ser vi fram emot!!!! Älskar kräftor... Finns det något härligare än att pilla kräftor, dricka ett glas vin och njuta av härligt sällskap!!!
 
Vi har en bit kvar till Vellinge... Misstänker att vår lilla cowboy och indian snäcka somnar långt innan vi är hemma...!!!
 
Önskar dig en härlig kväll!!!

Soffmys!!!

Kategori: Allmänt

Godkväll fina!!
 
Hoppas att du haft en riktigt härlig dag och en bra start på den nya veckan!! Snart är hösten här... Den står och väntar runt hörnet.... Hösten kan vara riktigt mysig och väldigt vacker!! Hoppas att det blir en lång sensommar och en lång höst... Jag är ingen vinter människa.... 2 veckor vinter räcker mer än väl för mig.  Två veckor med snö..!! 
 
Jag har funderar lite på vilka vinter kläder jag ska satsa på till trollen i år.. !! Det lutar åt molo :) jag var väldigt nöjd med vince kläder i vintras!!! Om jag har tur kan Alice ha vince molo kläder... Vi får se:) alice hade reima kläder förra vintern och dom är också super bra, men jag gillar nog molo bättre!!
 
Nu sitter vi i soffan framför en film! Mina ögon är trötta och jag tror att dom strax slår igen för ikväll!!
 
Sov gott vännen!

Stek i solen!!!

Kategori: Allmänt

Så härligt detta är!! Ligger vid poolen hemma hos mamma och pappa och steker!! Det märks att inte solen tar lika mycket mer, men det är ljuvligt ändå!!
 
Jag pratade precis med min lilla loppa som är med farmor i stan!! Hon har shoppat massa nytt och var glad som en speleman ;) Alice ville stanna hos farmor en natt till... Hon trivs att bli ordentligt uppassad och bortskämd!! <3
 
Hoppas att du får njuta lite av sommar värmen idag!! Livet är underbart och man mår ju så mycket bättre när man får njuta!!
 
Stekiga kramar till dig min vän <3

Bloggen bråkar...

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina du!!!
 
Vilket underbart väder!! STRÅLANDE sol och blå himmel!!!
 
Bloggen har bråkat lite så jag har inte kunnat skriva.... Men nu ser den ut att funka igen!!!
 
Festen i lördags var bra! Nere i smyge hamn precis in till båtarna var tältet! Dukat med långbord och riktigt bra live musik kunde kvällen inte bli bättre!! Det blev mycket dans och många goa skratt..;)
Att jag skulle vakna dagen efter och må lite sämre var självklart... 
 
Men jag tog mig igenom gårdagen väldigt snyggt ;) trött var jag och skallebank är bara förnamnet.... Det gick nog Litta väl fort med det röda vinet...;)
 
Vi solade och badade hela dagen igår och på eftermiddagen åkte vi till svärmor i Vellinge och åt en god tre rätters!!! Det passade super bra att bli ordentligt uppassad just igår...!!!
 
Alice ville stanna hos farmor så hon är där och myser!!! Känns konstigt att enbart ha prinsen hemma....<3
 
Nu har jag två veckors semester kvar, sen börjar verkligheten igen... Nytt jobb och nya människor... Lite pirr i magen ger det..!!
 
Idag blir det sol och bad! Sommaren är ju verkligen HÄR!!! Bättre sent än aldrig.... ;)
 
Hoppas att du får en riktigt härlig dag fina du!!
 
Jag ska planera lite för vår tripp till high chaparral!! Vince ser så mycket fram emot det!! Vet inte riktigt hur många gånger han varit där.. Men MÅNGA är det!!!
 
Kram till bästa dig!!

Trötter....

Kategori: Allmänt

Hej vacker!!
 
Vi har precis kommit hem från stallet! Hela familjen åkte iväg tillsammans vilket INTE hör till det vanliga...! Men jodå,även pappa Johan åkte med till pållen idag :) Alice res först en lång  runda och vince cyklade efter!! Sen red vince barbacka en runda!
 
Det märktes att det varit varmt idag... Bus pållen var en riktig latmask ;)
 
Nu ska vi äta varma mackor!! Vi åt en rejäl lunch innan och var sugna på något enkelt!!
 
Barnen har badat i bubbel poolen och verkligen njutit av dagen!!
 
Jag är rent slut minsann... En tupplur på soffan nu hade ju suttit fint....!!

Magläge...

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag på magen och solar ryggen... Jag gillar verkligen inte att sola ryggen, men klänningen jag funderar på till ikväll har bar rygg och kräver en solbränna!!! 
 
Här är mycket folk på stranden!!! Massa barn som busar och badar!! Vince samlar  på äckliga maneter och kommer och visar mig mellan varven...!!
 
Johan gick hem med Alice som behövde vila middag! Vince och jag stannar kvar en stund till och njuter!!
 
Soliga hälsningar till dig <3

Strand mys!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!
 
Hoppas att du slog upp ögonen till en blå himmel och sol!!
 
Vi cyklade ner till stranden för sol och bad tillsammans med Daniel och hans troll!!! Tjejerna leker i bäcken och killarna spelar volleyboll med papporna:) 
Vi har det ljuvligt här och vi njuter!!
 
Ikväll blir det STORT partaj ;) jag vet inte riktigt vilken outfit det blir för kvällen ännu...  
Hoppas att du får en härlig dag i solen!!

Fredags mys!!

Kategori: Allmänt

Godnatt fina..!!
 
Nu avslutar vi vår härliga kväll!!
Bella och Philip har varit här och ätit smarrig tre rätters, druckit gott och myst! Vi har haft en trevlig kväll med massa skratt och " kändis" snack...;) nu är dom påväg med bussen och vi ska hoppa i säng!!
 
Menyn idag var: 
Förrätt räk fylld avokado med cream fraîche och rom
Huvudrätt ugnsbakad lax med citron och örter,potatis, färsk sparris och kalla såser
Efterrätt hemmagjord glasstårta med vit choklad botten och ett täcke av jordgubbs formage ;) 
 
hoppas att resan hem gick bra och att Philip mår som en prins imorgon då en ny dag väntar....;)
 
Sov gott bästa du!!
 
<3

Ett härligt bad....

Kategori: Allmänt

Hej fina!!!
 
Min mobil klarade inte trycket igår och dog halvvägs... Därför har jag inte kunnat skriva!!!
 
Vi hade en underbar kväll igår i smyge!!! Lina hade gjort en god tre rätters som satt precis där den skulle... ;) sen blev det såklart snacks efter det!!!
 
Vi satt ute hela kvällen inlindade i filtar och mös!!! Trollen badade, lekte och tittade på film<3 
 
Det är härligt när man kan sitta ute långt in på kvällen, sommar känsla!!!
 
Tack finaste för en härlig kväll!
 
Nu ligger jag i ett varmt härligt bad!!! Jag har förberett kvällens middag och Johan är iväg och inhandlar den blivande 3 rätters menyn ;) 
Jag har dukat och fixat lite här hemma!!
 
Om en liten stund kommer besök från Alstad hit, så jag får snabba mig här i plurret ;) !!
 
 
Hoppas att du får en mysig fredag och att du liksom jag delar den i underbart sällskap <3

Det är varmt!!

Kategori: Allmänt

Det är riktigt varmt här i trädgården!!! Solen skiner och det är underbart!!! 
 
Trollen är härliga!! Vince ville spela tv spel med Alice... Alice ville inte spela. Smarte vince mutar med lite godis och självklart hoppade loppan upp i soffan med spelkontrollen!!! <3
 
 
Johan ska köra till stan och handla KLÄDER...!!  Jag känner inte för att åka med utam ligger kvar här i solsängen!! Man måste ju passa på ;) !!
 
Jag hör hur det bankas och skruvas hos dom nya grannarna.. Spännande att se vem som ska flytta in..!!! 
 
Ikväll blir det middag i smyge!! HÄRLIGT!!

....

Kategori: Allmänt

Ibland kan livet vändas upp och ner... Vänner gör dumma saker , familjer splittras och folk i ens närhet skadar.. 
Vi är enbart människor och ibland tar det stopp... Kropp, huvud och hjärta orkar inte... Sömnlösa nätter och en obehaglig oro finns ständigt i kroppen...
 
Ta hand om dig och dina nära, ibland förändras livet alldeles för fort ... Familjen är den som står dig närmast... <3

Så nöjd!!!

Kategori: Allmänt

Hej favorit!!
 
Jag är verkligen SUPER nöjd med mitt hår!!! :)  tack bästa <3!!
 
Fy nu är jag sådär jätte mätt igen... Johan fixade maten medan jag och Alice var i stallet!! Idag tränade vi på ridvägar :) jag säger det igen... Jag glömmer att hon bara är 4 år... Men det blir ju en annan ridning när man har egen ponny, super ryttare till mamma.. ;) och när man är uppväxt med  hästar!!! 
 
Vi får gäster ikväll.. :) det blir film och godis... Det är ju en vana nu.. Haha!!!!
 
Nu ska jag strax göra pannkakor!! Lovat trollen det till kvälls mat!!!!
 
Imorgon ska vi till våra härliga vänner i smyge och äta middag!!! Det ska bli riktigt mysigt!!! 
 
Önskar dig en härlig kväll!!!

Frissan!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon fina!!
 
8.30 ringde klockan... Dags för frissan!!! 
 
Nu sitter jag och får färg i håret :) skönt att slippa den fula " Monica" utväxten... Haha!!!
 
Idag fyller bästa Tina år!! Vi firade henne i måndags och då fick hon ett moroccan oil sett av oss!!!  Hoppas att du blir riktigt nöjd darling och att du får en underbar dag
 
Hoppas att du får en riktigt skön dag i solen!! Vindarna är friska om man säger så...;) 
 
Nu ska jag luta mig tillbaka och bli ordentligt ompysslad av den BÄSTA <3 

Njuter med godisskålen....

Kategori: Allmänt

Visst har man det bra ;) !! 
 
Jag och Tina myser i soffan med en godisskål lite gömd under en filt... ;) barnen leker och dom STORA killarna är ute och går en runda.... Johan ska börja träna igen har han fått för sig...( ja.. jag har triggat honom lite....) :)
 
Jag är galet mätt efter en god taco buffe!!! Jag kan minsann äta... MUMS hahaha!!
 
Efter semestern kommer jag RULLA fram... Men vad gör det??? Det är underbart att njuta av god mat, dricka och allt annat gott!!!
 
Nu är det allsång och vi sitter alla samlade i soffan!!! ( lite bekymmer har vi ned den gömda godis skålen mellan mig och Tina... ;) )

Ja... Man vänjer sig snabbt ...

Kategori: Allmänt

Hej fina!!
 
Gud så fort man vänjer kroppen med lyx... Vi har varit rent slut idag... Allt för att vi ställde klockan på ringning kl. 07.00... Jag och Johan har varit helt slut och sovit middag... Haha... Vi är vana att sova till minst 9 nu ju.., ;)
 
Alice var super duktig på ridningen idag!! Det är så roligt att se hennes utveckling :)
 
Nu är vi påväg hem till Tina och Daniel... Middag och filmmys ;) UNDERBART!! 
 
Hoppas att du får en härlig kväll!! <3

Sommarlov!!!

Kategori: Allmänt

Brrrr så kallt det är....
 
Hoppas att allt är bra med dig!!
 
Vi ställde klockan imorse och gjorde oss klara för att åka till inspelningen av sommarlov! Där var mycket folk, men vi fick bra stå platser ändå :) halva programmet var det lysande väder... Sen släckte någon lampan och satte på kranen..... Fy så mycket regn det kom... Men det var bara att se glad ut och frysa i regnet, för givetvis skulle vi se klart HELA programmet.. :)
Fy så blöta vi blev... Vi tänkte göra lite saker i Malmö, men där fanns inte fler alternativ än att åka hem efteråt... Kalla och blöta...
 
Nu sitter vi i soffan och myser i mjukis och tittar på film och värmer oss med härliga filtar!!!
 
Vi får se vad resten av dagen har att erbjuda... Stallet blir det iallafa och kanske filmmys;)!!
 
Hoppas att du slipper undan det blöta regnet idag ;) !!

Filmkväll!!

Kategori: Allmänt

Godnatt bästa!!
 
Nu är klockan alldeles för mycket.. Vi tänkte först komma i säng i rimlig tid eftersom det lutar åt sommarlovs inspelningen imorgon... ;)
 
Vince och jag hade det super mysigt på bion tillsammans med Malin och Wilma!! Vi åt massa gott och mös <3
 
Efter bion hade vince klipptid ;) det blev kort men super super fint!! Bella är verkligen duktig :) en del av mina vänner och deras släkt har valt att klippa sig hos henne och alla är verkligen super nöjda!!! :) Du är bäst darling <3
 
 
När vikom hem så höll Johan på med middagen!! Där var dukat och undan plockat.... Han lär sig... ;)
Tina och Daniel kom och åt middag hos oss ikväll!! 
Små killarna cyklade bort och lekte med Wilma och kom inte hem från SENT!! Usch... Dom börjar verkligen bli STORA nu!!!
 
Senare nu ikväll dukade vi upp gott till trollen... ( inget godis...;) ) och satte på en film!! Sen somnade dom små liven en efter en lite här och var.. SÖTISAR!!!
 
Vi bäddade ner oss i soffan framför lite gott.. En del nyttigheter och en del mindre nyttigt....!!! Vi tittade på film 2 idag :) SPÄNNANDE!!!
 
Vi har haft en mysig kväll i härligt sällskap!! Jag är så orolig att sommaren och semestern ska ta slut... Det är ju så HÄRLIGT!!!!
 
Nu blir det sängen... Ligger i den redan... Haha!!! Det är bara ögonen som ska bli trötta också...;)
 
Sov gott fina du!! 

Bio time!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!
 
Jag har precis kommit ut från duschen och sitter bänkad framför os och laghoppningen!!! 
 
Vince och jag ska på bio idag!! Vi ska köra om en stund, så jag har lite brådis ;)
Sminket ska på och sen är jag klar!!!
 
Johan och Alice är iväg på trevligheyer!!! 
 
Nä.. Nu ska masken på så att man ser hyfsad ut igen... ;)

Grå morgon...

Kategori: Allmänt

Hoppas att du vaknat till en lite soligare morgon än vad jag har...!!  Det känns som att regnet hänger i luften, men ännu kommer inga droppar!!
 
Vi tänkte gå upp tidigt idag, men så blev det inte.. Barnen vaknade nu precis och Johan sover fortfarande..!! Vi får se vad dagen har att erbjuda..  En sak har jag att fixa... Men det är en liten hemlis... ;) !!
 
Jag försökte lägga in en hel del bilder igår.. Men det gick inte... Jag har så många bilder som jag vill visa dig. Vi får hoppas att det går idag.. !!!
 
Nu ska jag koka lite ägg och duka fram en god frukost!!! Visst är det härligt med dessa låååånga morgnar!!! 
 
Hoppas att du får en härlig dag!! 

Nagel fix....!!

Kategori: Allmänt

Hej fina du!!
 
Nu är vi hemma efter världens bästa söndag!!!
 
Jag och Tina körde ner och hyrde flera filmer och köpte ett par kilo lösgodis!! Sen placerade vi dom 4 nybadade små trollen i sovrummet framför sin film!! Snacka om nöjda små busar som låg på en lång rad och mös i sängen<3
 
Vi mös ihop oss i soffan med filtar, tända ljus och en Bamse STOR godisskål!!! Vi hyrde dom första delarna av Liza marklunds filmer...;) så nu har vi lite filmkvällar framför oss ;) !! Filmen idag var bra, speciellt i slutet..!!!
 
Tina fick fixat mina naglar också..;) dom börjar minsann bli riktigt långa och fina nu :) jag ska " förstärka " dom tänkte jag!! ... Får slå nagel byggaren en pling i veckan :) !!
 
Bu sover alla mina älsklingar och jag ska kolla in hotellen i Paris.. :) tänkte boka en liten tripp till mig och Johan nu i september!!! 3 nätter med god mat, gott vin och shopping med mitt <3.... UNDERBART!!!
 
Sov gott kära du!!

Mys söndag!!

Kategori: Allmänt

Hej bästa!!
 
Vi har mys söndag hemma hos Tina och Daniel!!
 
Solen har inte visat sig så mycket så vi har passat på att fixa lite där inne ;)
 
Nu är vi mätta efter att killarna passat upp oss med god middag ;)!!
Barnen har badat lite och vi har bara myst hela dagen!!
 
Ikväll blir det filmmys i soffan under en mysig filt!! 
 
Vi har haft en underbar dag i bästa sällskapet!
 
Imorgon är en ny dag och vi får se vad den har att erbjuda ; ) !! 
 
 
 

Kill besök ;)

Kategori: Allmänt

Godkväll vännen!!
 
Hoppas din dag varit riktigt härlig!! 
 
Vi har hunnit med en hel del idag :)
 
Efter besöket hos mamma åkte vi till stallet!! Vince red en runda barbacka!!
Sen åkte vi hem och fixade till oss! Vince blev hämtad av dom STORA killarna wiktor, Chumpa och Mattias:) dom körde ner till marknaden och åkte karuseller åt gott och mös!!
Jag lagade god middag till oss alla och mamma kom också hit! Barnen busade och lekte!! Killarna gillade maten och åt galet mycket... HÄRLIGT!!
 
Nu sover våra små troll och jag och Johan myser med lite gott framför en bra film!! Dessa sommarkvällar är UNDERBARA!!
 
Hoppas att vi vaknar till värme och solsken imorgon!! Då blir det massa sol och bad!!
 
Hinner jag ska jag lägga in en hel del bilder också ;) !!

Pool häng!!

Kategori: Allmänt

Ja, då ligger jag här igen...SOLSÄNGEN är UNDERBAR!!
 
Vi har försökt väcka Wiktor med ALLA hjälpmedel som går... ;) höga skrik, vatten kastning, musik,.. Vi drog tom. av honom täcket men inte ens det hjälpte....snacka om sovande Björn!!!!! 
 
Barnen har busat och lekt:)  vince spelar fotboll med Wiktors kompis mattias!! 
vi har det bra här i mammas trädgård ;)
 
Snart ska vi fika och fylla ut semester kilona... ;) 
 
Vi får se om det blir en tur till marknaden senare... Jag hittade ett par super söta lack tofflor till Alice.. :)
 
Passa på att njut av solen!! 

Ännu en solig dag!!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon vännen!!
 
Här blev det sovmorgon... När vi slog upp ögonen så sken solen från klar blå himmel!!!! HÄRLIGT!!
 
Vi vet inte om vi ska cykla till stranden eller åka ut till landet och bada hemma i mina föräldrars pool... Risken är ju att där är lite molnigare.. Här vid havet försvinner oftast molnen..! Ibland när jag pratar med mamma i telefonen har vi strålande sol och hemma i klagstorp är det mulet med regn... :)
 
Så vi får se vad det blir... Trollen vill såklart till mormor <3
 
Hoppas att du får en riktigt härlig dag i solen!!
 
Kram till fina Dig!

Marknads mys!!!

Kategori: Allmänt

Godkväll bästa!!!
 
Vilken underbar dag vi haft idag!!
 
Sen eftermiddag lämnade vi våra vänner efter en lång dag med bad, bus och mat! Solen har varit framme hela dagen, inte ett enda moln har det varit!!
 
V tog en runda till Skegrie för att hälsa på mosters nya familjemedlem Folke!!! Han var så söt den busiga lilla katt ungen!! Jag är ingen katt älskare... LÅNGT ifrån.... Men trollen gillade honom :)
 
Vi stannade bara en kort stund, sen körde vi hem och fixade till oss för marknads mys! 
 
Det var perfekt marknads väder ikväll och vi spenderade några timmar på karuseller, gott snacks och marknads prylar! Jag handlade minsann INGET!!! 
 
Sen körde vi ner till stan för att köpa pizza... Alldeles för sent åt vi middagoch nu precis har troll busarna somnat!!!! 
 
Vi halvsover i soffan framför en bra film, och jag känner att mina ögon knapptporlar vara vakna längre....
 
Sov gott fina!!!!

Sol och bad!!

Kategori: Allmänt

Ååååå så UNDERBART detta är!!
 
Jag ligger här och njuter i solstolen och tittar på trollen so
 busar och leker i poolen!
 
Vi har ätit en stor härlig frukost och livet är verkligen toppen!!
 
Killarna är iväg på äventyr... Vet faktiskt inte riktigt var...!!
 
Kör ni förbi oss på stora vägen så häng er på tutan... Vi ser dig med största sannolikhet ;)!!
 
Blöta kramar från mig som nyss kom upp från poolen !!

Soliga morgon!!!

Kategori: Allmänt

Godmorgon vacker!!
 
Solen skiner och det är super varmt ute!! HÄRLIGT!!!
 
Vi ska äta frukost hos våra vänner på väster och sen blir det sol och bad hela dagen!!SOMMAR!!!!
 
Ikväll vet vi inte riktigt vad som händer... Vi får se vad det blir ;) 
 
Skickar en STOR krya på dig kram till Martin (min kusins man...) som hastigt blivit sjuk... Tänker på er finaste och i dessa lägen ÖNSKAR jag verkligen att ni skulle bo l närmre... Styrke kramar till er älskade <3 
 
Hoppas att din dag blir riktigt härlig!!

Film mys!!!

Kategori: Allmänt

Godkväll bästa du!!
 
Trollen är duschade och Alice har fått moroccan oil i håret!!
 
Här har vi film mys för fulla muggar :) killarna körde ner och hyrde film och vi tjejer gjorde pannkakor!! ( istället för mitt älskade godis...)
 
Johan hyrde 2 filmer till oss också, har faktiskt inte kollat vilka...
 
Imorgon blir det sol och bad hela dagen!! Hoppas att solen visar sig från sin absolut bästa sida :)
 
Hoppas att du får en riktigt mysig kväll vännen!!
 
 
 

Fina du <3

Kategori: Allmänt

Jag har världens finaste och UNDERBARASTE vän!!! Tack så jätte mycket för den fina blomman!! Du kan vara lugn hjärtat.... Ni blir inte av med oss i första taget!!! Du har ett hjärta av guld och du betyder såååå mycket för mig!!! <3 vi ses till frukost bordet imorgon!!!
 
Kärlek till dig och din familj! 

Familje mys!!

Kategori: Allmänt

Idag blir det nog familje mys hela dagen efter lite ändrade planer.. ;) !!!
 
Vi är hemma från stranden, Alice vilar och killarna busar!!
 
Jag sitter och funderar på vad vi ska äta till middag idag... Jag  har några planer.... Får se vad övriga familjen tycker om de!!
 
Vi njuter verkligen utav vår semester!!! Det är otroligt skönt att inte tänka på vilken dag det är och alla " måsten" är lagda på hyllan!!! 
 
Nu ska vi äta en sen lunch..!!
 
 

Strand mys!!!

Kategori: Allmänt

Hej finaste!!
 
Här ligger jag på stranden och njuter!! Det blåser en del, men solen skiner för fullt och Johan och vince har precis badat,jag solar och Alice leker.. UNDERBART!!
 
Hoppas att du också vaknat till en varm och solig dag!!!
 
Soliga kramar till dig!

Mitt i natten!!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!
 
Jag har verkligen inte hunnit skriva här idag...
 
Min dag var varit full med liv och rörelse sedan jag klev ur sängen :)
 
Min fina kusin och hennes små troll och mamma kom till oss i morse! Vi har haft en underbar dag med massa bus och lek <3 
Jag gjorde en riktigt smarrig pastasallad till lunch och till efterrätt blev det goda nöt och kola tårtor med hallon och grädde..LJUVLIGT!!!
 
Det har varit super fint väder hela dagen så vi tog en promenad till stranden så att barnen fick busat och badat! Barnen älskar att vara på stranden och dom hade super skoj!! Det var verkligen jätte kul att träffa er idag och det bästa är att vi ses snart igen <3
 
Nät familjen från " landet" lämnade oss så började jag med middagen och dukningen!! Bästa Sofie kom och åt middag hos oss ikväll!! Barnen ÄLSKAR verkligen min "lille" Sofie som nu har blivit så STOR<3 vi åt en god middag och drack lite gott vin till det ;) ikväll serverade jag kycklingfilé med en gräddsås och rosen peppar,schalottenlök,  purjolök till detta var det Idaho potatis, sallad och vitlöks bröd!! Efterrätten dukades upp i soffan... Choklad fondue med massa massa gott till ;) givetvis blev det lite godis och några chips!!! 
 
Mitt i efterrätten dök nästa pingla upp... finaste lina!!! Vi tjejer hade en riktigt mysig kväll!! Det blev inte så mycket prat eftersom munnen ständigt var full med choklad doppade jordgubbar och ananas ;)
 
Jag och trollen har haft en helt UNDERBAR dag tillsammans med dessa underbara människor<3
 
Jag är lyckligt lottad som har så mycket fina människor i min närhet <3
 
Nu kallar minsann sängen... En ny härlig dag väntar på oss imorgon!!
 
Sov gott finaste!!