Louicans

Får man ljuga ibland....???

Kategori:

Ja... Det undrar jag... Måste man alltid hålla det man lovat eller det är ok att ljuga ibland när man är förälder... Bara liiiite... En vit lögn då och då???!!

Jag hade lovat Alice att baka idag... Men jag kände ju sådär för det... Solen sken som aldrig förr och då skulle jag ställa mig och baka... Det kunde ju faktiskt vara så att kanelen var slut..... Eller??!

Men nääää... Jag höll såklart vad jag lovat och stod inne i värsta solskenet och bakade Kanelbullar... Jag kände verkligen vilken bra mamma jag är som gjorde detta med mina små troll <3

Jag vet inte hur många bullar jag åt... Slutade räkna efter en sådär 10 st... Mums så gott!!!

Nu ska jag vila en stund innan kvällens partaj!!

Önskar dig ett riktigt härlig Valborgs firande!!

Ljuvligt!

Kategori:

Hej bästa!!

Vilken ljuvlig morgon det var i skogen..!!

Tidigt imorse lastade vi... Jag och en till i stallet och åkte iväg till bokskogen :)
Som alltid uppförde sig prinsen exemplarisk och han tyckte det var super skönt att åka iväg på äventyr!!

Nu kryper jag ner....

Kategori:

Godnatt min fina vän... Nu måste jag slockna, klockan tar inte sovmorgon imorgon...!

Jag kom hem från Jenny för någon minut sedan... Tack bästa för en riktigt mysig kväll med film och mumsigt tilltugg.. Underbart <3

Imorgon ringer klockan tidigt... Jag vet ju en som kommer vara totalt slut då...men det är det värt... Älskar mysiga tjejkvällar ;)

Sov gott!

Tjejmys <3

Kategori:

Hej vacker!!

Måndagen går mot kväll.. En väldigt solig sådan :)

Strax kommer killarna hem från vince träningar.. Måndag idag och det innebär ju simning och fotboll ;)

Vi tjejer har varit i stallet! Alice red lektion och det gick super :)
Min pålle gick också jätte bra idag... Jag är såååå glad för honom min stora luns ;)

Ikväll ska jag till Jenny.. Tjejkväll... Det ska bli underbart att bara vara och snacka en massa strunt ;)

Jag har hittat lite nya utemöbler som jag vill ha... Vill byta ut möblerna som står på gäststugans altan... Man blir aldrig nöjd.... Vill förnya mig hela tiden. Önskar verkligen att jag inte skulle bry mig så mycket om hur allt ser ut... Det viktiga är väl att det fungerar och är helt... Eller??? ;)
Nä.. Tyvärr så är min smak lite dyrare än så... Kanske ska börja tänka om.. Så himla rik jag skulle bli då och så otroligt lycklig Johan skulle bli!!!!

Imorgon är det Valborg och det firar vi med fest på väster!!!

Min älskade lilla prinsessa har varit i sminklådan.... Igen....

Vänskap <3

Kategori:

Soliga söndag!

Kategori:

Hej finis!

Söndag kväll tillbringar jag på jobbet med hemmagjord tomatsoppa och nybakade bullar... Mums!!!

Gårkvällen spenderade vi hemma hos vännerna på väster :) massa god mat, mys och bus <3
Vi hade en jätte mysig kväll och när det var dags att åka hem ville vince stanna över... Såklart att han fick det men det resulterade i en trött kille på matchen idag.. Men men... Han hade super kul med kompisen och såklart skulle han få sova över!!

Solen har verkligen varit framme hela dagen idag... Nu väntar jag bara på lite sommar värme också... Är det för mycket begärt... Eller??!!


Välkommen lördag morgon!

Kategori:

Hej vackra du!!

Tidig morgon på jobb, visst är det skönt att komma upp i tid en lördag :)

Vi hade världens mysigaste fredag igår..!!
Vi bäddade ut bäddsoffan där uppe och sedan låg hela familjen och tittade på film samtidigt som vi åt godis så att det sprutade ut genom öronen... Makalöst gott!!

Två filmer blev det... Knappt för min del som slumrade till mellan varven... Mysigt!!

Idag är det fullt ös hemma för Johan. Lagfotografering för vince först, kalas för Alice och träning för vince.. Skönt att jobba lördag ibland..;)

Vi är bortbjudna ikväll, hoppas att trollen på väster är pigga och friska så att vi kan ses <3... Annars får det bli familjemys idag också!

Nu har jag "nog" bokat datum till min loppis... 9/5 kl 10.00 tänkte jag... Fyyy så himla mycket kläder, skor, vagnar och massa annat jag tänker bli av med....kom och fynda vet jag ;)!!

Önskar dig en trevlig lördag fina vän !!

Härliga fredag!!

Kategori:

Hej fina du!!

Ok.. Bihålorna känns ok MEN allt skit har runnit till i snoken... Totalt täppt och låter som ett ånglok när jag andas... Tänkte rida idag men får nog glatt vänta någon dag till...:(

Ikväll blir det jobb.. Slutar tidigt idag så det blir filmkväll och mys med trollen!!

Hoppas att du får en riktigt härlig fredag... Solen lyser med sin frånvaro just nu men dom har ju lovat fint väder på söndag... Då blir det solstolen någon timme innan jobbet!!





London!!

Kategori:

Fyyy så otroligt mätt jag är... En stor god taco buffé med jätte mycket goda tillbehör och sedan ganska många cupcakes efter det som la sig som Bomull runt midjemåttet... Lovely!!

Visst är det härligt med kalas.. Man äter så mycket gott och alla är glada... Borde minsann vara kalas minst 1 gång i veckan ;)!!

Nu är det minsann inte länge tills jag åker till London.. 24-29/ 5...!! Det ska shoppas oerhört mycket och vi ska hitta på så mycket mysiga saker Bella och jag <3
Fy bubblan så mycket jag längtar efter min lilla tripp..!

Det blir första gången jag reser iväg helt ensam... Det är lite nervöst faktiskt...!! Till och från planet är ju inga problem... Men allt där emellan ska ju bli intressant att se hur jag fixar med min urdåliga engelska... Haha!!

Nu har klockan passerat 23.45 och för exakt 7 år sedan låg min lilla nykläckta prins på mitt bröst... Det vackraste ögonblicket i mitt liv <3

Sov gott min vän

Grattis min älskade vince!!

Kategori:

Idag... Alldeles strax... 23.45 fyller vår älskade vince 7 år.. Ofattbart och med enormt mycket känslor...
Jag minns förlossningen i detalj och första mötet med min lilla guldklimp är obeskrivligt.... Gud så enormt mycket man kan älska denna lilla kille <3

Att ett barn, ett nytt liv kan vända upp och ner på hela ens liv och tillvaro ... Att denna lilla skapelse plötsligt är nr 1... Den absolut viktigaste som finns i hela världen <3

Vår stora kille har haft en bra dag med massor av presenter, frukost på sängen och mys med familjen!

Dagen har enbart gått efter vinces önskemål och det var en väldigt nöjd kille som slocknade lite för sent.. Men vad gör det... Det är ju hans dag <3

Mormor, morfar, Bella och Philip har varit på middag och grattat för fullt!!

Super fina presenter har han fått.. Tack underbara ni för allt fint :)

Grattis mitt <3 på din dag!!


Min duktiga trollunge <3

Kategori:

Hej vacker!!

Vilken underbar dag jag haft idag... Det känns att solen tar bra nu på våren... Underbart att man fått en bra bränna nu innan sommaren ;)

Jag känner mig sådär något bättre... Hoppas att jag vaknar frisk imorgon, hade verkligen känts riktigt skönt!!

Alice var så jätte duktig på träningen idag :)
Det lyser verkligen om henne när det flyter på bra, och hon kämpar på utan protester... Jag är verkligen stolt över henne, mammas lilla ryttarinna!!

Jag blev däremot inte lika stolt över kortläsaren i skoaffären idag... Jag skulle köpa nya gympisar till vince och när jag betalade med kortet stod det fel kod... Innan jag tryckt in min kod... Såklart spärrades kortet till sist och nu har jag inget fungerande kort... Grrrrrr så arg jag blev...
Jag får åka ner med Johans kort imorgon och lösa ut skorna, tanken var ju att han skulle få dom i present imorgon bittig men får vänta tills efter skolan... Jaja, han får gå fin om fossingarna på fredag istället ;)

Imorgon har vince valt middag.. Kan du gissa vad... Tacos... Vad annars liksom..!!
Men det är hans dag så givetvis blir det tacos på menyn :)
Mamma, pappa, Bella och Philip kommer och firar vårt <3:a imorgon... Hoppas att ni är sugna på tacos sådär en torsdag kväll!!

Nu ska jag minsann mysa ner mig i soffan och proppa i mig lite Alvedon och spraya näsan med kortisonspray... Sen hoppas jag kunna sova riktigt skönt inatt!!

Sov gott fina du!

Solstolen nästa ;)

Kategori:

Hej min vän!!

Onsdag idag och imorgon fyller världens underbaraste prins 7 år... Ofattbart...<3

Senare i söndags kväll blev jag rent dålig.. Bara sådär... Såklart var det bihåleinflammation... Får alltid det när jag är förkyld.. Hög feber, smärta i hela ansiktet och ner i halsen...

Igår jobbade jag trots mitt väldigt sjuka tillstånd... Men idag är jag hemma.. Jag ska ju jobba till helgen och vill vara frisk och pigg tills dess :)

Undra om det är bra att sola med förkylning och feber... Men helt ärligt struntar jag i det just nu... Solen strålar och det är ljuvligt i solstolen.. Orkar nog inte ligga jätte länge pga febern men en liten stund fixar jag nog ;)

Jag är ledig imorgon också.. Valde det eftersom prinsen fyller år!!
Jag har aldrig haft så svårt för att köpa presenter till honom som det varit nu... Kan det bero på att jag köper för mycket till dom...? Nä... Tror faktiskt inte det..det handlar nog enbart om dålig fantasi.. Eller något.... ;)

Vi handlade 3 uppsättningar kläder till honom igår.. Men det är kanske inte såååå kul att få bara det... Lite hårda och roliga presenter är ju ett måste :)

Nä.. Nu lutar jag mig tillbaka en stund och andas in den friska luften... Om den nu passerar denna igen täppta näsa
..

Önskar dig en härlig dag!

Bingo mys!

Kategori:

Söndagen tillbringades på gislövs ip där vince spelade match :)

Två matcher och två vinster... Lyckliga killen!! Första matchen var han back och andra matchen valde han att stå i mål!!

Det var strålande som men sjukt kalla vindar... Killarna spelade jätte bra och det är verkligen kul att se hur vince utvecklats den sista tiden!!

På kvällen kom mamma, pappa och Denise för bingo mys!!
Johans och pappas kollega var med i Bingolotto och tävlade med sitt dansband.. Såklart att vi satt bänkade :)

Vinst på 2 av 5 lotter.., inte helt illa, även om det var små vinster..!!!

Jag hade bakat goda bröd som vi mumsade i oss... Fetaost och olivbröd och grekiskt lantbröd... Galet gott!!

Denise tog med sig lite kakor som gled ner sådär lagom enkelt ;)

Vi hade en riktigt mysig kväll och trollen tyckte verkligen det var kul att spela bingo :)
Dansbandet vi hejade på gick vidare så det blir väl bingo nästa gång dom tävlar misstänker jag ;)

Helgen rusade som alltid iväg alldeles för fort... Fy som jag längtar tills sommaren är här!
Ljuvliga sommarkvällar med härligt sällskap... Kära Gud, låt det bli en super bra sommar :)

Grillat är godast!!!

Kategori:

Lördagen började i solstolen... 8.30 låg jag i bikinin och njöt av strålarna samtidigt som jag gick igenom gårdagens bravader.. Hahaha så roliga en del personer är ;)!!!

Trött som ett ålderdomshem var jag efter knappt 4 timmars sömn.. Kan inte sova när jag partajat...!

På kvällen kom smyge vännerna på middag :)
Vi bjöd på enkel men otroligt god middag... Fördrink med tilltugg, grillbuffé med flera sorters kött, majskolvar, champinjoner, vitlöks och honungs rostade potatis, sallad och hemmagjorda såser... Till efterrätt blev det marängsviss och sedan gottebord såklart... Inget avancerat men gudomligt gott!!

Barnen lekte och hade skoj medan vi låg och jäste i soffan efter allt vi tryckt i oss...!

Tack kära ni för en riktigt härlig lördag!!

Partydrottningar

Kategori:

Gud i himlen vilken underbar fredag det blev trots allt :)
Partyhumöret vände snabbt från botten till toppen och kvällen kunde inte bli bättre :)

Vi träffades hemma hos Dahls först på middag och fördrinkar och sedan tog vi storbilen ner till kräm för att fortsätta kvällen och natten med goda drinkar i baren och förgyllde dansgolvet med våra fantastiska danssteg ;)

Vi avslutade natten på biffens där vi åt vitlöksrullar och lökringar med vitlökssås... Mumsigt!!!

Kvällen till ära tog jag min nya fina svarta topp som knytes med en stor rosett i ryggen...Enkel men riktigt läcker faktiskt!!

Tack bästa för en super kväll <3

Träningsvärk....

Kategori:

Hej finaste vän!!

Gud vilken träningsvärk jag har i denna kropp..tufft träningspass igår... Eller??

Jag hade uppvisning för Bella och trollen igår.. Denna mamma lyckades stå på händer och gå ner i brygga... Testa de du ;)
Det känns i kroppen att det är flera år ... Typ 20 år sedan man tävlade i gymnastik.. Haha!!

Alice och jag har varit i stallet nu på morgonen! Idag red jag med sporrar och Gud så mycket enklare allt blev då..!! Aldrig mer utan sporrar :)

Nu väntar vi på vince som slutar alldeles strax :)


Godnatt!

Kategori:

Godkväll vacker!!

Bella har precis gått hem och hela huset snarkar... Låter ljuvligt ifrån sovrummen!!

Vi har haft en mysig kväll! Jag bjöd på kycklingfilé i honungs marinad, rostade potatis och rotfrukter, såser och en enkel sallad med friterad fetaost... Ruskigt gott!!

Till efterrätt blev det kladdkaka och sedan liiiite snacks...;)

Usch.. Vet inte varför men jag har helt tappat " suget" för morgondagens party... Hoppas att det hittar tillbaka imorgon... Har ju sett fram emot denna kvällen så länge... Kusligt vad hjärnan kan Ställa till det ibland... Att man kan ändras så helt omedvetet... Märkliga krafter ;)

Nu slocknar strax jag... Tar verkligen på krafterna att vara ledig <3

Dagens supergoda sallad!!!!

Apr. 18, 2013

Kategori:

Hej fina !!

Dagen har rusat iväg.. Alice har varit hos talpedagogen, huset är städat och vince är hämtad från skolan tillsammans med en kompis...

Ikväll kommer Bella på middag och lite mys.. Skönt att ha lite sällskap på kvällskvisten då Johan somnar alldeles för tidigt ibland...;)

Snart ska jag göra lite fika till trollen och sedan beger vi oss till stallet!!

Godmorgon torsdag!!

Kategori:

Torsdag morgon bjuder på lite mulet väder... Ser ut att spricka upp under dagen.. Hoppas kan man ju :)

Gårkvällens modevisning gick jätte bra!! Parken var nästan fullsatt och där var uppladdat med massor av goda snittar, stora tilltuggs fat, bubbel och massor utav bra erbjudande..

Alice tyckte det var jätte roligt och hon var super duktig!
Hon valde att bära keps, vilket hon aldrig tidigare haft men det blev jätte bra! Först visade dom kläderna från helly Hansen och sedan lite leksaker från jabadabado!

Tyvärr fick jag ingen jätte bra bild men någon halvbra blev det..!!

Alice var rent slut efter visningen och somnade på två röda när vi kom hem!

Jag tog en kvälls pw och sedan blev det ensam mys i soffan med lite goda ostar som jag köpt..

Alice påväg till modevisning!!!

Mingel innan visningen

Kategori:

Modevisning

Kategori:

Älskade troll <3

Kategori:

Gud där uppe bland alla molnen så mycket jag älskar mina små troll...

Nu ikväll när jag kom hem från jobb stod det en liten bukett blommor till mig som dom plockat i trädgården... ( eller i någon annans trädgård...vi har väl inga sådana blommor???) skit samma från vilken trädgård dom kommer för ljuvliga är dom iallafall <3

Johan hade grillat och där var en tallrik sparad med kött, starka korvar och riktig fetaost på... Mums och tack darling!!

Nu blir det sängen för imorgon väntar lunch och rundvandring med Bingsgård... De du!!

Sov gott min lilla skatt <3

Mini semester!!

Kategori:

Hej du vacker!!

Vilken ljuvlig kväll det varit :) varma strålar och nästan ingen vind... Underbart!!

Nu är det inte jätte länge tills jag slutar... Imorgon har jag bara några timmar på jobb sen har jag lite mini semester i fem dagar!!
Jag ska verkligen njuta av min lediga tid och ta hand om mig själv.. Hoppas att solen visar sig från sin bästa sida så att jag kan spendera ett par timmar i solstolen!!
Känner du för att ses på en fika eller lite Kvällsmys så hojta till.. Jag är inte jätte svår att övertala för lite mys..;)

På fredag är det fest... Känns som om det var evigheter sedan jag var ute... Det ska bli super kul att "svira" av sig lite om umgås med underbara vänner <3

Jag funderar lite på vad jag ska ha på mig... Har handlat en del nytt så det borde inte vara så svårt att välja...!

Jag tänkte faktiskt sola ikväll.. Det var flera månader sedan jag solade... Minns inte ens när det var sist...

På fredag ses vi darling <3


Nu är det dags....

Kategori:

Hej fina!!

Nu är det verkligen dags att ta tag i dessa soffmys morgnar, skippa en del, Långt ifrån allt det goda och traska iväg på fartfyllda pw...

Jag har legat lite i ide nu i vinter... Förra våren och sommaren var jag jätte duktig med träning... Nu ska motivationen tillbaka... Inget gym för mig inte men ordentliga pw, lite hemma träning och något nyttigare kostvanor...!

Jag och Malin tog mellan rundan idag och det blev lite mer än 5 km... Bra början tycker jag!!

Nu ska det städas, sedan en runda till stallet och efter det blir det jobb till 21.30!!

Har du några roliga planer idag?? Önskar att jag hade en heldag utan ett endaste måste.. Men den dagen kommer väl när trollen är stora, när jag inte har någon pålle och när Johan blir gammal, glömsk och inte ställer några krav...;)

<3

Natti natti!

Kategori:

Här sitter jag framför kaminen och njuter en stund innan sängen kallar... förstår inte varför jag aldrig kommer i säng i tid.. Jag älskar att sitta här i min ensamhet på kvällarna och bara njuta, smyga rundor på Facebook och nätshoppa...!

Såg att det var medlemsdagar på intersport nu... Ska kanske passa på att handla lite till prinsen som snart fyller år!! Han önskar sig nya converse, fotbolls prylar och andra träningskläder!!

Sen vill han få en iPhone... Vi har diskuterat det fram och tillbaka om han ska få en mobil i present eller inte.. Jag är såklart mer för det än vad Johan är...
Jag tycker det är jätte viktigt att vi kan nå honom när han är ute och leker/ cyklar, är hos kompisar och när han är på träningen.... Vi får se om det blir en mobil trots allt..:)

Nu ikväll när jag körde hem från jobb var det 11 grader ute... Underbart!!! Jag längtar ihjäl mig till sommaren!! Finns det något härligare än en sommarkväll på altanen, härliga vänner, gott i glasen och en ljuvlig doft från grillen.... Snart är du här underbara sommar!!!

Nu ska jag tvätta av mig masken och kasta mig i bingen.... Sov gott!!

Skallebank.....

Kategori:

Hej vacker!!

Känns som en väldigt långdragen dag idag....

Huvudvärken jag vaknade med imorse har inte släppt och jag känner mig sådär pigg...

Någon timme kvar på jobbet innan jag kan slänga mig på soffan :)

Jag har beställt lite nya kläder.. Hoppas att dom kommer väldigt snart!!! Våren står och trampar runt hörnet... På riktigt...! Nästan 20 grader i stallet vid lunchtid och lite små skönt ute nu ikväll!!

Snart ska jag ha en stor loppis.. Vagnar, kläder, skor, prylar... Ja, där kommer vara fullt med fynd ;)
Jag håller på att gå igenom allt... Sakta men säkert...;) !!

Jag pratade precis med en väldigt nöjd kille... Simningen och fotbollen har gått jätte bra :)
Efter simningen hoppade han i fotbollskläderna och körde direkt till träning... Johan hade packat med bananer, yoghurt och mackor... Allt för att få massor av energi!!

Nu sover nog mina små <3:an... Jag får pussa dom Godnatt när jag kommer hem!!

Måndag morgon...

Kategori:

Hej fina du!!

Måndag, ny vecka och nya utmaningar... Jag hade faktiskt tänkt ta lite ledigt i veckan/helgen..! Känner att det verkligen skulle behövas :)

Solen skiner men vinden känns lite kylig... Tänkte lägga mig i solstolen en stund men får nog vänta några minuter till så att solen kommer upp ordentligt!!

Idag är en tuff dag för vince... Först simning i 90 minuter och sedan 1 timmes fotboll... Vi får se om han verkligen orkar det...
Han har ju flyttats upp till tävlings simning nu och det är ganska tuff träning där...
Han vill själv kolla om han orkar det idag och jag misstänker att det är en helt slut kille som dyker i säng ganska tidigt ikväll...<3

Jag har riktig huvudvärk idag... Känner mig faktiskt lite bakis... Förkyld är jag minsann också....
Kom i säng alldeles för sent igår... Tror klockan var 01.30 något...och näää.. Man är inte 20 längre.. Inte ens 20+...

Ikväll är det jobb till 21.30.. Hoppas att det är något riktigt gott till kvällsmat!!

Önskar dig en bra start på den nya veckan!!

Utslagen hjälte....

Prinsess och prins kalas!!

Kategori:

Hmm... Alla mina inlägg har inte publicerats... Men nu har dom lagts upp alla en efter en... Härligt när blogg.se klyddar..!!!

Idag var den stora dagen och hela Trelleborgs yngsta kungligheter samlades här på dalköpinge för att fira deras prins och prinsessa <3

Jag har aldrig sett så många gnistrande prinsess kronor tidigare... <3

Det bjöds på tacos med massor av goda tillbehör, tårta och snacks och såklart godis i mängder...! Johan blandade godispåsar så att det nästan stod godis ur öronen på honom i morse... Nästan 3kg blandgodis delades upp i påsar tillsammans med såpbubblor och kexchoklad... allt för dessa små liven!!

Tårtan blev verkligen super god..!! Chokladkrämen jag gjorde igår blev riktigt perfekt... Len i munnen och perfekt stor mängd choklad...;)

Det har dansats och busats i mängder här idag.. Värsta festen lovar jag dig!!

Alice och Sigge var super nöjda och tackar så jätte mycket för alla fina presenter dom fick :)

Senare på eftermiddagen kom farfar och Chumpa i varsin Corvette... Dagen blev lyckad även för vince!!
Vince, Melvin och Wilma fick åka en tur en och en.. :)
Vince visade stolt upp både farfars och farbrors spigges bil... Vilken liten kille skulle inte vilja ha en sådan farfar som kör Corvette..;)!!!

Kvällen spenderade vi tillsammans med goda vänner och pizzamys...!! Klockan rusade iväg och alla små troll blev trötta en efter en.. Det tar ju på krafterna med en bal på slottet <3

Sov gott fina du.. Imorgon börjar en ny spännande vecka.. Det ser jag fram emot!!!

Alice, Sigge och Miranda!!

Slotts tårtan steg för steg....

Kategori:

Tårtbak såhär mitt i natten...

Kategori:

Ja.. Varför inte..!!

Vi är precis hemkomna från kalasfirande och grannyra..;)

Det serverades alldeles för mycket gott hos syster.. Middag, tårta, godaste bullarna/kakor och massa godis.. Totalt mätt är iallafall jag...!!

Påvägen hem körde vi in om grannarna Dahl..! Eftersom våra minstingar ska ha stor bal imorgon skulle jag hämta lite saker till den...;)

Så nu är det värsta tårtbaket här... Jag har precis blivit klar med tårtan som jag lovat Alice.. Ett slott..!!
Med lite fantasi blev det riktigt bra till sist ;)

Många lager gott och en bra sprits.. Det är vad som krävs för en smaskig prinsess slotts tårta ;)

Jag fixade med dukning och förberedde det mesta nu ikväll... Lika bra det så att stressen blir lite mindre imorgon...:)

Nu ska jag hoppa i bingen och förbereda hjärnan för 17 st 5 åringar imorgon..;)

Sov gott vännen!!

2års partaj ;)

Kategori:

Godmorgon underbara lördag!!

Idag är det en stor dag.. Lilla älskade Hollie fyller 2 år.. Grattis mosters prinsessa <3

Innan kalasfirande och mys är det simning, present inhandling och häst som ska fixas.. Tjohoo!!

Johan är iväg och jobbar så jag och trollen har en del att uträtta själva...

Njut av lördagen fina.. Det ska även jag göra när alla måsten är färdiga ;) !!

Fredagsmys!!

Kategori:

Godkväll vacker!

Vilken härlig fredag det blev efter allt stress....!!!

Iväg med prinsen till skolan, ett snabbt besök i stan för shopping, klädprovning och ett besök hos frisören...

Det blev lite jobb mellan alla turer... Pust och stön... Var tog min lediga fredag vägen....

Vince tog med en komps hem efter skolan. Senare på kvällen var det disco och mycket skulle ju förberedas... Killsnack, hårstyling, val av kläder och parfym... Sötaste killarna... Så tuffa men ändå så otroligt små <3

Iväg med grabbarna och igång med plankstekarna.. Heter det så?!!

Malin kom på middag och det korkades upp vin som avnjöts till den super goda planksteken!!

Kvällen avslutades i soffan med massor utav gott... Ostbricka, godis och snacks!!

Tack fina du för att ni kom och förgyllde vår fredags kväll... Tänk så lugnt, trist och tyst det skulle varit i huset om inte ni dök upp... ;)

<3

Godmorgon!!

Kategori:

Fyyy så tröt jag är... Men även om jag är ledig så måste jag dra mig upp... Vince ska ju till skolan och Alice och jag har lite att göra under dagen...!!

Usch så trist väder det är.. Grått och blött...:( det enda som är bra med detta väder är ju att det bara kan bli bättre.. Sommar.. Gud vad jag längtar... Och det är jag garanterat inte ensam om att göra..!!!

Ikväll blir det myskväll för oss... Har faktiskt inget bokat tror jag... Men det kan ju ändras ganska fort..;)

På söndag ska Alice och Sigge ha prinsess och prins kalas!! Jag har lovar Alice att göra tårta... Ett slott...! Har en bild i huvudet hur det ska se ut men den bilden kan ju väldigt enkelt suddas ut med all kladdig grädde, alla tårtbottnar som ska sitta rätt, och tornen som lätt kan falla... Haha vi får väl se hur mitt slott kommer att bli... Säkert världens godaste ;)!!

Nä.. Nu måste vi hoppa ur denna härliga sängen för att påbörja en splitter ny dag!!

<3

Lill skruttan...<3

Kategori:

Godkväll vännen!

Det var så lugnt och tyst i huset när jag kom hem...men sedan brakade det loss... ( nä, Det var inte så farligt...)

Alice "vaknade" hysterisk och bara skrek... Nattskräck... Hon får det lite då och då och det är verkligen svårt att veta vad man ska göra... Inte nog med att hon skriker, hon blir stark som en oxe också...

Har du varit med om det kanske? Det ser verkligen obehagligt ut... Hon är ju vaken men ändå inte...

Det går som tur av över ganska fort och då somnar prinsessan om utan några större problem <3

Nä.. Nu kallar minsann sängen... Jag är dunder trött och behöver verkligen sova ut ordentligt!!

Sov gott bästa du!

Snart!!!

Kategori:

Nu är det inte jätte länge tills jag slutar :)!!

Vi har haft det mysigt på jobb.. Spelat spel och ätit gott som alltid..;)

Imorgon ska Alice prova ut kläder till modevisningen som hon ska gå!! Hon ser sååå mycket fram emot det och tycker att det ska bli super kul... Hon går i alla mammas fotspår :)!!!! Det är faktiskt lite skrämmande och läskigt att hon är så lik mig på så många sätt.. Alla sätt utom utseendet som hon har mest ifrån pappa...!!! Men just det med hästar, mode, foto och utseende...:)

Det blir hennes första modevisning så vi får se vad hon tycker... Jag minns inte riktigt mina första modelljobb men jag minns allt från det att jag var lite äldre och upp till äldre tonåren... Spännande och kul att se vad Alice kommer att tycka!!!

Nu blir det Sofias änglar och sedan är ju klockan dags att gå hem..;)!!

Grå regnig dag...

Kategori:

Hej fina!!

Så himla mycket jag hunnit med idag... Tack för det regnet..;)

Jag har möblerat och haft mig idag... Det blev rätt så bra i barnens tv:rum trots allt... Super skön soffa iallafall!!

Jag har sovit så otroligt gott i vår nya säng.. Det är verkligen stor skillnad på sängar.. Det är nog så trots allt att man får vad man betalar för...;)

Alice rum blev också jätte bra!! Nu är alla Barbie prylar samlade i hyllan och den stora lyx kryssaren står inte längre och tar plats på golvet :)

Kvällen spenderar jag på jobb... Ska bli så skönt att vara ledig 3 dagar sen... Massa mys med familjen!!

Här kommer några bilder från dagens arbete..;)

Lite nya möbler!!

Kategori:

Godkväll min vän!!

Hoppas att din dag varit riktigt härlig trots att solen dolt sina strålar väl...

Jag har haft en ledig dag... Otroligt men sant!!

Jag har verkligen njutit av dagen på bästa vis och har precis krupit ner i sängen bredvid min snarkande man....

Malin följde med mig till stallet idag och givetvis satt hon upp på epson!!
Det var ju några år sedan hon satt i sadeln, men det gick bra och jag fick mig måååånga och långa härliga skratt under dom 15 minuter som hon kämpade... Underbart älskade du!

Jag fick ridit lite dressyr jag också idag efter att Malin värmt upp honom till mig :) han gick faktiskt riktigt bra trots hoppsadel, oskodda ridbyxor och "fladdriga" gummistövlar..;) ibland krävs det inte mycket för att det ska bli lyckat!!

Hoppas att du inte får allt för mycket träningsvärk imorgon Malin ... Jag är verkligen super stolt över dig som lyckades så bra idag <3

Vince har tränat fotboll ikväll.. Fy som det blåste nere vid havet.. Det var minsann riktigt kallt att stå där och titta på när killarna kämpade.. Dom är verkligen jätte duktiga!!

Medan jag var på fotboll och frös om benen hämtade Johan våra nya möbler...! Ny soffa, byrå och bord till trollen på ovanvåningen och ny säng till oss... Äntligen.. !! Vi behöll den vita gaveln men eftersom man var tvungen att köpa sängen komplett så står där en grå sänggavel i garaget nu... Kommer säkert till användning när jag tröttnat på den vita!!!!

Soffan fick minsann precis plats där uppe... Det finns inte ens 1 cm kvar utav väggen... Ärligt talat är jag inte helt 100 ännu om jag blev nöjd men det kan jag absolut inte säga... Jag visste ju att att den skulle passa och att det skulle bli såååå mycket snyggare med nya möbler.....;)

Nu slocknar snart ögonen... Fy så trött jag är...!

Sov gott vackra du!

Frukost i solen!!

Kategori:

Vilken nyttig och kalorisnål frukost det blev i dag... Eller inte... Sol, choklad och lite snacks.. Det var min morgon det ;)

Innan jobbet kallade snurrade jag in om stan för att köpa ett par nya skor :)

Dom jag tänkt mig blev det inte... Satt inte alls fint på foten och kändes inte riktigt rätt...!
Men det blev ett par andra som tur är..;)!!

En snabb runda till stallet blev det också innan plikten kallade!!

Solen skiner fortfarande för fullt... Härligt!!!

Skräckis...

Kategori:

Hej vacker!!!

Gårkvällen spenderades i soffan mellan alla kuddarna och med filten över huvudet.... Skräckfilm...
Lina hyrde med sig en riktigt rälig skräckis... Jätte mysigt att kura ihop sig tillsammans med henne i soffan men fy vad läskigt det är mellan varven... Hjärtstopp flera gånger...!!

Vi mumsade på massa gott och hade en härlig kväll!

Tack fina du för ännu en härlig filmkväll <3

Vilken morgon!!

Kategori:

Hej min vän!!

Ljuvligt att slå upp ögonen imorse... Strålande sol och hyfsad värme på termometer!!!

Jag njuter på jobbets balkong några minuter innan middagen ska sättas i ugnen :)

Världens bästa mamma kommer hem för att passa trollen en stund då Johan också ska iväg och jobba.. Vad skulle jag gjort utan dig mamma <3

Hoppas att du också hinner njuta lite av solstrålarna idag... Dom är underbara!!

Äntligen!!

Kategori:

Nu avslutar jag lördagen på absolut bästa vis....!

Trollen lyckades kämpa med ögonlocken och var vakna när jag kom hem :)

Nu har vi bäddat ner oss i vår sång för att titta på film och mysa <3

Imorgon ringer klockan relativt tidigt och jobbet kallar :)

Söndags Kvällen tänkte jag spendera i härligt sällskap bestående av vänner, film och mumsigt tilltugg...;)

Sov gott vacker

Ja... Det började ju bra....

Kategori:

Godkväll vacker!

Solen har precis gått ner efter en strålande dag!!

Min dag började super bra med keso och banan men slutade i ren kaos... Vi lagade kebabtallrik på jobb.. Med pommes och massor utav god vitlökssås var den väldigt svår att motstå...

Efter det blev det några bitar kladdkaka, mazarin och en o en annan småbröds bit... farligt att ha café på jobbet...!!

Jaja... Ny dag imorgon och nya möjligheter till ett sundare liv...;)

Nu ska jag ringa trollen för att säga Godnatt.. Mammas små änglar <3

På jobbet idag :)

Nu drar jag!!

Kategori:

Så... Då traskar jag iväg till jobb... Vad vore en ledig dag i solen när man kan spendera en helkväll på jobb ;)

Njuter!!

Kategori:

Godmorgon min vän!

Så underbart, Så ljuvligt och så tyst... Jag sitter i trädgården och njuter av morgonen!
Solen värmer gött redan nu och det ser ut att bli en fantastisk dag!

Johan gav sig iväg på en pw medan jag fullkomligt attackerar solens strålar :)

Innan jobb ska jag till stallet :) funderar på att ta ett ordentligt dressyrpass eller en lång uteritt... Får se vad det blir..!!

Eftermiddag och kväll spenderar jag på jobb... Någon måste ju förgylla dagarna även där ;)

Hoppa nu ut i solen min vän och samla på dig så mycket energi som du bara kan!!

Önskar dig en ljuvlig lördag!

Godnatt!!

Kategori:

Nu ska jag strax krypa ner i bingen....!

Jag är propp mätt efter allt skit som jag tryckt in... Det är galet så mycket jag kan äta!!

Nu ska jag erkänna en sak... Jag har ett enormt godis beroende... Obehagligt men väldigt sant...
Jag måste ha en lagom dos godis varje dag... Igår tänkte jag hoppa över "gottiset" men jag var tvungen att köra och handla för att överleva kvällen...

Hoppas att du haft en riktigt härlig fredag... Sov gott fina du!

Färdig pluggad!!!!

Kategori:

Så... Äntligen färdig med utbildningen :) nu väntar jag bara på betyget som ska sättas i mitten av maj.... Hemtentan kändes riktigt bra, fick ihop en bra uppsats tycker jag. ;)

Redovisningen av arbetet gick bra ;) jag var ensam från psykiatrin och såklart sattes det igång rejält med diskussioner och då och då dök det upp lite fördomar kring psykiatrin och även kring våra arbetsförhållande... Alltid lika roligt att höra och försvara!! Jag älskar mitt arbete och mina tokiga boende!!!

Nu blir det pizza och efter det massa fredagsmys!!

Imorgon är det jobb.. 3:e helgen bara så det är inte så farligt ändå...!!!

Nu hoppar jag i den berömda sparkdräkten och njuter av kvällen <3

Vad hände med vårvärmen???

Kategori:

Oj... Vart tog det fina vårvädret vägen.. Igår var det ljuvligt i trädgården... Strålande sol och hyfsad vårvärme... Idag är det grått och kallt...

Nu ska jag göra mig klar för att gå till skolan... Sista dagen idag och stor redovisning av arbetet...!!

Såhär underbart hade jag det igår....!

Jag går till stallet istället...

Kategori:

Oj vad bloggen klyddar....!!!

Inläggen kommer inte upp från jätte långt efter dom är skrivna och det går inte att publicera dom...

Skiter i detta och drar till stallet istället ;)

Underbara dag!!

Kategori:

Sååå ljuvlig dag jag haft idag!

Arbetet är färdig skrivet snart och kan skickas in ikväll ;)
Njutit med mamsen och Malin i trädgården och hunnit med en liten men effektiv pw...!!

Middagen slank minsann ner den också...! Jag hittade på en gryta av kycklingfilé, grönsaker och potatis... Allt i ett ;)

Med Dagar som denna så inser jag verkligen att livet är underbart... Jag har min älskade familj, fantastiska vänner och en häst som gör mig på bästa humör.. Ja, jag måste räkna in honom i livets underbara ;)

Dagens ihopakok...

<3

Kategori:

Hej min vackra vän!!

Dagarna springer iväg... Jobbet är livet och därefter lämnas lite tid till familj, häst och vänner... Jag tänker gå i pension tidigt... Man måste ju få leva lite!!!

Usch... Har en väldigt nära vän som går igenom något tufft, hemskt och jobbigt... Mycket ilska och många tårar men tillsammans så klarar man mer än vad man tror...<3

Idag ska jag bli klar med min hemtenta... Skönt att utbildningen snart är över!!

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och ta en lång pw... Extra kilona som bara lyckats fastna måste bort... Nästan 3 kg... Förstår inte var dom kommer ifrån ;)!

Hoppas att du får en härlig dag i solen fina du!!

Världens tröttaste mamma påväg till skolan med prinsen!!

Skräck mys <3

Kategori:

Efter en dag med läkarsamtal, häst, utstädning av påsken och massor av lek och bus så njöt jag av kvällen i smyge!

Lina hade dukat upp med massor av gott, hyrt en skräckis och laddat upp med kuddar och filtar i sängen...!

Vi bäddade ner oss och tittade på filmen... Mellan varven skreks det ganska högt och rätt som det var vågade vi varken se eller lyssna på filmen... Haha så härlig känsla!!

Tack kära du för en toppen mysig kväll <3

Nu kallar bingen på mig... Ska ju upp redan kl. 07.30 imorgon...!!

Natti natti min vän!

Mys på stallbacken!

Kategori:

Underbar morgon i stallet!

Ååå vad jag njöt i stallet imorse.. Sol, vindstilla och en häst som gick som en pärla <3

Jag bestämde mig för att hoppa i dag... Premiär...!!

Fram med hoppsadel och hinder...! Det kändes verkligen kanon skönt att vara tillbaka igen... Även om det bara blev enstaka skutt och en snål höjd på 1 meter så är det ju alltid en början!!
Epson tyckte det var toppen kul och uppförde sig exemplariskt!!
Jag avslutade ritten med en långrunda i det ljuvliga vädret och efter det blev det lite sol på stallbacken ;)


Underbara vår!!

Kategori:

Hej vacker!!!

Så lycklig jag blir varje morgon när jag slår upp ögonen och ser att solen skiner på oss :)

Det känns verkligen som att våren är här...( jag vet att det lovats snö i slutet av veckan...) men ändå..!!

Jag har börjat använda lite vårkläder och det är riktigt underbart!!

Det svåraste denna perioden är hur jag ska klä grynen... Overall känns lite varmt när solen strålar som mest samtidigt som det är kyligt på morgnarna... Låt sommaren komma fort som attans!!!

Jag fick ju handlat lite nya klänningar i veckan som gick... En svart och en blå långklänning :)
Jag har redan två svarta långklänningar men jag älskar dom verkligen och dom kommer användas flitigt nu i vår... Därför behövde jag en tredje svart..;)

Igår hade jag den blå på mig på jobb och jag trivdes ok i den... Blå är inte riktigt jag men till en jeans jacka och converse så funkade det helt ok ;)

Idag blev jag färdig med vårt bidrag till Eurovision...;)
Är ingen vidare låtskrivare men tror att den blir riktigt bra trots allt...;)

Gårdagens outfit..!!