Louicans

hur skulle man klarat sig utan alvedon, ipren och panodil...

Kategori: Allmänt

Hej vacker!!

Nu är snart även dena helgen inne på sina sista timmar...

Idag har trollen haft fullt upp.. Först var det kalas för Sigge där det var fullt ös! Det spelades piano och dansades för fulla muggar! Dom är så söta alla småttingar♥ Höjdpunkten var givetvis fiskedammen där papporna hjälptes åt att meta och nappa...!!

Sen var det dags för Vince att åka till nästa kalas som var på Bowling hallen! Han har verkligen sett sååå mycket fram emot denna dagen! Barnen delades in i lag sedan var tävlingen igång på STÖRSTA allvar.. !! Vince var verkligen super duktig.. Kloten är ju döööö tunga!!
Kalaset på bowlingen ver verkligen lyckat och kan varmt rekommenderas!!
Eftersom jag inte vågar köra bil själv nu när jag är så yr och har ont i huvudet så blev vi lämnade och hämtade av Lasse! På vägen hem var denna mamman totalt SLUT... När jag kom hem klunkade jag ner några alvedon och gick och la mig på soffan och vilade en stund..  Johan har varit och ätit god middag hos mina föräldrar.. Han fick med sig mat hem till mig.. Den ska jag äta imorgon.. Jag känner inte alls för att äta just nu, känner mig bara yr och illamående.. :(

Usch, det är verkligen inte lätt att vara mamma när man inte mår bra.. Jag märker att trollen tycker det är trist att jag inte orkar leka med dom, läsa sagor och gå ut och busa.. Försökte läsa en bok för Alice nu ikväll, men det gick inte.. Alla bokstäver smälte ihopa och jag blev rent yr i bollen..  Undra om man inte kan bota det där viruset  som försämrar balanssinnet och gör mig så förbaskat yr...

Datan är verkligen inte bra att sitta vid iheller.. Jag ser knappt vad jag skriver eftersom skärmen är så mörk.. Jag har fått ändra ljusintällningen.. Annars får jag huvudvärk av det skarpa ljuset.. Men en liten stund får jag "plåga" mig så att jag kan skriva några rader här på bloggen!!

Imorgon ska jag ringa läkaren.. Jag måste ju bli bra snart!!!

Hoppas att ni haft en härlig kväll med massa familjemys!!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och titta på en film..

Sov gott världen♥





Jennys underbart goda underverk!!











Kommentarer


Kommentera inlägget här: