Louicans

härliga söndag!!

Kategori: Allmänt

Nu är närmar sig denna helgen också sitt slut.. Helgerna bara springer iväg..

Efter att huset städats av lite här och där och efter att dammsugaren fått göra sitt jobb så åkte vi till stallet!! Det blev riktigt härligt väder trots allt ju ;) Polly var pigg och glad ( händer ju att hon är lite busig då och då..)
Barnen red lite, och Vince tog några skutt.. Pollybus är inte jätte glad för att hoppa.. men idag gick det bra!!





Kärlek!



Underbar bild!!





Syskonkärlek!!



♥ ♥ ♥


Eftermiddagen spenderade vi hos våra kära vänner på andra sidan.. ;) Där blev det MYCKET bus, och super god middag!! Lilla Sigge hade tappat sin lösa tand idag, och han var så söt med sin lilla glugg :) Det är så skönt när barnen leker så bra tillsammans, dom har verkligen så himla kul! Dom små yrväderna är sååå söta tillsammans och såå busiga.. hahaha!! Vad dom kan hitta på skit.. ;)

Sigge och Alice



Sötisar ♥




Stora killarna !



Vince och Melvin!!!



Nu ikväll blir det bara massa mys i soffan.. Kanske litta gott också... Har en del över sen i fredags som man mycket väl kan mumsa på..! ;)

Har precis tittat på True Talent.. Gud så himla duktigt Dimitri är!! Han sjunger som en gud.. :) Undra hur det kommer gå i finalen nästa vecka.. Tjejerna går ju inte av för hackor dom heller precis!! Det kommer bli en riktig rysar final.. !!! Man kan ju tycka att det är lite lustigt att alla jury medlemmarna har varsin tävlande kvar.. Men det kan ju vara slumpen ;) !!
'






Nä gott folk.. Nu myser jag ner mig i soffan och bara njuter av tystnaden.. Johan gick precis upp och la sig efter att ha sovit på soffan ett ganska bra tag.. Tror han är något trött i sin hårt arbetande kropp.. hahaha!!! ♥

Ta vara på kvällen kära ni/ Louice

Kommentarer


Kommentera inlägget här: