Louicans

Cowboy land!!!

Kategori: Allmänt

Hej fina!!
 
Hoppas allt är toppen med dig och att du haft en härlig dag o solen!!
 
Vi är påväg hem från cowboy landet high chaparral!!! Vi har haft två underbara dagar i guldbyn, cowboy världen och i riktig sommar värme!! Trollen har lekt och busat konstant och vi lite äldre har ätit och druckit gott!!
 
Farmor har varit med oss dessa dagarna och jag misstänker att hon är lite lagom trött efter allt busande och snackande..;)!!
 
Brnen har badat och dom har verkligen trivts dessa dagarna!!!
 
Vince vill tillbaka redan och tänker minsann fråga farfar om dom kan åka dit snart... För av farfar får man faktiskt allt och han älskar high chaparral säger  vår lilla plutt i baksätet.... SÖTIS...<3
 
På måndag börjar Johan jobba och vince börjar förskolan... Det är minsann STORT!! Han ska gå på den stora skolan och ser jätte mycket fram emot det!!
 
Imorgon väntas kräftskiva med goda vänner.... Det ser vi fram emot!!!! Älskar kräftor... Finns det något härligare än att pilla kräftor, dricka ett glas vin och njuta av härligt sällskap!!!
 
Vi har en bit kvar till Vellinge... Misstänker att vår lilla cowboy och indian snäcka somnar långt innan vi är hemma...!!!
 
Önskar dig en härlig kväll!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: