Louicans

Vilken lördag!!

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma efter en KÄMPIG dag på jobbet ;) Vilken tur att dte finns stjärnor till vikarier som kommer in och hjälper till när det blir lite besvärligt ;) !!

Idag är jag minsann trött.. Vi hade en underbar kväll här hemma igår med fina vänner!! Jag gjorde ett smarrigt julbord, bakade en riktigt god safranskaka och gjorde god risalamalta och saftsås till det!! Sen var det massa gott som vi glufsade i oss framför tv:n... Jag kan ju lova att det var ju ingen som gick hungrig härifrån!! ;)

Sen hade dom STORA killarna brottningsmatch här hemma.. ( Daniel och Johan..) Ja, ni kan ju själv tänka er hur det såg ut.. hahahah!

Vi mös ner oss i soffan och tittade på SVENSKA HJÄLTAR.. .. Gud som det snyftades till höger och vänster här..♥!! 

Lite extra berörd blev man ju eftersom Daniel var med och hade ett väldigt rörande tal.. ( Malins pojkvän...) Det kan ju inte vara någon i denna stad som missat den fruktansvärda resan som Malin och hennes familj gått igenom..♥

♥ Hoppas du har det bra hos alla fina änglar Malin Cammerö ♥


Ikväll blir det mys och god mat... Vi skulle ju egentligen till FINASTE syster och fira Marcus.. Men pga. viss "smittrisk" så blir vi hemma ikväll!! Det känns lite märkligt.. Hela familjen sitter själv utan huset fullt och myser en Lördagskväll ;) !!

Hoppas ni får en underbar lördag kära ni!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här: