Louicans

Härliga Lördag!

Kategori: Allmänt

Godkväll mina fina läsare!

Hoppas att ni haft en fantastisk lördag!! Här hemma är det familjemys på HÖG nivå..;) Vi skulle träffat ett par vänner ikväll, men pga av sjukdom så stannade vi hemma och har en mysig kväll med enbart familjen istället! Barnen har fått bestämma hela dagens meny.. :) Vi har gjort hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis och olika såser till det! Nu väntar vi på att chokladpuddingen ska bli färdig och efter det blir godis, chips, dippa och grönsaksstavar..

Igår kväll var vi ju hemma hos min mormor och morfar! Där blev det mat från det vi kom till vi gick.. hahhaha.. Eftersom vi inte firat jul tillsammans blev det julbord ;) Först var det sill och allt vad det innebär och sen var det varm mat.. Till efterrätt hade vi marängsviss♥



Sen tog morfar fram sin gitarr!! Vi sjöng spelade och dansade.. Barnen älskade det verkligen!! Mellan varven åts det godis, semlor och lite ost!!

Alice kröp ner i mormors säng lite senare på kvällen och Vince parkerade sig framför en film..Vi spelade kort och hade en riktigt trevlig kväll!!

Imorse gick jag till jobb, lagom pigg.. ;) Vilken tur att vi haft en lugn dag på jobbet!!

Nu ska vi snart äta vår efterrätt, spela spel och vänta på att gladiatorerna ska börja!!

Hoppas att ni får en fortsatt mysig lördag!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här: