Louicans

bornholm

Kategori: Allmänt

Hej fina du!!
 
Hoppas att du har haft det super bra dessa sista dagarna! Vi har varit iväg på en liten mini tripp till Bornholm.. UNDERBART!!!
 
Vi har tillsammans med Tina, Daniel, Jens, Mia och alla små troll haft några riktigt härliga dagar på soliga Bornholm!! Vi tog båten över till fots och möttes upp på kajen utav Daniel och Jens :)
 
Dagarna har gått alldeles för fort, som det alltid gör när man mår som bäst...;) Vi har ätit underbart god mat, njutit av ett glas vin lite då och då, och bara trivts med tillvaron! Barnen har busat och lekt, badat och fiskat.. Kan livet bli bättre?? :)
 
Jag trivdes som fisken i vattnet då solariumet i badrummet stod och väntade på mig och min lite lagom solblekta kropp.. hahaha!! Visst är det härligt när man sådär mitt i natten kan lägga sig och njuta av strålarna i ett solarium ;)
 
Visst blev det lite shopping också.. GIVETVIS!! Jag lyckades bara sådär komma över en hel del kläder och jacka till Alice, Skor till Vince, nya gympapjux till mig, smycken och lite annat smått och gott.. ;)
 
Båtresan hem var ju en upplevelse i sig.. hahaha.. Jag har ALDRIG sett så mycket folk på ett och samma ställe.. Båten var ÖVERFULL.. Helt otroligt att alla dessa folk som bokstavligen STORMADE båten fick plats...! Men efter lite förseningar och kraftiga vågor så kom vi i land i Ystad :)
 
STORT tack till er underbara vänner för att vi fick komma och hälsa på er i er UNDERBARA stuga!! Vi har haft det så otroligt härligt och ert sällskap är verkligen pricken över i:et!! Kärlek till er våra fina vänner ♥
 
 
Påväg till Bornholm!
 
 
 
 
 
 
Vince på Båten
 
 
 
 
Killarna på klipporna!
 
 
Glass paus...
 
 
Stranden hemma vid stugan!
 
 
 
 
 
 
 
 
Avkoppling...
 
 
 
Badrummet i stugan...
 
 
Underbart badrum...
 
 
Poolhäng vid poolen till stugan
 
 
 
 
 
 
 
 
Pizza dags :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lång väntan...
 
 
UNDERBART...!!
 
 
 
 
Bara början på en lååång natt för killarna...
 
 
 
 
 
 
 
Killarna stod för middagen!!
 
 
Daniel med "jungfru hummer..."
 
 
Underbart gott...!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad säger man.. En bild säger mer än 1000 ord...!!
 
Idag myser jag och Alice! Killarna åkte iväg till STCC imorse..!!
 
Jag ska jobba ikväll, men innan det ska vi till stall och simskola :)
 
Ikväll ska Vince till Bella! Dom ska gå på Bio och mysa.. Tack bästa Bella för att du älskar att umgås med våra små troll  ♥
 
Hoppas att du får en härlig Lördag i solen.. Nu ska jag fixa lite inför jobb...!!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: