Louicans

sportlov!

Kategori:

Godmorgon🎀

Hoppas allt Ă€r vĂ€l med dig! 
SjÀlv knallar det sakta men förhoppningsvis sÀkert framÄt!
Stygnen Àr tagna och sÄret lÀker fint, har vÀldigt ont i vissa rörelser och kan inte lyfta nÄgot eller belasta handen men det gÄr pÄ rÀtt hÄll!!

HĂ€r har vi sportlov!! Vi har inga direkta planer för lovet... Alice tillbringar sina dagar i stallet och med vĂ€nner och Vince har lite fotbollstrĂ€ning, vĂ€nner och tar det lugnt och tar dagen som den kommer!! 

Jag har haft  lite vĂ€nner pĂ„ besök, hĂ€romdagen kom en gammal vĂ€n som jag inte trĂ€ffat pĂ„ flera Ă„r!! Vi fikade och pratade omkull nĂ„gra timmar och hade en riktigt hĂ€rlig stund! 

Sedan har jag och Linda myst nĂ„gra extra timmar i soffan framför gĂ„smamman!! Visst Ă€r det hĂ€rligt nĂ€r man fastnar för en serie och laddar ner hela sĂ€songen!  
Vi gillade den verkligen, mycket spĂ€nning och huvudbry med vem som Ă€r vem och vem som gjort vad😉 


IgÄr blev vi bjudna pÄ middag hos min syster! Alltid mysigt nÀr vi ses! Det blir fullt ös och kaos nÀr vi slÀpper ihop barnen, speciellt nÀr klockan nÀrmar sig sen kvÀllen och Johan kör igÄng dom... Han Àlskar att busa och skrÀmma dom, fÄnga dom och gÀrna kasta upp dom i luften eller kittla dom tills dom hÄller pÄ att storkna!!

NĂ€sta vecka kommer Ă€ntligen vĂ„ra efterlĂ€ngtade vĂ€nner frĂ„n Stockholm ner till oss!!! 
Naiva som man lĂ€tt kan bli sĂ„ bokade vi lite spontant att ses under sportlovet... flygbiljetter  bokades genast och om nĂ„gra dagar skulle vi Ă€ntligen ses!! 
Vi tyckte att det skulle bli sĂ„ underbart och hĂ€rligt att vi kunde ses nĂ„gra dagar och bara njuta och ta det lugnt.... tills vi kom pĂ„ att barnen har sportlov OLIKA veckor...!! 
Men men, det finns ju betydligt vĂ€rre saker Ă€n sĂ„đŸ˜‰  NĂ€sta vecka  kommer dom ner till oss och vi ska ha vĂ€rldens mysigaste vecka trots barnens skola och Johans  jobb!!! 

NĂ€, nu Ă€r det dags att kliva ur sĂ€ngen, ser ut som att solen skiner idag!!  

Önskar dig en hĂ€rlig dag🌞


Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr: