Louicans

Vilken dag, kväll och natt...!!!

Kategori: Allmänt

Hej vacker!!!
 
Här sitter jag på jobbet.. Pigg och vaken...!!
 
Vilken dag vi hade igår!! :) vi träffades hemma hos oss kL. 12 för lite snacks och goda drinkar!!!
Bilarna som skulle köra oss kom 13.30 och sedan begav vi oss till fru alstad och en stor volleyboll turnering!!! Eftersom det regnade hela dagen och natten slog folk upp tält till höger och vänster!!
 
Daniel hämtade deras STORA party tält 5*8 meter... ;) killarna hjälptes åt att slå upp tältet och sedan dukade vi långbord!! Spelet var snabbt igång och som vanligt var ALLA taggade till 1000!!!! 12 lag med 10 spelare i varje tar ju sin lilla tid.. ;) folk hejade och visslade till höger och vänster och stämningen var på topp trots regnet..!!! 
 
Grillarna startades halvvägs i spelet och vi grillade, åt och drack!!! HÄRLIGT!!! 
 
Spelet kom igång igen och finalen var fruktansvärt spännande!! Johan och Bella var i ena laget... ( VINNAR laget) och ekan i det andra..!! Men lag 6 tog hem det och det var ett par riktigt stolta och malliga spelare som tog emot första priset!!!! Johan spelade riktigt bra, och offrade sig många gånger.. Det blev några sträckningar och lite ryggont...;)
 
Vi fortsatte kvällen på poolparty hemma hos Tina och Daniel!!! Vi tjejer åkte raggarbil dit med mamma och pappa!! Hahaha så galet skoj vi hade i bilen!!!
 
Det blev en riktigt lyckad kväll och natt ;) mycket dans, god dricka och underbart sällskap!!! Dom som kände för ett dopp i poolen tog det och vi andra lite försiktigare satt och tittade på och njöt av stämningen!!!
 
Runt 01.30 blev vi hämtade.. Jag skulle ju jobba idag... Annars hade vi lätt kunnat dansa ett par låtar till...!!!!
 
Vi somnade fort både jag och Johan och klockan ringde tidigt imorse....!!
 
Nu har jag några timmars arbete framför mig.. Härligt..!!!
 
Tack ALLA ni för en jätte lyckad... Helt UNDERBAR kväll!!!! Allt var verkligen toppen!!!
 
Bilder kommer snart.. ;)
 
 
<3
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: