Louicans

Bröllops helg!!!

Kategori: Allmänt

Hej vacker!!!
 
Hoppas att allt är väl med dig!!
 
Med mig är det toppen!! Lite trött efter helgens bröllops firande bara.. ;) 
Det var ett fantastiskt underbart bröllop i lördags <3 allt var super, solen sken mellan varven, bruden var vackrare än någonsin!!! Allt bar super planerat i minsta detalj, alla var på sitt bästa humör och brudgummen var sååå stilig!!! 
 
Vi sågs hemma hos Malin och Thomas först och skålade med champagne och gott tilltugg!! 
 
Klockorna ringde i kyrkan och redan då kom tårarna... Bölig som man är... <3
 
När vi sen kom till festlokalen var där uppdukatni trädgården med rosa champagne, snacks,tilltugg och chokladdoppade jordgubbar!! Vi minglade runt och njöt av kärleken som hängde i luften!!!
 
Brudparet kom inrullandes och vi skålade tillsammans! 
Middagen var god, talen rörande och spexen underbara!! Vi var några tjejer som övat in en dans.. Haha så kul det var!! Vi sjöng tillsammans med bruden låten som spelades in på möhippan, och lekarna rullade på för fullt under kvällen.. HÄRLIGT!!!
 
Brudvalsen dansades och sen var festen igång!!!!
 
Dagen efter bjöds alla gäster på brunch hemma hos brudparet!! Där var uppdukat med massa god mat, tårtor, godis, snacks och smarrig dricka!! Det var riktigt härlig stämning och brudgummen överraskade sin fru med en underbar sång... KÄRLEK!!! 
 
Dagen/kvällen och natten var så lyckat!! Tack käraste brudpar ett underbart bröllop och en otroligt god och härlig brunch dagen efter!! <3
 
Önskar er all lycka i livet och jag är säker på att ni kommer att få ett UNDERBART äktenskap!! Kärlek till er fina vänner <3
 
Bilder från dagen kommer snart!!! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: