Louicans

Vilken helg <3

Kategori:

Godmorgon vacker!!!

Vilken underbar helg <3

Vi startade ju helgen med spamys och avkoppling!!

Lördagen började tidigt... Vince och johan åkte på jakt tillsammans med Daniel och Milton!! Killarna har ju pratat om jakt sååå länge och nu äntligen fick dom följa med :) besvikelsen var stor när vince kom hem... Inte ett endaste djur såg dom och han fick inte ens prova pappas bössa... Haha sötaste!!! Men trots detta så vill han ge det en chans till MEN när snön är borta.... <3

Alice och jag startade dagen med två stall... Först mitt och sedan hennes!!! Jag hoppade över ridningen men loppan tog en härlig runda i snön :)

Hem och fixa till oss lite hastigt... Vince skulle ju tävla klubbmästerskap på simningen.. Han var så duktig lilla prinsen... Han simmade krål och tävlade mot killarna som var något år äldre och ett- två huvud längre... Men han fick en super bra tid och var så duktig!!! Vi satt på läktaren och hejade och det var en stolt kille som tog emot sitt pris efteråt <3

Vi lämnade trollen 16.30 för att bege oss mot kvällens julbord!! 17.00 hämtade bussen oss hos Karlssons och kvällen var på påbörjad med kall cider och trevligt sällskap :)

Bowling, god mat och några danssteg på dansgolvet gjorde kvällen till en lyckad natt ;)!!!

Upp tidigt på söndag morgon för luciatåg i kyrkan och fotbolls avslutning för vince!!

Jag och Alice åkte till kyrkan där loppan gick lucia!! Det gick super bra även om moster glömde det röda bandet som skulle knytas runt midjan ;)!!

Vince spelade match mot alla pappor och sedan kom även han och Johan till kyrkan för lite julpyssel, god fika och härlig julstämning :)

Kvällen avslutade vi med pizzabuffe ;) vi beställde 4 sorters pizza, delade upp i lagom stora trekanter och mumsade för fullt... Ibland är det gudomligt gott :)!!

Ostbricka och film mys i soffan gjorde så att denna ladyn slocknade ganska så fort.. ;)

Nu är det en god lång frukost i soffan innan jul lunchen på jobb :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: